Surfshark Review (2020): excel·lent nova VPN! | Vista VPNOver

Revisió de Surfshark (2020): una VPN excel·lent per un excel·lent preu

Surfshark és un proveïdor de VPN relativament nou que s’ha convertit ràpidament en el favorit dels nostres últims mesos. Aquest servei VPN va començar el 2018 i es troba a les Illes Verges Britàniques. Una ràpida revisió a Surfshark demostra que les seus centrals es troben realment allà, però és probable que operen des del Regne Unit, un país de cinc ulls.


Surfshark és una VPN amb fort xifrat i un programari molt fàcil d’utilitzar. Els seus baixos preus i facilitat d’ús fan de Surfshark una VPN fantàstica. Sens dubte, aquest titular ja està a la par de campions de llarga durada com ExpressVPN, NordVPN o CyberGhost.

Especificacions Surfalls

 • Connexions simultànies: Sense límit
 • Torrents: +
 • Netflix: +
 • Sistemes operatius: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • Protocols: OpenVPN, IKEv2
 • Política de registre: Sense registres
 • Servidors: 1040 servidors en 61 països
 • Preu: Des de 1,99 dòlars al mes
 • Garantia de devolució de diners: 30 dies

Velocitat: la velocitat de Surfshark?

És imprescindible tenir una VPN que no influeixi en la velocitat d’internet. Les VPN que s’asseguren de mantenir una gran part de la velocitat de descàrrega i càrrega permeten gaudir de tots els avantatges d’una VPN sense comprometre la velocitat d’internet. Tanmateix, si una VPN és lenta, no es pot utilitzar. En altres paraules, la velocitat pot fer o trencar una VPN. Per tal de poder treure algunes conclusions sobre el rendiment de Surfshark, hem realitzat diverses investigacions a Surfshark mitjançant proves de velocitat múltiples. També vam provar la VPN durant l’ús diari. Podeu llegir les nostres conclusions a continuació.

Resultats de proves de velocitat

Aquests són els resultats de les proves de velocitat que hem trobat en provar Surfshark. Tingueu en compte que aquests resultats sempre varien en funció de la vostra ubicació, del proveïdor d’internet i de l’hora del dia. Per poder tenir en compte aquestes variables, també hem inclòs un test de velocitat de connexió pròpia sense VPN com a punt de referència.

Velocitat sense VPN (Speedtest.net):

Surfshark Speedtest Sense VPN

Aquests són els resultats speedtest.net de la nostra pròpia connexió sense utilitzar una VPN.

Velocitat amb un servidor local (Speedtest.net):

Surfshark Speedtest Països Baixos

Aquests són els resultats speedtest.net de la nostra connexió quan ens connectem al servidor VPN més ràpid de Surfshark més proper a la nostra ubicació de prova. Vam fer aquesta prova per mostrar les velocitats que pot arribar un servidor proper a la vostra ubicació (també segons el vostre pla de dades, per descomptat). Com més proper es trobi el servidor de la vostra ubicació real, més petit ha de ser el desviament de les dades per passar-les per aquest servidor, cosa que significa que el retard en la velocitat generalment serà menor.

Velocitat quan es connecta a un servidor distant (Speedtest.net):

Surfshark Speedtest EUA

Aquests són els resultats speedtest.net de la nostra connexió quan ens connectem a un servidor VPN Surfshark aleatori que es troba molt lluny de nosaltres (en aquest cas als EUA).

Com veieu, les velocitats d’internet disminueixen quan fem servir Surfshark. El nostre servidor local de Surfshark té una velocitat de descàrrega i càrrega lleugerament més elevada i lleugerament més lenta. Amb els servidors distants, aquesta diferència és força important, amb el ping i sobretot la velocitat de pujada baixant bastant dràsticament.

Tingueu en compte: això no vol dir que la qualitat dels servidors americans sigui pitjor que la dels nostres servidors locals. Només demostra que els servidors molt llunyans afecten la seva velocitat més que els servidors propers. Els servidors americans segueixen sent de molt bona qualitat i són perfectes per veure Netflix americà.

Velocitat durant l’ús diari

A causa dels resultats de les proves, especialment els del servidor nord-americà, teníem els nostres dubtes sobre el rendiment de Surfshark en quant a velocitats d’internet. Sorprenentment, la VPN va demostrar que funcionava fantàsticament durant l’ús quotidià. Hem provat Surfshark tot navegant, veient Netflix, descarregant torrents i jugant a jocs en línia, i sempre ens ha sorprès.

Durant la navegació, no notem l’efecte de Surfshark en les nostres velocitats d’Internet. Els llocs web es van carregar ràpidament i enviar els missatges de correu electrònic, descarregar fitxers adjunts i navegar pels mitjans socials tot ràpidament. Tampoc vam tenir problemes per veure vídeos a YouTube ni a Netflix. Netflix fins i tot va aparèixer com a buffer més ràpid que amb altres proveïdors VPN. Això és molt destacable si es consideren els resultats de les proves de velocitat. Tot i això, podem afirmar amb seguretat que Surfshark funciona excel·lentment per a la transmissió en temps real (especialment Netflix).

La baixada de torrents també va resultar sense esforç. Hem aconseguit descarregar fitxers relativament grans en molt poc temps. A més, Surfshark fins i tot es va adonar que estàvem utilitzant un programa de torrenting i que passàvem automàticament d’un servidor VPN regular a un servidor especialitzat P2P per facilitar la descàrrega. Ens ha semblat molt fàcil d’utilitzar.

Així mateix, no vam experimentar cap retard durant el joc. Hem utilitzat servidors locals i nord-americans sense retards notables. Quan es jugava un tirador en primera persona en línia, tampoc hem notat diferències quant a la velocitat de reacció.

Conclusió velocitat Surfshark

Els resultats de les proves de velocitat no van ser fantàstics, però tampoc van ser dolents. No hem tingut problemes durant l’ús diari. En algunes situacions, Surfshark fins i tot va resultar ser més ràpid que alguns dels nostres altres proveïdors de VPN. Així que, en resum, es tracta de les nostres conclusions:

 • La VPN de Surfshark té grans velocitats d’internet durant l’ús quotidià
 • Les proves de velocitat mostren una lleugera o raonablement forta disminució tant de velocitats de càrrega com de descàrrega
 • Segons la nostra opinió, Surfshark és una VPN amb velocitats superiors a la mitjana d’internet, a causa del seu fantàstic rendiment durant l’ús quotidià

Seguretat: la seguretat que és Surfshark?

La seguretat a Internet pot ser el factor més important a l’hora d’escollir una VPN. Quan es tracta d’aquest factor, estem molt contents amb Surfshark. Surfshark adopta totes les precaucions necessàries per garantir una connexió segura. A més dels servidors segurs amb protocols de xifrat forts, ofereixen la possibilitat de connectar-se a través de dos servidors VPN al mateix temps (MultiHop). Això vol dir que estareu encara més segurs. Surfshark també té un interruptor de matança. Un cop hàgiu activat això i la connexió VPN caigui, les dades no seran enviades en línia fins que no s’hagi restablert la connexió. D’aquesta manera, encara podeu navegar i descarregar-vos sense haver de preocupar-vos de la seguretat o dels ulls indiscretos.

A més, Surfshark es troba a les Illes Verges Britàniques, que és una ubicació molt segura per a qualsevol proveïdor VPN. L’únic inconvenient és que semblen funcionar des de Gran Bretanya, on les lleis de privadesa no són tan bones com podríeu pensar. Per això, no podem donar a Surfshark una puntuació perfecta per a la seguretat. No obstant això, aquesta VPN és generalment més segura que la majoria d’altres, especialment les VPN gratuïtes.

Protocols

Surfshark utilitza exclusivament els dos protocols més segurs: OpenVPN i IKEv2. Tot i que això significa que tenen una selecció limitada de protocols, els que ofereixen són molt forts. Clarament no estan disposats a comprometre’s quan es tracta de la seguretat dels seus usuaris.

Protocols de surf de superfície

Registre i privadesa

Surfshark té una política de “sense registres”. Han fet tot el possible per requerir la menor informació personal possible per a que funcioni la vostra VPN. Tot i això, això no vol dir que no necessiti cap informació. Igual que la majoria d’altres proveïdors, necessitaran la vostra adreça de correu electrònic per crear un compte i informació de pagament perquè puguin processar els vostres pagaments. Més informació sobre això més endavant.

En segon lloc, Surfshark (com la majoria de VPNs) requereix certa informació per supervisar el seu servei. Per exemple, utilitzen informació anonimitzada per fer un seguiment de la ocupació dels seus servidors i per veure si hi ha problemes de connexió. Aquests problemes no es poden rastrejar per a un usuari concret i només es refereixen a l’ús general dels seus servidors i serveis. A més, sembla que Surfshark no conserva cap registre. Com s’ha esmentat anteriorment, tenen una política estricta de “sense registres” i no podríem trobar res a la seva normativa que contradigui aquesta.

Quina informació necessita Surfshark?

Tot el que heu de fer per crear un compte amb Surfshark, és proporcionar a la VPN la vostra adreça de correu electrònic i una contrasenya. Per tant, si us assegureu que tampoc conté cap informació sobre vosaltres, serà bo. Si voleu seguir sent encara més anònims, us recomanem pagar mitjançant un servei anònim com Bitcoin. En cas que decidiu pagar amb un servei com PayPal, haureu de compartir alguna informació sobre el vostre compte de PayPal per completar el pagament..

Conclusió Seguretat de surf

Hem trobat Surfshark com un proveïdor de VPN relativament segur. Els únics inconvenients amb els que ens vam trobar són les coses amb què gairebé tots els VPN lluiten. És per això que vam arribar a les conclusions següents sobre la seguretat de Surfshark:

 • Les seus centrals de Surfshark es troben a les Illes Verges Britàniques, però semblen funcionar des de Gran Bretanya, cosa que no és ideal
 • Surfshark és una VPN segura amb protocols de xifrat molt forts (OpenVPN i IKEv2)
 • Surfshark no guarda els registres
 • Podeu pagar amb Bitcoin per crear un compte de Surfshark i només heu de donar-los la vostra adreça de correu electrònic i una contrasenya
 • Surfshark no realitza un seguiment de dades específiques de l’usuari, però sí que utilitza informació anonimada per determinar la càrrega del servidor i detectar possibles problemes de connexió

Usabilitat: com és fàcil d’utilitzar Surfshark?

Surfshark destaca per la seva facilitat d’ús. El seu programari és molt fàcil d’utilitzar, ja que té un parell d’opcions super còmodes. A més a més, el seu servei d’atenció al client és molt fàcil d’aconseguir si necessiteu ajuda amb res després de tot.

El lloc web de Surfshark

El lloc web de Surfshark ens recorda una mica el de NordVPN. El lloc web està ben organitzat, no massa ocupat, i es pot trobar tota la informació disponible. A més d’informació clau, com ara funcions i preus a la barra superior, podeu trobar un enllaç a les preguntes freqüents al peu de pàgina. La secció de preguntes freqüents també està molt clarament organitzada. Surfshark és un proveïdor que es centra completament en aconseguir informació important als seus lectors i usuaris de la manera més eficaç possible.

Per a aquest propòsit, han mantingut la secció “El meu compte” del lloc web el més simple possible. Hi ha un parell de botons per descarregar programari per a dispositius i sistemes operatius específics. També podeu veure quan s’acabarà la subscripció i hi ha un botó per canviar la vostra contrasenya i un per desconnectar. Com a resultat, és molt fàcil de gestionar el vostre compte de Surfshark.

Compte de pantalla de Surfshark Pàgina

Instal·lació de Surfshark

El procediment d’instal·lació de Surfshark és increïblement fàcil i senzill. En dispositius mòbils, podeu descarregar l’aplicació VPN des de l’App Store o Google Play. A Mac o PC, només cal que feu clic a la icona pertinent sobre el lloc web.

La instal·lació real és així:

 1. Trieu una subscripció i seguiu els passos del procediment de comanda
 2. Iniciar Sessió al lloc web de Surfshark
 3. Feu clic a la icona del vostre sistema operatiu
 4. Obriu el fitxer .exe heu baixat
 5. Seguiu els passos de l’assistent d’instal·lació
 6. Obriu el programari Surfshark fent clic al hiperenllaç
 7. Iniciar Sessió amb la informació d’inici de sessió que heu creat per al vostre compte
 8. Si voleu, seleccioneu un servidor activeu Surfshark

Aspecte i facilitat d’ús de Surfshark

Programari Surfshark

L’aparició i la facilitat d’ús del programari de Surfshark pot ser una de les millors característiques d’aquesta VPN. Un cop us heu iniciat la sessió, no sereu desbordats per infinitat d’opcions i configuracions. En lloc d’això, només heu mostrat les coses que importen a un usuari mitjà de VPN. Totes les opcions i configuracions inclouen una descripció clara i tots els menús són fàcils de navegar.

Surfshark no requereix que seleccioneu manualment el servidor adequat per al que tingueu previst fer en línia. Simplement, connecteu-vos a la VPN de Surfshark i es reconeixerà automàticament quan esteu a punt de baixar un torrent, per exemple. En aquest cas, no haureu de seleccionar manualment un servidor P2P, ja que el programa ho farà per vosaltres. A més, sembla que tots els servidors americans funcionen amb Netflix i, fins i tot, podeu configurar sense esforç un doble túnel VPN. Tots aquests elements separats fan de Surfshark una VPN molt eficaç i fàcil d’utilitzar.

Surfshark i Linux

Surfshark també està disponible per als usuaris de Linux. Concretament, l’aplicació del terminal està disponible per als usuaris de Ubuntu i Debian. Malauradament, no es tracta de tants com alguns competidors com NordVPN i ExpressVPN. Els usuaris d’altres distros poden utilitzar servidors OpenVPN manuals. A continuació, podeu llegir un petit resum de la nostra experiència amb l’ús de SurfShark en un sistema Debian.

El nombre de servidors disponibles per als usuaris de Linux és una mica limitat en comparació amb la xarxa de servidors general de Surfshark. En lloc dels 1040 servidors més, els usuaris de Linux tenen accés a uns 102 servidors repartits en 61 països. Malauradament, la qualitat de la vostra connexió depèn força del servidor que seleccioneu. Alguns dels servidors de Surfshark poden competir amb els millors proveïdors de VPN existents. D’altres amb prou feines aconsegueixen assolir la quarta part de la velocitat total d’internet. Com a tal, assegureu-vos d’executar una prova de velocitat ràpida quan us connecteu a un servidor nou per comprovar si en teniu un d’altres.

Més preocupant, però, els usuaris de Linux solen patir filtracions DNS o proxies transparents mentre es connecten a Surfshark. Aquest problema es pot resoldre si és especialista amb Linux o amb l’ajuda del servei al client. Tot i això, el problema no s’hauria de produir en primer lloc.

La facilitat d’ús, però, va bé. La instal·lació és una peça i la selecció d’ordres que heu d’aprendre és limitada i intuïtiva. Surfshark també inclou diverses funcions addicionals perfectes, com ara una selecció automatitzada del millor servidor disponible, un commutador de matança, multi-hop i la possibilitat de canviar fàcilment entre servidors UDP i TCP. Malauradament, aquestes funcions addicionals no compensen les filtracions DNS, els proxies transparents o la qualitat desigual dels servidors disponibles. A més, molt sovint, aquestes funcions ni tan sols estan disponibles. A causa de tots aquests aspectes negatius, SurfShark no es troba a la nostra llista de les millors VPN de Linux.

Preu i formes de pagament

Surfhark té un preu molt raonable. És una de les opcions més barates del voltant. Com passa amb la majoria d’altres VPN, rebeu un descompte quan us subscriviu per un període més llarg. A La subscripció mensual costa 11,95 dòlars mensuals, a La subscripció d’un any costa 5,99 dòlars al mes, i a La subscripció a 2 anys costa només 1,99 dòlars al mes. Al seu lloc web, aquests preus també estan disponibles en euros, dòlars AUS / CAN, iuan xinès i lliures britàniques.

Preus Surfets

No importa quina subscripció obtingueu, Surfshark ofereix una garantia de devolució de 30 dies, i podeu utilitzar la subscripció en un nombre il·limitat de dispositius. Els mètodes de pagament inclouen les opcions següents:

 • Targeta de crèdit (Mastercard, Visa, American Express i Discover Card)
 • PayPal
 • Google Pay
 • Bitcoin i altres criptomonedes (mitjançant CoinGate o CoinPayments)
 • Sofort
 • Altres opcions de pagament locals

Servei d’atenció al client

Surfshark compta amb un excel·lent servei al client. Quan vam provar la funció de xat al seu lloc web, se’ns va posar en contacte amb un assistent real en un minut. El nostre problema era que al principi no podíem veure Netflix americà, però el servei d’atenció al client va poder ajudar-nos a solucionar-ho en molt poc temps. També vam apreciar el fet que estiguéssim parlant amb una persona real. No hem rebut cap resposta automàtica per part d’un bot. Es tracta d’un alleujament en comparació amb el servei d’atenció al client d’algunes altres VPN.

Conclusió usabilitat Surfalls

A partir de les nostres experiències amb Surfshark, vam arribar a les conclusions següents:

 • Surfshark és una VPN altament fàcil d’utilitzar
 • El programari de Surfshark és intuïtiu i fàcil d’entendre
 • La creació i la gestió d’un compte és molt senzilla
 • És fàcil instal·lar el programari de Surfshark
 • El servei d’atenció al client de Surfshark és ràpid per respondre i gestionar els humans reals
 • Surfshark és un dels proveïdors VPN més barats i ofereix una garantia de devolució de 30 dies a totes les seves subscripcions

Xarxa de servidors Surf

Surfshark compta amb una àmplia xarxa de servidors: tenen 1040 servidors en 61 països i ubicacions. Això és molt convenient per obviar els blocs geogràfics. A la majoria de països, tenen diversos servidors. En especial, els servidors nord-americans són nombrosos, molt probablement per garantir que Netflix continuï treballant per a aquest país.

A més, tots els servidors de Surfshark són compatibles amb P2P. Això vol dir que no haureu de seleccionar un servidor especial P2P si voleu descarregar torrents, per exemple. A més, Surfshark us ofereix l’opció de connectar-vos a dos servidors VPN alhora (MultiHop). Les vostres dades s’enviaran a través de no un, sinó dos servidors VPN. Això augmenta la vostra seguretat i anonimat en línia. No tots els servidors de Surfshark són compatibles amb això. En canvi, hi ha tretze combinacions preseleccionades de dos servidors que podeu utilitzar. Tres d’aquests tenen un servidor dels EUA com a servidor de sortida. Això és molt útil per desbloquejar molts continguts restringits en geo, com ara la versió dels EUA de Netflix, a la vegada que és més segur.

Nombre de servidors i ubicacions

Surfshark compta amb 1040 servidors en 61 ubicacions. Aquestes ubicacions estan repartides pels següents països:

Terra
Albània
Austràlia
Àustria
Bèlgica
Bòsnia i Hercegovina
Brasil
Bulgària
Canadà
Xile
Croàcia
Costa Rica
Croàcia
Xipre
República Txeca
Dinamarca
Estònia
Finlàndia
França
Alemanya
Grècia
Hong Kong
Hongria
Islàndia
Índia
Indonèsia
Irlanda
Israel
Itàlia
Japó
Kazakhstan
Letònia
Líbia
Luxemburg
Malàisia
Moldàvia
Holanda
Nova Zelanda
Nigèria
Macedònia del Nord
Noruega
Paraguai
Polònia
Portugal
Romania
Rússia
Singapur
Sèrbia
Singapur
Eslovàquia
Eslovènia
Sud-Àfrica
Corea del Sud
Espanya
Suècia
Suïssa
Taiwan
Tailàndia
Turquia
Ucraïna
Emirats Àrabs Units
Regne Unit
Estats Units
Vietnam

Adreça IP dedicada

Fins ara, Surfshark no ofereix la possibilitat de sol·licitar una adreça IP dedicada. Tot i això, normalment se us connectarà al mateix servidor i a la mateixa adreça IP quan escolliu un servidor específic. Però no sempre és així: si seleccioneu l’opció “ubicació òptima”, és probable que cada vegada rebeu un servidor diferent. El fet és que Surfshark analitza la quantitat de trànsit de diversos servidors i selecciona el servidor que funciona millor en aquest moment.

Amb una actualització recent, però, Surfshark ha afegit alguns servidors amb una adreça IP “estàtica”. Això vol dir que l’adreça IP d’aquests servidors sempre serà la mateixa. Tot i que no es recomanaria utilitzar-les a partir d’aquest moment, perquè semblen compartir-les i no dedicar-les. Tanmateix, en teoria podríeu utilitzar aquests servidors per obtenir accés a llocs web i aplicacions que us bloquegen si inicieu la sessió des d’una adreça IP diferent de la que fa normalment, tot i que gaudiu de protecció afegida, a causa del túnel i xifratge VPN de Surfshark. Tot i això, no hem provat nosaltres mateixos si realment funciona bé, de manera que no podem garantir que es tracti d’una viable i bona manera d’accedir a aquests serveis..

Conclusió xarxa de servidor Surfshark

Aquestes són les conclusions a què vam arribar sobre la xarxa de servidors i les ubicacions de Surfshark:

 • Surfshark té una excel·lent xarxa de servidors de 1040 servidors en 61 ubicacions
 • Hi ha multitud de servidors americans i tots semblen funcionar amb Netflix
 • Surfshark compta amb servidors especials de P2P, als quals esteu connectats automàticament
 • És possible enviar les vostres dades a través de dos servidors VPN al mateix temps

Opcions de Surfshark

A més de les possibilitats estàndard, Surfshark també ofereix funcions addicionals útils. Per exemple, Surfshark té un commutador de matriu opcional, la possibilitat de connectar-se a través de dos servidors VPN al mateix temps (anomenen aquest MultiHop), un Whitelister que permet visitar determinats llocs web o aplicacions sense passar primer per la VPN i un CleanWeb. opció que bloqueja els anuncis, els seguidors i el programari maliciós. A més, Netflix i torrents funcionen bé amb Surfshark.

MultiHop, Whitelister i CleanWeb

Captura de pantalla de Surfshark MultiHopAquestes tres funcions de Surfshark van funcionar correctament quan les vam provar. CleanWeb va poder bloquejar els anuncis que van aconseguir publicar-se fins als nostres adblockers habituals. L’opció MultiHop proporciona una mica de seguretat addicional, però té un impacte negatiu en la velocitat d’internet. Al cap i a la fi, el trànsit ha de passar per dos servidors VPN en lloc d’un. El Whitelister per a aplicacions i llocs web us permet connectar-vos a aplicacions i llocs web específics de confiança que utilitzeu la vostra pròpia adreça IP en lloc de la del servidor VPN. Sens dubte, això podria resultar convenient en algunes situacions.

Captura de pantalla de Surfshark CleanWeb Whitelister

A més, Surfshark ha afegit recentment dues funcions noves: HackLock i BlindSearch. HackLock és una opció que podeu utilitzar que us notificarà quan el vostre correu electrònic o contrasenyes podrien estar en perill de veure’s compromesos. BlindSearch és la resposta de Surfshark al motor de cerca anònim DuckDuckGo. Tot i això, tant HackLock com BlindSearch encara són a Beta.

Captura de pantalla de Surfshark HackLock BlindSearch

Surfshark i Netflix

Surfshark pretén desbloquejar Netflix per a tots els seus usuaris. Durant les nostres proves, tots els servidors nord-americans semblen funcionar amb Netflix. A part d’això, Surfshark també permet accedir al contingut d’altres versions locals de Netflix. Surfshark se centra activament en posar a disposició dels usuaris les biblioteques de quinze països. Aquests països són: Estats Units, Regne Unit, Canadà, França, Alemanya, Japó, Països Baixos, Itàlia, Índia, Turquia, Brasil, Singapur i Noruega.

Si utilitzeu una ubicació del servidor diferent per visitar Netflix, se us enviarà automàticament a la versió nord-americana (Net) de Netflix. A la seva pàgina web, Surfshark esmenta que els podeu preguntar sobre qualsevol biblioteca de Netflix a la qual vulgueu accedir, però no es troben a la seva llista. És possible que el puguin desbloquejar per a tu.

Si encara no podeu arribar a Netflix amb aquest sistema intel·ligent, no dubteu en contactar amb Surfshark. El xat en directe d’atenció al client funciona eficaçment i normalment pot ajudar-vos. Podeu oferir consells sobre quin servidor escollir o intentar resoldre el problema del seu costat. Normalment, en pocs minuts us poden ajudar. En definitiva, Surfshark és molt adequat per a streaming i Netflix.

Surfets i torrents

Surfshark disposa de servidors P2P especialitzats que us mantenen una seguretat més segura al descarregar torrents. No heu de seleccionar manualment aquests servidors: s’activen automàticament quan obriu un programa de torrenting. El servidor VPN reconeixerà el trànsit P2P i us connectarà a un servidor P2P. Fins i tot sospitem que es pot connectar automàticament mitjançant servidors MultiHop. Això significa una protecció afegida contra els ulls indiscretos.

Opcions de conclusió Surfalls

 • Surfshark ofereix diverses funcions que bloquegen els anuncis, la llista de llocs web i ofereixen nivells de seguretat més elevats
 • Tant els servidors nord-americans com els servidors d’altres països van treballar amb Netflix
 • Podeu descarregar torrents amb Surfshark amb seguretat i facilitat
 • La superfície de Linux no és tan bona que la versió de Windows

Conclusió: la nostra experiència amb Surfshark

Pros
Contres
Molt fàcil d’utilitzarEl programari només està disponible en anglès
Fàcil d’instal·larNo hi ha opció de seleccionar manualment un servidor
Només hi ha protocols segurs disponibles i no hi ha registresLa diferència de velocitats entre servidors pot ser força gran
Molt barat
Netflix funciona a tots els països
Es pot descarregar torrents
Excel·lent velocitat durant l’ús d’internet regular
Funcions addicionals útils com AdBlocker i Whitelister
Un gran servei al client

Pel que fa a nosaltres, Surfshark és un excel·lent proveïdor de VPN que és al mateix temps que els VPNs més grans i populars actuals. Els seus baixos preus, un software accessible i funcions addicionals útils ens van obligar a situar Surfshark al nostre rànquing.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me