VyprVPN Review (2020): Sigur și ușor! | VPNOverview

VyprVPN Review (2020) – Sigur și ușor de utilizat

VyprVPN este un concurent puternic în rândul VPN-urilor și este deținut de compania Golden Frog. VyprVPN se află în Elveția, unde legile de confidențialitate sunt foarte convenabile pentru un furnizor VPN. Pentru a putea garanta cele mai bune niveluri de siguranță, Golden Frog dezvoltă și controlează multe dintre propriile servicii și tehnologii. De exemplu, și-au construit propriul protocol VPN și controlează complet propria rețea de server în loc să închirieze servere de la părți externe. Acest lucru face ca VyprVPN să fie unul dintre cei mai siguri furnizori VPN de pe piață. Din păcate, viteza serverelor lor nu este la fel de bună, așa cum o fac, cel puțin în experiența noastră. Doriți să aflați mai multe despre VyprVPN și gândurile noastre despre serviciul lor? Vom examina acest furnizor în detaliu, așa că continuați să citiți!


Specificații VyprVPN

 • Conexiuni simultane: 3-5
 • Torrents: +
 • Netflix: +
 • Sisteme de operare: Windows, Mac, iOS, Android
 • Protocollen: OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP, Cameleon
 • Politica de înregistrare: Fără jurnale
 • Servere: 700+ servere din peste 70 de țări
 • Preț: De la 2,50 USD pe lună
 • Banii inapoi garantat: 30 de zile

Viteză – Cât de rapid este VyprVPN?

Pentru ca un VPN să funcționeze bine, are nevoie de viteze de lucru decente. Până la urmă, nu doriți să așteptați o jumătate de oră înainte de a putea viziona un simplu videoclip YouTube. Multe VPN-uri încetinesc conexiunea dvs. la internet. Acest lucru se datorează naturii unui VPN: serviciul trimite traficul dvs. de date printr-un server diferit, care costă timp. Cu toate acestea, o VPN ar putea crește și viteza de internet: dacă ISP-ul dvs. vă reduce manual lățimea de bandă, un VPN vă ajută să evitați aceste restricții. Deci, cum face VyprVPN în ceea ce privește viteza? Ne-am uitat în ea.

Rezultatele testului de viteză VyprVPN

În primul rând, am studiat efectul pe care VyprVPN l-a avut asupra conexiunii noastre de internet. Am făcut acest lucru folosind testele de viteză furnizate de speedtest.net. Am studiat viteza de ping, de descărcare și de încărcare a numeroase servere VyprVPN. Aceste teste au fost efectuate din Olanda.

Viteză fără VPN (Speedtest.net):

VyprVPN test de viteză în gol

Imaginea de mai sus arată rezultatele testelor de viteză ale conexiunii noastre normale de internet, fără a utiliza un VPN. Vom folosi acest test ca test necompletat pentru a compara alte rezultate.

Viteza cu un server local VyprVPN (Speedtest.net):

VyprVPN cel mai rapid server local

Acestea sunt rezultatele testului de viteză atunci când utilizați cel mai rapid server local VyprVPN disponibil. După cum vedeți, rezultatele nu diferă prea mult de testul nostru necompletat. De fapt, ping-ul nostru a scăzut, ceea ce înseamnă că timpul de reacție al conexiunii noastre este puțin mai bun cu acest server VyprVPN decât fără. Atât viteza noastră de descărcare cât și cea de încărcare au scăzut ușor, dar nu dramatic. Acestea sunt rezultate foarte bune pentru orice server VPN.

Viteza cu un server SUA (Speedtest.net):

VyprVPN cel mai rapid server din SUA

Acestea sunt rezultatele testelor de viteză ale celui mai rapid server american VyprVPN disponibil în momentul testării. Acesta a sfârșit prin a fi un server în New York. Din aceste rezultate, se poate concluziona că viteza noastră de internet a scăzut destul de dramatic. Ping-ul nostru a urcat drastic. Viteza de descărcare a scăzut la mai puțin de 5 Mbps, ceea ce reprezintă o scădere de peste 80%. Viteza noastră de încărcare, de asemenea, a scăzut la doar 10 Mbps. Cu alte cuvinte, serverele americane ale VyprVPN au încetinit în mod semnificativ viteza internetului nostru (în Olanda).

Viteza în timpul utilizării zilnice

Testele de viteză oferă o indicație a vitezei conexiunii dvs. în numere. Pentru a ne face o idee despre performanța reală, am testat și VyprVPN în timpul activităților noastre zilnice. Constatările noastre, în general, sunt destul de pozitive: conexiunea a avut uneori o întârziere, dar nu ne-a împiedicat în majoritatea cazurilor. Navigarea, streamingul, Netflix-ul și vizionarea videoclipurilor pe YouTube au mers perfect. Uneori, paginile au durat ceva mai mult pentru a încărca, dar această întârziere nu a fost suficientă pentru a crea probleme reale sau supărare.

Am întâlnit probleme mai grave în timpul jocurilor și al descărcării. În timpul jocurilor, jocul în sine s-a jucat relativ bine, deși uneori încărcarea a durat mai mult timp. Acesta poate fi un mare dezavantaj în timpul jocurilor multiplayer online. Descărcarea torentelor a durat și o perioadă surprinzător de lungă. Am fost nevoiți să așteptăm descărcarea noastră de aproximativ două ori mai mult decât o facem în mod normal.

Un avantaj al VyprVPN este că acesta arată automat viteza în direct a fiecărui server din rețeaua sa, dacă ar fi să o alegeți. Prin urmare, este foarte ușor să alegeți cel mai bun server, cel mai rapid. În afară de asta, puteți pur și simplu să faceți clic pe „Cel mai rapid server” pentru a fi conectat automat la cel mai rapid server în acel moment.

Viteza de concluzie VyprVPN

 • Serverele locale ale VyprVPN sunt foarte rapide și abia au afectat conexiunea noastră.
 • Serverele americane au provocat o întârziere gravă a conexiunii noastre de internet.
 • Navigarea, streamingul și vizionarea Netflix și YouTube au mers perfect.
 • Am suferit o anumită întârziere în timpul jocurilor și al descărcării.

Siguranță – Cât de sigură este VyprVPN?

Unul dintre cele mai importante aspecte ale oricărui VPN este siguranța acestuia. La urma urmei, mulți oameni decid să obțină un VPN, deoarece doresc să-și protejeze datele. Prin urmare, este important să verificați cât de bine vă protejează informațiile și traficul online, precum un VPN specific, precum VyprVPN. Acesta este motivul pentru care această secțiune se va concentra pe protocoalele pe care VyprVPN le folosește, politica lor de logare, comutatorul de ucidere și informațiile personale de care aveți nevoie de la dvs. pentru a configura un cont.

Protocoale

VyprVPN oferă patru protocoale diferite. Este vorba despre OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP și Cameleon. OpenVPN este un protocol foarte puternic pe care vi-l recomandăm întotdeauna. Chameleon este un format de criptare VPN dezvoltat de Golden Frog. Protocolul se bazează pe OpenVPN, dar criptează metadatele. Prin urmare, DPIs (Deep Packet Inspections) de trafic VPN de către guverne și servicii de streaming online, cum ar fi Netflix, pot fi evitate. Terții nu mai sunt capabili să-l detecteze atunci când utilizați o VPN, astfel încât nici nu vă pot bloca utilizarea VPN. Aceasta face din Chameleon un protocol sigur și convenabil. Cu toate acestea, Chameleon este disponibil numai pentru membrii VyprVPN cu abonament premium.

Logare și confidențialitate

VyprVPN este un serviciu VPN cu log zero. Aceasta înseamnă că nu vor salva date despre utilizarea dvs. Politica de logare a VyprVPN a fost verificată independent de o companie numită Leviathan. Acest audit a arătat că VyprVPN nu salvează niciun jurnal de identificare fără permisiunea utilizatorului. Golden Frog afirmă în mod explicit în politica lor de confidențialitate că nu înregistrează nimic:

 • Adrese IP reale (locale)
 • Adrese IP alocate utilizatorilor
 • Timpuri de conectare
 • Traficul de date / conținutul comunicării online a utilizatorilor
 • Cereri DNS

Mai mult, compania este neutră din rețea, ceea ce înseamnă că nu vor fi discriminate de dispozitive, protocoale sau aplicații. De asemenea, promit să nu vă accelereze viteza de internet.

VyprVPN vă poate solicita să partajați date cu caracter personal, inclusiv numele dvs., adresa de e-mail, numărul de telefon, informațiile de plată și adresa. Acest lucru este, în mare parte, pentru a oferi asistență și pentru a vă menține la curent cu ultimele noutăți. Colectarea informațiilor personale se întâmplă întotdeauna prin formulare, în cazul în care depinde de dvs. dacă doriți să partajați anumite informații sau nu.

În trecut, VyprVPN a păstrat jurnalele utilizatorilor, ceea ce a fost clar menționat în termenii și condițiile lor. Acest lucru arată că erau transparente. Cu toate acestea, acum nu au o politică strictă de înregistrare. Încă de la instituirea acelei politici noi, se pare că s-au blocat de ea. Cu alte cuvinte: nu există niciun motiv să vă temem că VyprVPN ar putea să vă înregistreze datele în spatele dvs..

VyprVPN deține, de asemenea, propria sa rețea de servere, inclusiv serverele DNS. Prin urmare, pot asigura siguranță și confidențialitate optime. Niciun terț nu este implicat în serviciile lor, ceea ce înseamnă că șansele unei scurgeri DNS sunt foarte slabe. În acest fel, VyprVPN este capabil să garanteze mai mult anonimatul online.

Ucide întrerupătorul

Omoară OpritVyprVPN are, de asemenea, propriul său comutator de ucidere. Puteți să îl activați accesând setările software-ului dvs. VyprVPN. Faceți clic pe buton și comutatorul de ucidere se va activa. Faceți clic încă o dată pentru a o dezactiva. Sunt posibile și mai multe configurații pentru comutatorul tău de ucidere: puteți decide dacă doriți să aveți comutatorul de ucid doar activat atunci când aplicația rulează sau dacă doriți să funcționeze în permanență. Dacă îl alegeți pe primul, veți putea naviga fără VPN odată ce închideți software-ul. Acesta din urmă vă va asigura să nu vă aventurați niciodată online neprotejat.

De ce informații are nevoie VyprVPN?

Când creați un cont VyprVPN, trebuie să furnizați serviciul câteva informații personale. Vi se va solicita să dați numele și prenumele, adresa de e-mail și o parolă pentru contul dvs. Mai mult, va trebui să partajați detaliile de plată. Puteți utiliza o adresă de e-mail anonimă și le puteți da un alt nume, dar va trebui să plătiți întotdeauna serviciul într-un mod care vă face identificabil. Prin urmare, nu puteți utiliza VyprVPN complet anonim.

Concluzie siguranță VyprVPN

 • VyprVPN funcționează cu OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP și Chameleon (un protocol Frog de Aur).
 • Golden Frog deține toate serverele din rețeaua lor.
 • Acest serviciu VPN are o politică de jurnal zero care a fost auditată independent.
 • VyprVPN are un comutator de ucidere.
 • Va trebui să partajați un nume și un prenume, o adresă de e-mail, o parolă și detalii bancare pentru a crea un cont VyprVPN.

Utilizabilitate – Cât de ușor de utilizat este VyprVPN?

În afară de siguranța și viteza unei VPN, ușurința în utilizare este, de asemenea, incredibil de importantă. Fără un software funcțional, chiar și cel mai sigur VPN din lume va fi în continuare imposibil de utilizat pentru clienți. Prin urmare, această secțiune va studia în mod specific utilizabilitatea VyprVPN.

Site-ul VyprVPN

Site-ul VyprVPN este colorat și ușor de navigat. Pagina de pornire are un banner clar care vă va trimite direct la pagina de comandă. În meniul de sus, veți găsi, de asemenea, informații suplimentare despre VPN-urile la „De ce să folosiți un VPN?”, Precum și descrieri ale multor funcții VyprVPN de la„Caracteristici„. Mai mult, veți putea descărca software-ul pentru diferite sisteme de operare la rubrica „Aplicații VPN„.

Întregul site web este clar structurat. Cu toate acestea, obțineți relativ puține informații în majoritatea paginilor, deoarece o mare parte din spațiu este ocupată de imagini. Adesea, veți fi trimis la întrebări frecvente dacă de fapt doriți să aflați despre VPN-urile sau posibilitățile VyprVPN.

Site-ul web al VyprVPN

În general, site-ul VyprVPN este bine structurat, chiar dacă s-ar putea să nu existe atât de multe informații pe cât ar dori să le vadă unii utilizatori.

Instalarea VyprVPN

Procesul de instalare al VyprVPN este foarte ușor. Dând clicuri “Aplicații VPN”În partea de sus a site-ului web, vă veți găsi imediat pe pagina corectă.

Instalarea VyprVPN

Am descărcat software-ul pe un computer Windows. Dacă doriți să o instalați singur, puteți pur și simplu urmați acești pași:

 1. Faceți clic pe sigla sistemului de operare pe „Aplicații VPNPagina ”.
 2. Faceți clic pe albastru „DescarcaButon ”. Descărcarea dvs. va începe automat.
 3. Deschideți fișierul descărcat și urmați pașii din ecranul de configurare.
  Ecran de configurare VyprVPN
 4. După terminarea instalării, faceți clic pe „Următor →” și apoi “finalizarea“.
 5. Software-ul VyprVPN se va deschide automat. Conectați-vă și puteți începe imediat.

Aspectul VyprVPN și ușurința de utilizare

Software VyprVPN

Software-ul VyprVPN are un aspect foarte tipic. Ne reamintește de software, de exemplu, ExpressVPN. Puteți vedea instantaneu serverul ales, cu un „mare”ConectațiButonul de dedesubt. Dând clic pe locația serverului (sau pe „Servere„Fila din partea de jos), veți vedea lista completă de servere. De asemenea, puteți alege să vă conectați automat la cel mai rapid server disponibil făcând clic pe „Cel mai rapid server„. După ce v-ați conectat, fundalul clientului devine de la gri la violet, oferindu-i un aspect mai unic.

Fila „Personalizează”Va dezvălui mai multe opțiuni personalizabile. Decideți dacă doriți să activați protecția Wi-Fi sau comutatorul de ucidere, ce protocol utilizați și dacă software-ul VyprVPN va porni împreună cu computerul. De asemenea, puteți ajusta preferințele DNS și opțiunile adaptorului TAP.

Mai mult, făcând clic pe cele trei rânduri din colțul din stânga sus, veți putea vedea informațiile despre cont și software, puteți cere ajutor sau vă îndreptați către blog.

În total, software-ul VyprVPN este foarte ușor de utilizat. Clienților nu li se oferă o mizerie de opțiuni, dar sunt în continuare capabili să configureze o mulțime de funcții pentru ei înșiși. Aceasta face o aplicație drăguță și eficientă.

Prețuri și modalități de plată

Ca și în cazul altor furnizori VPN, prețul VyprVPN depinde de durata abonamentului. Aveți în vedere să alegeți un abonament anual? Apoi, în medie, veți plăti un preț mai mic pe lună decât dacă alegeți un abonament lunar. Mai jos veți găsi abonamentele pe care VyprVPN le oferă în prezent.

Abonamente VyprVPN curente

După cum puteți vedea, cel mai ieftin abonament al VyprVPN este planul său pe doi ani, care vă costă doar 2,50 USD pe lună (facturat cu 60 USD la fiecare 2 ani). Toate planurile de mai sus includ utilizarea abonamentului dvs. pe cel mult cinci dispozitive și utilizarea protocolului Chameleon al VyprVPN..

VyprVPN oferă și un abonament pentru afaceri. Această versiune a software-ului se adresează în special companiilor și angajaților acestora. Puteți încerca gratuit această versiune folosind perioada de încercare. După aceea, abonamentul de afaceri obișnuit costă 229 USD pe an, în timp ce pachetul lor VyprVPN pentru Business Cloud (care include VyprVPN Cloud, o adresă IP dedicată și un server dedicat) este de 349 USD pe an.

VyprVPN permite câteva metode de plată diferite:

 • Card de credit
 • PayPal
 • UnionPay

Din păcate, niciuna dintre aceste metode nu vă va permite să rămâneți complet anonimi, ceea ce înseamnă că trebuie să împărtășiți întotdeauna informații personale și detalii de plată cu VyprVPN.

Serviciu clienți

Asistența clienților VyprVPN poate fi obținută în diferite moduri. În primul rând, puteți lua legătura cu „Botul de broască de aur” de pe site-ul lor web. Pur și simplu faceți clic pe butonul live chat din colțul din dreapta jos. Dacă botul nu vă poate răspunde la întrebare, vă va contacta în legătură cu asistența „reală”.

Chat-ul live al VyprVPN vă permite să contactați angajații care încearcă să răspundă la întrebarea dvs. sau la întrebare. Dacă este posibil, vă trimit un link către un articol de pe site-ul lor web care conține mai multe informații. Acest chat live este rapid și ușor. După ce ați solicitat o sesiune de chat în direct (care include furnizarea de nume și e-mail), veți vorbi cu un membru al echipei de asistență în cel mai scurt timp.

Pe lângă chat, puteți deschide un bilet la asistența clienților. Acest lucru vă permite să descrieți problemele pe care le întâmpinați într-un mesaj, pe care apoi îl puteți trimite către departamentul potrivit pe site-ul web VyprVPN. Pentru a trimite o întrebare, faceți clic pe „A sustine„În partea de sus a paginii de pornire și apoi”Trimite o cerere“. Alegeți categoria care se potrivește cel mai bine la întrebarea dvs. Completați e-mailul și o linie de subiect și puneți-vă întrebarea. Dacă doriți, puteți completa sistemul de operare și adăuga atașamente pentru a vă ilustra mai bine problema. Veți primi un răspuns prin e-mail în câteva zile lucrătoare.

Concluzie utilizabilitate VyprVPN

 • Atât site-ul VyprVPN, cât și software-ul lor sunt clare și ușor de utilizat.
 • Instalarea VyprVPN este rapidă și ușoară.
 • VyprVPN oferă un plan lunar, anual și de doi ani.
 • Nu este posibil să vă plătiți în mod anonim abonamentul VyprVPN.
 • Puteți contacta asistența VyprVPN printr-un bot, un chat live și un sistem de ticketing care funcționează prin e-mail.

Rețea de server VyprVPN

Rețeaua de server a unei VPN este incredibil de importantă. Cu o rețea mare și largă, veți putea debloca mai multe părți ale internetului. La urma urmei, veți putea alege dintre nenumărate locații din lume, ceea ce vă oferă mai multă libertate online. Pe de altă parte, o adresă IP dedicată vă poate oferi mai multă siguranță și coerență decât un IP dinamic. Probabil că adresa IP pe care o utilizați este pe o listă neagră sunt mult mai slabe.

Această secțiune se va concentra pe rețeaua de server a VyprVPN și pe posibilitatea de a solicita o adresă IP dedicată.

Numărul de servere și locații

VyprVPN are peste 700 de servere în peste 70 de locații. Mai mult, au mai multe IP-uri pe server, ceea ce face ca numărul de adrese IP sub controlul VyprVPN să fie de peste 200.000. Există servere în America de Nord, America Centrală, America de Sud, Oceania, Africa, Europa, Asia și Orientul Mijlociu. În plus, noi servere și locații sunt adăugate constant în rețea. Găsiți toate locațiile serverului disponibile în prezent în lista de mai jos:

Rețea de servere VyprVPN

Mai mult, VyprVPN controlează propria rețea de servere. Nu există nicio implicare a terților care închiriază servere. Acest lucru crește siguranța serverelor și poate, teoretic, face o viteză mai stabilă și mai mare.

Adresa IP dedicată

VyprVPN vă permite să lucrați cu o adresă IP dedicată. Aceasta înseamnă că veți avea o adresă IP fixă ​​care diferă de adresa dvs. IP locală. În acest fel, nu va trebui să vă verificați identitatea de fiecare dată când utilizați un VPN și încercați să vă conectați, de exemplu, e-mailul dvs. Principalul dezavantaj al unei adrese IP dedicate este că face mai ușor pentru terți să-ți urmărească comportamentul online, chiar dacă nu își pot da seama exact cine sau unde ești.

Opțiunea IP dedicată a VyprVPN este disponibilă doar ca parte a abonamentului Premium. Este inclus în VyprVPN Cloud, care este un serviciu suplimentar care oferă o siguranță sporită atunci când utilizați servere cloud publice sau personale.

Concluzie rețea server VyprVPN

 • VyprVPN are peste 700 de servere în peste 70 de locații de server.
 • Este posibil să folosiți o adresă IP dedicată numai atunci când primiți un abonament Premium VyprVPN.

Opțiunile VyprVPN

Multe VPN-uri fac mai mult decât să-ți sporească siguranța și confidențialitatea pe internet. Un VPN poate câștiga rapid popularitate dacă funcționează cu succes cu Netflix, de exemplu. Posibilitatea de a descărca în siguranță este, de asemenea, importantă pentru mulți utilizatori. Această secțiune vă va spune totul despre diferitele opțiuni pe care VyprVPN le are de oferit.

VyprVPN și Netflix

VyprVPN încearcă activ să mențină Netflix accesibil cu serverele sale. Din păcate, acest lucru nu funcționează pentru toate serverele. Drept urmare, nu veți putea alege doar orice locație a serverului pentru a accesa conținutul Netflix din țara respectivă. Cu toate acestea, VyprVPN funcționează cu Netflix-ul american, precum și cu versiunile britanice, canadiene și germane ale site-ului. Pur și simplu alegeți un server într-una din aceste patru țări și accesați pagina principală Netflix. Conectați-vă și veți avea acces instantaneu la toate seriile și filmele oferite în țara selectată.

VyprVPN nu vă permite doar să transmiteți fluxul Netflix, ci funcționează și cu tot felul de alte servicii de streaming, cum ar fi Amazon Prime, HBO GO și Hulu. La fel cum este cazul Netflix, doar serverele specifice VyprVPN funcționează cu aceste servicii. Aceste servere sunt cele din SUA, Marea Britanie, Canada și Germania.

Țară
Servicii de streaming disponibile cu VyprVPN
Statele UniteNetflix, Amazon Prime Now, HBO Go / Now, MLB.tv, WatchESPN și ESPN +, YouTube, Spotify, Crunchyroll, DAZN, NFL Gamepass și Hulu
Regatul UnitNetflix Marea Britanie, Amazon Prime Now Marea Britanie, TVPlayer, Channel 4/5, Eurosport, ITV, NFL Gamepass, Sky GO, Sky Sports UK și Hulu
CanadaNetflix Canada, DAZN, NHL.TV, MuchTV, CBC și Hulu
GermaniaNetflix Germany, DAZN, Eurosport, RTL, Sky Go Germany, ARD, ZDF, Pro 7 și Amazon Prime Germany.

VyprVPN și torente

În afară de streaming, puteți, de asemenea, descărca în mod sigur torentele cu VyprVPN. VyprVPN acceptă rețele P2P, permițându-vă să rămâneți anonimi chiar și în timpul descărcării. Din păcate, descărcarea a durat mult timp în timpul testelor noastre. Viteza de descărcare a fost mai mică decât ne obișnuiam. Ne-a luat de două ori mai mult să descărcăm un fișier.

Firewall NAT

Programul dvs. VyprVPN include firewallul NAT. Acesta este un strat suplimentar de protecție pentru conexiunea dvs. la internet. Traficul de date primite este blocat automat dacă acesta nu a fost solicitat direct de către utilizator. Dacă aveți VyprVPN, veți putea utiliza imediat această protecție.

VyprVPN vă poate ajuta să vă asigurați că nu sunt trimise date dăunătoare pe computer de către părți externe. Firewall-ul NAT este o linie de apărare suplimentară pentru firewall-ul computerului. Acest lucru este util în special atunci când utilizați frecvent hotspoturi publice Wi-Fi.

Concluzii opțiuni VyprVPN

 • VyprVPN este capabil să deblocheze mai multe servicii de streaming (inclusiv Netflix) cu serverele lor americane, canadiene, germane și britanice.
 • Puteți utiliza VyprVPN pentru a descărca cu siguranță torentele, chiar dacă viteza de descărcare nu este optimă.
 • VyprVPN are un firewall NAT care vă protejează traficul de date.

Concluzie – Experiența noastră cu VyprVPN

În total, VyprVPN este un furnizor VPN foarte decent, care a câștigat multă încredere pe care și-au pierdut-o cu politica lor de logare inițială: obișnuiau să logheze datele personale, dar nu mai erau. Acum sunt capabili să își garanteze politica fără înregistrare prin intermediul unui audit independent. Acesta este motivul pentru care ne simțim suficient de încrezători pentru a spune că VyprVPN nu mai stochează nicio informație de identificare despre utilizatorii lor. De asemenea, au o rețea de server cu dimensiuni decente, care este complet sub controlul lor. Mai mult decât atât, tehnologia lor Chameleon face o caracteristică unică, arătând că VyprVPN își propune cu adevărat să-și protejeze clienții cât mai bine. În cele din urmă, VyprVPN funcționează și cu Netflix și descărcând torrenturi.

Din păcate, serverele VyprVPN nu s-au dovedit a fi la fel de rapide pe cât a promis. Am înregistrat o anumită întârziere în timpul jocurilor și descărcării. Am suferit chiar și întârzieri ocazionale în timpul altor activități online. Mai mult, unele opțiuni, cum ar fi adresa IP dedicată, sunt disponibile numai dacă plătiți suplimentar pentru un abonament Premium. De asemenea, nu oferă nicio metodă de plată care vă ajută să rămâneți complet anonimi.

În ciuda acestor dezavantaje, VyprVPN este o VPN solidă care se înscrie destul de bine în lista noastră generală. Acest furnizor vă va proteja bine datele și vă oferă opțiuni suplimentare utile care vă pot spori experiența online.

Pro-uri
Contra
Netflix SUA posibilUneori, experiențele întârzie
Posibile descărcări de torrentUnele opțiuni sunt disponibile numai cu abonament Premium
Indică viteza pe serverNu există metode de plată anonime
Software bun și ușor de utilizat
Fără jurnale
Protocolul original (Chameleon)
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me