PureVPN Review (2020): barat, ràpid, senzill | Vista VPNOver

PureVPN Review (2020): barat, ràpid, senzill d’utilitzar

En aquesta revisió parlarem sobre el proveïdor VPN PureVPN. PureVPN és un dels proveïdors VPN més coneguts que té servidors a tot el món. Amb aquest servei VPN, el vostre trànsit a Internet es xifra, oculta i anonimitza tot i que podeu evitar les restriccions. PureVPN és conegut com un servei decent amb servidors ràpids i que us ofereix la possibilitat de veure Netflix americà. També podeu obviar les restriccions a Internet amb PureVPN, com la censura a països com Xina, Turquia o Rússia. I és possible descarregar completament de forma anònima pel·lícules i sèries mitjançant torrents amb PureVPN. Tanmateix, tindreu en compte que PureVPN ha tingut problemes en registrar-se en el passat, i és per això que no podem confiar completament en la seva política sense registre.


Especificacions PureVPN

 • Connexions simultànies: 5
 • Torrents: +
 • Netflix: +
 • Sistemes operatius: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • Protocols: OpenVPN, L2TP / IPsec, SSTP, IKEv2, PPTP
 • Política de registre: Registres de xarxa
 • Servidors: 2000 o més servidors de més de 140 països
 • Preu: Des de 1,32 dòlars al mes
 • Garantia de devolució de diners: 31 dies

Funcions PureVPN

A continuació, es detallen les característiques més importants de PureVPN

 • Connexions PPTP, L2TP i SSTP i xifratge de 256 bits
 • Interruptors de servidor de banda ampla i il limitats
 • Velocitat de connexió de 1 Gbps
 • No hi ha registres d’activitats, només l’accés al servidor està registrat durant 5 dies (no els llocs web que heu visitat)
 • Fins a 5 connexions simultànies en un sol compte
 • Indicat quan determinades dades no han de passar per una connexió VPN
 • Programari i aplicacions gratuïtes per a Windows, Mac, iOS i Android
 • Funció d’encaminador virtual: això permet convertir l’ordinador en un encaminador amb VPN amb el qual es connecta fins a 10 dispositius.
 • Compatible amb encaminadors DD-WRT, Smart TV, Chromecast, Amazon Fire TV Stick i Roku.
 • Suport de xat en viu 24 hores al dia amb empresaris eficients i simpàtics.
 • Opcions de pagament flexibles
 • Política de garantia de devolució de 31 dies

Windows PureVPN

PureVPN i Netflix

Netflix ha estat lluitant últimament contra usuaris VPN i proxy. Es tracta principalment d’usuaris que volen utilitzar l’americà Netflix des de fora dels Estats Units. Això permet als usuaris accedir a moltes més pel·lícules i sèries.

Per sort PureVPN té una solució per a aquest problema. De tant en tant creen noves adreces IP nord-americanes que intenten mantenir fora dels bloquejos de Netflix el major temps possible.

Si voleu fer servir aquests servidors, us aconsellem posar-vos en contacte amb l’equip de PureVPN; us aconsellaran quins servidors us proporcionen el millor accés a Netflix en un moment donat. Durant el test, el servidor assignat ha funcionat molt bé. Durant el primer minut, la qualitat del flux va ser raonable, però al cap d’un minut podríem reproduir el Netflix nord-americà en alta definició sense embuts ni temps de càrrega. A més de poder transmetre el flux nord-americà americà, també teniu accés a partits de futbol internacional i altres partits esportius si esteu de vacances a l’estranger.

PureVPN Netflix

Velocitat del servidor

El programari PureVPN té un bon funcionament, però és bo la velocitat de connexió?

La velocitat de connexió que podeu obtenir amb una connexió VPN depèn d’uns quants factors. Els factors més importants són; la vostra velocitat de connexió, el tipus de xifrat que utilitzeu, la ubicació del servidor VPN i la vostra ubicació i distància al servidor..

La connexió a Internet que hem provat és una connexió de 150 zones. Amb els servidors als Països Baixos, el Regne Unit i Alemanya, les velocitats de connexió van arribar fins als 100mbit. El mateix serà possible per a la majoria de països d’Europa. La velocitat de connexió als EUA era d’uns 70 àmbits. Tot plegat, estàvem molt contents de la velocitat de connexió que teníem i pensem que serà suficient per a la majoria d’usos. A la pràctica podríem navegar sense desacceleracions notables, veure YouTube, veure Netflix i baixar.

Preu PureVPN

Preu PureVPN

PureVPN ofereix uns quants paquets. El preu depèn de la durada de la subscripció a la que us registreu. Com més llarg sigui el període de subscripció, menys haureu de pagar al mes. PureVPN ofereix les tarifes següents:

 • VPN il·limitada (1 mes) 10,95 dòlars al mes
 • VPN il·limitada (un any) 5,81 $ al mes
 • VPN il·limitada (5 anys) 1,65 $ al mes

PureVPN ofereix una política de devolució de 31 dies a tots els paquets.

Seguretat i privadesa de PureVPN

PureVPN té unes funcions de xifrat fortes. Un dels més importants és el suport a nombrosos protocols de xifratge VPN que inclou alguns forts: OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP i IKEv2. Personalment, aconsellarem OpenVPN amb xifrat AES de 256 bits i SHA-1 per a la verificació de dades, ja que això és molt més segur que les altres opcions. PureVPN també ofereix solucions per a filtracions DNS i filtracions IPv6. Això demostra que el seu servei proporciona un xifrat molt bo.

Quan es tracta de dades de registre, hem de concloure que PureVPN registra certs registres. Inclou informació com ara el nom, l’adreça de correu electrònic, el número de telèfon (només d’usuaris de determinats països) i els registres de sessions. Els registres de sessió registren el moment en què es va realitzar una connexió i l’ús de les dades, no hi ha registres d’activitats. Especialment quan utilitzeu servidors IP compartits, serà molt difícil fer un seguiment de qualsevol activitat que hàgiu realitzat, tot i que preferiríem que no guardessin cap registre. A més, hi ha hagut un cas en què el PureVPN va compartir informació amb les autoritats, el que indica que mantenien els registres i que estaven disposats a compartir-los amb el FBI. Si bé l’empresa diu que ja no guarda cap registre, no podem esborrar-ho completament de la nostra memòria.

A més, la seu central de PureVPN es troba a Hong Kong. Aquí no hi ha lleis sobre la retenció de dades, de manera que PureVPN no està obligat a registrar cap dada de l’usuari.

Ubicacions del servidor PureVPN

PureVPN ofereix servidors en molts països. En total hi ha més de 2000 servidors en 141 països disponibles. Un petit grup de països on PureVPN té servidors:

EUA, Gran Bretanya, Austràlia, Brasil, Canadà, Xile, Xina, Costa Rica, Alemanya, Egipte, França, Hong Kong, Irlanda, Indonèsia, Itàlia, Japó, Lituània, Luxemburg, Malàisia, Països Baixos, Nova Zelanda, Panamà, Romania , Rússia, Singapur, Sud-àfrica, Corea del Sud, Suècia, Suïssa, Taiwan, Tailàndia, Turquia, Ucraïna, Polònia, Argentina, Bèlgica, Dinamarca, Mèxic, Noruega, Vietnam, Islàndia.

Servidors PureVPN

Servei al client PureVPN

L’assistència al client de PureVPN s’ha millorat recentment de manera significativa. En aquest moment també ofereixen suport per xat 24 hores al dia, a més d’entrades i suport de correu electrònic. Hem provat aquest servei de suport al xat amb algunes preguntes tècniques difícils i s’han respost correctament en pocs minuts. Tenint en compte l’assistència al client, PureVPN va molt bé.

Conclusió PureVPN

PureVPN és un proveïdor de VPN prou decent. L’aplicació està ben dissenyada i té un programari fàcil d’utilitzar amb guies “com fer” basades en captura de pantalla. PureVPN ofereix una àmplia gamma de servidors ràpids amb connexions estables. Els seus preus són raonables i ofereixen bones ofertes de tant en tant. El fet que poguéssim veure sense problemes el Netflix nord-americà serà un bon argument per convèncer molta gent a registrar-se en una subscripció PureVPN. A més, també és bo descarregar de forma anònima sense problemes amb PureVPN.

Finalment, tenim alguns problemes amb la seva política de registre. És possible que hagin canviat la seva forma, però segueix al cap de la nostra ment que aquest proveïdor ha compartit registres d’usuaris amb les autoritats. A causa d’aquests esdeveniments passats, no podem dir definitivament que PureVPN no conserva els registres.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me