TunnelBear Review (2020): fàcil d’utilitzar, però sense Netflix

TunnelBear Review (2020) | Bonic i fàcil d’utilitzar, però sense Netflix ni Torrents

TunnelBear és una de les VPN més alegres del mercat. La majoria de gent coneixerà aquest proveïdor com un bon servei VPN gratuït amb una gran quantitat d’óssos. Com que la versió gratuïta de TunnelBear gairebé funciona igual que l’opció de pagament, aquest és un bon proveïdor per a persones que tinguin novetat en les VPN.


La seu de TunnelBear es troba al Canadà. Recentment, aquesta VPN va ser comprada per l’empresa McAfee de seguretat en internet. TunnelBear us permet accedir a 20 ubicacions diferents. Tot i això, no indiquen quants servidors tenen. A més, heu de ser capaços de suportar alguns cops de puny, perquè aquest proveïdor sobresurt.

A continuació, podeu llegir com TunnelBear marca els diferents aspectes d’una VPN. Primer veureu com aquesta VPN afectarà la vostra velocitat de connexió i la vostra seguretat en línia. A continuació, podeu llegir la seva facilitat d’ús, la xarxa de servidors i l’opció addicional. Tant de bo, la nostra prova de TunnelBear us ajudarà a saber si és el proveïdor que s’ajusta a totes les vostres necessitats.

Especificacions TunnelBear

 • Connexions simultànies: 5
 • Torrents:
 • Netflix:
 • Sistemes operatius: Windows, Mac, iOS, Android
 • Protocols: OpenVPN, L2TP / IPsec, IKEv2
 • Política de registre: Sense registre ni trànsit ni IP
 • Servidors: Servidors en més de 20 països
 • Preu: Des de 4,99 dòlars al mes
 • Garantia de devolució de diners: Cap

Velocitat: la velocitat que té TunnelBear?

La velocitat d’una connexió VPN és molt important si voleu fer més que simplement navegar per internet. Si voleu poder veure una pel·lícula o jugar a jocs en línia, notareu que una VPN no és tan ràpida. Hem provat la velocitat de la nostra connexió amb els servidors TunnelBear per veure si hi ha cap retard. Ho vam fer mitjançant proves de velocitat i avaluant la velocitat del proveïdor durant el nostre ús habitual d’internet. A continuació trobareu els resultats.

Resultats de proves de velocitat TunnelBear

Primer podreu veure els resultats de les nostres proves de velocitat. Primer es va provar la nostra velocitat regular per veure com influiria la velocitat en la connexió als servidors TunnelBear. Després d’això, hem provat la connexió amb un servidor local i un servidor dels EUA. Segons les vostres velocitats i ubicacions d’Internet, els resultats poden ser diferents.

Velocitat sense VPN (Speedtest.net):

Tunnelbear Speedtest Sense VPN

Aquests són els resultats de la nostra velocitat d’internet sense VPN, destinada a servir de punt de partida.

Velocitat amb un servidor local (Speedtest.net):

Tunnelbear Speedtest NL

Aquesta era la velocitat que podríem obtenir quan ens connectéssim a un servidor TunnelBear local. Com podeu veure, la velocitat de descàrrega i càrrega han disminuït lleugerament, però no significativament. D’altra banda, el ping s’ha mantingut pràcticament igual.

Velocitat amb un servidor dels EUA (Speedtest.net):

Tunnelbear Speedtest VS

Quan ens vam connectar al servidor més ràpid dels EUA, obtenim els resultats de les proves de velocitat següents. Com podeu veure, el ping ha augmentat amb cel i la velocitat de descàrrega i càrrega ha disminuït força. No obstant això, aquestes velocitats segurament són acceptables per a la majoria dels usuaris d’internet.

Velocitat durant l’ús diari

TunnelBear és molt ràpid. Durant la navegació regular, la visualització de YouTube i la descàrrega no es podia notar cap canvi de velocitat. Si bé el nostre retard i ping van augmentar durant els jocs, encara podeu utilitzar TunnelBear per jugar als vostres tiradors o jocs de rol preferits..

TunnelBear us connectarà automàticament al servidor més ràpid. Si seleccioneu les opcions “automàtiques”, TunnelBear us connectarà al servidor més proper. Si feu clic a una ubicació diferent, el programari us assegureu que us connecteu amb el servidor més ràpid que tenen disponible a la regió. D’aquesta manera sempre us connectareu al servidor més ràpid possible.

Malauradament, no podíem provar la descàrrega de Netflix ni la descàrrega de torrent perquè TunnelBear ja no ho permet. Però més endavant.

Conclusió velocitat TunnelBear

 • TunnelBear és bastant ràpid
 • Durant l’ús diari, no hi ha una gran diferència de velocitat
 • TunnelBear us connectarà automàticament a l’opció de servidor més ràpida

Seguretat: la seguretat que té TunnelBear?

Potser la característica més important d’una VPN és el nivell de seguretat que pot oferir. Les persones utilitzen una VPN per assegurar-se que les seves dades romanen privades i que la seva identitat està oculta. Amb TunnelBear no haureu de preocupar-vos per la vostra seguretat en línia. S’adhereixen al màxim estàndard internacional de xifratge i ofereixen alguns dels protocols VPN més segurs. El 2018, TunnelBear va ser comprada per McAfee. Això no és necessàriament una cosa dolenta. Tot i això, hi ha qui ho veu com un desavantatge que el servei VPN hagi acabat amb una companyia nord-americana.

A continuació podreu llegir tot sobre la seva política de privacitat de registre i de privadesa. A més, descobrireu quina informació necessita TunnelBear si configureu un compte amb ells.

Protocols

TunnelBear té un fort xifrat de 256 bits, que es considera l’estàndard per a VPNs. En la majoria de dispositius TunnelBear utilitza el protocol OpenVPN o IKEv2. Per a iOS 9 i versions posteriors, TunnelBear utilitza els protocols IPSec o IKEv2.

A continuació, trobareu una taula que us ofereix una visió general dels diferents protocols que TunnelBear utilitza en diferents dispositius.

Tipus de dispositiu
Protocol
Xifrat de dades
WindowsOpenVPN / IKEv2AES-256-CBC
AndroidOpenVPNAES-256-CBC
Mac OS XOpenVPN / IKEv2AES-256-GCM
iOS 9 en endavantIPSec / IKEv2AES-256-GCM

Registre i privadesa

El fet que TunnelBear es trobi en un dels cinc països dels ulls no sigui ideal per a propòsits de privadesa. Tot i això, asseguren no conservar cap IP o registre de trànsit. TunnelBear fa un seguiment d’altres coses, però són obertament referents. Si voleu esbrinar exactament què fan el seguiment, podeu anar a la seva pàgina de privadesa que ho explica tot.

TunnelBear-Logging-policy

Si bé la majoria dels proveïdors de VPN diuen que no guarda cap registre, la majoria recopilen informació similar a TunnelBear. És bo veure que TunnelBear no tingui por d’adreçar-ho al seu propi lloc web. El més important és que no guarden cap registre de trànsit ni d’IP. Això vol dir que no podran veure què feu quan feu servir la seva VPN.

Tunnelbear ha realitzat una prova independent per part independent i han publicat els resultats. En aquesta investigació podeu llegir que aquest tercer ha comprovat els riscos de seguretat del programari TunnelBear. A partir d’aquest informe, TunnelBear ha fet diversos canvis necessaris. Això demostra que estan disposats a caure a la cara, si això vol dir que el seu servei serà millor.

Interruptor Kill: VigilantBear

VigilantBearTunnelBear té la seva pròpia opció de commutació de mort anomenada VigilantBear. Tot i que això sona molt impressionant, funciona molt semblantment a altres commutadors de matar VPN. VigilantBear és una opció de seguretat dins del programari TunnelBear que garanteix que les vostres dades estiguin protegides, fins i tot quan la connexió a la vostra VPN s’ha perdut temporalment. Normalment, les dades seran vulnerables per un moment, però si es manté protegida, les dades es mantenen protegides. L’opció VigilantBear s’assegurarà que les vostres dades es mantinguin segures, sense importar-ho.

Quina informació necessita TunnelBear?

Per crear un compte amb TunnelBear només necessiteu una adreça de correu electrònic i una contrasenya. Podeu pagar amb Bitcoin, cosa que significa que podeu crear un compte amb TunnelBear de manera anònima. Tanmateix, si pagueu amb altres opcions com la vostra targeta de crèdit, TunnelBear disposarà de més informació personal.

TunnelBear

 • Igual que la majoria de les VPN, TunnelBear té un fort xifrat de 256 bits
 • TunnelBear disposa de protocols de seguretat sòlids per a tots els dispositius (OpenVPN, IKEv2 i IPSec)
 • TunnelBear no manté ni IP ni registres de trànsit i és honest amb les dades que recopilen
 • La seu de TunnelBear es troba en un país de 5 ulls
 • TunnelBear utilitza investigacions de tercers independents per millorar la seva seguretat
 • TunnelBear té una opció de commutació de mort anomenada VigilantBear
 • Per crear un compte, només necessiteu una adreça de correu electrònic i una contrasenya

Usabilitat: tan fàcil d’utilitzar TunnelBear?

Cada vegada hi ha més gent interessada a les VPN, per la qual cosa és important que els proveïdors de VPN tinguin aplicacions fàcils d’utilitzar. Crear un compte, instal·lar el programari i comunicar-se amb l’assistència al client hauria de ser fàcil. A continuació podeu esbrinar si TunnelBear és un proveïdor fàcil d’utilitzar.

El lloc web de TunnelBear

El lloc web TunnelBear és molt clar. És fàcil crear un compte i obtenir informació sobre TunnelBear i els seus serveis. Tot el lloc web es manté molt senzill perquè no se us sobrecarregui la informació que no necessiteu. Tanmateix, si voleu obtenir més informació sobre els detalls dels serveis TunnelBear, podeu trobar molta informació al peu de pàgina (a la part inferior de la pàgina).

Informació del peu de pàgina de Tunnelbear

La pàgina del compte també és molt clara. Tota la informació interessant s’agrupa en 3 pestanyes. Aquí podeu trobar la informació del vostre compte, la vostra subscripció, l’historial de les factures i l’oportunitat de descarregar tota la informació que us contenen. TunnelBear sembla creure en la filosofia que menys és més, i això es mostra en el seu programari.

En general, el seu estil net és agradable. Tanmateix, si busqueu informació específica pot ser difícil trobar-la.

Instal·lació de TunnelBear

No és difícil instal·lar TunnelBear. Podeu descarregar el programari des del lloc web des del vostre ordinador. També podeu trobar les aplicacions en diferents botigues d’aplicacions per al dispositiu iOS o Android. La instal·lació pot trigar un temps, però l’assistent d’instal·lació farà tots els vostres treballs. L’únic que heu de fer un cop hàgiu descarregat el programari és obrir-lo i iniciar la sessió amb les dades del vostre compte. Aleshores, esteu preparat per anar en línia de forma segura. Podeu instal·lar TunnelBear a Windows, Mac, iPhone, iPad i Android. TunnelBear també té una extensió de navegador fàcil d’utilitzar.

Mètodes d'instal·lació de TunnelBear Captura de pantalla

Aspecte i facilitat d’ús de TunnelBear

L’aparició del programari TunnelBear és sorprenent. Han posat clarament temps i esforços en tots els detalls visuals. D’altra banda, han intentat fer que utilitzant una VPN divertida. Tot això es tradueix en un programari VPN clar. Com que el programari és lúdic i visualment atractiu, és divertit utilitzar TunnelBear.

La facilitat d’ús del programari TunnelBear és excel·lent. Com a usuari, no teniu sobrecarregues d’opcions i configuracions. L’elecció d’una ubicació del servidor i la connexió al servidor es pot fer prement un botó.

Configuració de TunnelBear i captura de pantalla del mapa

Com podeu veure més amunt, el software TunnelBear és molt clar. El que veus és el que obtens. A banda d’algunes opcions addicionals, el que veieu a la imatge de dalt és tot el que necessiteu.

Preu i formes de pagament

TunnelBear no és la VPN més barata, però tampoc és la VPN més cara. TunnelBear demana 4,17 dòlars al mes si obteniu la vostra subscripció durant un any. També tenen una opció gratuïta. L’avantatge d’aquest pla gratuït és que només obteniu 500 MB de dades. Aquesta quantitat no us durà prou temps per veure una pel·lícula, de manera que per a la majoria de nosaltres la subscripció gratuïta no és una opció viable.

Preus de la subscripció a TunnelBear

Com podeu veure a la imatge de dalt, TunnelBear té els següents preus per a les seves subscripcions.

 • Una subscripció gratuïta amb una Datalimit de 500MB
 • Una subscripció mensual per 9,99 dòlars al mes
 • Una subscripció anual per 49,99 dòlars l’any o 4,17 dòlars al mes

Només podeu pagar les vostres subscripcions a TunnelBear amb targeta de crèdit o Bitcoin. Hi ha diverses opcions de targeta de crèdit. Tanmateix, si pagueu amb targeta de crèdit, proporcioneu a TunnelBear molta informació personal. Per tant, si voleu mantenir-vos en l’anonimat el millor és pagar amb bitcoin. Estaria bé que TunnelBear acceptés els pagaments mitjançant PayPal i més mètodes de pagament locals en el futur.

Metodes de pagament de TunnelBear

Malauradament, TunnelBear no ofereix cap garantia de devolució. Especialment si voleu atraure usuaris nous, això no és ideal.

Servei d’atenció al client

Suport TunnelBear

L’assistència al client de TunnelBear podria ser millor. Les nostres preguntes es van respondre bé i amablement, però va ser difícil entrar en contacte amb elles sense tenir cap compte. Fins i tot amb un compte no podeu contactar directament amb ells. Podeu enviar una pregunta a través del formulari de suport estàndard i probablement obtindreu una resposta en 24 hores. Malauradament, no es pot fer més d’una pregunta cada hora.

Atenció al client de TunnelBear

Això fa que el servei d’atenció al client de TunnelBear sigui molt difícil d’aconseguir. Molts proveïdors de VPN tenen una opció de xat en viu, que us permet obtenir respostes ràpidament a les vostres preguntes. TunnelBear respon educadament a les vostres preguntes, però es triga més temps que amb la majoria d’altres proveïdors.

Conclusió usabilitat TunnelBear

 • El lloc web de TunnelBear és clar
 • Podeu instal·lar TunnelBear en qualsevol dispositiu sense cap problema
 • El programari TunnelBear sembla impressionant i és fàcil d’utilitzar
 • Podeu pagar la vostra subscripció a TunnelBear amb targeta de crèdit o Bitcoin
 • L’assistència al client de TunnelBear està bé, però és difícil d’aconseguir

Xarxa de servidors TunnelBear

Per poder desbloquejar determinats continguts en línia, és important que el proveïdor de VPN tingui servidors en diferents països. Si voleu accedir al contingut de Netflix americà, per exemple, necessiteu un proveïdor de VPN amb servidors als EUA. També podeu utilitzar la VPN per deixar de banda la censura al vostre país connectant-vos a servidors d’un altre país. A continuació, podeu trobar tota la informació a la xarxa de servidors TunnelBear.

Nombre de servidors i ubicacions

TunnelBear compta amb servidors en més de 20 ubicacions. Malauradament, Tunnelbear no revelarà quants servidors tenen realment. Afirmen que això posaria en perill la seguretat dels seus servidors. Al seu lloc web es pot veure en quins països tenen servidors, no quants.

Països dels servidors de TunnelBear

TunnelBear facilita la connexió amb el servidor més ràpid. Sempre que utilitzeu el servei, esteu connectat automàticament al servidor més ràpid.

Si ens fixem en la quantitat de servidors, l’oferta TunnelBear no és gaire impressionant. Tot i això, tenen bons servidors a les ubicacions més habituals. A més, tots els servidors ofereixen una connexió a Internet estable.

Adreça IP dedicada

TunnelBear no ofereix adreces IP dedicades. Diuen que volen començar a fer això per a empreses en el futur, a través dels seus plans “TunnelBear for Team”. Si alguna vegada ho ofereixen a usuaris privats no està clar.

Conclusió xarxa de servidors TunnelBear

 • TunnelBear compta amb servidors ràpids en més de 20 ubicacions
 • Per raons de seguretat, TunnelBear no revela la quantitat de serveis que posseeixen
 • TunnelBear no ofereix adreces IP dedicades
 • TunnelBear us connectarà automàticament al servidor més ràpid

Opcions de TunnelBear

No tots els proveïdors VPN ofereixen les mateixes funcions. Les funcions addicionals poden ser exactament el que cerqueu de vegades. Per exemple, no tots els proveïdors admeten Netflix o torrents. A continuació, podeu llegir totes les opcions de TunnelBear, inclosa la combinació del servei amb Netflix i els torrents.

TunnelBear i Netflix

TunnelBear no és compatible amb Netflix. Això significa que no podreu utilitzar Netflix quan esteu connectats a un servidor TunnelBear, ni el contingut del vostre país ni el contingut de, per exemple, el nord-americà Netflix. Si voleu estar protegit per una VPN, però també podeu transmetre el vostre programa favorit a Netflix, potser us resultarà millor amb ExpressVPN, Surfshark o CyberGhost.

TunnelBear i torrents

TunnelBear no permet trànsit P2P. Això vol dir que no podeu pujar ni descarregar cap torrent quan esteu connectat a través d’un servidor TunnelBear. El proveïdor no vol fomentar la descàrrega de fitxers il·legals. Malauradament, això vol dir que tampoc podeu descarregar torrents legals. Si voleu un proveïdor de VPN que permeti torrents, podeu fer una ullada a NordVPN o IPVanish.

GhostBear: una arma addicional contra la censura i les restriccions de velocitat

GhostBear

GhostBear és una funció addicional de TunnelBear. Aquesta característica ajuda a dissimular les dades xifrades de dades normals. Alguns ISP, empreses o governs poden limitar la vostra velocitat o llibertat a Internet quan detecten que utilitzeu una VPN. Si feu que les dades xifrades semblin trànsit regular amb GhostBear, ningú no sospitarà que feu servir una VPN.

Les extensions del navegador TunnelBear per a Chrome i Opera

TunnelBear té una extensió del navegador per a Chrome i Opera. L’extensió funciona igual que una VPN habitual, només al navegador. Això és ideal si no voleu que tot el vostre trànsit passi per la vostra VPN. A més, és una forma fàcil d’utilitzar per evitar totes les restriccions geogràfiques, per exemple, quan utilitzeu Linux.

TunnelBear Blocker per a Chrome

TunnelBear ha desenvolupat el seu propi bloquejador d’anuncis per a anuncis no desitjats. El Blocker per a Chrome no només bloqueja els anuncis, sinó que també ajuda a protegir la vostra privadesa. El Blocker bloqueja el seguiment de correu electrònic per assegurar-se que ningú pot utilitzar píxels de seguiment en els correus electrònics de màrqueting que tinguin. També bloqueja el seguiment d’ultrasons. D’aquesta manera, els sons recollits pel micròfon del telèfon no es poden utilitzar en el seguiment. A més, protegeix contra Adobe Flash, cookies, scripts, programari maliciós i empremta digital del navegador. Tot ho fa per protegir la vostra privacitat en línia.

TunnelBear Blocker

TunnelBear per equips

TunnelBear BusinessTunnelBear també té un servei de VPN per a empreses, que anomenen TunnelBear per a equips. Això ofereix les mateixes funcions que la seva VPN habitual, però amb alguns avantatges afegits. Per exemple, té una opció d’administració addicional, suport de prioritat i l’oportunitat d’afegir persones. L’opció comercial de TunnelBear funciona molt bé. D’altra banda, com que no permeten que Netflix o descàrrega de torrents, el servei és ideal per a les empreses més grans.

Conclusió: la nostra experiència amb TunnelBear

Pros
Contres
Un programari agradable i fàcil d’utilitzarNo hi ha accés a Netflix
Fàcil d’instal·larNo s’admeten torrents
Bastant baratNo hi ha una IP dedicada
Interruptor de matança integratL’assistència al client és difícil d’arribar
Versió gratuïta amb un límit de dades de 500 MB
Bona oferta per empreses
Opció GhostBear que funciona bé contra la censura i les restriccions de velocitat
TunnelBear està obert sobre la seva política de registre
100% més bromes sobre óssos que qualsevol altra VPN

TunnelBear valora bé la majoria de les funcions habituals de VPN. La seva velocitat és alta, els servidors estables i ofereixen una gran seguretat i privacitat. A més, és refrescant veure com és honesta i oberta TunnelBear sobre les seves polítiques de registre. Tot i això, hi ha proveïdors de VPN que ofereixen més seguretat i privacitat.

TunnelBear és una VPN força bona per a la majoria dels usuaris. El programari és fàcil d’utilitzar, ofereix prou protecció i té una aparença increïble. TunnelBear realment fa que les VPNs siguin accessibles a tothom.

Per als usuaris de VPN més avançats, TunnelBear probablement no ofereix prou. Un desavantatge de TunnelBear és que no admeten Netflix ni permeten descarregar torrents. A més, només disposen de servidors a 20 ubicacions, cosa que no és gaire del mercat VPN. TunnelBear es centra en el xifratge i la privadesa, no sobrepassant les restriccions geogràfiques. Intenten compensar això amb GhostBear, però encara no aconsegueixen aixecar la prohibició de Netflix.

Tot plegat, recomanem TunnelBear als usuaris de VPN que busquen una mica de seguretat i privadesa.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me