Hide.me Review (2020): ràpid i fàcil d’utilitzar | Vista VPNOver

Hide.me Review (2020): una VPN ràpida i fàcil d’utilitzar

Hide.me és un proveïdor de VPN relativament nou. Tenen l’objectiu de proporcionar un servei VPN ràpid i segur. Hide.me és originàriament alemany i es va fundar el 2012 (es deien Hide.io). L’empresa està ubicada a Malàisia per la legislació de privadesa d’aquest país. El proveïdor es fa més conegut cada dia i ja té 10 milions d’usuaris a tot el món.


Hide.me es va oferir per oferir una xarxa privada privada (VPN) fàcil d’utilitzar, però molt segura. Darrerament també han estat l’objectiu de ser la VPN més ràpida del mercat. Hide.me és un dels pocs proveïdors de VPN que està certificat sense registre de registre. Analitzarem totes aquestes afirmacions, més endavant a la revisió.

Hide.me ofereix un bon encriptació i és molt ràpid. Aquesta VPN és lleugerament més cara que la majoria de proveïdors VPN. Afortunadament, podeu provar Hide.me de forma gratuïta amb la seva garantia de devolució de 30 dies. Fins i tot ofereixen un servei gratuït, però quan utilitzeu això, limitaran les vostres dades.

Instal·lar Hide.me és relativament fàcil i, amb el seu pla Premium, podeu utilitzar una subscripció per a 10 dispositius alhora. D’aquesta manera podeu protegir molts dispositius alhora per protegir el vostre anonimat.

Especificacions Amagar.me

 • Connexions simultànies: 10
 • Torrents: +
 • Netflix:
 • Sistemes operatius: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • Protocols: OpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, IKEv2, IKEv1, SoftEther
 • Política de registre: Sense registres
 • Servidors: 1560 servidors en 60 ubicacions
 • Preu: Des de 4,99 dòlars al mes
 • Garantia de devolució de diners: 30 dies

Velocitat: amb quina velocitat s’amaga Hide.me?

La velocitat és una part important de les experiències de la gent amb proveïdors de VPN. És molest quan el fluxe de vídeo necessita emmagatzemar o tens retard durant el joc. Com que això és tan important, vam provar la velocitat dels servidors Hide.me àmpliament. Vam fer això executant algunes proves de velocitat amb diferents servidors i revisant les velocitats durant l’ús diari. A continuació, podeu llegir tota la nostra experiència.

Resultats de les proves de velocitat Hide.me

Aquí podeu trobar els resultats de diverses proves de velocitat que hem executat per a diferents servidors Hide.me. Ho vam provar des de la nostra ubicació als Països Baixos. Tingueu en compte que els resultats poden ser molt diferents si esteu en algun altre lloc del món. Tanmateix, això hauria de donar una indicació general de la seva velocitat.

Velocitat sense VPN (Speedtest.net):

Prova ràpida sense VPN

Més amunt podeu consultar les velocitats d’internet que gaudim sense utilitzar una VPN.

Velocitat amb un servidor local als Països Baixos (Speedtest.net):

Prova ràpida amb VPN NL

Aquesta imatge mostra els resultats de les nostres velocitats d’internet quan vam connectar-nos a través d’un servidor Hide.me a Haarlem (Països Baixos). Com podeu veure, els resultats s’han mantingut pràcticament els mateixos, cosa que és força extraordinària per a una VPN.

Velocitat amb un servidor dels EUA (Speedtest.net):

Prova ràpida amb VPN VS

Aquests són els resultats de la nostra prova amb un servidor als EUA. Aquests resultats poden ser importants si voleu accedir a contingut americà d’un altre país. Com veieu, les velocitats no han canviat gaire. Això és inesperat perquè la majoria de vegades una distància física entre el servidor i el resultat donarà lloc a velocitats de connexió més lentes.

Velocitat durant l’ús diari

La velocitat dels servidors Hide.me és molt bona en l’ús diari. Vam provar-ho tot cercant el nostre negoci tal com estàvem acostumats, per comprovar si teníem algun problema amb Hide.me. Hem utilitzat la VPN durant la navegació, el vapor, la descàrrega i els jocs; aquests van ser els resultats:

Durant la navegació regular, no vam detectar diferències de velocitat ni temps de càrrega. Amb aquesta VPN podeu visitar els vostres llocs web preferits sense canvis notables. La descàrrega de fitxers i aplicacions tampoc ha estat un problema.

També vam provar diversos serveis de streaming amb la VPN Hide.me, per veure com això afectaria la memòria intermèdia i la càrrega de vídeos i música. Un cop més, no hem trobat cap problema i hem pogut utilitzar serveis com YouTube i Spotify sense cap problema. Això fa que Hide.me sigui una VPN ideal si voleu veure material geo-bloquejat. Malauradament, no es pot utilitzar per veure Netflix. Més endavant a la revisió explicarem per què.

Velocitat de conclusió Amagar.me

El nostre veredicte de la velocitat amb Hide.me és el següent:

 • Hide.me ofereix una VPN amb bones velocitats.
 • Les proves de velocitat mostren poca diferència entre la velocitat de baixada i de càrrega amb o sense la VPN.
 • Durant l’ús regular, la descàrrega i la transmissió en temps real, no vam notar cap canvi de velocitat.

Seguretat: la seguretat de Hide.me?

Hide.me és un proveïdor de VPN que prioritza les seves funcions de seguretat i privadesa. La seguretat es considera generalment com l’aspecte més important d’una VPN. No voleu que tercers accedeixin a les vostres dades personals i una VPN us protegirà contra això. A continuació, podeu llegir la política de registre a la qual s’adhereix Hide.me. D’altra banda, l’informarem de la informació que Hide.me necessita per a vosaltres si voleu crear un compte.

Protocols

Hide.me té una excel·lent seguretat amb el seu xifrat AES de 256 bits. Generalment es considera el millor nivell de xifrat disponible. A més, Hide.me admet molts protocols diferents. Podeu triar entre els següents protocols:

 • OpenVPN
 • SSTP
 • PPTP
 • L2TP
 • IPsec
 • IKEv2
 • IKEv1
 • SoftEther.

El lloc web Hide.me mostra una bonica visió general d’aquests diferents protocols. En aquesta visió general, il·lustren els punts forts i febles de tots els protocols. Això és molt útil i us pot mostrar quin protocol funcionarà millor amb el vostre sistema operatiu. Sempre aconsellaríem el protocol OpenVPN perquè és l’opció més segura. A continuació, podeu veure l’explicació al protocol OpenVPN al lloc web Hide.me.

Protocol obert VPN

Registre i privadesa

Hide.me diu que segueixen una política estricta de “sense registres”. Això vol dir que no recopilen cap dada personal. Com que Hide.me es troba a Malàisia, no estan obligats a conservar els registres. Malàisia no té normes que obliguin a les empreses a mantenir els registres.

Hide.me no conserva cap registre de usuaris, però hi ha una nota lateral; mantenen els registres de connexió temporals. Això significa que l’empresa pot veure quan “client x” es connecta a un dels seus servidors VPN. Tanmateix, Hide.me no pot veure qui és el client X, només reben dades anonimitzades dels usuaris. A més, només emmagatzemen aquests registres durant unes hores i després s’esborren definitivament.

És pràcticament impossible que els proveïdors de VPN no guardin cap registre. A més, els registres de connexió sovint no envaeixen la privadesa de l’usuari massa. Utilitzen aquests registres de connexió per millorar els seus serveis. Només poden assegurar-se que no es sobrecàrregaran els servidors si saben quan s’utilitzen els seus serveis. Hide.me anonimitza completament aquests registres de connexió i no registra la vostra adreça IP.

Quina informació necessita Hide.me?

Per crear un compte amb Hide.me necessiteu una adreça de correu electrònic, després del registre podeu eliminar els correus electrònics de la configuració del vostre compte. Segons el mètode de pagament que trieu, també heu de proporcionar informació addicional. Hide.me utilitza un tercer per gestionar tots els pagaments. Afirmen que aquesta empresa externa no veurà la vostra adreça IP o identitat. Obteniu un número de pagament que no us podeu enllaçar. A més, aquest número de pagament es destrueix immediatament després del pagament. D’aquesta manera, romandreu completament anònim quan pagueu la vostra subscripció a Hide.me.

Seguretat de les conclusions Hide.me

Després de provar la seguretat de Hide.me, podem concloure les següents coses:

 • Hide.me és una VPN sòlida i segura.
 • Utilitzen un fort xifrat AES de 256 bits.
 • Hide.me no comparteix informació amb tercers.
 • Podeu triar entre diversos protocols.
 • Hide.me només conserva els registres de connexió que es destrueixen al cap d’unes hores.

Usabilitat: com és Hide.me fàcil d’utilitzar?

Hide.me és un proveïdor d’ús fàcil i fàcil d’entendre per a tothom. A continuació, podreu trobar informació sobre el seu lloc web, el procés d’instal·lació, l’aparició de les aplicacions, els preus, els mètodes de pagament i, finalment, l’assistència al client..

El lloc web Hide.me

El lloc web Hide.me és clar i presenta tota la informació que podeu esperar d’un proveïdor de VPN. A la pàgina principal podeu trobar informació sobre Hide.me, per què necessiteu una VPN i ressenyes sobre el seu programari. Ofereixen el seu lloc web en diversos idiomes.

A més, podeu trobar informació sobre la seva xarxa de servidors i protocols al seu lloc web. També té una pestanya clara on podeu trobar descàrregues de programari i una pestanya amb tots els plans de subscripció possibles. Aquesta imatge mostra el lloc web Hide.me.

Lloc web Hide.me

Malauradament, no hem trobat cap opció de cerca al lloc web, cosa que pot dificultar la cerca d’informació molt concreta. Quan inicieu la sessió al vostre compte Hide.me, podreu veure una visió general de les dades del vostre compte. Aquí també podeu trobar guies que us facilitin la instal·lació del programari al dispositiu.

Instal·lació de Hide.me

Instal·lar Hide.me als dispositius és molt senzill. Podeu triar instal·lar l’aplicació al dispositiu o bé descarregar el programari per a un protocol en particular i canviar la configuració del vostre PC o Mac. La primera opció és la més senzilla. Podeu trobar la seva aplicació a l’App Store o a Google Play Store. Quan hagueu instal·lat l’aplicació, només heu d’omplir les dades del vostre compte i ja podreu començar.

Appstore Hide.me

Més amunt podeu veure l’aplicació Hide.me a Appstore. L’aplicació utilitzarà automàticament el protocol més adequat per al vostre sistema operatiu. Per a Windows es tracta d’IKEv2 i PPTP i per a Mac utilitza el protocol IKEv2 amb IKEv1 com a còpia de seguretat. Això vol dir que no podeu utilitzar OpenVPN a l’aplicació, cosa que és massa dolenta, ja que aquest és el protocol més segur. Tanmateix, hi ha una excepció: Android suporta l’OpenVPN.

Un cop hàgiu instal·lat l’aplicació, podeu començar a navegar per Internet de manera segura. Només heu d’omplir les dades del vostre compte, com podeu veure a continuació.

Intro pàgina Hide.me

La segona opció per a la instal·lació és una mica més difícil. Tot i això, aquest mètode us ofereix més opcions en protocols. Si inicieu la sessió a la pàgina del vostre compte al lloc web Hide.me, podeu trobar una guia d’instal·lació per a tots els diferents protocols i sistemes operatius. Si seguiu aquestes guies, podeu instal·lar qualsevol protocol que us agradi al dispositiu.

Aspecte que s’amaga i facilitat d’ús

Hide.me és un proveïdor de VPN molt fàcil d’utilitzar, cosa que els converteix en una concordança perfecta amb persones noves a VPN. L’app és senzilla; teniu un botó per connectar-vos al servidor Hide.me i podeu triar la ubicació del servidor. El programari té un aspecte professional i totes les opcions i funcions funcionen bé. L’aplicació s’ofereix en diversos idiomes, entre els quals es troba l’anglès.

L’aplicació súper senzilla té alguns desavantatges. Per exemple, no podeu canviar la configuració. Això significa que no podeu canviar els protocols mentre feu servir l’aplicació. Si bé la majoria dels usuaris de VPN deixaran els paràmetres predeterminats, alguns usuaris podrien modificar els protocols per optimitzar la seva protecció durant diferents tasques en línia..

L’aplicació pot no tenir algunes configuracions, però té algunes funcions perfectes. L’aplicació Hide.me té una funció de “auto-reconnect”, un “killswitch”, “protecció contra filtracions IP” i “protecció contra filtracions DNS”. Aquestes funcions asseguren que no es filtri accidentalment la informació en moments sense protecció. L’aplicació us garantirà tot allò que feu en línia.

Hide.me pretén clarament crear una aplicació fàcil d’utilitzar que tothom sabrà utilitzar. Tot i això, això vol dir que els usuaris més avançats poden sentir-se limitats de vegades.

Fronts d’aplicació Hide.me

Preu i formes de pagament

Hide.me no és el més car ni el més barat proveïdor de VPN que hi ha. Ofereixen diversos plans de subscripció diferents. En primer lloc, ofereixen un compte gratuït. Amb aquest compte gratuït, teniu limitat a 10 GB al mes; només podeu triar entre 5 ubicacions del servidor i només podeu utilitzar 1 dispositiu alhora. A més, és probable que les subscripcions de pagament tinguin servidors més ràpids perquè estan menys concorreguts.

Ofereixen les seves subscripcions Premium a tres preus diferents. Probablement les millors opcions són les seves Pla de 2 anys que només podeu obtenir 4,99 dòlars al mes. En aquest moment, fins i tot teniu dos mesos gratuïts amb aquest pla. A més, ofereixen una subscripció per un any, que costa 8,32 dòlars al mes. Finalment, també podeu obtenir el servei Premium de un mes, això et costarà12,95 dòlars.

amaga'm preus

Hide.me té una garantia de devolució de 30 dies per a totes les subscripcions de pagament. A més, podeu pagar el vostre compte Hide.me amb la vostra targeta de crèdit, PayPal, dèbit directe SEPA o Bitcoin.

Servei d’atenció al client

Hide.me ofereix diverses maneres de respondre a les vostres preguntes. Al lloc web podeu trobar una extensa pàgina de preguntes freqüents. També podeu fer les vostres preguntes a través d’un correu electrònic. Els serveis al client només s’ofereixen en anglès, cosa que pot ser difícil si l’anglès no és el vostre primer idioma. També podeu provar sort al fòrum Hide.me, on podeu dirigir les vostres preguntes a altres usuaris. Finalment, els blocs Hide.me ofereixen informació sobre actualitzacions i notícies.

Per fer-nos una idea de la facilitat del servei d’atenció al client d’Hide.me, ens vam posar en contacte amb ells. Quan envieu un correu electrònic a Hide.me, rebreu un correu electrònic amb informació d’inici de sessió. Si inicieu la sessió amb aquesta informació, obtindreu un identificador d’assistència al client, que us ajuda els usuaris de l’assistència al client a identificar el problema. Malauradament, aquesta forma de comunicar-se no va funcionar quan ho vam provar.

Finalment, vam rebre un correu electrònic amb una resposta a la nostra pregunta. Van il·lustrar l’explicació amb captures de pantalla i imatges, cosa que facilitava seguir les seves instruccions. Vam rebre una resposta al nostre correu electrònic en dues hores i ens van adreçar de manera educada i amable com es pot veure a continuació:

atenció al client Hide.me

El servei d’atenció al client funciona bé i obtindreu una resposta efectiva a la vostra pregunta. Hide.me ofereix una funció de xat en directe, però hem tingut alguns problemes. Només podeu utilitzar el xat en directe si teniu un bitllet d’atenció al client. Malauradament, no hem pogut iniciar sessió amb la informació del correu electrònic. Això pot ser bastant frustrant si busqueu una solució ràpida. (Actualització: Segons Hide.me aquests problemes amb les entrades d’assistència s’han resolt).

Conclusió usabilitat Hide.me

Després d’utilitzar la VPN Hide.me durant un temps, podem concloure les següents coses sobre la facilitat d’ús d’aquest proveïdor.

 • L’aplicació és fàcil d’utilitzar i funciona de manera intuïtiva
 • El lloc web Hide.me és clar i senzill d’utilitzar
 • La instal·lació de Hide.me és fàcil per a tots els sistemes operatius
 • L’app té possibilitats limitades
 • Podeu pagar per Hide.me amb targeta de crèdit, Paypall, SEPA i bitcoin
 • El programari està disponible en molts idiomes
 • El servei d’atenció al client és bo, però la funció de xat en directe no va funcionar

Xarxa de servidors Hide.me

La xarxa de servidors Hide.me s’ha fet més gran en els darrers anys. A continuació trobareu tot el que heu de saber sobre aquesta xarxa. A més, podeu saber si aquest proveïdor ofereix o no un servei IP dedicat.

Nombre de servidors i ubicacions

Amb més de 1560 servidors en 60 ubicacions diferents, Hide.me ha crescut significativament en els darrers dos anys. Hide.me s’adreça principalment al mercat europeu i nord-americà, cosa que significa que la majoria dels seus servidors s’hi troben. Ofereixen 9 ubicacions de servidor als EUA i 2 dels Països Baixos. També han començat a expandir-se a Àsia, però el focus es manté encara en el món occidental.

El motiu pel qual Hide.me no té molts servidors és perquè gestionen ells mateixos els servidors. Tenen una àmplia sèrie de regles que estableixen per garantir la seguretat dels seus usuaris. Una part d’aquest procés és que gestionen els seus propis servidors. Malauradament, això vol dir que la seva xarxa de servidors només s’està expandint lentament. Si esteu buscant una VPN amb moltes opcions de servidor, potser voldreu buscar a un altre lloc. Per exemple, podeu consultar el nostre article comparatiu que ofereix una llista dels millors proveïdors de VPN.

Adreça IP dedicada

Amb Hide.me, no és possible obtenir una adreça IP dedicada. Cada adreça IP que proporciona Hide.me es comparteix amb altres usuaris. Això vol dir que serà impossible veure Netflix, ja que bloquegen les adreces IP que estan utilitzant diverses persones alhora. A més, alguns llocs web demanaran una identificació addicional perquè els hi accedeix des de moltes adreces IP diferents.

Hide.me ofereix una adreça IP “estàtica”, la qual cosa significa que us connecteu al mateix servidor cada vegada que feu servir l’aplicació. D’aquesta manera no causareu cap sospita als llocs web a causa de les moltes adreces IP que feu servir. No demanaran validació addicional, cosa que us farà estalviar temps al final. Tot i això, encara compartiu l’adreça IP amb altres usuaris.

Si realment voleu que el vostre proveïdor VPN ofereixi una IP dedicada, potser voldreu fer una ullada a la nostra revisió NordVPN.

Conclusió xarxa de servidors Hide.me

Arribem a la següent conclusió sobre la xarxa de servidors Hide.me:

 • Hide.me té una xarxa de servidor relativament petita però ràpida
 • La xarxa existeix de 1560 servidors en 60 ubicacions diferents
 • Hide.me controla i gestiona els seus propis servidors per obtenir més seguretat
 • Hide.me no proporciona adreces IP dedicades
 • Ofereixen una “IP estàtica”

Opcions d’amaga’t

Hide.me ofereix la majoria de funcions VPN habituals, però també us ofereix algunes opcions addicionals. Aquí podeu obtenir més informació sobre aquestes opcions i llegir sobre Hide.me en combinació amb Netflix i la descàrrega de torrents.

Oculta les opcions addicionals

Desactivar l'opció KillEn primer lloc, Hide.me ofereix un commutador de matança que s’assegurarà que el vostre dispositiu estigui protegit, fins i tot quan la connexió es perdi momentàniament. Això combinat amb la seva funció de “reconnexió automàtica”, significa que probablement no notareu res, però Hide.me us mantindrà segur.

Amb el compte Hide.me Premium, obteniu llibertat amb la funció “Reenviament de ports dinàmics”. Això us guiarà els tallafocs passats.

Finalment, Hide.me també ofereix el protocol SoftEther, que és un protocol més ràpid que l’OpenVPN utilitzat amb freqüència. OpenVPN té una velocitat màxima de 100 MB / sec, mentre que SoftEther pot arribar a velocitats de 900 MB / sec.

Hide.me i Netflix

Com passa amb cada vegada més proveïdors VPN, Netflix queda bloquejat pels servidors Hide.me. El servei de streaming intenta activament bloquejar els usuaris de VPN que intenten accedir al contingut de Netflix d’una altra regió. Malauradament, només hi ha uns quants proveïdors de VPN que aconsegueixen mantenir-se al capdavant de Netflix i Hide.me no n’és cap. Si voleu veure Netflix amb una VPN, podeu consultar la nostra llista dels millors proveïdors de VPN per veure Netflix americà.

Amaga.me i torrents

Finalment, vam provar la descàrrega de torrents amb Hide.me. No hem trobat cap problema. Es va realitzar un fitxer d’1,2 GB en menys de 5 minuts. Hide.me permet la descàrrega de torrents a través de xarxes peer-to-peer per a la majoria dels seus servidors. Al seu lloc web indiquen clarament quins servidors admeten aquest tipus de descàrregues i quins servidors no. Per exemple, els servidors dels EUA, EUA i Austràlia no permeten la descàrrega de torrent, però els servidors dels Països Baixos sí.

Opcions de conclusió Amagar.me

 • Hide.me té una funció de “commutador matar”, “reconnectar-se automàticament” i una funció de “Reenviament de port dinàmic”.
 • Hide.me és compatible amb el protocol SoftEther molt ràpid
 • Netflix no és accessible amb Hide.me
 • Podeu descarregar torrents a través de xarxes P2P amb la majoria de servidors Hide.me

Conclusió: la nostra experiència amb Hide.me

Pros
Contres
Fàcil d’usarNo hi ha adreces IP dedicades
Fàcil d’instal·larNomés algunes configuracions a l’aplicació
Servidors ràpidsNo hi ha accés a Netflix
Opció gratuïtaNo hi ha cap xat en viu
És possible descarregar torrents
Molts protocols possibles (incl. SoftEther)
Garantia de devolució de 30 dies

Hide.me és una VPN ràpida i fàcil d’utilitzar. És especialment agradable per als nous usuaris de VPN per la seva intuïtiva interfície d’aplicacions. Hide.me és una opció molt segura perquè no conserva cap registre de usuaris. Ofereixen bons servidors, però no tants com ho fan alguns altres proveïdors. Molts dels seus servidors admeten la descàrrega a través de xarxes peer-to-peer. Sens dubte recomanaríem Hide.me a les persones que encara no han provat cap servei VPN. Si busqueu una VPN simple, ràpida i segura, Hide.me pot ser el vostre servei!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me