ProtonVPN Review (2020) – Alt nivell de seguretat | VPNoverview.com

ProtonVPN Review (2020): Alt nivell de seguretat

ProtonVPN és un proveïdor de VPN relativament nou de Suïssa. Ofereixen una versió gratuïta i pagada del seu programari i són propietat de ProtonVPN AG. Aquesta empresa va llançar ProtonMail el 2014. ProtonMail es va convertir ràpidament en el major proveïdor de correu electrònic segur del món, posant privadesa, anonimat i xifratge per sobre de tot. ProtonVPN va triomfar ràpidament a ProtonMail. La VPN es va desenvolupar per oferir als clients connexions segures fora de correu electrònic. Aquests dos projectes: ProtonVPN i ProtonMail, es van convertir en dos negocis separats per mantenir la seguretat i la privacitat dels clients de Proton..


L’equip de darrere de ProtonVPN treballa constantment per fer un canvi al món: formen periodistes, educen el públic i s’enfronten als governs. A part d’això, van iniciar una col·laboració amb Mozilla el 2018. Com que la seva seu es troba a Ginebra, Suïssa, no estan obligats a conservar els registres. ProtonVPN està disponible per a Windows, MacOS, iOS, Android i Linux i ofereix moltes opcions de personalització addicionals. A part d’això, són possibles múltiples subscripcions diferents, començant per una versió gratuïta molt decent.

Especificacions ProtonVPN

 • Connexions simultànies: 2-10
 • Torrents: +
 • Netflix: +
 • Sistemes operatius: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux
 • Protocols: IKEv2 / IPSec, OpenVPN
 • Política de registre: Registres de connexió
 • Servidors: 698 servidors de més de 40 països
 • Preu: Des de 4,00 dòlars al mes
 • Garantia de devolució de diners: 30 dies

Velocitat: amb quina velocitat té ProtonVPN?

Molts usuaris volen una VPN ràpida. No voldreu esperar sense fi que es carregui un vídeo de YouTube o es descarregui un fitxer, només perquè utilitzeu una connexió a Internet segura. La reproducció, el joc i la navegació pel web haurien de ser fàcils i sense retards. Una VPN pot alentir la vostra connexió a Internet. Si es nota massa, aquest és un inconvenient definitiu del servei.

Per comprovar si una VPN alenteix la vostra connexió (o possiblement la fa més ràpida), posem a prova tots els proveïdors VPN que revisem sobre la seva velocitat. A continuació, veuràs diferents proves ràpides que hem realitzat amb ProtonVPN. També hem provat la velocitat de la VPN durant l’ús diari. D’aquesta manera, obtindreu una bona i completa idea de l’efecte que podria tenir ProtonVPN a la vostra connexió a Internet.

Resultats de proves de velocitat ProtonVPN

En aquesta secció trobareu els resultats de les proves de velocitat que vam obtenir en provar ProtonVPN. Totes les proves es van fer mitjançant l’acord Plus de ProtonVPN sense activar el seu nucli segur. Aquest servei especial redirigeix ​​la vostra connexió a Internet dues vegades, cosa que redueix la seva velocitat, de manera que la deixem fora de les nostres proves. Tingueu en compte que aquests números sempre depenen de la vostra ubicació, del proveïdor d’internet i de l’hora del dia. Per a referència, hem afegit una prova de velocitat de la nostra connexió a Internet sense utilitzar VPN.

Velocitat sense VPN (speedtest.net):

Prova ràpida sense VPN

Aquests són els resultats speedtest.net quan vam provar la nostra pròpia connexió a Internet sense utilitzar VPN. Utilitzarem aquest test per comparar els altres resultats.

Velocitat amb un servidor local (speedtest.net):

Speedtest Server Països Baixos

Aquests són els resultats speedtest.net de la nostra connexió a Internet quan s’utilitza un servidor ProtonVPN que està relativament a prop nostre. En comparació amb la nostra primera prova, el ping es va mantenir exactament igual. Aquest és un bon senyal. Al mateix temps, la velocitat de descàrrega va disminuir aproximadament a la meitat, però la velocitat de càrrega es va mantenir igual. Sembla que els servidors locals de ProtonVPN estan fent una molt bona feina.

Servidor als Estats Units (speedtest.net):

Speedtest Server EUA

Aquests són els resultats speedtest.net de la nostra connexió a Internet mentre s’utilitza un servidor ProtonVPN als Estats Units. Aquesta vegada, el ping ha augmentat molt. A més, només quedava una desena part de la velocitat de descàrrega, tot i que la velocitat de pujada es redueix una mica millor.

En conclusió: si bé el servidor nord-americà sembla força lent, el servidor local va funcionar molt bé.

Velocitat durant l’ús diari

Amb aquests resultats de proves de velocitat, vam tenir curiositat per esbrinar com actuaria ProtonVPN durant l’ús diari. Durant la navegació, hem trobat poc o cap retard. La descàrrega dels torrents va passar igual de ràpidament: en uns quinze minuts descarregarem un fitxer de mida decent. També podríem veure vídeos de YouTube tal com faríem normalment, tot i que els vídeos necessiten més temps per emmagatzemar el buffer. El joc també estava bé: carregar les pàgines i els gràfics adequats potser ha trigat una mica més del que és habitual, però després, el joc va funcionar com cal. La reproducció i la visualització de Netflix funcionaven igualment, però amb un inconvenient. Per poder veure Netflix americà, vam haver d’utilitzar un servidor americà. Aquesta connexió, per a nosaltres, és força lenta i es tradueix en retards llargs.

Velocitat de conclusió ProtonVPN

 • Les proves de velocitat van mostrar resultats decents, sobretot quan es treballa amb un servidor local.
 • El servidor nord-americà era significativament més lent que el nostre servidor local.
 • La velocitat d’Internet durant la navegació, la transmissió en streaming i la descàrrega era decent.
 • L’accés a Netflix americà va provocar alguns retards.

Seguretat: com és de protecció ProtonVPN?

La seguretat pot ser la qualitat més important d’una VPN. Les VPN són conegudes principalment per la seva capacitat de protegir la privadesa i l’anonimat dels usuaris. Les persones utilitzen VPN per navegar per Internet sense que se’ls faci un seguiment ni un seguiment. Per tal d’assegurar-nos que una VPN realment funciona correctament, mirem la seguretat i la seguretat de totes les VPN que revisem.

En aquesta secció, llegireu tot sobre la seguretat de ProtonVPN. Quins protocols fan servir? Tenen una política sense registres? Un interruptor de matar? Quina informació personal us demanen? Després de respondre aquestes preguntes, traurem el nostre veredicte final sobre la seguretat de ProtonVPN.

Protocols

ProtonVPN utilitza dos protocols diferents per a la seva xarxa de servidors VPN. Aquests protocols ajuden a xifrar les dades. ProtonVPN actualment funciona amb IKEv2 / IPSec i OpenVPN. Quan feu servir el client ProtonVPN, podeu triar si voleu utilitzar UDP (estàndard) o TCP.

Els creadors de ProtonVPN van decidir no treballar amb servidors utilitzant PTTP o L2TP / IPSec. Aquests protocols són més barats de mantenir, però en general no són tan segurs com, per exemple, OpenVPN. ProtonVPN no vol oferir als seus clients res més que el millor. Per tant, només funcionen amb els protocols més segurs.

Registre i privadesa

La política de registre de VPN estableix si el proveïdor de VPN recopila i desa qualsevol informació sobre l’ús d’internet dels seus clients. Si és així, afecta directament la vostra privadesa. Les dades desades podrien ser compartides amb tercers o robats per pirates informàtics. Alguns proveïdors de VPN fins i tot estan sotmesos a lleis locals que els obliguen a lliurar informació als governs.

ProtonVPN no ha de fer front a aquestes lleis. La seu de ProtonVPN és a Suïssa, coneguda per la seva legislació sobre privadesa. El país no forma part de 14 ulls i està exempt de les moltes normes de la Unió Europea. Per aquests motius, Suïssa es considera generalment una bona ubicació per a proveïdors de VPN. Els proveïdors situats allà no estan obligats a conservar els registres dels seus clients i no hauran de renunciar a cap dada de client.

ProtonVPN al seu lloc web afirma que treballen amb una política sense registres. No es desa cap informació sobre la vostra connexió o activitat de navegació. Tot i això, no són tan senzilles: ProtonVPN recopila “registres de connexió”. Aquestes dades s’utilitzen únicament per assegurar-se que el vostre compte segueix sent segur i funciona de manera adequada. Per a aquest propòsit, es desa una marca de temps de la vostra sessió més recent. Aquest segell es sobreescriu cada vegada que inicieu la sessió. No es desarà cap informació que reveli res sobre la vostra ubicació, el temps que heu passat a la connexió VPN o el lloc des del qual heu iniciat la sessió..

Aquests registres de connexió són necessaris per assegurar-vos que no s’abusa del vostre compte. El segell de temps només es connecta al vostre compte i no a la vostra adreça IP. L’últim inici de sessió conegut es guardarà durant el compte actiu, tret que l’usuari sol·liciti que se suprimeixin les dades.

Codi obert

Les aplicacions de ProtonVPN s’han convertit recentment en codi obert, cosa que significa que tothom pot fer una ullada a les portes i inspeccionar la tecnologia que hi ha darrere de l’aplicació. D’aquesta manera, tothom pot investigar si les reclamacions que fa l’empresa són correctes. D’aquesta manera l’empresa no pot amagar res. Conviden els experts a fer una ullada i a publicar-ne les conclusions. D’aquesta manera ProtonVPN demostra que realment fan el que diuen que fan.

Interruptor de mata

ProtonVPN té un interruptor de matança integrat. Podeu activar-la o desactivar-la als paràmetres del tauler de comandament de la VPN. Un interruptor de matança activat us assegura que no esteu en risc si la vostra connexió VPN es perd temporalment: tot el trànsit a Internet es bloqueja automàticament, de manera que mai no es pot localitzar..

A més de l’interruptor de matança, ProtonVPN també té una funció de VPN de sempre. Aquesta opció et connecta automàticament a un altre servidor quan tens problemes de connexió. D’aquesta manera sempre estàs en línia, però encara estàs protegit de manera continuada.

Quina informació necessita ProtonVPN?

Per crear un compte a ProtonVPN, heu de compartir algunes dades amb elles. Es tracta principalment de les dades de correu electrònic i de pagament. Per utilitzar la versió gratuïta, només cal introduir una adreça de correu electrònic. La pàgina de pagament estableix que aquesta adreça de correu electrònic no es comparteix mai amb tercers i només s’utilitza per a preguntes relacionades amb el compte, comunicació i recuperació. Per descomptat, podeu crear fàcilment una adreça de correu electrònic anònima que no es pugui localitzar (per exemple amb ProtonMail).

Per a cada subscripció de ProtonVPN pagada, heu d’introduir les dades de pagament. Quan pagueu amb PayPal o amb targeta de crèdit, haureu de participar amb algunes de les vostres dades personals. També hi ha opcions anònimes. Hi tornarem més endavant.

Conclusions Seguretat ProtonVPN

 • ProtonVPN utilitza només els protocols xifrats més segurs i millors.
 • Política de registre: només els registres de connexió, que consisteixen en un segell de temps del vostre darrera sessió.
 • Les aplicacions ProtonVPN són de codi obert.
 • ProtonVPN té un commutador de matriu integrat i una opció per canviar els servidors automàticament quan la connexió cau.
 • Per crear un compte, ProtonVPN necessita la vostra adreça de correu electrònic i les dades de pagament.

Usabilitat: com és d’utilitzar ProtonVPN?

Una VPN s’executa en segon pla del dispositiu. Sense molta interferència per part vostra, ofereix una experiència a Internet segura i anònima. Per tant, és important que funcionin amb una VPN fàcil i fàcil d’utilitzar. Si instal·leu i configureu la VPN, podreu començar més aviat. Un bon equip d’assistència i un preu baix també ajuden a la facilitat d’ús d’una VPN. Per garantir la millor experiència, utilitzem aquesta secció per conèixer la facilitat d’ús general de ProtonVPN. Vam mirar el seu lloc web, el procés d’instal·lació, el programari, el preu i l’atenció al client i vam donar la nostra opinió sobre cadascun d’ells.

El lloc web de ProtonVPN

La pàgina principal del lloc web ProtonVPN té un bon aspecte i és fàcil de navegar. A l’instant, veieu un enllaç que condueix directament a la pàgina de pagament amb les diferents subscripcions de ProtonVPN. Desplaçant-vos cap avall, trobareu informació sobre les diferents funcions de ProtonVPN i els avantatges d’una VPN en general. La pàgina principal també comparteix tuits dels usuaris parlant de les seves experiències.

La barra superior permet navegar cap a les diferents pàgines del lloc web: informació, funcions, preus, bloc i suport. També es proporciona un botó d’inici de sessió i enllaços directes als mitjans socials de ProtonVPN. El lloc web només està disponible en anglès.

Pàgina inicial de ProtonVPN

Si feu clic qualsevol dels dos Obtén ProtonVPN ara o Preu, se us dirigirà a la pàgina de subscripcions, on podeu triar entre diferents subscripcions de ProtonVPN. Si escolliu-ne, us portareu automàticament a la pàgina de pagament, on podreu omplir les vostres dades.

En resum: el lloc web és molt fàcil de navegar, a la vegada que proporciona molta informació sobre ProtonVPN i VPNs en general..

Instal·lació de ProtonVPN

Per utilitzar ProtonVPN, necessitareu un compte. Per configurar un compte, haureu de proporcionar informació, sobretot el vostre correu electrònic (tot i que es pot fer de manera anònima a través de ProtonMail) i detalls del pagament. També heu de pensar en un nom de compte i una contrasenya. Un cop hàgiu comprat el vostre compte, és el moment de descarregar el programari client de ProtonVPN. Aquesta pàgina és fàcil de trobar quan acabes de fer un compte, però queda una mica oculta. Per trobar-lo, desplaceu-vos fins a la part inferior del lloc web i feu clic a aquesta opció descarregar a la cantonada inferior esquerra.

Pàgina de descàrrega del lloc web ProtonVPN

El tauler de control es pot descarregar per a Windows, MacOS i Linux. A part d’això, la pàgina de baixada us proporcionarà enllaços a les aplicacions de Google Play i App Store. Hem baixat el client per a Windows, i aquest és el procediment que valorarem i discutirem aquí.

Després de fer clic Baixeu-vos per a Windows, vam obrir el fitxer descarregat.

Pantalla de descàrrega de ProtonVPN

La pantalla que es mostra va ser autoexplicativa: seguiu les instruccions i instal·leu ProtonVPN. L’únic que havíem de fer era donar el permís al programa per ser utilitzat al nostre dispositiu.

ProtonVPN Dashboard Inicieu la sessió

Un cop finalitzada la instal·lació, que no hauria de passar més d’un minut, el programari s’inicia per si sol i apareix un tauler de control. Aquí podeu iniciar la sessió amb les dades del vostre compte.

En resum, el procés d’instal·lació és fàcil, tot i que és difícil trobar la pàgina de descàrrega si ja teniu un compte i només necessiteu obtenir el programari.

Aspecte i facilitat d’ús de ProtonVPN

El programari de ProtonVPN és fàcil de navegar i agradable per als ulls, però també està una mica ocupat. El tauler de control conté una llista de països del lateral de la pantalla, inclosa una barra de cerca i l’opció d’activar el Secure Core especial de ProtonVPN (per a usuaris amb ProtonVPN Plus o Visionary). Aquesta opció proporciona una capa de protecció addicional. També hi ha un botó de connexió ràpida, que tria automàticament el servidor més ràpid o el més proper en aquell moment i el connecta amb ell. A més de la pestanya que conté les ubicacions del servidor, també hi ha una pestanya anomenada “Perfils”. Aquí podeu configurar perfils personals amb les vostres preferències, ja siguin un país, servidor o protocol específic. La vostra adreça IP es mostra a la part superior de la pantalla i canviarà a una protonVPN IP un cop us connecteu.

La major part de la pantalla està presa per un mapa mundial. Els triangles del mapa representen les diferents ubicacions del servidor que podeu triar. A la part inferior de la pantalla podeu fer un seguiment de la quantitat que heu baixat i penjat durant la sessió actual, la velocitat de connexió i la durada de la sessió fins a aquest moment. L’aparició del mapa és molt atractiva. Tot plegat, l’aspecte de tota la taula és professional i agradable.

Tauler de comandament ProtonVPN

ProtonVPN té moltes opcions. Moltes estan disponibles directament a la pantalla principal. La resta es troba a la configuració. Anar a Sobre per trobar informació sobre la vostra versió del programari. Sota Compte podreu fer canvis al vostre compte i al vostre pla de subscripció. Perfils us mostra els diferents perfils que heu realitzat.

Sota Configuració podeu canviar com i quan s’inicia el programa i si apareixen les notificacions a la pantalla. També podeu triar un protocol, optar per connectar-vos automàticament o activar la connexió ràpida. Anar a la Avançat pestanya per trobar l’interruptor de matança, la protecció contra filtracions DNS i el túnel fraccionat.

L’avantatge del programari ProtonVPN és que es pot accedir a moltes opcions amb un sol clic. Podeu personalitzar la vostra experiència fàcilment. Això és útil per a persones amb experiència amb VPN, però pot ser un obstacle per als principiants.

Preu i formes de pagament

ProtonVPN té quatre subscripcions VPN diferents. En funció de la subscripció que escolliu, hi haurà diferents funcions disponibles.

El versió gratuïta de ProtonVPN no costa res i et dóna accés a servidors de tres països diferents (Països Baixos, Estats Units i Japó). Aquesta versió només funciona per a un dispositiu per compte a la vegada. No hi ha cap límit de velocitat, però el petit nombre de servidors disponibles afectarà la velocitat d’internet. Com més gent utilitzi el mateix servidor, més lent serà. Com a resultat, és possible que la vostra velocitat sigui molt inferior a la que havíeu acostumat. ProtonVPN Free no té límit de dades, de manera que podeu utilitzar-lo indefinidament. Tot i això, ProtonVPN Free no us dóna accés al programari Secure Core i no admet streaming, torrents o Tor.

Es diu l’opció més barata de pagament per ProtonVPN Bàsic. Si trieu un contracte anual en lloc d’optar pels pagaments mensuals, fins i tot obtindreu un descompte del 20% en la vostra subscripció i això passa per totes les subscripcions de ProtonVPN. El servei Basic ProtonVPN us permet accedir a totes les ubicacions del servidor, us permet protegir dos dispositius en qualsevol moment i us protegeix mentre feu servir P2P.

El Paquet ProtonVPN Plus és lleugerament més car que l’opció bàsica i inclou tot, des d’aquest paquet i molt més: suport per a Tor i streaming, servidors Plus i Secure Core. Podeu utilitzar aquesta subscripció en un màxim de cinc dispositius alhora.

Si voleu el paquet complet, ProtonVPN Visionari és l’oferta per a vosaltres. D’aquesta manera, oferiu tots els avantatges de Plus, accés a deu dispositius en qualsevol moment i ProtonMail Visionary. D’aquesta manera, podeu utilitzar el sorprenent correu electrònic de protoneria orientat a la privadesa i la VPN.

Preus ProtonVPN

Segons el tipus de subscripció que desitgeu, probablement hi hagi una opció a ProtonVPN. Un dels avantatges de ProtonVPN és que ofereixen una VPN gratuïta molt decent. A més, les seves subscripcions de pagament tenen un bon preu.

ProtonVPN accepta els següents mètodes de pagament:

 • Visa, Mastercard
 • PayPal
 • Bitcoin
 • Efectiu

Com podeu veure, hi ha diverses opcions de pagament a ProtonVPN. Es pot pagar de manera anònima, per exemple, mitjançant Bitcoin. També podeu pagar en efectiu, sempre que tingueu un compte ProtonVPN. Podeu llegir més sobre això al lloc web de ProtonVPN. Si pagueu amb PayPal o amb targeta de crèdit, heu de proporcionar informació personal. Tot i això, ProtonVPN funciona amb pagaments xifrats segurs amb SSL, de manera que, a part que les dades que s’enviïn a ProtonVPN per al seu pagament, la vostra seguretat no està compromesa.

Totes les subscripcions a ProtonVPN pagades tenen una garantia de devolució de 30 dies: si no esteu conformes amb el servei, només les envieu i us enviaran els diners. Tanmateix, hi ha una nota lateral: si heu pagat de forma anònima, és molt més difícil que el proveïdor us retorni els vostres diners.

Servei d’atenció al client

Al lloc web de ProtonVPN hi ha unes preguntes freqüents àmplies que proporcionen respostes a tot tipus de preguntes. En diuen això la seva “base de coneixement” i la trobareu a Suport. Si la vostra pregunta no apareix a la llista o la resposta no us ha solucionat el problema, sempre podeu contactar amb l’equip d’assistència de ProtonVPN. Hi ha un enllaç a la part inferior de la pàgina d’assistència que us redirigirà a un formulari de contacte. Introduïu el vostre sistema operatiu, nom d’usuari i adreça de correu electrònic i expliqueu el problema. L’equip d’assistència us donarà una resposta per correu electrònic en un o dos dies hàbils.

Quan vam presentar un problema a l’equip, vam rebre una resposta al cap d’un dia. L’equip d’atenció al client ens va proporcionar explicacions, ens va enviar un enllaç a una pàgina de les seves preguntes freqüents i ens va demanar més informació. Després de respondre, se’ns va oferir una sèrie de solucions. El que podem treure d’això és que l’equip de suport és molt exhaustiu: intenten esbrinar exactament el que causa el problema i fan tot el possible per solucionar-lo. A part del fet que pot trigar un temps a respondre ProtonVPN, aquesta va ser una experiència relativament bona. L’única manera com es podria millorar seria si ProtonVPN introduís un servei de xat en viu.

Conclusió usabilitat ProtonVPN

 • El lloc web ProtonVPN conté molta informació, però és fàcil de navegar.
 • El procés d’instal·lació de ProtonVPN és ràpid i raonablement fàcil.
 • El programari ProtonVPN té moltes opcions, que poden ser difícils per als principiants.
 • ProtonVPN té una versió gratuïta amb servidors limitats.
 • Si escolliu una subscripció anual us oferiu un 20% de descompte.
 • ProtonVPN admet diversos mètodes de pagament, incloent-hi formes anònimes.
 • El servei d’atenció al client és molt útil però funciona només mitjançant formularis i correu electrònic.

Xarxa de servidors ProtonVPN

Qualsevol proveïdor de VPN és un avantatge molt gran per a molts motius. En primer lloc, una xarxa àmplia és útil si voleu evitar el geo-bloqueig. Com més ubicacions de servidors tingui un proveïdor, més probable és que hi hagi el país que necessiteu. Això s’aplica a veure Netflix americà fora dels EUA, però també si voleu llegir un diari en línia específic que no està disponible lliurement a tot el món.

En aquesta secció investigarem els diferents servidors i ubicacions del servidor que ofereix ProtonVPN. També discutirem si és possible sol·licitar una adreça IP dedicada.

Nombre de servidors i ubicacions

En el moment d’escriure, ProtonVPN compta amb gairebé 700 servidors en més de 40 països. A continuació es mostren les diferents ubicacions del servidor:

 • Austràlia
 • Àustria
 • Bèlgica
 • Brasil
 • Bulgària
 • Canadà
 • Costa Rica
 • República Txeca
 • Dinamarca
 • Estònia
 • Finlàndia
 • França
 • Grècia
 • Alemanya
 • Hong Kong
 • Índia
 • Irlanda
 • Israel
 • Japó
 • Itàlia
 • Letònia
 • Lituània
 • Luxemburg
 • Moldàvia
 • Holanda
 • Nova Zelanda
 • Noruega
 • Portugal
 • Romania
 • Rússia
 • Sèrbia
 • Singapur
 • Espanya
 • Sud-Àfrica
 • Corea del Sud
 • Suècia
 • Suïssa
 • Taiwan
 • Ucraïna
 • Regne Unit
 • Estats Units

ProtonVPN treballa contínuament a la seva xarxa de servidors, és a dir, els països i servidors disponibles canvien constantment. Visiteu el seu lloc web per obtenir una llista actualitzada d’ubicacions.

Tots els servidors de ProtonVPN són propietat i dedicats al proveïdor, però no tots estan disponibles per a tots els usuaris. El nombre de servidors als quals tingueu accés depèn en part de la vostra subscripció. Amb el versió gratuïta de ProtonVPN només teniu accés a servidors gratuïts específics al Japó, els Països Baixos i els Estats Units. Les subscripcions Basic, Plus i Visionary tenen accés a totes les ubicacions del servidor.

ProtonVPN també ofereix servidors especials per a P2P (a Suïssa, Països Baixos, Singapur i Suècia) i servidors que admeten un doble ús Tor (a Hong Kong, Estats Units i Suïssa).

Finalment, utilitzar ubicacions del servidor en mode Core Secure funciona lleugerament de manera diferent. El Nucli segur els servidors afegeixen una capa de protecció addicional a la vostra connexió creant un doble túnel. Això vol dir que estareu connectat a la ubicació del servidor que trieu mitjançant un servidor Core Secure a Suïssa, Islàndia o Suècia. Aquestes són les opcions de servidor que ofereix Secure Core:

Servidor principal segur
Ubicacions del servidor
IslàndiaBèlgica, Brasil, Canadà, Costa Rica, Alemanya, Irlanda, Israel, Països Baixos, Noruega, Rússia, Espanya, Estats Units
SuèciaEstònia, Finlàndia, França, Hong Kong, Japó, Nova Zelanda, Portugal, Rússia, Sud-àfrica, Corea del Sud, Taiwan
SuïssaAustràlia, Àustria, Bulgària, Canadà, República Txeca, Dinamarca, Grècia, Índia, Itàlia, Letònia, Luxemburg, Portugal, Romania, Sèrbia, Singapur, Ucraïna, Regne Unit, Estats Units

Adreça IP dedicada

En aquest moment, ProtonVPN no ofereix adreces IP dedicades. Això significa que només podeu utilitzar servidors que estiguin disponibles per a altres clients. En altres paraules, compartiu una adreça IP amb diverses persones. Compartir adreces IP amb altres usuaris que utilitzin la mateixa VPN és millor per a la vostra seguretat i privadesa personals: si tothom utilitza la mateixa IP, sobretot si totes les dades que hi ha es xifren, és més difícil, si no és impossible, rastrejar el trànsit en línia a una persona. . Per aquesta raó, ProtonVPN només té adreces IP dinàmiques i compartides.

Conclusió xarxa de servidors ProtonVPN

 • ProtonVPN té gairebé 700 servidors en més de 40 països.
 • El nombre de servidors i la ubicació a què teniu accés depèn en part de la vostra subscripció (gratuïta i premium).
 • ProtonVPN no ofereix adreces IP dedicades.

Opcions de ProtonVPN

A més de les opcions disponibles al programari, com hem comentat a la secció de facilitat per a l’ús, ProtonVPN també té diverses funcions. Amb ProtonVPN, teniu accés (limitat) a Netflix i podeu descarregar torrents de forma anònima mitjançant un dels seus servidors especials. En aquesta secció us explicarem més sobre cadascuna d’aquestes opcions, així com sobre el nucli segur de ProtonVPN.

ProtonVPN i Netflix

Una pregunta que se sol preguntar sobre qualsevol VPN és si podeu utilitzar-la per veure Netflix. Netflix intenta impedir que les VPN accedeixin al seu contingut per mantenir-se en línia amb les clàusules geo-restringides dels seus contractes. Tot i això, hi ha moltes VPNs que continuen la lluita i intenten moure’s per aquests blocs. ProtonVPN també intenta que Netflix treballi per als seus usuaris, amb resultats mixtos.

ProtonVPN afirma a les seves preguntes freqüents que no volen fomentar la vulneració de les lleis i declaracions de drets d’autor tal com ha presentat Netflix. Tot i així, pensen que Netflix no hauria de prohibir l’ús de VPN, perquè una VPN ofereix seguretat i privadesa. ProtonVPN vol que els usuaris puguin utilitzar Netflix de forma segura sense necessitat d’utilitzar-lo per evitar els bloquejos geogràfics.

Independentment, és possible veure Netflix americà des de més enllà dels Estats Units quan utilitzeu ProtonVPN. Després de connectar-nos a un servidor nord-americà, podríem veure sèries com ara The Office US, que normalment no estarien disponibles per a nosaltres. La càrrega va trigar una mica més del que és habitual, però això té sentit perquè posem a prova les nostres VPN als Països Baixos. Amb Proton podeu accedir a la versió nord-americana, britànica i alemanya de Netflix.

ProtonVPN i torrents

Baixar torrents amb ProtonVPN és fàcil i ràpid. En cap moment vam poder descarregar un fitxer de mida decent. Mentre descarreguem, podríem navegar per la web sense retards notables. Hem utilitzat un dels servidors P2P dedicats a ProtonVPN per a això, que és essencial. Si descarregueu alguna cosa amb ProtonVPN i voleu assegurar-vos que la vostra connexió és segura, utilitzeu sempre un d’aquests servidors P2P, altrament no sereu protegits.

Nucli segur

Una característica especial de ProtonVPN és la seva xarxa Secure Core. Amb Secure Core ofereixen als usuaris encara més seguretat. Secure Core crea un túnel VPN dual que manté la connexió segura dels atacs basats en xarxa. Secure Core redirigeix ​​el trànsit d’Internet a diferents servidors abans que surti de la xarxa ProtonVPN. Els servidors dedicats Secure Core utilitzats amb aquesta finalitat es basen a Suïssa, Islàndia i Suècia, on s’han creat centres de dades ProtonVPN..

Secure Core està disponible per a ProtonVPN Plus i Visionary i es pot activar i desactivar manualment. A més, tal com es descriu a l’epígraf “Xarxa de servidors”, podeu triar a quin servidor del servidor Secure Core al qual voleu enviar dades, segons la ubicació del servidor de sortida..

Opcions de conclusió ProtonVPN

 • Possibilitat de veure Netflix americà, tot i que la càrrega pot trigar més temps de l’habitual segons la vostra ubicació.
 • ProtonVPN té servidors P2P específics que permeten descarregar torrents de forma segura.
 • El Secure Core de ProtonVPN ofereix una protecció addicional.

Conclusió: la nostra experiència amb ProtonVPN

Pros
Contres
Fàcil d’instal·larL’equip d’assistència només està disponible a través del formulari de contacte
El lloc web és fàcil de navegarLes moltes opcions poden ser confuses per als principiants
Un munt d’opcions
Xifrat fort
Accés a Netflix
Un preu raonable
Nucli segur per a una seguretat addicional

ProtonVPN ja ha consolidat una gran reputació. Manegen molt bé la seguretat dels seus servidors i ofereixen moltes opcions per millorar-ho encara més. Secure Core garanteix que els usuaris premium tenen la possibilitat de protegir-se mitjançant un túnel VPN dual. A més, la VPN té un bon preu, funciona amb Netflix i descàrregues i té un aspecte agradable. Els nostres servidors locals van mostrar poca pèrdua de velocitat. Malauradament, els servidors nord-americans no han funcionat tan bé per a nosaltres. A part d’això, el servei al client és una mica feixuc, tot i que l’ajuda que vam obtenir va ser molt completa i decent. En definitiva, ProtonVPN és definitivament una bona opció si busqueu una VPN amb moltes opcions i un xifrat fort.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me