Politici Amazon Ring: „Ușă deschisă pentru confidențialitate și încălcări ale libertății civile” | VPNoverview.com

Politicile corporative Amazon și practicile de securitate sunt examinate pentru încălcarea vieții private și a libertăților civile. Nu numai că securitatea datelor cu caracter personal al clientului este laxă, ci facilitează accesul agențiilor de aplicare a legii la materialele video ale clienților.


Ce este Ring?

Ring este o companie deținută de Amazon care produce o serie de produse de securitate pentru locuințe și produse inteligente pentru casă. Gama lor de produse include aplicația Ring Neighbors și Ring Video Doorbell.

Butonul soneriei video este principalul produs Amazon. Este o sonerie inteligentă care conține o cameră de înaltă definiție și senzori de mișcare și este integrată cu o aplicație mobilă însoțitoare. Aplicația Ring permite utilizatorilor să vizualizeze video în timp real de la camera soneriei ușii. De asemenea, pot primi notificări atunci când sunetul ușii este sunat și comunică cu vizitatorii de la ușă prin difuzorul și microfonul integrat al soneriei de ușă..

Sună ca o cameră de supraveghere

Butonul soneriei video poate fi folosit și ca cameră de supraveghere. Dacă este activată supravegherea, clopotul ușor declanșează automat înregistrări atunci când este sunat sau când senzorii de mișcare sunt activi. Filmele video realizate de camera Ring sunt apoi încărcate și salvate automat pe serverele Amazon.

Această funcționalitate finală, adică capabilitățile de supraveghere ale lui Ring Doorbell, au avut cele mai multe persoane în brațe. Să nu mai vorbim de aplicația Ring Neighbors. O aplicație de vizionare a cartierului, care permite, de asemenea, utilizatorilor să opteze pentru a-și divulga materialele de fotografiat agențiilor de aplicare a legii.

Preocupări care înconjoară semnalizatoare video

Clopotele video ale Ringului au stârnit multe preocupări. Cu toate acestea, cele trei preocupări majore se referă la încălcările vieții private, practicile de securitate corporativă laxe și încălcările libertăților civile.

Încălcări de confidențialitate

Prima preocupare majoră se referă la posibile încălcări de confidențialitate. În acest caz, nu este vorba atât despre încălcările de confidențialitate ale proprietarilor de sonerie, ci mai mult de vizitatorii unui proprietar de sonerie și vecinii acestora. Proprietarii de sonerie pot alege dacă să folosească sau nu funcționalitatea camerei de supraveghere Ring. Vizitatorii care vin la ușă sau oamenii din cartier, pe de altă parte, nu au așa ceva.

Viața privată a fiecăruia ar putea fi înregistrată video fără ca aceștia să ofere aprobare. Nu au niciun cuvânt de spus cu privire la ceea ce se face cu materialele înregistrate odată efectuate. Confidențialitatea și securitatea a milioane de persoane ar putea fi puse în pericol fără ca aceștia să fie chiar conștienți de acest lucru. Mai ales dacă filmările cad în mâinile greșite. Oamenii ar trebui să aibă dreptul să știe cine este, în mod precis, în posesia videoclipurilor surprinse de produsele Ring.

Ed Markey, senator democratic al Statelor Unite pentru Massachusetts, a declarat într-o declarație: „Politicile Amazon Ring sunt o ușă deschisă pentru încălcarea vieții private și a libertății civile.” El a continuat să spună: „Dacă sunteți un adult care își plimbă câinele sau un copil care se joacă pe trotuar, nu trebuie să vă faceți griji că produsele Ring vă acumulează imagini din partea dvs. și că forțele de ordine pot reține aceste filme la nesfârșit sau le pot împărtăși acea înregistrare cu orice terți. “

Securitate corporativă lax și garanții

Îngrijorarea privind încălcarea confidențialității este sporită și mai mult prin faptul că politicile și practicile de securitate ale Amazon în ceea ce privește cantitatea mare de date colectate cu dispozitivele Ring sunt altceva decât stelare. Au fost raportate incidente ale vulnerabilităților Ring, care au fost exploatate, inclusiv una în care clopotele de la Ring au lăsat parolele Wi-Fi ale utilizatorilor expuse în textul necriptat..

Alte rapoarte au ridicat îngrijorarea cu privire la cibersecuritatea internă și garanțiile de confidențialitate ale Amazon Ring în legătură cu materialele video ale clienților de pe serverele Amazon. De exemplu, s-a raportat că angajaților Ring din Ucraina li s-a acordat acces nerestricționat la videoclipuri de pe camerele Ring din întreaga lume. Angajaților li s-a oferit acces la materialele video în scopuri de cercetare și dezvoltare, cu controale sau garanții de securitate puțin sau fără.

Încălcări ale libertăților civile

A treia preocupare majoră este legată de Amazon, care oferă agențiilor de aplicare a legii acces la materialele video de pe serverele sale. În SUA, poliția a furnizat imagini video de la camerele Ring pentru a stoca, analiza și partaja fără restricții. De asemenea, Amazon nu a aplicat nicio restricție la poliție cu privire la cât timp pot păstra materialele.

Mai mult, conform unei investigații conduse de senatorul Markey, Amazon nu restricționează agențiile de aplicare a legii de la partajarea materialelor cu terți. În plus, Amazon a refuzat să se angajeze să nu vândă datele biometrice ale utilizatorilor deținute în filme video Ring către agențiile de aplicare a legii pentru utilizarea lor în sisteme de recunoaștere biometrică, precum sistemele de recunoaștere facială.

Acest parteneriat cu agențiile de aplicare a legii este considerat de mulți drept o încălcare a libertăților civile. “Amazon a găsit derularea perfectă în jurul procesului democratic”, a spus grupul de campanii pentru drepturile digitale Fight the Future. „Aceste parteneriate subminează procesul nostru democratic și libertățile civile de bază – ar trebui interzise”.

Răspunsul Amazon Ring

Un purtător de cuvânt al Ringului a declarat într-o declarație: „Utilizatorii Ring au încredere în noi pentru a-și proteja casele și comunitățile, iar noi ne asumăm această responsabilitate foarte în serios. Ring nu deține sau nu controlează altfel videoclipurile utilizatorilor și am conceput în mod intenționat Portalul Vecinilor pentru a ne asigura că utilizatorii pot decide dacă pot oferi sau nu videoclipurile lor poliției. “

Ești liniștit?

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me