TorGuard Review (2020): o VPN solidă cu descărcări rapide

TorGuard Review (2020) – Un VPN solid concentrat pe descărcarea rapidă

Deși numele ar putea implica altfel, nu există nicio conexiune la proiectul Tor. Tor în numele TorGuard se referă la descărcarea de torrente. Acesta este probabil cel mai puternic atu al TorGuard ca furnizor VPN. Se mândresc că mențin viteze de descărcare ridicate. TorGuard are o cantitate foarte decentă de servere și oferă o protecție solidă. Pe site-ul lor web oferă servicii suplimentare, cum ar fi planurile VPN pentru companii și routere pre-fulgerate.


Este posibil să nu fie cel mai ușor VPN pentru utilizatorii nou concepți, dar pentru descărcarea hardcore sunt una dintre cele mai bune opțiuni de acolo..

Viteză – Cât de rapid este TorGuard?

Pentru a evalua viteza conexiunii prin serverele TorGuard, am testat-o ​​cu teste de viteză online și pe parcursul activităților noastre zilnice de navigare, streaming, descărcare și jocuri. Am efectuat aceste teste din Olanda, așa că dacă locuiți în altă parte, puteți obține rezultate diferite.

Rezultatele testului de viteză TorGuard

Am testat viteza conexiunii TorGuard cu instrumentul de pe speedtest.net. Iată rezultatele testelor fără conexiune VPN, o conexiune printr-un server TorGuard din Olanda și o conexiune printr-un server TorGuard din S.U.A..

Viteză fără VPN (Speedtest.net):

Speedtest NL normal

Acestea au fost rezultatele de viteză când am testat conexiunea noastră de internet obișnuită fără VPN.

Viteza cu un server local în Olanda (Speedtest.net):

Speedtest NL torguard

Am obținut următoarele rezultate de viteză atunci când ne-am conectat la internet prin intermediul serverelor TorGuard din Olanda. După cum vedeți, schimbările de viteză sunt minime.

Viteza cu un server SUA (Speedtest.net):

Serverul Speedtest USA

Acestea au fost viteza când ne-am conectat la un server TorGuard din Statele Unite. Viteza de ping și de încărcare s-a schimbat drastic, dar viteza de descărcare a rămas practic aceeași.

Rețineți că vitezele pot varia atunci când efectuați modificări în protocoale. Pentru testele de mai sus, am păstrat în mod implicit protocoalele și setările. Pe unul dintre calculatoarele noastre nu am putut face TorGuard să funcționeze fără a schimba unele dintre protocoale și setări. Aceasta a afectat foarte mult viteza.

Viteza în timpul utilizării zilnice

Utilizarea TorGuard nu a afectat viteza de navigare obișnuită. Nu am observat nicio diferență în timpul utilizării zilnice a social media și a altor site-uri web.

Streamingul cu TorGuard a mers bine. Încărcarea a durat puțin mai mult pe unele servicii de streaming. În general, am putea transmite videoclipuri și muzică fără probleme majore.

Descărcarea este partea puternică a lui TorGuard. Nu există pierderi în vitezele de descărcare așa cum ați văzut în testele de viteză. Descărcarea de torrenturi nu reprezintă nicio problemă cu acest furnizor.

Jocurile de noroc nu au fost nici o problemă. Deși a existat o anumită întârziere, nu a fost enervant pentru jocul pe care l-am testat. Cu toate acestea, acest lucru poate fi foarte diferit pentru unele jocuri online. Dacă joci mult, este întotdeauna o idee bună să testezi VPN-ul cu jocul tău preferat înainte de a te angaja.

Viteza de concluzie TorGuard

 • Viteze bune de descărcare în tot
 • Nicio diferență notabilă de viteză pentru utilizarea zilnică
 • Viteza se modifică atunci când trebuie să schimbați setările
 • S-ar putea ca întârzierea de spectacole să fie cu unele jocuri mai grele

Siguranță – cât de sigur este TorGuard?

Deoarece accentul acestui furnizor se bazează pe descărcarea anonimă, este esențial să aibă un sistem de securitate etanș. TorGuard are o mulțime de opțiuni de securitate și nu pare să țină jurnalele de niciun fel.

Protocoale

TorGuard acceptă protocoalele OpenVPN, PPTP, L2TP, IPsec, SSTP și iKEV2. Pentru cea mai bună securitate, ei recomandă să folosească întotdeauna protocolul OpenVPN.

Torguard folosește criptarea de 256 biți și oferă, ceea ce ei numesc, „protecție sigură” împotriva interferențelor Deep Packet Inspection. Astfel poți accesa internetul într-o manieră sigură.

Mai mult, aceștia au un comutator de ucidere care vă va asigura că datele dvs. nu sunt expuse atunci când vă pierdeți conexiunea.

Logare și confidențialitate

TorGuard spune că nu păstrează jurnalele de trafic, jurnalele de conexiune sau jurnalele IP. Furnizorul este situat în Statele Unite. SUA fac parte din alianța de informații Five Eyes dintre Australia, Canada, Noua Zeelandă, Regatul Unit și Statele Unite. În sensul că se ajută reciproc în investigații schimbând informațiile pe care le-au adunat. Cu toate acestea, acest lucru nu contează cu adevărat dacă TorGuard nu păstrează jurnalele, deoarece atunci nu există nimic de distribuit.

De ce informații are nevoie TorGuard?

Pentru a crea un cont TorGuard aveți nevoie doar de o adresă de e-mail validă și acces la una dintre metodele de plată ale acestora. Atâta timp cât vă asigurați că numele din adresa de e-mail nu vă urmărește în niciun fel, puteți rămâne anonim. TorGuard nu solicită alte informații de contact.

Dacă doriți să rămâneți complet anonimi, TorGuard oferă și opțiunea de a plăti cu bitcoin. Alte metode de plată, cum ar fi cardul de credit sau PayPal, vor dezvălui identitatea dvs. TorGuard. Plătind cu bitcoins veți putea rămâne complet anonim.

Securitate concluzii TorGuard

 • TorGuard oferă criptare de 256 biți
 • Au un comutator de ucidere în cazul în care s-ar putea să pierdeți conexiunea TorGuard
 • TorGuard spune că nu păstrează jurnalele
 • Ele acceptă protocoalele OpenVPN, PPTP, L2TP, IPsec, SSTP și iKEV2
 • Aveți nevoie doar de o adresă de e-mail pentru a crea un cont

Utilizabilitate – Cât de ușor de utilizat este TorGuard?

Pentru a vedea dacă TorGuard este ușor de utilizat, am examinat site-ul web, procesul de instalare, software-ul, metodele de plată și serviciul pentru clienți. Am observat că poate exista o diferență destul de mare între experiențele utilizatorului cu VPG TorGuard. În timp ce funcționează perfect pentru unii, poate fi o luptă pentru alții. Dacă serviciul nu funcționează imediat, ușurința în utilizare este chiar mai importantă.

Site-ul Torguard

Site-ul TorGuard este foarte curat și minimalist. Veți găsi o pagină de pornire cu toate informațiile esențiale. Filele din partea de sus a paginii vă conduc la diferitele produse pe care le oferă: VPN anonim, Proxy anonim, VPN de afaceri, e-mail și router. Când faceți clic pe „router”, se va deschide o nouă fereastră cu magazinul lor web de router. Ultima filă este fila „Cumpărați acum”, care vă conduce către magazinul lor. Dacă aveți deja un cont, acesta este locul în care găsiți pagina contului. Pe pagina contului îți poți gestiona contul.

Site-ul TorGuard

Site-ul pare clar, dar când căutați informații mai specifice, uneori poate fi dificil de găsit. Site-ul web nu are o funcție de căutare, ceea ce este prea rău, deoarece unele informații sunt dificil de găsit.

Oferă informații minime cu privire la serviciile lor suplimentare. Există informații mai extinse în secțiunea blog, dar acest lucru este foarte dificil de căutat și de navigat.

În loc de o bară de căutare, puteți utiliza caseta de chat pentru serviciul clienți pentru a obține informațiile de care aveți nevoie.

Instalarea TorGuard

Instalarea TorGuard pe dispozitivele dvs. este foarte ușoară.

Pe computer vă puteți autentifica pe site și veți găsi o imagine de ansamblu asupra programelor pe care le puteți descărca. Pe smartphone-ul dvs. puteți merge la magazinul de aplicații și descărcați aplicația de acolo.

Instalarea TorGuard:

 1. Alegeți un abonament TorGuard care vă place pe site-ul TorGuard.
 2. Finalizați procedura de plată completând informațiile necesare.
 3. Descărcați programul / aplicația de pe dispozitiv.
 4. Conectați-vă cu datele contului.
 5. Selectați protocoalele preferate sau lăsați-l pe setările implicite.
 6. Apăsați conectați și bucurați-vă de TorGuard.

Când am încercat să vă conectați la aplicație, am primit o notificare conform căreia parola noastră nu este corectă, chiar dacă eram siguri că este parola corectă. Trebuie să remarcăm că acest lucru se pare mai des la utilizatorii TorGuard. Am contactat serviciul de asistență pentru clienți și ne-au ajutat foarte mult. Pentru a rezolva problema, a trebuit să ne schimbăm parola înainte de a putea avea acces la aplicație. Aceasta a însemnat, de asemenea, că a trebuit să ne schimbăm informațiile și pe computer.

Aspectul și ușurința de utilizare a lui TorGuard

Aspectul oarecum stângace al aplicațiilor lasă ceva îmbunătățire. S-ar putea chiar să se simtă oarecum învechit, ceea ce nu este greșit, ci mai puțin atractiv. Aplicația afișează, de asemenea, unele lucruri de care majoritatea utilizatorilor nu înțeleg sau nu au nevoie. Aceste opțiuni înghesuie instrumentul care ar fi mai curat și mai clar fără ele. Cu toate acestea, toate funcțiile de care vor avea nevoie utilizatorii obișnuiți sunt disponibile, cum ar fi un buton „selectare server” și butonul clar „conecta” și „deconecta”.

Aplicația mobilă este puțin mai clară, dar îi lipsește unele funcționalități ale aplicației TorGuard pentru PC. Un utilizator obișnuit nu va rata această opțiune, dar s-ar putea ca un freak de securitate.

Prețuri și modalități de plată

Costurile unui abonament semestrial și anual TorGuard scad la 5 dolari pe lună. Un abonament trimestrial scade la 6,70 USD pe lună, iar abonamentul lunar este cel mai scump cu 9,99 dolari pe lună. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, nu există nicio diferență între funcțiile pe care le veți primi cu diferitele planuri, singura diferență este lungimea abonamentului.

Acestea oferă o garanție de returnare a banilor de 7 zile, astfel încât dacă nu sunteți mulțumit de serviciul dvs., vă puteți recupera banii.

Planuri VPN anonime

TorGuard oferă următoarele modalități de plată:

 • Carduri de credit
 • PayPal
 • Bitcoin și alte criptomonede
 • Multe alte opțiuni prin pachetul de plată

TorGuard are peste 80 de opțiuni diferite de plată. Aceasta înseamnă că probabil veți găsi o metodă de plată potrivită pentru dvs..

Serviciu clienți

Deoarece site-ul TorGuard nu este foarte ușor de navigat în asistența pentru clienți, este chiar mai important. Este mai ușor să utilizați serviciul LiveChat pentru a vă găsi drumul pe site decât pentru a căuta ceva. Au un serviciu de asistență 24/7. Uneori poți vorbi cu cineva direct ceea ce este drăguț și funcționează bine de cele mai multe ori. În alte momente, trebuie să completați informații personale înainte de a vorbi cu cineva. Acest lucru poate fi destul de enervant dacă nu doriți să partajați aceste informații.

LiveChat începe sfârșitul

În LiveChat veți primi răspunsuri relativ rapide, iar oamenii cu care am vorbit au fost foarte politicoși.

De asemenea, puteți trimite un bilet către Asistența TorGuard sau TorGuard Sales sau Asistența afiliată. Când faceți acest lucru, completați informațiile pe care le au deja (dacă utilizați deja serviciul lor). Mai mult, puteți adăuga imagini și capturi de ecran la biletul dvs. pentru a vă susține întrebarea. În mod evident, au încercat să facă acest lucru cât mai convenabil pentru utilizator.

Dacă setările implicite nu funcționează pe dispozitivul dvs., serviciul pentru clienți vă poate ajuta să modificați setările și protocoalele într-un mod care să funcționeze pentru dispozitivul dvs. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă că nu toată lumea are aceleași opțiuni în setări și protocoale. Din acest motiv, cel mai bine ar fi să utilizați perioada de returnare a banilor de 7 zile pentru a testa dacă serviciul funcționează pe toate dispozitivele dvs..

Concluzie utilizabilitate TorGuard

 • Site-ul Torguard ar putea fi mai bun.
 • Instalarea TorGuard este destul de ușoară.
 • Software-ul pare învechit, dar funcționează bine.
 • TorGuard oferă peste 80 de opțiuni de plată.

Rețea de server TorGuard

TorGuard are o rețea mare de servere. Mai mult, oferă adrese IP dedicate contra cost.

Numărul de servere și locații

TorGuard are peste 3000 de servere în mai mult de 50 de țări. Această ofertă mare de servere este bine răspândită în întreaga lume. În special, au servere în Arabia Saudită, Egipt și Vietnam, pe care în mod normal nu le vedeți cu alte servicii VPN. Dacă căutați în mod special un server într-una din aceste țări, TorGuard ar putea fi VPN pentru dvs..

Puteți selecta un server înainte de a vă conecta. Aplicația vă arată serverele disponibile pentru protocoalele și setările selectate.

Servere TorGuard

Adresa IP dedicată

TorGuard oferă un serviciu dedicat de adrese IP. Aceasta înseamnă că veți primi o adresă IP care vi s-a atribuit, care va fi utilizată doar de dvs. În mod normal, cu un VPN obțineți acces doar la adresele IP pe care le partajați cu alții. În general, acest lucru nu contează cu adevărat. Cu toate acestea, unele servicii de streaming pot acum să detecteze cantitatea de utilizatori de pe o adresă IP și să blocheze aceste adrese. Pentru a ocoli restricțiile geografice pe Netflix aveți nevoie de un IP dedicat cu abonamentul TorGuard.

Mai mult, cu un abonament normal, comutați între diferite adrese IP. Unele site-uri web observă acest lucru și cer o verificare suplimentară a identității dvs., pentru a verifica dacă sunteți cu adevărat dvs. cel care încearcă să acceseze site-ul lor web. Dacă utilizați o adresă IP dedicată, veți accesa site-ul web de la aceeași adresă IP de fiecare dată, fără a suspiciune.

După ce ați plătit IP-ul dedicat, puteți contacta biroul de asistență TorGuard cu locația preferată. Vă vor atribui o adresă IP în țara dorită. Uneori, va trebui să comande IP-uri noi, ceea ce înseamnă că ar trebui să aștepți 1 sau 2 zile.

TorGuard numește, de asemenea, aceste adrese IP dedicate „streaming IP”. Un IP dedicat vă va întoarce 7,99 USD în fiecare lună, peste costul abonamentului dvs. VPN.

Concluzie rețea server TorGuard

 • TorGuard are peste 3000 de servere
 • Serverele sunt răspândite în peste 50 de țări diferite
 • TorGuard oferă adrese IP dedicate

Opțiunile TorGuard

În afară de funcțiile VPN obișnuite, TorGuard oferă mai multe suplimente. Mai jos veți găsi informații despre TorGuard pentru companii și routerele lor speciale pre-fulgerate.

TorGuard și Netflix

TorGuard nu garantează accesul la Netflix prin serviciul lor regulat. Acestea oferă o adresă IP dedicată prin care s-ar putea accesa Netflix. Adresa IP dedicată vă va costa în plus. Pentru un furnizor VPN care depășește Netflix, puteți arunca o privire la articolul nostru despre VPN-urile Netflix.

TorGuard și torrente

TorGuard permite descărcarea de torrente prin rețele peer-to-peer. Ei spun că nu blochează acest tip de trafic. TorGuard este un serviciu VPN bun pentru descărcare și lucrează din greu pentru a îmbunătăți viteza de descărcare. În testele noastre cu TorGuard am putea descărca fișiere fără întârziere.

TorGuard pentru companii

TorGuard are planuri speciale pentru afaceri. În pachetele VPN de afaceri, TorGuard oferă mai multe conturi și conturi de e-mail criptate. Mai mult, aceste planuri vin cu adrese IP dedicate. Planurile de afaceri oferă tot ceea ce fac planurile obișnuite și multe altele. De exemplu, veți primi un manager de cont dedicat care vă va ajuta cu întrebări.

Mai mult, fiecare plan de afaceri vine cu propriul său panou de administrare ușor. Cu acest panou puteți adăuga și elimina conturi din rețeaua dvs..

business vpn user management

Routere TorGuard

Pe site-ul TorGuard puteți cumpăra, de asemenea, routere pre-luminate. Instalarea unui VPN pe routerul dvs. este ideală dacă doriți să vă protejați toate dispozitivele dintr-o dată. Vând routere de la branduri populare precum Netgear, TP-link și Asus. Routerele vin cu 30 de zile de servicii VPN TorGuard gratuite. Aceste routere sunt ideale dacă căutați o modalitate ușoară de a vă proteja toate dispozitivele dintr-o dată.

R7000-300

Opțiuni de concluzie TorGuard

 • Nu puteți viziona Netflix cu un abonament TorGuard normal.
 • Puteți descărca torrenturi cu TorGuard.
 • TorGuard oferă routere pre-fulgerate pe site-ul lor web.
 • TorGuard oferă planuri de abonamente pentru companii.

Concluzie – Experiența noastră cu TorGuard

Pro-uri
Contra
Ușor de folositNu funcționează automat pe toate dispozitivele
Ușor de instalatSite web dificil de navigat
Viteze de descărcare rapidăNu este posibil să urmăriți Netflix
Descărcați prin torrenturi este posibilSoftware clunky
Adrese IP dedicate
Multă alegere pe servere
7 zile de returnare a banilor

TorGuard este un furnizor VPN bun pentru descărcarea de torrent. Viteza este bună, mai ales pentru descărcare. Nu păstrează jurnalele și par a fi un VPN sigur. Am constatat că ușurința în utilizare a serviciului lor variază. Website-ul lor ar putea fi cu siguranță mai bun și pentru unul dintre dispozitivele noastre a fost dificil ca aplicația să funcționeze. Cu ajutorul asistenței clienților am reușit, dar nu am putut folosi toate protocoalele și setările.

TorGuard are un număr mare de servere și oferă o adresă IP dedicată. Este posibil să aveți nevoie de acest lucru, deoarece cu serviciul lor obișnuit nu veți putea accesa servicii de streaming precum Netflix. În plus, oferă servicii pentru companii și routere pre-luminate pe care le puteți utiliza în combinație cu un abonament.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me