Rishikimi CyberGhost (2020): një VPN e besueshme, miqësore për përdoruesit | VPNOverview

Rishikimi CyberGhost (2020) – Një VPN e besueshme dhe miqësore për përdoruesit

Cyberghost7-VPN-App-lidhur


CyberGhost është një ofrues i mirënjohur VPN që përqendrohet kryesisht në mirëdashësinë e përdoruesve. Ky ofrues u themelua fillimisht në Rumani në 2011 dhe shpejt bëri një emër për veten si një nga ofruesit më të mirë falas VPN në të gjithë botën. Që atëherë, CyberGhost është shndërruar në një shërbim të paguar, dhe ata janë akoma duke bërë shumë mirë – mbase edhe më mirë se më parë. Rast në pikëpamje: ata kanë një bazë përdorimi prej rreth 30 milion njerëz në të gjithë botën.

CyberGhost përbëhet nga dy ekipe: një në Rumani dhe një në Gjermani. Shërbimi ka për qëllim të lejojë konsumatorët të përdorin internetin lirshëm dhe në mënyrë anonime. CyberGhost është një mbështetës i zjarrtë i të drejtave të njeriut, duke përfshirë intimitetin, një shoqëri të lirë dhe internet të pa censuruar. Ata fuqimisht i promovojnë këto vlera në gjithçka që bëjnë.

Si një VPN me kriptim të fortë, CyberGhost është shumë miqësor dhe mjaft i shpejtë. Ata ofrojnë pajtime relativisht të lira, si dhe një garanci të konsiderueshme të gjatë 45-ditore për kthimin e parave. Instalimi i CyberGhost është i lehtë dhe ju mund të përdorni shërbimin e tyre në deri në shtatë pajisje në të njëjtën kohë. Kjo është ideale kur doni të instaloni një VPN në të gjitha pajisjet tuaja, duke përfshirë laptopin tuaj, Smart TV, smartphone, Chromecast dhe tabletin.

Specifikimet CyberGhost

 • Lidhje të njëkohshme: 7
 • torrents: +
 • Netflix: +
 • Sistemet operative: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • protokollet: OpenVPN, L2TP / IPsec dhe PPTP
 • Politika e prerjeve: Nuk ka shkrime
 • Servers: 5700+ serverë në 90 vende
 • Çmimi: Nga 2.75 dollarë në muaj
 • Garancia për kthimin e parave: 45 ditë

Shpejtësia – Sa e shpejtë është CyberGhost?

Shpejtësia është shumë e rëndësishme kur po kërkoni një VPN të mirë. Ju nuk dëshironi të prisni epoka për të ngarkuar episodin më të ri të serialit tuaj të preferuar, dhe as nuk doni që interneti juaj të ngadalësohet në momentin kur ndizni VPN-në tuaj. Ne testuam CyberGhost duke kryer teste të shpejtësisë dhe duke përdorur shërbimin për aktivitetet tona të përditshme në internet. Do të gjesh rezultatet më poshtë.

Rezultatet e testit të shpejtësisë CyberGhost

Më poshtë do të gjeni rezultatet e testeve të shpejtësisë që kemi bërë gjatë përdorimit të serverëve të ndryshëm CyberGhost. Për referencë, ne së pari testuam shpejtësinë e lidhjes tonë “të zhveshur” WiFi pa një VPN. Shpejtësitë e lidhjes tuaj mund të ndryshojnë bazuar në vendndodhjen tuaj, ofruesin e internetit dhe shumë faktorë të tjerë. Për t’ju dhënë një ide të saktë për ndryshimet e mundshme të shpejtësisë që mund të shkaktojë CyberGhost, ne do t’i krahasojmë të gjitha rezultatet me ato të lidhjes sonë “të zhveshur”.

Shpejtësia pa VPN (Speedtest.net):

Shpejtësia CyberGhost No VPN

Këto janë rezultatet e lidhjes sonë të rregullt në internet të testuar në speedtest.net pa përdorur një VPN. Ne do t’i përdorim këta numra për të kuptuar të gjitha rezultatet e tjera.

Shpejtësia me një server lokal (Speedtest.net):

CyberGhost Speedtest NL

Këto janë rezultatet e një testi speedtest.net të kryer ndërsa ne ishim të lidhur me serverin më të shpejtë CyberGhost VPN në vendin tonë. Siç mund ta shihni, pingu është akoma i njëjtë, por shpejtësitë poshtë dhe ngarkimit janë ulur pothuajse përgjysmë.

Shpejtësia me një server të SHBA (Speedtest.net):

CyberGhost Speedtest USA Newark

Lidhja jonë arriti në shpejtësitë e mëposhtme kur testuam serverin më të shpejtë CyberGhost në SH.B.A. Ping u rrit shumë, por shpejtësia e shkarkimit është e ngjashme me shpejtësitë që kemi matur për serverin lokal. Kjo është mjaft mbresëlënëse, pasi një rënie (e pjerrët) e shpejtësisë së shkarkimit kur lidheni me një server të largët VPN (zyra jonë është e vendosur në Hollandë, prandaj distanca) është shumë e zakonshme. Prandaj, serverat e SHBA në CyberGhost duket se funksionojnë me të vërtetë të mirë për përdoruesit evropianë. Nëse jetoni më afër SH.B.A., ka shumë të ngjarë të arrini rezultate edhe më të shpejta se kjo, pasi distanca midis jush dhe serverit do të jetë shumë më e vogël se sa për ne.

Ju lutemi vini re: këto rezultate nuk nënkuptojnë se cilësia e serverëve amerikanë është më e keqe se ajo e serverëve tanë lokalë. Thjesht tregon se serverët shumë larg jush ndikojnë në shpejtësinë tuaj më shumë sesa serverët që janë afër. Serverët amerikanë janë akoma të një cilësie shumë të mirë dhe janë perfekte për të parë Netflix Amerikan.

Shpejtësia gjatë përdorimit ditor

Serverët e CyberGhost performuan relativisht mirë në testet tona të shpejtësisë. Për tu siguruar që ky ofrues të funksionojë njësoj si në praktikë, ne gjithashtu e testuam atë gjatë përdorimit tonë të përditshëm. Ajo arrin të ruajë shpejtësi të përkryer të përshtatshme për përdorimin e rregullt të internetit, shfletimin, transmetimin, shkarkimin dhe madje edhe duke luajtur lojëra në internet. Me fjalë të tjera, CyberGhost është më se i përshtatshëm për shumicën e përdoruesve të internetit atje.

Cyberghost7-VPN-App-lidhur-USA

Gjatë shfletimit tonë të rregullt, ne nuk kemi vërejtur dallime në shpejtësi kur u aktivizua CyberGhost, që është pikërisht ajo që dëshironi nga një VPN. Ne mund të kontrollojmë emailin tonë, të vizitojmë faqet e internetit dhe të punojmë në faqen tonë të internetit pa vërejtur ndonjë kohë ose ngarkesë të shtuar. Kur transmetojmë video në, për shembull, në YouTube ose Netflix, ne nuk kemi vërejtur ndonjë ndryshim në shpejtësi.

Ne gjithashtu ishim në gjendje të shkarkonim skedarë pa humbje të dukshme të shpejtësisë. Për më tepër, shkarkimi i torrenteve shkoi mirë. Vetëm gjatë lojërave në internet zbuluam një ndryshim të vogël në shpejtësi. Lojë online ne e testuam, performuam në mënyrë të përsosur mirë pa një VPN, por tregoi ca vonesë kur u aktivizua CyberGhost. Një gamer i rastësishëm vështirë se do ta vërejë ndryshimin, por lojtarë të ngurtë mund të gjejnë vonesën e bezdisshme.

Shpejtësia e përfundimit CyberGhost

 • Testet e shpejtësisë tregojnë se CyberGhost ndikon në shpejtësinë e shkarkimit dhe ngarkimit deri në një shkallë të caktuar.
 • Ne nuk kemi vërejtur ndonjë ndryshim në shpejtësi kur shfletojmë, shkarkohet ose transmeton. Sidoqoftë, lojërat në internet me CyberGhost shkuan dukshëm më ngadalë se pa.

Siguria – Sa e sigurt është CyberGhost?

Siguria është një nga karakteristikat më të rëndësishme të një VPN. Për shumë njerëz, e gjithë arsyeja për të marrë një VPN është se ata nuk duan që informacioni i tyre personal të përfundojë në rrugë. Prandaj, ata nuk do të duan një shërbim VPN të mbajë regjistrat e aktiviteteve të tyre në internet. Kjo ka ndodhur me disa ofrues që janë ekspozuar kur ata ndihmuan zbatimin e ligjit të gjejnë hakerat që përdorën shërbimet e tyre. CyberGhost është një ofrues që vlerëson anonimitetin në internet, privatësinë dhe përdorimin e lirë të internetit. Për këtë arsye, ata kanë marrë masa për të mbrojtur të dhënat tuaja personale në internet.

Gjithmonë dhe përsëri, CyberGhost lëshon një report raport të transparencës ’në të cilin ata shënojnë se sa shpesh organizata të tilla si DMCA (Akti i të Drejtave të Kopjimit të Mijëvjeçarit Digital) dhe policia kërkojnë të dhëna të përdoruesit dhe si reagon CyberGhost ndaj këtyre kërkesave. Ata theksojnë se nuk japin asnjë informacion për palët e treta. Grafiku më poshtë tregon se sa shpesh ata morën kërkesa për të dhëna personale të përdoruesit në 2015 dhe kush i bëri këto kërkesa.

Raporti i transparencës në CyberGhost

Më poshtë mund të gjeni informacione mbi protokollet e kriptimit që ofron CyberGhost, cila është politika e tyre e prerjeve dhe masat e tjera që lidhen me privatësinë CyberGhost ka marrë.

GDPR (Rregullorja e Përgjithshme e Mbrojtjes së të Dhënave)

CyberGhost është një nga ofruesit e paktë të VPN që ka zbatuar me sukses standardet e reja evropiane të privatësisë, siç përshkruhet në GDPR. Ndërsa shumë ofrues të VPN nuk kanë arritur të azhurnojnë si duhet politikat e tyre të intimitetit në mënyrë që të përputhen me legjislacionin Evropian për vitin 2018, CyberGhost jep një shembull duke arritur pothuajse në përputhje të përsosur. Kompania është audituar dhe rezultatet treguan se:

 • GDPR përmendet në politikën e privatësisë
 • Politika e privatësisë është e lehtë për tu gjetur për përdoruesit e CyberGhost
 • Politika e privatësisë është e lehtë për tu kuptuar për përdoruesit e rregullt
 • Politika e privatësisë tregon qartë pikat e mëposhtme:
  • Datafarë të dhënash janë duke u mbledhur
  • Kush po mbledh të dhënat e tha
  • Se ka një mandat ligjor për mbledhjen e të dhënave të tilla
  • Si janë përdorur të dhënat e mbledhura
  • Sa kohë janë ruajtur të dhënat e mbledhura
  • Rightsfarë të drejtash ka përdoruesi
  • Aty ku përdoruesi mund të paraqesë një ankesë të mundshme

Në përgjithësi, CyberGhost e ka prezantuar veten si një ofrues të përgjegjshëm VPN që merr parasysh veçoritë ligjore të përdoruesve të ndryshëm në të gjithë globin..

protokollet

CyberGhost ka mbrojtje të shkëlqyeshme me kriptimin e saj AES 256-bit (standardi aktual për VPN premium). Ky zakonisht konsiderohet të jetë standardi më i lartë i kriptimit. CyberGhost punon me protokollet OpenVPN, L2TP / IPsec dhe IKEv2. OpenVPN është më e sigurta nga të gjitha ato. Prandaj, ne do të këshillonim të përdorim protokollin OpenVPN si standard.

Kriptimi CyberGhost

Regjistrimi dhe intimiteti

CyberGhost ka një politikë pa log. Kjo nuk do të thotë që ata nuk mbledhin të dhëna çfarëdo. Ata ruajnë disa informacione në lidhje me sjelljen tuaj të përdoruesit. CyberGhost shpjegon se kjo është për të përmirësuar shërbimet e tyre dhe nivelin e anonimitetit. Për shembull, kur hyni në llogari, CyberGhost kujton se keni përdorur shërbimin e tyre atë ditë. Ky informacion është anonim dhe ruhet vetëm për një ditë. Ata gjithashtu mbajnë shënime se sa shpesh ju përdorni shërbimin e tyre në muaj. Ata numërojnë numrin e ditëve që pajtimtari i tyre përdor aplikacionin e tyre çdo muaj. Për shembull, ata mund të përfundojnë me informacionin se dikush ka përdorur aplikimin e tij 25 nga 30 ditë. Ata nuk do ta dinë kush është ky dikush. Për më tepër, ky informacion fshihet çdo muaj.

Mbi temën e mbajtjes së këtyre prerjeve minimale, CyberGhost thotë si më poshtë:

“Sepse ne po drejtojmë një biznes dhe duhet të dimë nëse klientët tanë në të vërtetë përdorin shërbimin tonë. POR ’SHT ASNJ OF E BIZNESIT TONA T TO DINS SI P USRDORNI TIJ. Përsëri: Ne nuk logojmë përmbajtje, as vizituam në faqet e internetit, as adresat IP, as ndonjë komunikim! “

CyberGhost nuk mban regjistrat e trafikut, shkrimet IP ose afatet kohore. Në përgjithësi ju mund të thoni që ata kanë një politikë të mirë për prerjet. Edhe pse ata mbajnë një sasi minimale të informacionit anonimizuar, politika e tyre e prerjeve nuk paraqet një rrezik të madh për privatësinë tuaj.

Informationfarë informacioni ka nevojë për CyberGhost?

Për të krijuar një llogari me CyberGhost, ju duhet një emër llogari dhe fjalëkalim. Nëse doni të siguroheni që këto informacione nuk mund të gjurmohen tek ju, mund ta bëni atë plotësisht të rastit. Fjalëkalimi juaj është i koduar dhe nuk është i dukshëm për CyberGhost. CyberGhost cakton një numër serial në llogarinë tuaj në mënyrë që ata të mund të mbajnë gjurmët e privilegjeve tuaja të përdoruesit. Ata theksojnë se asnjë nga këto informacione nuk mund të gjurmohet tek ju, përveç kur vendosni të përdorni emrin tuaj të plotë si një emër llogarie.

Sasia e të dhënave personale të shpërthyer gjithashtu varet pjesërisht nga mënyra e pagesës që ju zgjidhni. Me CyberGhost, pagesa bëhet përmes një pale të tretë: CleverBridge. Si rezultat, CyberGhost nuk ka qasje në informacionin tuaj të pagesës. CleverBridge është një kompani me një reputacion të mirë në lidhje me privatësinë.

Konkluzion Siguria CyberGhost

 • Në përgjithësi, CyberGhost ofron siguri dhe intimitet mbi mesataren për përdoruesit e saj.
 • CyberGhost nuk i ndan ose shet asnjë informacion të përdoruesit palëve të treta si DMCA ose policisë.
 • CyberGhost përdor encryption të fortë AES 256-bit.
 • Ju mund të zgjidhni nga disa protokolle të besueshëm me CyberGhost.
 • CyberGhost mban disa informacione në lidhje me përdorimin tuaj të shërbimit të tyre. Ky informacion, sipas tyre, ka të bëjë vetëm me frekuencën me të cilën përdorni shërbimin e tyre.
 • CyberGhost nuk mbledh regjistrat e trafikut, shkrimet IP ose afatet kohore.

Përdorshmëria – Sa i përshtatshëm për përdoruesit është CyberGhost?

CyberGhost shkëlqen në mirëdashësinë ndaj përdoruesit. Ata ishin një nga ofruesit e parë premium VPN që adoptuan një ndërfaqe me një pamje krejtësisht të re për desktop (të cilin ata e prezantuan me CyberGhost 7). Softueri është shumë i thjeshtë për të lundruar dhe do të mbroheni nga ky VPN në asnjë kohë.

Më poshtë do të zbuloni gjithçka që duhet të dini për faqen e internetit dhe procesin e instalimit të CyberGhost. Pas kësaj, ju mund të lexoni në lidhje me mirëdashësinë e përdoruesit të aplikacionit të tyre, çmimin e saj dhe metodat e ndryshme të pagesës së ofruar. Më në fund, ne do të raportojmë për shërbimin e tyre ndaj klientit.

Uebfaqja e CyberGhost

Sidebar i faqes CyberGhostUebfaqja e CyberGhost është një faqe interneti mjaft standarde e VPN. Në faqen e tyre fillestare, do të gjeni informacione rreth veçorive të CyberGhost, vlerësime nga përdoruesit, plane të ndryshme dhe një listë arsyesh që mund të dëshironi të përdorni një VPN. Uebfaqja është e strukturuar, e këndshme për syrin dhe është në dispozicion në disa gjuhë. Në pjesët e tjera të faqes, do të gjeni informacione më të hollësishme rreth CyberGhost.

Në krye të ekranit tuaj, ka një seksion të vogël që përmban adresën tuaj IP, vendndodhjen, ISP dhe statusin tuaj. Kjo ka për qëllim të tregojë se sa shumë faqe në internet dinë për ju kur i vizitoni. CyberGhost ju tregon këtë informacion për të ilustruar se sa e rëndësishme është të përdorni një VPN për të mbrojtur të dhënat tuaja. Kjo është një praktikë e zakonshme në shumë faqe në internet VPN.

Faqja e përmbledhjes së llogarisë është shumë e qartë. Ai përmban pesë skedat vijuese: “pajisjet e mia”, “shtesat e mia”, “abonimet e mia”, “cilësimet e mia” dhe “mbështetja”. Nën këto skedarë, do të gjeni informacione rreth pajtimit dhe pajisjeve tuaja. Për më tepër, do të gjeni informacione se si të instaloni aplikacionin e tyre në lloje të ndryshme pajisjesh.

Instalimi i CyberGhost

CyberGhost WindowsInstalimi i CyberGhost është një copë tortë. Ata ofrojnë një aplikacion për shumicën e sistemeve operative dhe pajisjeve që mund t’i shkarkoni dhe instaloni në asnjë kohë. Thjesht merrni një pajtim në faqen e internetit CyberGhost dhe klikoni në pajisjen tuaj për të instaluar softuerin e saktë. Mund të instaloni CyberGhost duke ndjekur këto hapa:

 1. Zgjidhni një pajtim CyberGhost që i përshtatet nevojave tuaja në faqen e internetit të CyberGhost.
 2. Kaloni në procedurën e pagesës duke plotësuar informacionin e nevojshëm.
 3. Shkarkoni CyberGhost.
 4. Hyni me të dhënat e llogarisë tuaj.
 5. Zgjidhni shërbimin që dëshironi të përdorni në pultin e CyberGhost.
 6. Ndryshoni cilësimet sipas preferencës tuaj personale dhe zgjidhni një vendndodhje.
 7. Aktivizoni CyberGhost. Tani jeni të mbrojtur në internet!

Kjo është mënyra standarde e instalimit të CyberGhost në një pajisje. Do të duhet të shkarkoni softuer në laptop ose PC në vend të një aplikacioni për smartphone ose tablet. Ndërfaqja duket paksa e ndryshme edhe në pajisje të ndryshme. Për shembull, opsionet “Torrent në mënyrë anonime” dhe “Zhbllokoni faqet e internetit themelore” nuk shfaqen në aplikacionin celular. Sidoqoftë, kjo nuk e bën programin më pak të përdorshëm.

Pamja dhe lehtësia e përdorimit e CyberGhost

Cyberghost7-VPN-App-lidhur-USACyberGhost ka një softuer shumë miqësor për përdoruesit. Nëse nuk keni përdorur kurrë një VPN më parë, CyberGhost do t’ju udhëzojë me lehtësi në të gjitha opsionet dhe veçoritë e tij. Ndërfaqja është shumë në një mendje me arsyet e ndryshme që njerëzit kanë për përdorimin e një VPN. Softueri duket shumë i pastër dhe profesional. Më në fund, aplikacioni në smartphone tuaj është i lehtë për tu ndezur dhe fikur.

CyberGhost vendos shumë kohë dhe energji në mirëdashësinë e përdoruesve të aplikacioneve të tyre. Për shkak të kësaj, CyberGhost është një kënaqësi për përdoruesit e përditshëm të VPN.

Mimet dhe mënyrat e pagesës

CyberGhost ofron disa plane të ndryshme abonimesh dhe ka një çmim shumë konkurrues. Pagesa mujore është dukshëm më e ulët kur regjistroheni në shërbimet e tyre për një periudhë më të gjatë kohore. A plani mujor është 12,99 dollarë në muaj, një abonim për një vit është 5,99 dollarë në muaj, një plan dy-vjeçar është vetëm 3,69 dollarë në muaj. më në fund, një plan tre-vjeçar do t’ju kushtojë aq pak sa 2,75 dollarë në muaj.

Ofertë speciale: CyberGhost ka një ofertë speciale tani, me të cilën do të merrni një shtesë prej dy muaj falas nëse merrni një abonim tre vjeçar. Me këtë marrëveshje, ju do të keni mundësi të përdorni CyberGhost VPN për 38 muaj në vend të 36 muajve për saktësisht të njëjtin çmim prej 99 $.

Pricesmimet CyberGhost

Subsdo abonim i CyberGhost vjen me një garanci të kthimit të parave prej 45 ditësh. Garancia dhe rimbursimet e lidhura me to trajtohen nga e njëjta kompani ku ata transferojnë burime nga pagesa në: Cleverbridge. Sidoqoftë, mund të kontaktoni drejtpërdrejt CyberGhost për ta zgjidhur këtë. Garancia e kthimit të parave prej 45 ditësh e bën CyberGhost një VPN që mund ta provoni me lehtësi përpara se të bëni plotësisht një abonim (afatgjatë).

Ju mund të zgjidhni midis opsioneve të mëposhtme të pagesës:

 • Kartë krediti (VISA, MasterCard, American Express dhe mundësi të tjera në varësi të vendit ku jetoni)
 • PayPal
 • Bitcoin
 • Opsione të tjera që janë unike për vendet specifike

Shërbimi ndaj klientit

CyberGhost ofron një bazë të dhënash të madhe të manualeve dhe pyetjeve të bëra shpesh. Shumica e kohës, do të keni mundësi të gjeni një përgjigje të pyetjes suaj atje. Ata gjithashtu ofrojnë një shërbim chat. Kur hapni dritaren e bisedës, do t’ju kërkohet të plotësoni emrin dhe emailin tuaj, në mënyrë që ata t’i dërgojnë rezultatet e bisedës në emailin tuaj. Ne e testuam shërbimin e tyre të bisedës duke bërë disa pyetje. Ata u përgjigjën shpejt dhe me edukatë dhe ishin në gjendje t’u përgjigjen pyetjeve tona më shumë sesa në mënyrë adekuate.

Ata ofrojnë mbështetje për klientët në anglisht, gjermanisht dhe frëngjisht. Nëse nuk jeni i aftë në ndonjë nga ato gjuhë, do të ishte pak më e vështirë të gjesh një përgjigje për pyetjen tënde.

Përfundim Përdorshmëria CyberGhost

 • CyberGhost është një VPN miqësor ndaj përdoruesit me një pamje të këndshme dhe të qartë.
 • Aplikacionet celulare dhe softveri i desktopit janë të qarta dhe të lehta për t’u përdorur.
 • Krijimi i një llogarie dhe instalimi i aplikacioneve është i lehtë dhe funksionon intuitivisht për të gjitha pajisjet dhe sistemet operative.
 • CyberGhost ofron shumë mënyra të ndryshme pagese.
 • CyberGhost ka një garanci të kthimit të parave prej 45 ditësh.
 • Ekipi i ndihmës së klientëve në CyberGhost është i lehtë për tu arritur dhe shumë i dobishëm.

Rrjeti i serverëve CyberGhost

CyberGhost ka një rrjet shumë të madh me mbi 5800 serverë në 89 vende të ndryshme. Shumica e serverëve janë të vendosura në vendet me shumë përdorues të CyberGhost. Në këtë pjesë do t’ju tregojmë gjithçka që ju duhet të dini në lidhje me serverat e CyberGhost.

Numri i serverëve dhe vendndodhjeve

Në këtë moment, CyberGhost ka mbi 5800 server në 89 vende të ndryshme. Ata kanë të paktën katër serverë (por shpesh shumë më tepër) në çdo vend. Në Francë dhe në Mbretërinë e Bashkuar ata kanë mbi 400 serverë, rreth 600 në Gjermani, dhe Sh.B.A numëron mbi 1100 serverë. Sidomos në vendet me shumë servera, nuk do të jetë e vështirë të gjesh një server të shpejtë për të anashkaluar kufizimet gjeografike.

Cyberghost7-VPN-App-Servers

Përveç serverëve të tyre të rregullt VPN, CyberGhost gjithashtu ofron serverë që janë posaçërisht të përshtatshëm për shërbime transmetimi dhe serverë që janë të pajisur mirë për përrua.

Ju mund të gjeni një përmbledhje të të gjitha vendndodhjeve aktuale të serverit CyberGhost në tabelën më poshtë:

vend
Vendndodhjet e serverit
Numri i serverave
ShqipëriTiranë22
AlgjeriAlgjer24
AndorraAndorra24
ArgjentinëBuenos Aires10
ArmeniYerevan24
AustraliBrisbane, Melbourne, Sidnei104
AustriVienna60
BahamasNassau48
BangladeshDhaka48
BjellorusiMinsk48
BelgjikëBruksel100
Bosnja dhe HercegovinaTravnik10
BrazilSao Paulo41
Bulgarisofia10
KamboxhiPhnom Penh48
KanadëMontreal, Toronto, Vancouver259
KiliSantiago10
KinëShenzhen48
KolumbiBogota4
Kosta RikaSan Jose12
QiproNicosia24
Republika ÇekePrague44
DanimarkëKopenhagen66
EgjiptKairo24
EstoniTallinn22
FinlandëHelsinki49
FrancëParis, Strasburg440
GjeorgjiTbilisi24
GjermaniBerlin, Dyseldorf, Frankfurt710
GreqiAthinë24
GrenlandëNuuk24
Hong KongHong Kong70
HungariBudapest20
IslandëReykjavik33
IndiMumbai22
IndoneziXhakartë4
IranTehran24
IrlandëDublin24
Ishulli i ManitDouglas24
IzraelJerusalem10
ItaliMilano, Romë127
JaponiTokyo44
KazachstanAstana24
KeniaNairobi10
LetoniRiga24
LiechtensteinVaduz24
LituaniVilnius24
LuksemburgLuksemburg24
Makau SAR i KinësMacau48
MaqedoniShkup10
MalaysiaKuala Lumpur10
MaltëValletta24
MeksikëQyteti i Meksikës24
MoldovëChisinau4
MonacoMonaco24
MongoliUlaanbaatar48
Mali i ZiPodgorica24
MarokRabat24
HollandëAmsterdam196
Zelanda e ReAuckland10
NigeriLagos24
NorvegjiOslo30
PakistanKaraçi10
PanamaQyteti i Panamasë24
Filipinetkërp manile48
PoloniWarschau60
PortugaliLisbon25
QatarDoha24
RumaniBukuresht51
RusiMoskow96
Arabia SauditeRiyadh24
SerbiaBeogradi24
SingaporeSingapore60
SlovakiaBratislava10
SlloveniaLjubljana12
Afrika e JugutCape Town10
Korea e jugutSeoul12
SpanjëBarcelona, ​​Madrid68
Sri LankaColombo24
SuediStockholm96
SwitzerlandHuenenberg, Zürich150
TaiwanTaichung, Taipei38
TajlandëBangkok10
UkrainëKiev64
Emiratet e Bashkuara ArabeDubai24
Mbretëria e BashkuarBerkshire, Londër, Manchester468
Shtetet e BashkuaraAtlanta, Chicago, Dallas, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, Phoenix, San Francisco, Seattle, Washington886
VenezuelaCaracas24
VietnamQyteti Ho Chi Minh19

Adresë IP e përkushtuar

CyberGhost tani ofron edhe adresa IP të dedikuara. Ka disa arsye pse njerëzve u pëlqen të përdorin një IP të dedikuar. Normalisht, një adresë e vetme IP që korrespondon me një server VPN përdoret nga shumë njerëz në të njëjtën kohë (përkatësisht të gjithë përdoruesit e atij serveri në atë moment të veçantë). Shërbimet e transmetimit si Netflix mund të bllokojnë një adresë IP nëse vërejnë që shumë njerëz po e përdorin atë në të njëjtën kohë. Kjo mund të tregojë që këta njerëz janë duke përdorur një VPN ose server proxy. Një IP e dedikuar përdoret vetëm nga një person, duke e bërë më të vështirë për shërbimet (streaming) dhe faqet e internetit për të zbuluar VPN-në tuaj. Kjo do të thotë që shanset që adresa juaj IP të bllokohet nga një shërbim transmetimi janë dukshëm më të vogla.

Disa lojëra në internet dhe banka gjithashtu do të kontrollojnë nëse llogaria juaj ndërron shumë IP adresat. Meqenëse kjo duket e dyshimtë, ato kompani më pas mund të fillojnë të ndërmarrin hapa shtesë për të verifikuar nëse jeni vërtet ata që thoni se jeni. Nëse dëshironi të përdorni një VPN dhe t’i shmangni këto pyetje, mund të përdorni një adresë IP të dedikuar, kështu që gjithmonë të keni të njëjtën IP kur shkoni në internet, pa zbuluar shumë për ju dhe vendndodhjen tuaj.

Përfundim Rrjeti i serverëve CyberGhost

 • CyberGhost ka një rrjet të shkëlqyer serverash me mbi 5800 serverë në 89 vende.
 • CyberGhost ofron disa lloje të serverëve, disa prej të cilëve janë përshtatur veçanërisht për transmetimin dhe do t’ju japin qasje në shërbimet tuaja të preferuara të transmetimit.
 • CyberGhost ofron adresa të dedikuara IP.

Opsionet e CyberGhost

Përveç opsioneve standarde VPN, CyberGhost ka disa veçori shtesë. Për shembull, CyberGhost mund të përdoret për të bllokuar reklamat, gjurmimin në internet dhe faqet e internetit me qëllim të keq. Për më tepër, ata ofrojnë një shërbim që do të kompresojë të dhënat tuaja, duke ju dhënë kohë më të shpejtë të ngarkimit. Kjo gjithashtu do të thotë që ju do të përdorni më pak të dhëna ndërsa jeni duke kërkuar. Me një shërbim tjetër shtesë, ata do t’ju ridrejtojnë automatikisht në versionin https: // – të një faqe në internet, nëse ka një të tillë. Në këtë mënyrë mund të siguroheni që të mos vizitoni ndonjë uebfaqe të pambrojtur.

Më në fund, CyberGhost gjithashtu ofron një ndërprerës vrasjeje. Nëse humbni lidhjen tuaj me serverin VPN, kaloni kill do të sigurohet që të gjithë lidhjen tuaj me internetin është përfunduar. Normalisht, ju automatikisht do të lidheni përsëri në internet, gjë që do t’i linte të dhënat tuaja të ekspozuara. Ndërprerësi i vrasjes sigurohet që nuk do të ekspozoni informacione të ndjeshme kur ndodh që të humbni lidhjen tuaj me serverat e CyberGhost. Përveç të gjitha këtyre opsioneve, CyberGhost gjithashtu punon me Netflix dhe përrua, për të cilat do të flasim në pjesën e mbetur të kësaj pjese.

Cyberghost7-VPN-App-Connection Features-

CyberGhost dhe Netflix

CyberGhost ka serverë që mund të zhbllokojnë përmbajtjen Netflix në dispozicion në çdo vend që ju dëshironi. Jo të gjithë serverët CyberGhost punojnë me Netflix, por sigurohen që gjithmonë të kenë disa serverë që funksionojnë Netflix. Kjo do të thotë që gjithmonë mund të shikoni Netflix USA ndërsa përdorni CyberGhost. Nëse vini re që Netflix nuk po punon si duhet, zakonisht mund ta rregulloni këtë gjë duke kaluar në një server tjetër.

CyberGost dhe përrua

CyberGhost gjithashtu ka një mundësi shtesë për torrentët. Lidhja juaj vendoset përmes serverëve të rregullt VPN, por ekrani do të tregojë shpejtësinë tuaj të shkarkimit dhe sa keni shkarkuar me shërbimin e tyre.

Përfundim – Përvoja jonë me CyberGhost

rekuizitë
Cons
Lehtë për t’u përdorurGjurmët që pajisjet përdoren për të mbajtur nën kontroll kufirin e tyre “7 pajisje”
Lehtë për tu instaluar
Mjaft e lirë
Mundësia për të parë Netflix amerikan
Shkarkoni përmes përrallave të mundshme
Ndërfaqja miqësore për përdoruesit
Garanci për kthimin e parave 45 ditë
Shumë zgjedhje në serverë

CyberGhost është një ofrues i shkëlqyeshëm, miqësor për përdoruesit VPN për përdoruesin mesatar. Ndërfaqja e tyre e përdoruesit është e qartë dhe tregon të gjitha opsionet që përdoruesi mesatar mund të ketë nevojë. Nëse jeni duke kërkuar nivelin më të lartë të mbrojtjes absolutisht të mbrojtur nga intimiteti, CyberGhost mund të mos jetë opsioni më i mirë për ju. Edhe kështu, për shumicën e njerëzve, CyberGhost ofron ekuilibrin e duhur midis sigurisë dhe mirëdashësisë së përdoruesit. Mbrojtja e tyre është më se e mjaftueshme dhe shumë e besueshme. CyberGhost gjithashtu ka një numër të mirë të serverëve dhe është i lehtë për t’u përdorur me shërbimet e transmetimit. Ofruesi është i lehtë për t’u përdorur dhe ofron shumë karakteristika për një çmim të arsyeshëm.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me