Lansare Disney Plus: Cum să te uiți cu un VPN | VPNoverview.com

Săptămâna aceasta, Disney Plus s-a lansat în SUA, Canada și Olanda. Săptămâna viitoare, fanii din Australia și Noua Zeelandă vor putea accesa, de asemenea, impresionanta bibliotecă Disney. Din păcate, lucrurile nu sunt atât de magice dacă locuiești sau călătorești în afara acestor țări: nu vei putea accesa cu ușurință acolo. Unii utilizatori ai serviciilor VPN se confruntă cu aceleași probleme, indiferent de locul în care locuiesc.


Ce este Disney Plus?

Disney Plus este noul serviciu de streaming mult așteptat deținut de Disney. La fel ca Netflix, Apple TV + și Amazon Prime, este un serviciu video la cerere, cu o bibliotecă elaborată de emisiuni, serii și filme pe care le puteți vizualiza oricând, de pe aproape orice dispozitiv. Pe lângă filmele și spectacolele tipice Disney, serviciul de streaming oferă și noi versiuni de la Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic.

Potrivit CEO-ului Disney Bob Iger, aproape fiecare film din catalogul Disney va fi în cele din urmă disponibil pe Disney Plus. Aceasta va include toate filmele de animație închise anterior în „bolta Disney”. Unii pot veni într-o versiune editată sau cu un avertisment, atunci când se crede că „conținutul conține ilustrații culturale învechite”. Exemple sunt Song of the South, pe care Disney le-a îngropat în anii 80, și o scenă rasistă în versiunea originală a lui Dumbo. Cu acest conținut arhivistic, Disney Plus este probabil să atragă și abonați dincolo de fanii Disney, Star Wars și supereroi, adăugând grupului principal de utilizatori ai familiei care iubesc toate lucrurile Disney și probabil vor veni și vor rămâne..

Serviciul de sine stătător al Disney Plus este fără publicitate și poate fi transmis în format 4K Ultra HD. Un cont poate avea până la 7 profiluri și va permite transmiterea simultană pe 4 dispozitive. Puteți viziona conținut pe computer, dar și pe iOS, AppleTV, Android, Google Chromecast, Roku, Sony PlayStation 4, Microsoft Xbox One și curând Amazon Fire TV.

Țări în care Disney Plus este și nu este disponibil

Pe 12 noiembrie, fanii din SUA, Canada și Olanda au fost primii care s-au putut abona la Disney Plus. O a doua dată de lansare este planificată pentru 19 noiembrie, care va vedea Australia și Noua Zeelandă adăugate la mix. Se așteaptă ca Marea Britanie și Europa de Vest să urmeze până în martie 2020, America Latină până în august 2020 și Asia Pacific și Europa de Est până în septembrie 2021. În prezent, țări asiatice precum India, Indonezia și Thailanda nu sunt pe listă.

Acordurile de licență și alte blocaje rutiere înseamnă că Disney nu va putea oferi încă aceeași bibliotecă în fiecare țară. Obținerea dreptului de distribuție internațională a întregului conținut va fi un proces îndelungat, dar un pas important pentru a permite lansarea globală.

Modul în care Disney stabilește ce utilizator are voie să urmărească un anumit conținut și cine nu, se bazează pe adresele IP ale utilizatorilor. Astfel, serviciile de streaming blochează adesea utilizatorii aflați în afara regiunilor disponibile. Unii utilizatori au găsit o modalitate de a evita acest lucru prin utilizarea unui serviciu VPN. Cu un serviciu VPN, aceștia își pot schimba adresa IP într-o adresă IP din altă țară. Astfel, site-ul web la care încearcă să se conecteze – în acest caz Disney Plus – va crede că se află în țara specifică și le va permite să se înscrie și să își folosească abonamentul ca și cum ar fi într-adevăr acolo.

Vizionarea Disney Plus cu un VPN

Multe persoane folosesc un VPN pentru a-și asigura conexiunea la internet. Le permite să navigheze pe internet în mod anonim și sigur. În afară de asta, un VPN are multe alte avantaje. Cu toate acestea, tot mai multe servicii de streaming încearcă să blocheze utilizatorii VPN. Disney Plus este unul dintre aceste servicii. Aceasta înseamnă că, chiar dacă locuiești într-o țară în care ar trebui să poți accesa Disney Plus chiar acum, nu vei putea urmări conținutul în timp ce VPN-ul tău este activ. Această problemă face mult mai greu să folosească Disney Plus.

Dacă doriți să știți cum puteți viziona Disney Plus în siguranță cu un VPN indiferent, puteți consulta acest articol. Puteți, de asemenea, să comparați furnizorii de VPN și să aflați mai multe despre cum puteți configura o VPN pe acest site web.

10 milioane de abonați și numărare

În această săptămână, Disney a confirmat că a depășit deja 10 milioane de înscrieri. Aceasta include atât abonații plătitori, cât și cei care nu plătesc, deoarece Disney oferă o probă gratuită de șapte zile.

Utilizatorii au experimentat câteva sclipiri, pe care Disney le-a atribuit cererii copleșitoare a platformei generate în prima sa săptămână de serviciu. Desigur, unele probleme de dinți nu sunt neașteptate și este puțin probabil să fie o problemă pe termen lung.

Analistul Morgan Stanley, Benjamin Swinburne, și-a mărit recent prognoza, preconizând că serviciul de streaming Disney va atinge 130 de milioane de abonați până în 2024, inclusiv Hulu, Disney Plus și ESPN Plus. În comparație, în al treilea trimestru al anului 2019, Netflix a numărat peste 158 de milioane de abonați de streaming în întreaga lume, precum și 5,5 milioane de clienți de încercare gratuită.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map