TorGuard Review (2020): una VPN sòlida amb descàrregues ràpides

TorGuard Review (2020): una VPN sòlida centrada en la descàrrega ràpida

Tot i que el nom podria indicar el contrari, no hi ha cap connexió amb el projecte Tor. El nom Tor del nom de TorGuard es refereix a la descàrrega de torrents. Probablement aquest és l’actiu més fort de TorGuard com a proveïdor de VPN. Es orgullosos de mantenir altes les velocitats de descàrrega. TorGuard té una quantitat de servidors molt decent i ofereix una protecció sòlida. Al seu lloc web ofereixen serveis addicionals, com ara plans de VPN per a empreses i encaminadors previos.


Pot ser que no siguin la VPN més fàcil per als usuaris que són nous en el concepte, però per a la descàrrega de hardcore són una de les millors opcions existents.

Velocitat: la velocitat de TorGuard?

Per jutjar la velocitat de la connexió a través dels servidors TorGuard, la vam provar amb proves de velocitat en línia i durant les nostres activitats diàries de navegació, streaming, descàrrega i jocs. Hem fet aquestes proves des dels Països Baixos, de manera que si viviu en un altre lloc podríeu obtenir resultats diferents.

Resultats de proves de velocitat TorGuard

Hem provat la velocitat de la connexió de TorGuard amb l’eina de speedtest.net. A continuació es mostren els resultats de les proves sense connexió VPN, una connexió a través d’un servidor TorGuard als Països Baixos i una connexió mitjançant un servidor TorGuard als EUA..

Velocitat sense VPN (Speedtest.net):

Speedtest NL normal

Aquests van ser els resultats de velocitat quan vam provar la nostra connexió a Internet regular sense VPN.

Velocitat amb un servidor local als Països Baixos (Speedtest.net):

Torrent de velocitat NL

Tenim els resultats de velocitat següents connectats a Internet mitjançant servidors TorGuard als Països Baixos. Com podeu veure, els canvis de velocitat són mínims.

Velocitat amb un servidor dels EUA (Speedtest.net):

Servidor Speedtest Usa

Aquestes van ser les velocitats quan vam connectar-nos a un servidor TorGuard dels EUA. La velocitat de ping i càrrega han canviat dràsticament, però la velocitat de descàrrega s’ha mantingut pràcticament la mateixa.

Tingueu en compte que les velocitats poden variar quan feu canvis en els protocols. Per a les proves anteriors, hem mantingut els protocols i la configuració per defecte. En un dels nostres ordinadors no podríem funcionar TorGuard sense canviar alguns dels protocols i configuracions. Això va afectar molt la velocitat.

Velocitat durant l’ús diari

L’ús de TorGuard no va afectar la nostra velocitat de navegació regular. No hem detectat cap diferència durant l’ús diari de les xarxes socials i altres llocs web.

La reproducció amb TorGuard va anar bé. La càrrega va trigar una mica més en alguns serveis de reproducció. En general podríem reproduir vídeos i música sense cap problema important.

La descàrrega és el costat fort de TorGuard. No hi ha pèrdues en les velocitats de descàrrega com heu vist a les proves de velocitat. La descàrrega de torrents no és cap problema amb aquest proveïdor.

El joc tampoc no era un problema. Tot i que hi va haver un retard, no va ser molest el joc que vam provar. Tot i això, això pot ser molt diferent per a alguns jocs en línia. Si jugueu molt, sempre és bona idea provar la vostra VPN amb el joc preferit abans de comprometre-vos a la subscripció.

TorGuard velocitat de conclusió

 • Bones velocitats de descàrrega a tot arreu
 • No hi ha diferències notables en la velocitat per a l’ús diari
 • La velocitat canvia quan heu de canviar la configuració
 • Possibilitat de retard d’espectacles amb alguns jocs més pesats

Seguretat: la seguretat de TorGuard?

Com que aquest proveïdor se centra en la descàrrega anònima, és fonamental que tinguin un sistema de seguretat estanc. TorGuard té moltes opcions de seguretat i no sembla guardar registres de cap tipus.

Protocols

TorGuard és compatible amb els protocols OpenVPN, PPTP, L2TP, IPsec, SSTP i iKEV2. Per a la millor seguretat aconsellen utilitzar sempre el protocol OpenVPN.

Torguard utilitza xifratge de 256 bits i ofereix el que anomenen “protecció furtiva” contra les interferències de Deep Packet Inspection. D’aquesta manera podeu accedir a Internet de forma segura.

A més, disposen d’un interruptor de matança que s’assegurarà que les dades no estiguin exposades en perdre la connexió.

Registre i privadesa

TorGuard diu que no conserven els registres de trànsit, els registres de connexió o els registres d’IP. El proveïdor està situat als Estats Units. Els EUA formen part de l’aliança d’intel·ligència Five Eyes entre Austràlia, Canadà, Nova Zelanda, Regne Unit i Estats Units. És a dir, que s’ajuden mútuament en investigacions intercanviant informació que han recollit. Tot i això, això no importa si TorGuard no conserva els registres, perquè no hi ha res per compartir.

Quina informació necessita TorGuard?

Per crear un compte TorGuard només necessiteu una adreça de correu electrònic vàlida i accedir a un dels seus mètodes de pagament. Sempre que assegureu-vos que el nom de l’adreça de correu electrònic no us faci cap rastreig de cap manera, podeu romandre anònim. TorGuard no sol·licita cap altra informació de contacte.

Si voleu romandre completament anònims, TorGuard també ofereix l’opció de pagar amb bitcoin. Altres mètodes de pagament, com ara targeta de crèdit o PayPal, revelaran la vostra identitat a TorGuard. Si pagueu amb bitcoins, podreu mantenir-vos completament anònims.

Seguretat de conclusions TorGuard

 • TorGuard ofereix xifrat de 256 bits
 • Tenen un interruptor de matança en cas que perdeu la connexió de TorGuard
 • TorGuard diu que no guarden els registres
 • Admeten protocols OpenVPN, PPTP, L2TP, IPsec, SSTP i iKEV2
 • Només necessiteu una adreça de correu electrònic per crear un compte

Usabilitat: com és fàcil d’utilitzar TorGuard?

Per veure si TorGuard és fàcil d’utilitzar, vam examinar el lloc web, el procés d’instal·lació, el programari, els mètodes de pagament i l’atenció al client. Hem notat que hi pot haver una gran diferència entre les experiències dels usuaris amb VPN TorGuard. Si bé funciona perfectament per a alguns, pot ser una lluita per a d’altres. Si el servei no funciona de forma immediata, la facilitat d’ús és encara més important.

El lloc web de Torguard

El lloc web de TorGuard és molt net i minimalista. Trobareu una pàgina d’inici amb tota la informació essencial. Les pestanyes de la part superior de la pàgina us condueixen als diferents productes que ofereixen: VPN anònima, proxy anònim, VPN empresarial, correu electrònic i encaminador. Quan feu clic a “encaminador”, s’obrirà una nova finestra amb la botiga web de l’encaminador. L’última pestanya és la fitxa “Comprar ara”, que us guia a la seva botiga. Si ja teniu un compte, és aquí on trobareu la pàgina del vostre compte. A la pàgina del vostre compte, podeu gestionar el vostre compte.

Lloc web de TorGuard

El lloc web sembla clar, però quan busqueu informació més específica, de vegades pot ser difícil trobar-lo. El lloc web no té una funció de cerca, cosa que és massa dolenta, ja que és difícil trobar-ne alguna informació.

Ofereixen informació mínima sobre els seus serveis addicionals. Hi ha informació més extensa a la secció de blocs, però això és molt difícil de cercar i navegar.

En lloc d’una barra de cerca, podeu utilitzar la caixa de xat d’atenció al client per obtenir la informació que necessiteu.

Instal·lació de TorGuard

Instal·lar TorGuard als teus dispositius és molt fàcil.

Al vostre PC podeu iniciar la sessió al lloc web i trobareu una visió general dels programes que podeu descarregar. Des del vostre telèfon intel·ligent podeu anar a la botiga d’aplicacions i descarregar-ne l’aplicació des d’allà.

Instal·lació de TorGuard:

 1. Trieu una subscripció TorGuard que us agradi al lloc web de TorGuard.
 2. Finalitzeu el procediment de pagament emplenant la informació necessària.
 3. Baixeu el programa o l’aplicació al vostre dispositiu.
 4. Inicieu la sessió amb les dades del vostre compte.
 5. Seleccioneu els vostres protocols preferits o deixeu-lo a la configuració predeterminada.
 6. Premeu connectar i gaudiu de TorGuard.

Al intentar iniciar la sessió a l’aplicació, vam rebre una notificació que la nostra contrasenya no era la correcta, tot i que estàvem segurs que era la contrasenya adequada. Hem de notar que això aparentment passa més sovint als usuaris de TorGuard. Vam contactar amb el servei d’atenció al client i ens van ajudar molt. Per solucionar el problema, vam haver de canviar la nostra contrasenya abans de poder accedir a l’aplicació. Això també va significar que també havíem de canviar la informació del nostre ordinador.

Aspecte i facilitat d’ús de TorGuard

L’aspecte una mica maldestre de les aplicacions deixa molt marge per millorar. Fins i tot pot semblar obsoleta, cosa que no està malament, però menys atractiva. L’aplicació també mostra algunes coses que la majoria dels usuaris no entenen o necessiten. Aquestes opcions trauen l’eina que seria més neta i més clara sense elles. Tot i això, totes les funcions que necessitaran els usuaris habituals estan disponibles, com ara un botó de “seleccionar servidor” i un botó de “connexió” i “desconnectar”..

L’aplicació per a mòbils és lleugerament més clara, però manquen algunes de les funcionalitats de l’aplicació TorGuard per a PC. Un usuari habitual no perdrà aquestes opcions, però podria tenir un freak de seguretat.

Preu i formes de pagament

Els costos d’una subscripció semestral i anual TorGuard baixen de 5 dòlars al mes. Una subscripció trimestral baixa fins als 6,70 dòlars al mes i la subscripció mensual és la més cara, amb els seus 9,99 dòlars al mes. Com es pot veure a la imatge de sota, no hi ha diferència entre les funcions que rebrà amb els diferents plans, l’única diferència és la longitud de la subscripció.

Ofereixen una garantia de devolució de 7 dies, de manera que si no esteu satisfets amb el servei podeu tornar els diners.

Plans VPN anònims

TorGuard ofereix els següents mètodes de pagament:

 • Targetes de crèdit
 • PayPal
 • Bitcoin i altres criptomonedes
 • Moltes altres opcions mitjançant paperet

TorGuard té més de 80 opcions de pagament diferents. Això vol dir que probablement trobareu un mètode de pagament adequat per a vosaltres.

Servei d’atenció al client

El lloc web de TorGuard no és gaire fàcil navegar per l’assistència al client. És encara més important. És més fàcil utilitzar el servei LiveChat per trobar el camí al lloc web que no pas per buscar alguna cosa per tu mateix. Tenen un servei d’atenció al client 24 hores. De vegades es pot parlar amb algú directament, que és agradable i funciona bé la majoria del temps. En altres moments, heu d’omplir informació personal abans de parlar amb algú. Això pot ser força molest si no voleu compartir aquesta informació.

Comença el final de LiveChat

Al LiveChat obteniu respostes relativament ràpides i la gent amb qui vam parlar va ser molt educada.

També podeu enviar una entrada al servei d’assistència de TorGuard o a les vendes de TorGuard o l’assistència per a afiliats. En fer això, emplenen la informació que ja tenen (si ja està utilitzant el seu servei). A més, podeu afegir imatges i captures de pantalla al bitllet per respondre la vostra pregunta. Evidentment han intentat que l’usuari sigui el més convenient possible.

Si la configuració predeterminada no funciona en el vostre dispositiu, el servei d’atenció al client us pot ajudar a canviar la configuració i els protocols d’una manera que funcioni per al vostre dispositiu. Tanmateix, això significa que no tothom té les mateixes opcions en configuració i protocols. Per aquesta raó, seria millor utilitzar un període de devolució de 7 dies per comprovar si el servei funciona en tots els vostres dispositius.

Conclusió usabilitat TorGuard

 • El lloc web de Torguard podria ser millor.
 • Instal·lar TorGuard és bastant fàcil.
 • El programari sembla obsolet, però funciona bé.
 • TorGuard ofereix més de 80 opcions de pagament.

Xarxa de servidors TorGuard

TorGuard compta amb una àmplia xarxa de servidors. A més, ofereixen adreces IP dedicades per un suplement.

Nombre de servidors i ubicacions

TorGuard compta amb més de 3000 servidors en més de 50 països. Aquesta gran oferta de servidors està ben repartida pel món. Sobretot, tenen servidors a l’Aràbia Saudita, Egipte i Vietnam, que normalment no veus amb altres serveis VPN. Si busqueu específicament un servidor en un d’aquests països, TorGuard pot ser VPN per a vosaltres.

Podeu seleccionar un servidor abans de connectar-vos. L’aplicació us mostra els servidors disponibles per als protocols i configuracions que heu seleccionat.

Servidors TorGuard

Adreça IP dedicada

TorGuard ofereix un servei dedicat d’adreces IP. Això vol dir que obtindreu una adreça IP que només us servirà. Normalment, amb una VPN només obté accés a les adreces IP que comparteixes amb altres. En general, això no importa. Tot i això, alguns serveis de streaming poden detectar la quantitat d’usuaris d’una sola adreça IP i bloquejar-los. Per suprimir les restriccions geogràfiques a Netflix, necessiteu una IP dedicada amb la vostra subscripció TorGuard.

A més, amb una subscripció normal, canvia entre diferents adreces IP. Alguns llocs web ho noten i demanen una verificació addicional de la vostra identitat, per comprovar si realment esteu els que intenteu accedir al seu lloc web. Si utilitzeu una adreça IP dedicada, accedireu al lloc web des de la mateixa adreça IP cada vegada, sense sospitar.

Un cop pagat per la IP dedicada, podeu contactar amb el servei d’assistència de TorGuard amb la vostra ubicació preferida. Li assignaran una adreça IP al país que vulguis. De vegades, hauran d’ordenar una nova IP, el que significa que potser haureu d’esperar un o dos dies.

TorGuard també anomena aquestes adreces IP dedicades “IP de streaming”. Una IP dedicada us retornarà 7,99 dòlars cada mes per sobre del cost de la subscripció a VPN.

Conclusió xarxa de servidors TorGuard

 • TorGuard té més de 3000 servidors
 • Els servidors estan distribuïts en més de 50 països diferents
 • TorGuard ofereix adreces IP dedicades

Les opcions de TorGuard

A banda de les funcions habituals de VPN, TorGuard ofereix diversos extres. A continuació, trobareu informació sobre TorGuard per a empreses i els seus encaminadors especials previ.

TorGuard i Netflix

TorGuard no garanteix l’accés a Netflix mitjançant el seu servei regular. Ofereixen una adreça IP dedicada a través de la qual es podria accedir a Netflix. L’adreça IP dedicada us costarà més. Per a un proveïdor de VPN que superi Netflix, podeu fer una ullada al nostre article sobre VPNs de Netflix.

TorGuard i torrents

TorGuard permet descarregar torrents mitjançant xarxes peer-to-peer. Diuen que no bloquegen aquest tipus de trànsit. TorGuard és un bon servei VPN per descarregar i treballa dur per millorar les seves velocitats de descàrrega. A les nostres proves amb TorGuard podríem descarregar fitxers sense demora.

TorGuard per a empreses

TorGuard té plans especials per a empreses. En els paquets VPN empresarials, TorGuard ofereix diversos comptes i comptes de correu electrònic xifrats. A més, aquests plans inclouen adreces IP dedicades. Els plans de negoci ofereixen tot el que fan els plans regulars i molt més. Per exemple, obtindreu un gestor de comptes dedicat que us ajudarà amb qualsevol pregunta.

A més, cada pla d’empresa inclou el seu propi pla d’administració fàcil. Amb aquest panell podeu afegir i treure comptes de la vostra xarxa.

gestió d’usuaris de vpn empresarial

Routers de TorGuard

Al lloc web de TorGuard també es poden comprar encaminadors previ. Instal·lar una VPN al router és ideal si voleu protegir tots els vostres dispositius d’una sola vegada. Venen routers de marques populars com Netgear, TP-link i Asus. Els encaminadors disposen de 30 dies de servei VPN TorGuard gratuït. Aquests routers són ideals si busqueu una manera senzilla de protegir tots els vostres dispositius d’una sola vegada.

R7000-300

Opcions de conclusió TorGuard

 • No podeu veure Netflix amb una subscripció TorGuard normal.
 • Podeu descarregar torrents amb TorGuard.
 • TorGuard ofereix encaminadors previos al seu lloc web.
 • TorGuard ofereix plans de subscripció per a empreses.

Conclusió: la nostra experiència amb TorGuard

Pros
Contres
Fàcil d’usarNo funciona automàticament a tots els dispositius
Fàcil d’instal·larLloc web difícil de navegar
Velocitats de descàrrega ràpidaNo és possible veure Netflix
Es pot descarregar mitjançant torrentsProgramari maldestre
Adreces IP dedicades
Molta elecció als servidors
Garantia de devolució de 7 dies

TorGuard és un bon proveïdor de VPN per descarregar torrent. La velocitat és bona, sobretot per a la descàrrega. No guarden els registres i semblen ser una VPN segura. Hem detectat que la facilitat d’ús del seu servei varia. El seu lloc web podria ser millor, i per a un dels nostres dispositius era difícil que l’aplicació funcioni. Amb l’ajuda del servei d’atenció al client hem gestionat però no hem pogut fer ús de tots els protocols i configuracions.

TorGuard té un gran nombre de servidors i ofereix una adreça IP dedicada. Potser necessiteu això, ja que amb el seu servei regular no podreu accedir a serveis de streaming com Netflix. A més dels avantatges, ofereixen serveis per a empreses i encaminadors previos que podeu utilitzar en combinació amb una subscripció.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me