Rishikimi Hide.me (2020): I shpejtë dhe i përshtatshëm për përdoruesit | VPNOverview

Rishikimi Hide.me (2020) – Një VPN e shpejtë dhe miqësore për përdoruesit

Hide.me është një ofrues relativisht i ri VPN. Ata synojnë të ofrojnë një shërbim të shpejtë dhe të sigurt VPN. Hide.me është me origjinë gjermane dhe u themelua në vitin 2012 (dikur quheshin Hide.io). Kompania është e vendosur në Malajzi për shkak të legjislacionit të privatësisë në atë vend. Ofruesi po bëhet më i njohur çdo ditë dhe tashmë ka 10 milion përdorues në të gjithë botën.


Hide.me u bë për të ofruar një Rrjet Virtual Private Virtual-miqësor, por shumë të sigurt, (VPN). Kohët e fundit ata gjithashtu kanë synuar të jenë VPN më i shpejtë në treg. Hide.me është një nga disa ofruesit e VPN që është i çertifikuar pa log. Ne do t’i shqyrtojmë të gjitha këto pretendime, më vonë në shqyrtim.

Hide.me ofron kriptim të mirë dhe është shumë i shpejtë. Ky VPN është pak më i shtrenjtë se shumica e ofruesve të tjerë VPN. Për fat të mirë, ju mund ta provoni Hide.me falas me garancinë e tyre për 30 ditë kthim parash. Ata madje ofrojnë një shërbim falas, por kur ta përdorni atë, ato do të kufizojnë të dhënat tuaja.

Instalimi i Hide.me është relativisht i lehtë dhe me planin e tyre Premium, mund të përdorni një abonim për 10 pajisje në të njëjtën kohë. Në këtë mënyrë ju mund të mbroni shumë pajisje njëkohësisht për të mbrojtur anonimitetin tuaj.

Specifikimet Fsheh.me

 • Lidhje të njëkohshme: 10
 • torrents: +
 • Netflix:
 • Sistemet operative: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • protokollet: OpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, IKEv2, IKEv1, SoftEther
 • Politika e prerjeve: Nuk ka shkrime
 • Servers: 1560 serverë në 60 vende
 • Çmimi: Nga 4,99 dollarë në muaj
 • Garancia për kthimin e parave: 30 dite

Shpejtësia – Sa shpejt është Hide.me?

Shpejtësia është një pjesë e rëndësishme e përvojave të njerëzve me ofruesit e VPN. Annshtë e bezdisshme kur rryma juaj video duhet të ndryshojë ose ju pësoni vonesa gjatë lojrave. Për shkak se kjo është aq e rëndësishme, ne testuam gjerësisht shpejtësinë e serverëve Hide.me. Ne e bëmë këtë duke ekzekutuar disa teste të shpejtësisë me serverë të ndryshëm dhe duke parë shpejtësitë gjatë përdorimit të përditshëm. Ju mund t’i lexoni të gjitha në lidhje me përvojën tonë më poshtë.

Rezultatet e testit të shpejtësisë Hide.me

Këtu mund të gjeni rezultatet e disa testeve të shpejtësisë që kemi ekzekutuar për serverë të ndryshëm Hide.me. Ne testuam nga vendndodhja jonë në Hollandë. Vini re se rezultatet mund të jenë shumë të ndryshme nëse jeni diku tjetër në botë. Sidoqoftë, kjo duhet të japë një tregues të përgjithshëm të shpejtësisë së tyre.

Shpejtësia pa VPN (Speedtest.net):

Shpejtësia pa VPN

Më sipër mund të shikoni shpejtësitë e internetit që na pëlqejnë pa përdorur një VPN.

Shpejtësia me një server lokal në Hollandë (Speedtest.net):

Shpejtësia me VPN NL

Kjo fotografi tregon rezultatet e shpejtësisë sonë të internetit kur u lidhëm përmes një serveri Hide.me në Haarlem (Hollandë). Siç mund ta shihni, rezultatet kanë mbetur praktikisht të njëjta, gjë që është mjaft e jashtëzakonshme për një VPN.

Shpejtësia me një server të SHBA (Speedtest.net):

Shpejtësia me VPN VS

Këto janë rezultatet e provës sonë me një server në Sh.B.A. Këto rezultate mund të jenë të rëndësishme nëse dëshironi të merrni akses në përmbajtjen amerikane nga një vend tjetër. Siç mund ta shihni shpejtësitë nuk kanë ndryshuar shumë. Kjo është e papritur sepse më shpesh një distancë fizike midis jush dhe serverit do të rezultojë në shpejtësi më të ngadaltë të lidhjes.

Shpejtësia gjatë përdorimit ditor

Shpejtësia e serverëve Hide.me është shumë e mirë në përdorimin e përditshëm. Ne e testuam këtë duke shkuar në lidhje me biznesin tonë ashtu si jemi mësuar, për të parë nëse kemi përjetuar ndonjë fshehtësi me Hide.me. Ne kemi përdorur VPN gjatë shfletimit, steaming, shkarkimit dhe lojrave; Këto ishin rezultatet:

Gjatë shfletimit të rregullt nuk kemi vërejtur ndonjë ndryshim në shpejtësinë apo kohën e ngarkimit. Me këtë VPN mund të vizitoni uebfaqet tuaja të preferuara pa ndonjë ndryshim të dukshëm. Shkarkimi i skedarëve dhe aplikacioneve nuk ishte problem.

Ne gjithashtu testuam disa shërbime transmetimi me Hide.me VPN, për të parë se si kjo do të ndikonte në rregullimin dhe ngarkimin e videove dhe muzikës. Përsëri, ne nuk kemi hasur ndonjë problem dhe kemi qenë në gjendje të përdorim shërbime si YouTube dhe Spotify pa ndonjë problem. Kjo e bën Hide.me një VPN ideale nëse doni të shihni një material të bllokuar gjeo-bllok. Mjerisht, ju nuk mund ta përdorni atë për të parë Netflix. Më vonë në përmbledhje do të shpjegojmë pse.

Shpejtësia e përfundimit Hide.me

Aktgjykimi ynë për shpejtësinë me Hide.me është si më poshtë:

 • Hide.me ofron një VPN me shpejtësi të mirë.
 • Testet e shpejtësisë tregojnë pak ndryshim midis shpejtësisë poshtë dhe ngarkimit me VPN ose pa VPN.
 • Gjatë përdorimit të rregullt, shkarkimit dhe transmetimit nuk kemi vërejtur një ndryshim të shpejtësisë.

Siguria – Sa e sigurt është Hide.me?

Hide.me është një ofrues i VPN që i jep përparësi veçorive të tyre të sigurisë dhe intimitetit. Siguria në përgjithësi shihet si aspekti më i rëndësishëm i një VPN. Ju nuk doni që palët e treta të kenë qasje në informacionin tuaj personal dhe një VPN do t’ju mbrojë nga kjo. Më poshtë mund të lexoni në lidhje me politikën e log-it që aderon Hide.me. Për më tepër, ne do t’ju informojmë për informacionin që ju nevojitet Hide.me nëse doni të krijoni një llogari.

protokollet

Hide.me ka siguri të shkëlqyeshme me kodimin e tyre të AES 256-bit. Kjo zakonisht shihet si niveli më i mirë i enkriptimit në dispozicion. Për më tepër, Hide.me mbështet shumë protokolle të ndryshme. Ju mund të zgjidhni nga protokollet e mëposhtëm:

 • OpenVPN
 • SSTP
 • PPTP
 • L2TP
 • IPsec
 • IKEv2
 • IKEv1
 • SoftEther.

Uebfaqja Hide.me tregon një përmbledhje të këndshme të këtyre protokolleve të ndryshme. Në këtë përmbledhje ato ilustrojnë pikat e forta dhe të dobëta të çdo protokolli. Kjo është shumë e dobishme dhe mund t’ju tregojë se cili protokoll do të funksionojë më mirë me sistemin tuaj operativ. Ne gjithmonë do të këshillonim protokollin OpenVPN sepse është opsioni më i sigurt. Më poshtë mund të shihni shpjegimin për protokollin OpenVPN në faqen e internetit Hide.me.

Hap protokollin VPN

Regjistrimi dhe intimiteti

Hide.me thotë se ata ndjekin një politikë të rreptë “pa log”. Kjo do të thotë se ata nuk mbledhin të dhëna personale. Për shkak se Hide.me ndodhet në Malajzi ata nuk janë të detyruar të mbajnë regjistrat. Malajzia nuk ka rregulla që detyrojnë kompanitë të mbajnë regjistrat.

Hide.me nuk mban regjistrat e përdoruesve por ekziston një shënim anësor; ata mbajnë regjistrat e përkohshëm të lidhjeve. Kjo do të thotë që kompania mund të shohë kur ‘klienti x’ lidhet me një nga serverët e tyre VPN. Sidoqoftë, Hide.me nuk mund të shohë kush është klienti X, ata marrin vetëm të dhëna anonimizuese të përdoruesve. Për më tepër, ata i ruajnë vetëm këto shkrime për disa orë dhe pas kësaj ato fshihen përgjithmonë.

Uallyshtë praktikisht e pamundur për ofruesit e VPN të mos mbajnë shënime. Për më tepër, regjistrat e lidhjeve shpesh nuk e dëmtojnë intimitetin e përdoruesit. Ata përdorin këto shkrime lidhjeje për të përmirësuar shërbimet e tyre. Ata mund të sigurohen vetëm që serverat e tyre nuk do të mbingarkohen nëse e dinë se kur përdoren shërbimet e tyre. Hide.me anonimizon plotësisht këto shkrime të lidhjes dhe nuk e regjistron adresën tuaj IP.

Informationfarë informacioni ka nevojë për Hide.me?

Për të krijuar një llogari me Hide.me, ju duhet një adresë e-mail, pasi të regjistroheni, mund të fshini adresat e postës në cilësimet e llogarisë tuaj. Në varësi të metodës së pagesës që zgjidhni, do të duhet të siguroni gjithashtu informacion shtesë. Hide.me përdor një palë të tretë për të trajtuar të gjitha pagesat. Ata pretendojnë se kjo kompani e jashtme nuk do ta shohë adresën tuaj IP ose identitetin tuaj. Ju merrni një numër pagese që nuk mund të lidhet me ju. Për më tepër, ky numër pagese shkatërrohet menjëherë pas pagesës. Në këtë mënyrë, ju do të mbeteni plotësisht anonim kur të paguani pajtimin tuaj Hide.me.

Konkluzion Siguria fsheh.me

Pas testimit të sigurisë së Hide.me, mund të përfundojmë gjërat e mëposhtme:

 • Hide.me është një VPN e fortë dhe e sigurt.
 • Ata përdorin një encryption të fortë AES 256-bit.
 • Hide.me nuk i ndan informacionet me palët e treta.
 • Ju mund të zgjidhni nga disa protokolle.
 • Hide.me mban vetëm shkrimet e lidhjeve, të cilat shkatërrohen pas disa orësh.

Përdorshmëria – Sa përdorues miqësor është Hide.me?

Hide.me është një ofrues shumë miqësor që është i arritshëm dhe i lehtë për t’u kuptuar për këdo. Më poshtë do të keni mundësi të gjeni informacione në lidhje me uebfaqen e tyre, procesin e instalimit, pamjen dhe ndjenjën e aplikacioneve, çmimet, mënyrat e pagesës dhe në fund mbështetjen e klientit.

Uebfaqja Hide.me

Uebsajti Hide.me është i qartë dhe paraqet të gjitha informacionet që mund të prisni nga një ofrues i VPN. Në faqen fillestare mund të gjeni informacione rreth Hide.me, pse të keni nevojë për një VPN dhe vlerësime të softverit të tyre. Ata ofrojnë faqen e tyre në disa gjuhë.

Për më tepër, ju mund të gjeni informacione rreth rrjetit të serverëve të tyre dhe protokolleve në faqen e tyre të internetit. Ai gjithashtu ka një skedë të qartë, ku mund të gjeni shkarkime softuerësh dhe një skedë me të gjitha planet e mundshme të pajtimit. Kjo fotografi tregon faqen e internetit Hide.me.

Hide.me faqen e internetit

Mjerisht, ne nuk mund të gjetëm një mundësi kërkimi në faqen e internetit, gjë që mund ta vështirësojë gjetjen e një informacioni shumë specifik. Kur hyni në llogarinë tuaj Hide.me, ju merrni për të parë një përmbledhje të të dhënave të llogarisë suaj. Ju gjithashtu mund të gjeni udhëzues këtu, që do ta bëjnë më të lehtë instalimin e softuerit të tyre në pajisjen tuaj.

Instalimi i Hide.me

Instalimi i Hide.me në pajisjet tuaja është shumë e thjeshtë. Ju mund të zgjidhni të instaloni aplikacionin në pajisjen tuaj ose mund të shkarkoni softuer për një protokoll të veçantë dhe të ndryshoni cilësimin e PC ose Mac tuaj. Mundësia e parë është më e lehtë. Ju mund ta gjeni aplikacionin e tyre në App Store ose Google Play Store. Kur të keni instaluar aplikacionin, duhet të plotësoni vetëm detajet e llogarisë suaj dhe do të jeni gati për të shkuar.

Fsheh.me appstore

Mbi të mund të shihni aplikacionin Hide.me në Appstore. Aplikacioni do të përdorë automatikisht protokollin më të përshtatshëm për sistemin tuaj operativ. Për Windows këto janë IKEv2 dhe PPTP dhe për Mac përdor protokollin IKEv2 me IKEv1 si një rezervë. Kjo do të thotë që nuk mund të përdorni OpenVPN në aplikacion, gjë që është shumë e keqe, pasi ky është protokolli më i sigurt. Sidoqoftë, ekziston një përjashtim, Android e mbështet OpenVPN.

Pasi të keni instaluar aplikacionin, mund të filloni të shfletoni në internet me siguri. Ju duhet vetëm të plotësoni të dhënat e llogarisë suaj, siç mund të shihni më poshtë.

Faqja hyrëse Hide.me

Mundësia e dytë për instalim është pak më e vështirë. Sidoqoftë, kjo metodë ju siguron më shumë mundësi në protokol. Nëse hyni në faqen e llogarisë tuaj në faqen e internetit Hide.me, mund të gjeni një udhëzues për instalim për të gjithë protokollet dhe sistemet e ndryshme të funksionimit. Duke ndjekur këto udhëzues mund të instaloni çdo protokoll që ju pëlqen në pajisjen tuaj.

Fshih pamjen dhe lehtësinë e përdorimit

Hide.me është një ofrues shumë i përshtatshëm për përdoruesit VPN, gjë që i bën ata një ndeshje të përsosur me njerëz që nuk janë të ri për VPN. Aplikacioni është i thjeshtë; ju keni një buton për t’u lidhur me serverin Hide.me dhe ju mund të zgjidhni vendndodhjen e serverit tuaj. Softueri ka pamje profesionale dhe të gjitha opsionet dhe funksionet funksionojnë mirë. Aplikacioni ofrohet në disa gjuhë, ndër të cilat është anglishtja.

Aplikacioni super i thjeshtë ka disa dobësi. Për shembull, nuk mund të ndryshoni cilësimet. Kjo do të thotë që ju nuk mund të ndryshoni protokolet ndërsa përdorni aplikacionin. Përderisa shumica e përdoruesve të VPN do të lënë cilësimet e paracaktuara gjithsesi, disa përdorues mund të dëshirojnë të ndryshojnë protokollet për të optimizuar mbrojtjen e tyre gjatë ndjekjeve të ndryshme në internet.

Aplikacioni mund të ketë mungesë të disa cilësimeve por ka disa funksione të zoti. Aplikacioni Hide.me ka një funksion “rilidhje automatike”, një “killswitch”, “mbrojtje nga rrjedhjet IP” dhe “Mbrojtje rrjedhje DNS”. Këto funksione sigurohuni që të mos rrjedhni informacione aksidentalisht në momente të pambrojtura. Aplikacioni do të sigurojë gjithçka që ju bëni në internet.

Hide.me synon qartë të krijojë një aplikacion miqësor për përdoruesit që të gjithë do të dinë të përdorin. Sidoqoftë, kjo do të thotë që përdoruesit më të përparuar mund të ndjehen të kufizuar ndonjëherë.

Frontet e aplikacionit Hide.me

Mimet dhe mënyrat e pagesës

Hide.me nuk është ofruesit më të shtrenjtë dhe as më të lirë të VPN atje. Ata ofrojnë disa plane të ndryshme pajtimesh. Para së gjithash, ata ofrojnë një llogari falas. Me këtë llogari falas ju jeni të kufizuar në 10 GB në muaj, ju mund të zgjidhni vetëm nga 5 vendet e serverit, dhe mund të përdorni vetëm 1 pajisje në një kohë. Për më tepër, pajtimet e paguara ka të ngjarë të kenë serverë më të shpejtë sepse janë më pak të mbushur me njerëz.

Ata ofrojnë abonimet e tyre Premium për tre çmime të ndryshme. Ndoshta opsionet më të mira janë ato Plan 2 vjeçar që mund të merrni vetëm 4,99 dollarë në muaj. Tani për tani ju merrni edhe dy muaj falas me këtë plan. Për më tepër, ata ofrojnë një pajtim për një vit i cili kushton 8,32 dollarë në muaj. Më në fund mund të merrni edhe shërbimin e tyre Premium për nje muaj, kjo do t’ju kushtojë12,95 dollarë.

me fsheh cmimet

Hide.me ka një garanci 30-ditore për kthimin e parave për të gjitha pajtimet e paguara. Për më tepër, ju mund të paguani për llogarinë tuaj Hide.me me kartën tuaj të kredisë, PayPal, SEPA Direct Debit ose Bitcoin.

Shërbimi ndaj klientit

Hide.me ofron disa mënyra për t’iu përgjigjur pyetjeve tuaja. Në faqen e internetit mund të gjeni një faqe të gjerë FAQ. Ju gjithashtu mund të bëni pyetjet tuaja përmes një email. Shërbimet e klientëve ofrohen vetëm në anglisht, gjë që mund të jetë e vështirë nëse anglishtja nuk është gjuha juaj e parë. Ju gjithashtu mund ta provoni fatin tuaj në forumin Hide.me, ku mund t’i drejtoni pyetjet tuaja te përdoruesit e tjerë. Më në fund, bloget Hide.me ofrojnë informacione rreth azhurnimeve dhe lajmeve.

Për të marrë një ide mbi miqësinë e shërbimit të klientit Hide.me, ne u kontaktuam me ta. Kur dërgoni një email në Hide.me do të merrni një postë elektronike me informacione për hyrje. Nëse regjistroheni me këtë informacion, ju merrni një ID të përkrahjes së klientit, e cila ndihmon njerëzit në mbështetjen e klientit të identifikojnë problemin tuaj. Mjerisht, kjo mënyrë e komunikimit nuk funksionoi kur e provuam.

Më në fund, morëm një email me një përgjigje për pyetjen tonë. Ata ilustruan shpjegimin me fotografi dhe fotografi, gjë që bëri të lehtë ndjekjen e udhëzimeve të tyre. Ne morëm një përgjigje në emailin tonë brenda dy orësh dhe ata na drejtuan në mënyrë të sjellshme dhe miqësore siç mund ta shihni më poshtë:

shërbimi ndaj klientit Fsheh.me

Shërbimi i klientit funksionon mirë dhe ju merrni një përgjigje efektive për pyetjen tuaj. Hide.me ofron një funksion bisede live por ne kemi përjetuar disa probleme me këtë. Mund të përdorni bisedën live nëse keni një biletë mbështetjeje për klientin. Mjerisht, ne nuk mund të identifikoheshim me informacionin në email. Kjo mund të jetë mjaft irrituese nëse po kërkoni një rregullim të shpejtë. (Update: Sipas Hide.me këto probleme me biletat mbështetëse janë zgjidhur).

Përfundueshmëria e shfrytëzueshmërisë Hide.me

Pas përdorimit të VPN Hide.me për një kohë, ne mund të konkludojmë gjërat e mëposhtme në lidhje me mirëdashësinë e përdoruesit të këtij ofruesi.

 • Aplikacioni është miqësor për përdoruesit dhe funksionon intuitivisht
 • Uebsajti Hide.me është i qartë dhe i thjeshtë për t’u përdorur
 • Instalimi i Hide.me është i lehtë për të gjithë sistemet operative
 • Aplikacioni ka mundësi të kufizuara
 • Ju mund të paguani për Hide.me me kredi, Paypall, SEPA dhe bitcoin
 • Softueri është në dispozicion në shumë gjuhë
 • Shërbimi i klientit është i mirë, por funksioni i bisedës live nuk funksionoi

Rrjeti server Hide.me

Rrjeti i serverëve Hide.me është rritur më shumë në vitet e fundit. Më poshtë do të zbuloni gjithçka që duhet të dini për këtë rrjet. Për më tepër, mund të mësoni nëse ky ofrues ofron një shërbim të dedikuar IP.

Numri i serverëve dhe vendndodhjeve

Me mbi 1560 serverë në 60 vende të ndryshme, Hide.me është rritur në mënyrë të konsiderueshme më të madhe në dy vitet e fundit. Hide.me kryesisht i drejtohet tregut evropian dhe veri-amerikan, që do të thotë se shumica e serverëve të tyre janë vendosur atje. Ata ofrojnë 9 lokacione të serverëve në Sh.B.A dhe 2 në Hollandë. Ata gjithashtu kanë filluar të zgjerohen në Azi, por vëmendja është ende në botën perëndimore.

Arsyeja pse Hide.me nuk ka shumë serverë është sepse ata menaxhojnë vetë serverët. Ata kanë një sërë rregullash të gjera që i vendosin për të garantuar sigurinë e përdoruesve të tyre. Pjesë e këtij procesi është se ata menaxhojnë serverat e tyre. Mjerisht, kjo do të thotë që rrjeti i tyre i serverëve po zgjerohet ngadalë. Nëse jeni duke kërkuar për një VPN me shumë opsione të serverit, mund të dëshironi të shikoni diku tjetër. Për shembull, mund të shikoni artikullin tonë krahasues që ofron një listë të ofruesve më të mirë të VPN.

Adresë IP e përkushtuar

Me Hide.me nuk është e mundur të merrni një adresë IP të dedikuar. Addressdo adresë IP që ofron Hide.me ndahet me përdoruesit e tjerë. Kjo do të thotë se do të jetë e pamundur të shikosh Netflix, sepse ato bllokojnë adresat IP që përdoren nga shumë njerëz në të njëjtën kohë. Për më tepër, disa faqe në internet do të kërkojnë një identifikim shtesë sepse u qasni atyre nga shumë adresa të ndryshme IP.

Hide.me ofron një adresë IP “statike”, që do të thotë që të lidheni me të njëjtin server çdo herë që përdorni aplikacionin. Në këtë mënyrë nuk do të shkaktoni asnjë dyshim në uebfaqe për shkak të shumë adresave IP që përdorni. Ata nuk do të kërkojnë një vërtetim shtesë, i cili do t’ju kursejë kohë në fund. Sidoqoftë, ju akoma ndani adresën IP me përdoruesit e tjerë.

Nëse me të vërtetë dëshironi që ofruesi juaj VPN të ofrojë një IP të dedikuar, mund të dëshironi të hidhni një vështrim në rishikimin tonë të NordVPN.

Përfundimi Rrjeti i serverëve Hide.me

Ne arritëm në përfundimin e mëposhtëm në lidhje me rrjetin e serverëve Hide.me:

 • Hide.me ka një rrjet relativisht të vogël, por të shpejtë të serverëve
 • Rrjeti ekziston nga 1560 servera në 60 lokacione të ndryshme
 • Fsheh.me kontrollon dhe administron serverat e tyre për siguri shtesë
 • Hide.me nuk ofron adresë të dedikuar IP
 • Ata ofrojnë një “IP statike”

Fshihni opsionet

Hide.me ofron veçori më të rregullta VPN por gjithashtu ju ofron disa mundësi shtesë. Këtu mund të mësoni më shumë rreth këtyre opsioneve dhe të lexoni në lidhje me Hide.me në kombinim me Netflix dhe shkarkime torrent.

Fshehni.me mundësi shtesë

Vrasin FikPara së gjithash, Hide.me ofron një ndërprerës vrasës i cili do të sigurojë që pajisja juaj të mbrohet, edhe kur lidhja humbet menjëherë. Kjo e kombinuar me veçorinë e tyre “rilidhje automatike”, do të thotë që ju me siguri nuk do të vini re asgjë përveç Hide.me do t’ju mbajë të sigurt.

Me llogarinë Hide.me Premium, fitoni lirinë me funksionin “Porti Dinamik i Forwarding”. Kjo do t’ju udhëzojë të keni kaluar zjarrit.

Më në fund, Hide.me gjithashtu ofron protokollin SoftEther, i cili është një protokoll më i shpejtë sesa ai që përdoret shpesh, OpenVPN. OpenVPN ka një shpejtësi maksimale prej 100 MB / sek, ndërsa SoftEther mund të arrijë shpejtësinë prej 900 MB / sek.

Fsheh.me dhe Netflix

Siç ndodh me gjithnjë e më shumë ofrues të VPN, serverat Hide.me bllokohen nga Netflix. Shërbimi i transmetimit përpiqet në mënyrë aktive të bllokojë përdoruesit e VPN që përpiqen të fitojnë qasje në përmbajtjen Netflix të një rajoni tjetër. Mjerisht, ka vetëm disa ofrues të VPN që arrijnë të qëndrojnë përpara Netflix dhe Hide.me nuk është njëri prej tyre. Nëse dëshironi të shikoni Netflix me një VPN, mund të shikoni listën tonë të ofruesve më të mirë të VPN për të parë Netflix Amerikan.

Fsheh.me dhe përrua

Më në fund, kemi testuar shkarkimin e torrenteve me Hide.me. Ne nuk hasëm ndonjë problem. Një skedar prej 1,2 GB u bë brenda nën 5 minutash. Hide.me lejon shkarkimin e torrenteve përmes rrjeteve të peer-to-peer për shumicën e serverëve të tyre. Në faqen e tyre të internetit ata tregojnë qartë se çfarë serverë mbështesin këtë lloj të shkarkimit dhe cilët serverë nuk e bëjnë. Për shembull, serverat në SH.B.A., U.K. dhe Australi nuk lejojnë shkarkimin e torrenteve por serverët në Hollandë e bëjnë.

Opsionet e përfundimit Fshih.me

 • Hide.me ka një funksion “vrasës”, një funksion “rilidhje automatike” dhe një funksion “Porti Dinamik Forwarding”
 • Hide.me mbështet protokollin shumë të shpejtë SoftEther
 • Netflix nuk është i arritshëm me Hide.me
 • Ju mund të shkarkoni torrente përmes rrjeteve P2P me shumicën e serverëve Hide.me

Përfundim – Përvoja jonë me Hide.me

rekuizitë
Cons
Lehtë për t’u përdorurAsnjë adresë të dedikuar IP
Lehtë për tu instaluarVetëm disa cilësime në aplikacion
Serverë të shpejtëNuk ka qasje në Netflix
Opsion falasAsnjë bisedë e drejtpërdrejtë pune
Shkarkimi i torrenteve është i mundur
Shumë protokolle të mundshme (përfshirë SoftEther)
30 ditë garanci për kthimin e parave

Hide.me është një VPN e shpejtë dhe miqësore për përdoruesit. Especiallyshtë veçanërisht e këndshme për përdoruesit e rinj të VPN për shkak të ndërfaqes së tyre intuitive të aplikacionit. Hide.me është një opsion jashtëzakonisht i sigurt sepse nuk mban regjistrat e përdoruesve. Ata ofrojnë serverë të mirë, por jo aq sa bëjnë disa ofrues të tjerë. Shumë prej serverëve të tyre mbështesin shkarkimin përmes rrjeteve të kolegëve. Ne patjetër do t’ua rekomandonim Hide.me njerëzve që nuk kanë provuar ende një shërbim VPN. Nëse jeni duke kërkuar për një VPN të thjeshtë, të shpejtë dhe të sigurt, Hide.me mund të jetë shërbimi për ju!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map