Rishikimi i VyprVPN (2020): I sigurt dhe i lehtë! | VPNOverview

Rishikimi VyprVPN (2020) – I sigurt dhe i lehtë për t’u përdorur

VyprVPN është një konkurrent i fortë në mesin e VPN dhe është në pronësi të kompanisë Golden Frog. VyprVPN është e vendosur në Zvicër, ku ligjet e privatësisë janë shumë të përshtatshme për një ofrues të VPN. Për të qenë në gjendje të garantojë nivelet më të mira të sigurisë, Golden Frog zhvillon dhe kontrollon shumë nga shërbimet dhe teknologjitë e veta. Për shembull, ata ndërtuan protokollin e tyre VPN dhe janë plotësisht në kontroll të rrjetit të serverëve të tyre në vend që të marrin me qira serverë nga palët e jashtme. Kjo e bën VyprVPN një nga ofruesit më të sigurt të VPN në treg. Fatkeqësisht, shpejtësia e serverëve të tyre nuk është aq e mirë sa ata e bëjnë atë të jetë, të paktën në përvojën tonë. Dëshironi të mësoni më shumë rreth VyprVPN dhe mendimet tona për shërbimin e tyre? Ne do të rishikojmë në detaje këtë ofrues, kështu që vazhdoni të lexoni!


Specifikimet VyprVPN

 • Lidhje të njëkohshme: 3-5
 • torrents: +
 • Netflix: +
 • Sistemet operative: Windows, Mac, iOS, Android
 • Protocollen: OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP, Chameleon
 • Politika e prerjeve: Nuk ka shkrime
 • Servers: 700+ serverë në 70+ vende
 • Çmimi: Nga 2,50 dollarë në muaj
 • Garancia e kthimit të parave: 30 dite

Shpejtësia – Sa e shpejtë është VyprVPN?

Që një VPN të funksionojë mirë, duhet shpejtësi të mirë pune. Në fund të fundit, nuk dëshironi të prisni gjysmë ore para se të keni mundësi të shihni një video të thjeshtë në YouTube. Shumë VPN ngadalësojnë lidhjen tuaj të internetit. Kjo është për shkak të natyrës së një VPN: shërbimi dërgon trafikun e të dhënave tuaja përmes një serveri tjetër, i cili kushton kohë. Sidoqoftë, një VPN gjithashtu mund të rrisë shpejtësinë tuaj në internet: nëse ISP-ja juaj po zvogëlon manualisht bandën tuaj, një VPN ju ndihmon të merrni rreth këtyre kufizimeve. Pra, si e bën VyprVPN në drejtim të shpejtësisë? Ne e shikuam atë.

Rezultatet e testit të shpejtësisë VyprVPN

Së pari, kemi studiuar efektin që VyprVPN kishte në lidhjen tonë të internetit. Ne e bëmë këtë duke përdorur testet e shpejtësisë të siguruara nga speedtest.net. Ne studiuam shpejtësinë e ping, shkarkimit dhe ngarkimit të shumë serverave të VyprVPN. Këto teste u bënë të gjitha nga Hollanda.

Shpejtësia pa VPN (Speedtest.net):

Testi më i shpejtë i zbrazët i VyprVPN

Imazhi i mësipërm tregon rezultatet e provës së shpejtësisë së lidhjes sonë normale të internetit, pa përdorur një VPN. Ne do ta përdorim këtë test si një test bosh për të krahasuar rezultatet e tjera me.

Shpejtësia me një server lokal VyprVPN (Speedtest.net):

Serveri lokal më i shpejtë i VyprVPN

Këto janë rezultatet e testit të shpejtësisë kur përdorni serverin më të shpejtë lokal VyprVPN të disponueshëm. Siç mund ta shihni, rezultatet nuk ndryshojnë shumë nga testi ynë bosh. Në fakt, ping-u ynë ra, që do të thotë se koha e reagimit të lidhjes sonë është pak më e mirë me këtë server VyprVPN sesa pa. Të dy shpejtësitë tona të shkarkimit dhe ngarkimit u ulën pak, por jo në mënyrë dramatike. Këto janë rezultate shumë të mira për çdo server VPN.

Shpejtësia me një server të SHBA (Speedtest.net):

Serveri më i shpejtë i VyprVPN në Sh.B.A.

Këto janë rezultatet e provës së shpejtësisë së serverit më të shpejtë amerikan VyprVPN të disponueshëm në momentin e testimit. Kjo përfundoi duke qenë një server në New York. Nga këto rezultate, mund të konkludohet se shpejtësia jonë e internetit u ul mjaft në mënyrë dramatike. Pinga jonë u rrit në mënyrë drastike. Shpejtësia e shkarkimit ra në më pak se 5 Mbps, që është një rënie prej mbi 80%. Shpejtësia jonë e ngarkimit gjithashtu ra në vetëm 10 Mbps. Me fjalë të tjera, serverat amerikanë të VyprVPN ngadalësuan ndjeshëm shpejtësinë tonë të internetit (në Hollandë).

Shpejtësia gjatë përdorimit ditor

Testet e shpejtësisë japin një tregues të shpejtësisë së lidhjes tuaj në numër. Për të marrë një ide mbi performancën aktuale, ne testuam VyprVPN edhe gjatë aktiviteteve tona të përditshme. Gjetjet tona, në përgjithësi, janë mjaft pozitive: lidhja ndonjëherë pësoi një vonesë, por nuk na pengoi në shumicën e rasteve. Shikimi, transmetimi, Netflix dhe shikimi i videos në YouTube të gjithë shkuan pa probleme. Ndonjëherë, faqet duheshin pak më gjatë për t’u ngarkuar, por kjo vonesë nuk ishte e mjaftueshme për të krijuar ndonjë çështje reale ose bezdi.

Ne hasëm çështje më serioze gjatë lojrave dhe shkarkimeve. Gjatë lojrave, vetë loja luajti relativisht pa probleme, megjithëse ngarkimi nganjëherë kërkonte më shumë kohë. Kjo mund të jetë një disavantazh i madh gjatë lojërave në internet me multiplayer. Shkarkimi i torrenteve zgjati edhe një kohë të habitshme. Ne u detyruam të prisnim shkarkimin tonë rreth dy herë më shumë sesa do të bënim normalisht.

Një avantazh i VyprVPN është se automatikisht tregon shpejtësinë e drejtpërdrejtë të secilit server në rrjetin e tij nëse do ta zgjidhni atë. Prandaj, është shumë e thjeshtë të zgjedhësh serverin më të mirë dhe të shpejtë. Përveç kësaj, thjesht mund të klikoni “Serveri më i shpejtë” për t’u lidhur automatikisht me serverin më të shpejtë në atë moment.

Shpejtësia e përfundimit VyprVPN

 • Serverët lokalë të VyprVPN janë shumë të shpejtë dhe mezi ndikojnë në lidhjen tonë.
 • Serverët amerikanë shkaktuan një vonesë serioze të lidhjes sonë të internetit.
 • Shfletimi, transmetimi dhe shikimi i Netflix dhe YouTube shkuan të gjithë pa probleme.
 • Ne vuajtëm nga një vonesë gjatë lojrave dhe shkarkimeve.

Siguria – Sa e sigurt është VyprVPN?

Një nga aspektet më të rëndësishme të çdo VPN është siguria e tij. Në fund të fundit, shumë njerëz vendosin të marrin një VPN sepse dëshirojnë të mbrojnë të dhënat e tyre. Prandaj, është e rëndësishme të kontrolloni se sa mirë një VPN specifike, si VyprVPN, mbron informacionin dhe trafikun tuaj në internet. Kjo është arsyeja pse kjo pjesë do të përqendrohet në protokollet e përdor VyprVPN, politikën e tyre të prerjeve, ndërprerësin e tyre të vrasjeve dhe informacionin personal që ju nevojiten nga ju për të krijuar një llogari.

protokollet

VyprVPN ofron katër protokolle të ndryshme. Këto janë OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP dhe Chameleon. OpenVPN është një protokoll shumë i fortë, të cilin do ta rekomandojmë gjithmonë. Kameleoni është një format encryption VPN i zhvilluar nga Golden Frog. Protokolli bazohet në OpenVPN, por gjithashtu kodon metadata. Prandaj, DPI (Deep Packet Inspections) e trafikut të VPN nga qeveritë dhe shërbimet e transmetimit në internet si Netflix mund të anashkalohen. Palët e treta nuk janë më në gjendje ta dallojnë atë kur përdorni një VPN, kështu që ata nuk mund të bllokojnë as përdorimin tuaj VPN. Kjo e bën Kameleonin një protokoll të sigurt dhe të përshtatshëm. Sidoqoftë, Chameleon është i disponueshëm vetëm për anëtarët e VyprVPN me një pajtim premium.

Regjistrimi dhe intimiteti

VyprVPN është një shërbim zero log VPN. Kjo do të thotë se ata nuk do të kursejnë asnjë të dhënë në lidhje me përdorimin tuaj. Politika e prerjes së VyprVPN është audituar në mënyrë të pavarur nga një kompani e quajtur Leviathan. Ky kontroll tregoi se VyprVPN nuk kursen ndonjë regjistër të identifikueshëm pa lejen e përdoruesit. Golden Frog shprehet në mënyrë të qartë në politikën e tyre të intimitetit që ata nuk logojnë asnjë:

 • Adresa IP reale (lokale)
 • Adresat IP të caktuara për përdoruesit
 • Kohët e lidhjes
 • Trafiku i të dhënave / përmbajtja e komunikimit online të përdoruesve
 • Kërkesa DNS

Për më tepër, kompania është neutrale e rrjetit, do të thotë se ata nuk do të diskriminohen kundër pajisjeve, protokolleve ose aplikacioneve. Ata gjithashtu premtojnë të mos ngacmojnë shpejtësinë tuaj të internetit.

VyprVPN mund t’ju kërkojë të ndani të dhëna personale, duke përfshirë emrin tuaj, adresën e postës elektronike, numrin e telefonit, informacionin e pagesës dhe adresën. Kjo është kryesisht për të ofruar mbështetje dhe për t’ju mbajtur të azhurnuar me lajmet e fundit. Mbledhja e informacionit personal gjithmonë ndodh përmes formave, ku varet nga ju nëse doni të ndani informacione të caktuara apo jo.

Në të kaluarën, VyprVPN mbante regjistrat e përdoruesve të tyre, gjë që thuhej qartë në termat dhe kushtet e tyre. Kjo tregon se ato ishin transparente. Sidoqoftë, tani ata kanë një politikë të rreptë pa prerje. Që nga krijimi i kësaj politike të re, duket se ata kanë ngecur nga ajo. Me fjalë të tjera: nuk ka pak ose asnjë arsye të frikësohet se VyprVPN mund të jetë duke regjistruar të dhënat tuaja prapa shpinës.

VyprVPN gjithashtu zotëron rrjetin e vet të serverëve, përfshirë serverët e tij DNS. Prandaj, ata mund të sigurojnë siguri dhe intimitet optimale. Asnjë palë e tretë nuk është e përfshirë në shërbimet e tyre, që do të thotë që shanset për një rrjedhje DNS janë shumë të pakta. Në këtë mënyrë, VyprVPN është në gjendje të garantojë më shumë anonimitet në internet.

Vrasin kaloni

Vrasin FikVyprVPN gjithashtu ka ndërprerësin e vet të vrasjes. Mund ta aktivizoni duke shkuar te cilësimet e softuerit tuaj VyprVPN. Klikoni butonin dhe çelësi i vrasjes do të ndizet. Klikoni atë edhe një herë për ta fikur. Më shumë konfigurime për ndërprerësin tuaj të vrasjes janë gjithashtu të mundshme: ju mund të vendosni nëse doni të aktivizoni vetëm çelësin e vrasjes kur aplikacioni po funksionon, ose nëse dëshironi që ai të funksionojë në çdo kohë. Nëse zgjidhni të parën, do të keni mundësi të shfletoni pa VPN sapo të mbyllni programin. Kjo e fundit do të sigurojë që kurrë të mos bëni sipërmarrje të pambrojtur në internet.

Informationfarë informacioni ka nevojë për VyprVPN?

Kur krijoni një llogari VyprVPN, ju duhet t’i ofroni shërbimit disa informacione personale. Do t’ju kërkohet të jepni emrin dhe mbiemrin tuaj, adresën e postës elektronike dhe një fjalëkalim për llogarinë tuaj. Për më tepër, do të duhet të ndani detajet e pagesës suaj. Mund të përdorni një adresë anonime të postës elektronike, si dhe t’u jepni atyre një emër të ndryshëm, por gjithmonë duhet të paguani për shërbimin në një mënyrë që t’ju bëjë të identifikueshëm. Prandaj, nuk mund ta përdorni VyprVPN plotësisht në mënyrë anonime.

Konkluzion i sigurisë VyprVPN

 • VyprVPN punon me OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP dhe Chameleon (një protokoll i Artë Frog).
 • Golden Frog zotëron të gjithë serverët në rrjetin e tyre.
 • Ky shërbim VPN ka një politikë zero log që është audituar në mënyrë të pavarur.
 • VyprVPN ka një ndërprerës vrasjeje.
 • Ju do të duhet të ndani një emër dhe mbiemër, adresë emaili, fjalëkalim dhe detaje bankare në mënyrë që të krijoni një llogari VyprVPN.

Përdorshmëria – Sa miqësor është përdoruesi VyprVPN?

Përveç sigurisë dhe shpejtësisë së një VPN, miqësia e tij ndaj përdoruesit është gjithashtu tepër e rëndësishme. Pa softuer të zbatueshëm, edhe VPN më e sigurt në botë do të jetë akoma e pamundur për përdorimin e klientëve. Prandaj, kjo pjesë do të studiojë në mënyrë specifike përdorueshmërinë e VyprVPN.

Uebfaqja e VyprVPN

Uebfaqja e VyprVPN është shumëngjyrëse dhe e thjeshtë për t’u lundruar. Faqja kryesore ka një flamur të qartë që do t’ju dërgojë direkt në faqen e porosive. Në menunë më të lartë, do të gjeni informacione shtesë rreth VPN-ve nën “Pse të përdorni një VPN?“Si dhe përshkrimet e shumë tipareve VyprVPN nën”Features“. Për më tepër, ju do të jeni në gjendje të shkarkoni programin për sisteme të ndryshme operative nën “Aplikacione VPN“.

E gjithë faqja e internetit është e strukturuar qartë. Sidoqoftë, ju merrni relativisht pak informacion në shumicën e faqeve, pasi shumë hapësirë ​​merren nga imazhet. Shpesh, ju do të dërgoheni tek FAQ nëse doni të mësoni në lidhje me mundësitë e VPNs ose VyprVPN.

Uebfaqja e faqes fillestare VyprVPN

Në përgjithësi, faqja e internetit VyprVPN është e strukturuar mirë, edhe pse mund të mos ketë aq shumë informacion sa disa përdorues dëshirojnë të shohin.

Instalimi i VyprVPN

Procesi i instalimit të VyprVPN është shumë i lehtë. Duke klikuar “Aplikacione VPN“Në krye të faqes së internetit, do të gjendeni menjëherë në faqen e duhur.

Instalimi i VyprVPN

Ne shkarkuam programin në një kompjuter Windows. Nëse doni ta instaloni vetë, thjesht mund të ndiqni këto hapa:

 1. Klikoni logon e sistemit tuaj operativ në “Aplikacione VPNFaqe ”.
 2. Klikoni në bluShkarkoButonin Shkarkimi juaj do të fillojë automatikisht.
 3. Hapni skedarin e shkarkuar dhe ndiqni hapat në ekranin e konfigurimit.
  Ekrani i Konfigurimit VyprVPN
 4. Kur të përfundojë instalimi, klikoni “tjetër“Dhe pastaj”finish“.
 5. Softueri VyprVPN do të hapet automatikisht. Identifikohuni dhe ju mund të filloni menjëherë.

Pamja dhe lehtësia e përdorimit të VyprVPN

Softuer VyprVPN

Softueri VyprVPN ka një pamje shumë tipike. Ajo na kujton softverin, për shembull, ExpressVPN. Mund të shihni menjëherë serverin e zgjedhur, me një të madheConnectButonin nën të. Duke klikuar vendndodhjen e serverit (ose ‘ServersSkedën në fund), do të shihni listën e plotë të serverëve. Ju gjithashtu mund të zgjidhni të lidheni automatikisht me serverin më të shpejtë të disponueshëm duke klikuar në “Serveri më i shpejtë“. Pasi të jeni lidhur, sfondi i klientit kthehet nga gri në vjollcë, duke i dhënë asaj një pamje më unike.

TabCustomize“Do të zbulojë mundësi më të personalizueshme. Vendosni nëse doni të aktivizoni mbrojtjen Wi-Fi ose ndërprerësin e vrasjes, cilin protokoll që po përdorni dhe nëse programi VyprVPN do të fillojë së bashku me kompjuterin tuaj. Ju gjithashtu mund të rregulloni preferencat tuaja DNS dhe opsionet e përshtatësit TAP.

Për më tepër, duke klikuar të tre rreshtat në këndin e sipërm të majtë, do të keni mundësi të shihni informacionin e llogarisë dhe softuerit, të kërkoni ndihmë ose të drejtoheni në blog.

Në përgjithësi, softveri i VyprVPN është shumë i thjeshtë për t’u përdorur. Konsumatorët nuk janë paraqitur me një rrëmujë opsionesh, por janë akoma në gjendje të konfigurojnë shumë funksione për veten e tyre. Kjo e bën një aplikacion të këndshëm dhe efektiv.

Mimet dhe mënyrat e pagesës

Ashtu si me shumë ofrues të tjerë VPN, çmimi i VyprVPN varet nga gjatësia e pajtimit tuaj. A po mendoni të zgjidhni një pajtim vjetor? Atëherë, mesatarisht, do të paguani një çmim më të ulët në muaj sesa nëse do të zgjidhni një abonim mujor. Më poshtë do të gjeni pajtimet që VyprVPN ofron aktualisht.

Abonimet aktuale VyprVPN

Siç mund ta shihni, abonimi më i lirë i VyprVPN është plani i tij 2-vjeçar, duke ju kushtuar vetëm 2.50 dollarë në muaj (faturuar si 60 dollarë çdo 2 vjet). Të gjitha planet e mësipërme përfshijnë përdorimin e pajtimit tuaj në një maksimum prej pesë pajisjeve dhe përdorimin e protokollit të vetë kameleonit të VyprVPN.

VyprVPN gjithashtu ofron një pajtim biznesi. Ky version i softverit ka për qëllim posaçërisht bizneset dhe punonjësit e tyre. Ju mund ta provoni këtë version falas duke përdorur periudhën e tyre të provës. Pas kësaj, abonimi i rregullt i biznesit kushton 229 dollarë në vit, ndërsa paketa e tyre VyprVPN për Business Cloud (e cila përfshin VyprVPN Cloud, një adresë IP të dedikuar dhe një server të dedikuar) është 349 dollarë në vit.

VyprVPN lejon disa mënyra të ndryshme pagese:

 • Kartë Krediti
 • PayPal
 • UnionPay

Mjerisht, asnjë nga këto metoda nuk do t’ju lejojë të qëndroni plotësisht anonim, domethënë gjithmonë duhet të ndani disa informacione personale dhe detaje të pagesës me VyprVPN.

Shërbimi ndaj klientit

Ndihma për klientët VyprVPN mund të arrihet në mënyra të ndryshme. Së pari, ju mund të kontaktoni me Bot Botën e Frogut të Artë ’në faqen e tyre të internetit. Thjesht klikoni në butonin e bisedës live në këndin e poshtëm të djathtë. Nëse bota nuk mund të përgjigjet në pyetjen tuaj, do t’ju kontaktojë me mbështetjen “reale”.

Biseda live e VyprVPN ju lejon të kontaktoni punonjësit që përpiqen t’i përgjigjen pyetjes ose pyetjes tuaj. Nëse është e mundur, ata ju dërgojnë një lidhje për një artikull në faqen e tyre të internetit që përmban më shumë informacion. Ky bisedë live është e shpejtë dhe e thjeshtë. Pasi të kërkoni një seancë bisede live (e cila përfshin dhënien e emrit dhe emailit tuaj), do të bisedoni me një anëtar të ekipit mbështetës në asnjë kohë.

Përveç bisedës, mund të hapni një biletë në mbështetje të klientit. Kjo ju lejon të përshkruani problemet që po përjetoni në një mesazh, të cilat pastaj mund t’i dërgoni në departamentin e duhur përmes faqes së internetit të VyprVPN. Për të dërguar një pyetje, klikoni ‘mbështetje“Në krye të faqes fillestare dhe pastaj‘Paraqisni një kërkesë‘. Zgjidh kategorinë që i përshtatet më së miri kërkesës suaj. Plotësoni emailin tuaj dhe një linjë lëndore dhe shtroni pyetjen tuaj. Nëse dëshironi, mund të plotësoni sistemin tuaj dhe të shtoni bashkëngjitje për të ilustruar më mirë problemin tuaj. Do të merrni një përgjigje përmes postës elektronike brenda disa ditëve të punës.

Përfundim i shfrytëzueshmërisë VyprVPN

 • Të dy faqet e internetit të VyprVPN dhe softveri i tyre janë të qarta dhe miqësore për përdoruesit.
 • Instalimi i VyprVPN është i shpejtë dhe i lehtë.
 • VyprVPN ofron një plan mujor, vjetor dhe dy-vjeçar.
 • Nuk është e mundur të paguani pajtimin tuaj VyprVPN në mënyrë anonime.
 • Ju mund të kontaktoni mbështetjen VyprVPN përmes një bot, një chat live dhe një sistemi të biletave që funksionon me email.

Rrjeti server VyprVPN

Rrjeti i një serveri VPN është tepër i rëndësishëm. Me një rrjet të madh dhe të gjerë, do të keni mundësi të zhbllokoni më shumë pjesë të internetit. Në fund të fundit, ju do të jeni në gjendje të zgjidhni nga vende të panumërta në botë, gjë që ju jep më shumë liri në internet. Nga ana tjetër, një adresë e dedikuar IP mund t’ju japë më shumë siguri dhe qëndrueshmëri sesa një IP dinamik. Shanset që adresa IP që po përdorni është në listën e zezë janë shumë më të pakta.

Ky seksion do të përqendrohet në rrjetin e serverëve të VyprVPN dhe mundësinë për të kërkuar një adresë të dedikuar IP.

Numri i serverëve dhe vendndodhjeve

VyprVPN ka mbi 700 servera në më shumë se 70 vende. Për më tepër, ata kanë IP të shumta për server, duke e bërë numrin e adresave IP nën kontrollin e VyprVPN mbi 200.000. Ka serverë në Amerikën e Veriut, Amerikën Qendrore, Amerikën e Jugut, Oqeaninë, Afrikën, Evropën, Azinë dhe Lindjen e Mesme. Për më tepër, serverët dhe lokacionet e reja shtohen vazhdimisht në rrjet. Do të gjesh të gjitha vendet e serverit aktualisht të disponueshme në listën më poshtë:

Rrjeti i serverëve VyprVPN

Për më tepër, VyprVPN është nën kontrollin e rrjetit të vet të serverëve. Nuk ka asnjë përfshirje të palëve të treta që marrin me qira serverat. Kjo rrit sigurinë e serverëve dhe madje, teorikisht, mund të bëjë një shpejtësi më të qëndrueshme dhe më të lartë.

Adresë IP e përkushtuar

VyprVPN ju lejon të punoni me një adresë të dedikuar IP. Kjo do të thotë që ju do të keni një adresë IP fikse që ndryshon nga IP juaj lokal. Në këtë mënyrë, nuk do të duhet të verifikoni identitetin tuaj çdo herë që përdorni një VPN dhe të përpiqeni të regjistroheni, për shembull, në emailin tuaj. Pengesë kryesore e një adresë IP të dedikuar është se ua bën më të lehtë palëve të treta të ndjekin sjelljen tuaj në internet, edhe nëse nuk mund ta kuptojnë fare se kush ose ku jeni.

Opsioni i dedikuar IP i VyprVPN është i disponueshëm vetëm si pjesë e abonimit Premium. Përfshihet në VyprVPN Cloud, i cili është një shërbim shtesë që ofron siguri të shtuar kur përdorni serverë publik ose personal personal cloud.

Përfundim Rrjeti i serverëve VyprVPN

 • VyprVPN ka 700 serverë në 70 vende të serverave.
 • Shtë e mundur vetëm të përdorni një adresë të dedikuar IP kur të keni një abonim Premium VyprVPN.

Opsionet e VyprVPN

Shumë VPN bëjnë më shumë sesa të rrisin sigurinë dhe privatësinë tuaj në internet. Një VPN shpejt mund të fitojë popullaritet nëse punon me sukses me Netflix, për shembull. Të jesh në gjendje të shkarkosh me siguri është gjithashtu i rëndësishëm për shumë përdorues. Kjo pjesë do t’ju tregojë të gjithëve për opsionet e ndryshme që VyprVPN ka për të ofruar.

VyprVPN dhe Netflix

VyprVPN po përpiqet në mënyrë aktive ta mbajë Netflix të arritshëm me serverat e tij. Mjerisht, kjo nuk funksionon për të gjithë serverët. Si rezultat, ju nuk do të mund të zgjidhni vetëm çdo vendndodhje të serverit për të hyrë në përmbajtjen Netflix të këtij vendi. Sidoqoftë, VyprVPN funksionon me Netflix Amerikan, si dhe me versionet britanike, kanadeze dhe gjermane të faqes në internet. Thjesht zgjidhni një server në një nga ato katër vende dhe shfletoni në faqen kryesore të Netflix. Identifikohuni dhe do të keni menjëherë hyrje në të gjitha serialet dhe filmat e ofruar në vendin që keni zgjedhur.

VyprVPN jo vetëm që ju lejon të transmetoni Netflix, por gjithashtu funksionon me të gjitha llojet e shërbimeve të tjera streaming si Amazon Prime, HBO GO dhe Hulu. Ashtu siç është rasti me Netflix, vetëm serverët specifikë VyprVPN punojnë me këto shërbime. Këta serverë janë ata në SH.B.A., MB, Kanada dhe Gjermani.

vend
Shërbime të disponueshme të transmetimit me VyprVPN
Shtetet e BashkuaraNetflix, Amazon Prime Now, HBO Go / Now, MLB.tv, WatchESPN dhe ESPN +, YouTube, Spotify, Crunchyroll, DAZN, NFL Gamepass dhe Hulu
Mbretëria e BashkuarNetflix UK, Amazon Prime Now UK, TVPlayer, Channel 4/5, Eurosport, ITV, NFL Gamepass, Sky GO, Sky Sports UK dhe Hulu
KanadëNetflix Canada, DAZN, NHL.TV, MuchTV, CBC dhe Hulu
GjermaniNetflix Germany, DAZN, Eurosport, RTL, Sky Go Germany, ARD, ZDF, Pro 7 dhe Amazon Prime Germany.

VyprVPN dhe përrua

Përveç streaming, ju gjithashtu mund të shkarkoni me siguri torrentët me VyprVPN. VyprVPN mbështet rrjetet P2P, duke ju lejuar të qëndroni anonim edhe gjatë shkarkimit. Mjerisht, shkarkimi zgjati një kohë të gjatë gjatë provave tona. Shpejtësitë e shkarkimit ishin më të ulëta se dikur. Na u desh dy herë më shumë për të shkarkuar një skedar.

Firewall natyror

Softueri juaj VyprVPN përfshin Firewall natyror. Kjo është një shtresë shtesë e mbrojtjes për lidhjen tuaj të internetit. Trafiku i të ardhurave hyrëse automatikisht bllokohet nëse nuk është kërkuar direkt nga përdoruesi. Nëse keni VyprVPN, menjëherë do të jeni në gjendje ta përdorni këtë mbrojtje.

VyprVPN mund t’ju ndihmojë të siguroni që të dhënat me qëllim të keq nuk janë dërguar në kompjuterin tuaj nga palët e jashtme. Firewall NAT është një linjë mbrojtëse shtesë për murin e zjarrit të kompjuterit tuaj. Kjo është veçanërisht e dobishme kur shpesh përdorni pikat e nxehta publike të Wi-Fi.

Përfundime opsione VyprVPN

 • VyprVPN është në gjendje të zhbllokojë disa shërbime streaming (përfshirë Netflix) me serverat e tyre amerikanë, kanadezë, gjermanë dhe britanikë.
 • Ju mund të përdorni VyprVPN për të shkarkuar me siguri torrentët, edhe pse shpejtësitë e shkarkimit nuk janë optimale.
 • VyprVPN ka një Firewall të Natyrës që mbron trafikun e të dhënave tuaja.

Përfundim – Përvoja jonë me VyprVPN

Në përgjithësi, VyprVPN është një ofrues shumë i mirë VPN që ka fituar një shumë të besimit që ata humbën me politikën e tyre fillestare të prerjeve: ata më parë për të regjistruar të dhënat personale, por nuk më. Tani ata janë në gjendje të garantojnë politikën e tyre të mos prerjes përmes një auditimi të pavarur. Kjo është arsyeja pse ne ndjehemi mjaft të sigurt për të thënë VyprVPN nuk ruan më asnjë informacion të identifikueshëm për përdoruesit e tyre. Ata gjithashtu kanë një rrjet të madhësive të serverëve, të cilat janë plotësisht nën kontrollin e tyre. Për më tepër, teknologjia e tyre Chameleon bën një veçori unike, duke treguar se VyprVPN me të vërtetë synon të mbrojë klientët e tyre, si dhe të jetë e mundur. Më në fund, VyprVPN punon me Netflix dhe shkarkon torrentë gjithashtu.

Mjerisht, serverat VyprVPN nuk rezultuan të jenë aq të shpejtë sa premtuan. Ne kemi përjetuar një vonesë gjatë lojrave dhe shkarkimeve. Ne madje vuajtëm vonesa të rastit gjatë aktiviteteve të tjera në internet. Për më tepër, disa opsione, të tilla si adresa e dedikuar IP, janë në dispozicion vetëm nëse paguani shtesë për një pajtim Premium. Ata gjithashtu nuk ofrojnë asnjë mënyrë pagese që ju ndihmon të qëndroni plotësisht anonim.

Përkundër këtyre pengesave, VyprVPN është një VPN e fortë që shënon mjaft mirë në listën tonë të përgjithshme. Ky ofrues do të mbrojë të dhënat tuaja mirë dhe ofron mundësi shtesë të dobishme që mund të rrisin përvojën tuaj në internet.

rekuizitë
Cons
Netflix USA është e mundurNdonjëherë përvojat mbeten
Shkarkime të mundshme të mundshmeDisa opsione janë të disponueshme vetëm me pajtim Premium
Tregon shpejtësinë për serverAsnjë metodë anonime pagese
Softuer i mirë dhe miqësor për përdoruesit
Nuk ka shkrime
Protokolli origjinal (Kameleoni)
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map