Surfshark Review (2020): Excelent nou VPN! | VPNOverview

Recenzie Surfshark (2020) – Un VPN excelent pentru un preț excelent

Surfshark este un furnizor de VPN relativ nou care a devenit rapid un favorit al nostru în ultimele câteva luni. Acest serviciu VPN a început în 2018 și este situat pe Insulele Virgine Britanice. O privire rapidă către Surfshark arată că sediile lor sunt într-adevăr situate acolo, dar este posibil să funcționeze din Regatul Unit, o țară cu 5 ochi.


Surfshark este un VPN cu criptare puternică și software foarte ușor de utilizat. Prețurile mici și ușurința în utilizare fac din Surfshark un VPN fantastic. Fără îndoială, acest starter este deja la egalitate cu campioni pe termen lung, precum ExpressVPN, NordVPN sau CyberGhost.

Specificații Surfshark

 • Conexiuni simultane: Fara limita
 • Torrents: +
 • Netflix: +
 • Sisteme de operare: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • Protocoale: OpenVPN, IKEv2
 • Politica de înregistrare: Fără jurnale
 • Servere: 1040 de servere din 61 de țări
 • Preț: De la 1,99 USD pe lună
 • Banii inapoi garantat: 30 de zile

Viteza – Cât de rapid este Surfshark?

Este esențial să dețineți un VPN care nu influențează viteza internetului. VPN-urile care vă asigură că mențineți o mare parte din viteza de descărcare și încărcare vă permit să vă bucurați de toate avantajele unui VPN fără a face compromisuri cu privire la viteza de internet. Cu toate acestea, dacă un VPN este lent, acesta devine inutilizabil. Cu alte cuvinte, viteza poate face sau rupe un VPN. Pentru a putea trage câteva concluzii cu privire la performanța lui Surfshark, am cercetat pe larg Surfshark efectuând teste de viteză multiple. De asemenea, am testat VPN în timpul utilizării zilnice. Puteți citi despre concluziile noastre de mai jos.

Rezultatele testelor de viteză Surfshark

Acestea sunt rezultatele testelor de viteză pe care le-am găsit la testarea Surfshark. Vă rugăm să rețineți că aceste rezultate variază întotdeauna în funcție de locația dvs., furnizorul de internet și ora zilei. Pentru a putea lua în considerare aceste variabile, am inclus, de asemenea, un test de viteză al propriei noastre conexiuni fără VPN ca reper.

Viteză fără VPN (Speedtest.net):

Surfshark Speedtest Fără VPN

Acestea sunt rezultatele speedtest.net ale propriei noastre conexiuni fără a utiliza un VPN.

Viteza cu un server local (Speedtest.net):

Surfshark Speedtest Olanda

Acestea sunt rezultatele speedtest.net ale conexiunii noastre atunci când ne-am conectat la cel mai rapid server VPN Surfshark cel mai aproape de locația noastră de testare. Am făcut acest test pentru a arăta viteza la care poate ajunge un server aproape de locația dvs. (în funcție de planul dvs. de date, desigur). Cu cât serverul este mai aproape de locația dvs. reală, cu cât este mai mică ocazia de a lua datele dvs. pentru a fi trecute prin serverul respectiv, ceea ce înseamnă că, în general, întârzierea vitezei va fi mai mică.

Viteza la conectarea la un server îndepărtat (Speedtest.net):

Surfshark Speedtest SUA

Acestea sunt rezultatele speedtest.net ale conexiunii noastre atunci când ne conectăm la un server VPN Surfshark aleatoriu care este departe de noi (în acest caz SUA).

După cum vedeți, viteza internetului scade atunci când folosim Surfshark. Serverul nostru local Surfshark are un ping ușor mai mare și o viteză de încărcare și încărcare ușor mai lentă. Cu serverele îndepărtate, această diferență este destul de semnificativă, ping-ul și mai ales viteza de încărcare scăzând destul de drastic.

Vă rugăm să rețineți: aceasta nu înseamnă că calitatea serverelor americane este mai proastă decât cea a serverelor noastre locale. Doar arată că serverele aflate departe de tine îți afectează mai mult viteza decât serverele apropiate. Serverele americane sunt încă de o calitate foarte bună și sunt perfecte pentru vizionarea Netflix-ului american.

Viteza în timpul utilizării zilnice

Din cauza rezultatelor testelor, în special a serverului american, am avut îndoielile noastre despre performanța lui Surfshark în ceea ce privește viteza internetului. În mod surprinzător, VPN s-a dovedit că funcționează fantastic în timpul utilizării de zi cu zi. Am testat Surfshark în timp ce navigăm, urmărind Netflix, descărcând torrente și jucând jocuri online și ne-a surprins de fiecare dată..

În timp ce navigăm, nu am observat deloc efectul lui Surfshark asupra vitezei noastre de internet. Site-urile încărcate rapid și e-mailul, descărcarea atașamentelor și navigarea pe rețelele de socializare au mers foarte repede. Nici nu am avut probleme să vizionăm videoclipuri pe YouTube și Netflix. Netflix părea chiar să tamponeze mai repede decât cu alți furnizori VPN. Acest lucru este destul de remarcabil atunci când aveți în vedere rezultatele testului de viteză. Cu toate acestea, putem spune cu încredere că Surfshark funcționează excelent pentru streaming (în special Netflix).

Descărcarea torentelor a mers și fără efort. Am reușit să descărcăm fișiere relativ mari în cel mai scurt timp. Ba mai mult, Surfshark a observat chiar că folosim un program torrenting și treceam automat de la un server VPN obișnuit la un server P2P specializat pentru a facilita descărcarea. Am considerat că este foarte ușor de utilizat.

De asemenea, nu am înregistrat niciun decalaj în timpul jocurilor. Am folosit atât servere locale cât și americane fără întârzieri vizibile. Când jucăm un trăgător online de prima persoană, nici nu am observat nicio diferență în ceea ce privește viteza de reacție.

Viteza de concluzie Surfshark

Rezultatele testelor de viteză nu au fost fantastice, dar nici nu au fost rele. Nu am întâmpinat probleme în timpul utilizării de zi cu zi. În unele situații, Surfshark s-a dovedit chiar mai rapid decât unii dintre alți furnizori VPN. Deci, pentru a rezuma totul, acestea sunt concluziile noastre:

 • VPN-ul lui Surfshark are viteze mari de internet în timpul utilizării de zi cu zi
 • Testele de viteză arată o scădere ușoară până la un nivel rezonabil atât a vitezei de încărcare, cât și a descărcării
 • În opinia noastră, Surfshark este un VPN cu viteze de internet peste medie, datorită performanțelor lor fantastice în timpul utilizării de zi cu zi

Siguranță – Cât de sigură este Surfshark?

Siguranța pe internet ar putea fi cel mai important factor atunci când alegeți un VPN. Când vine vorba de acest factor, suntem foarte mulțumiți de Surfshark. Surfshark ia toate măsurile de precauție necesare pentru a garanta o conexiune sigură. Pe lângă serverele sigure cu protocoale de criptare puternice, acestea oferă posibilitatea de a vă conecta prin două servere VPN în același timp (MultiHop). Aceasta înseamnă că veți fi și mai siguri. Surfshark are, de asemenea, un comutator de ucidere. După ce ați activat acest lucru și se întâmplă ca conexiunea VPN să scadă, datele dvs. nu vor fi trimise online până când conexiunea nu a fost restabilită. În acest fel, puteți naviga și descărca în continuare, fără a fi nevoie să vă faceți griji pentru securitate sau pentru ochii indurați.

Mai mult, Surfshark se află pe Insulele Virgine Britanice, care este o locație foarte sigură pentru orice furnizor VPN. Singurul dezavantaj este că par să funcționeze din Marea Britanie, unde legile privind confidențialitatea nu sunt atât de bune pe cât te-ai putea crede. Acesta este motivul pentru care nu putem oferi Surfshark un scor perfect pentru securitate. Cu toate acestea, această VPN este în general mai sigură decât majoritatea altora, în special VPN-urile gratuite.

Protocoale

Surfshark folosește exclusiv cele două cele mai sigure protocoale: OpenVPN și IKEv2. Deși acest lucru înseamnă că au o gamă limitată de protocoale, cele pe care le oferă sunt foarte puternice. În mod clar, nu sunt dispuși să facă compromisuri când vine vorba de securitatea utilizatorilor lor.

Protocoale de surfing

Logare și confidențialitate

Surfshark are o politică „fără jurnal”. Au depus toate eforturile pentru a solicita cât mai puține informații personale despre dvs. pentru funcționarea VPN. Totuși, acest lucru nu înseamnă că nu au nevoie de informații. La fel ca majoritatea altor furnizori, vor avea nevoie de adresa dvs. de e-mail pentru a crea un cont și informații de plată pentru a vă putea procesa plățile. Mai multe despre asta mai târziu.

În al doilea rând, Surfshark – ca majoritatea VPN-urilor – necesită anumite informații pentru a-și monitoriza serviciul. De exemplu, folosesc informații anonimizate pentru a urmări cât de ocupați sunt serverele lor și pentru a vedea dacă există probleme legate de conexiune. Aceste probleme nu sunt identificabile pentru un anumit utilizator și se referă doar la utilizarea generală a serverelor și serviciilor lor. În plus, Surfshark nu pare să țină niciun registru. Așa cum am menționat anterior, acestea au o politică strictă „fără jurnaluri” și nu am putut găsi nimic în reglementările lor care să contrazică acest lucru.

De ce informații are nevoie Surfshark?

Tot ce trebuie să faceți pentru a crea un cont cu Surfshark, este să oferiți VPN-ului dvs. adresa de e-mail și o parolă. Prin urmare, dacă vă asigurați că nici nu conține informații despre dvs., sunteți bine. Dacă doriți să rămâneți și mai anonimi, vă recomandăm să plătiți printr-un serviciu anonim, cum ar fi Bitcoin. Dacă alegeți să plătiți cu un serviciu precum PayPal, va trebui să partajați câteva informații despre contul dvs. PayPal pentru a finaliza plata.

Concluzie siguranță Surfshark

Am descoperit că Surfshark este un furnizor VPN relativ sigur. Singurele dezavantaje în care ne-am confruntat sunt lucruri cu care se confruntă aproape fiecare VPN. De aceea, am ajuns la următoarele concluzii despre siguranța lui Surfshark:

 • Sediile centrale ale Surfshark sunt situate pe Insulele Virgine Britanice, dar par să funcționeze din Marea Britanie, ceea ce nu este ideal
 • Surfshark este un VPN sigur cu protocoale de criptare foarte puternice (OpenVPN și IKEv2)
 • Surfshark nu păstrează jurnalele
 • Puteți plăti cu Bitcoin pentru a crea un cont Surfshark și trebuie doar să le dați adresa de e-mail și o parolă
 • Surfshark nu ține evidența datelor specifice ale utilizatorului, dar folosește informații anonimizate pentru a determina încărcarea serverului și identificarea posibilelor probleme de conexiune.

Utilizabilitate – Cât de ușor de utilizat este Surfshark?

Surfshark excelează prin ușurința în utilizare. Software-ul lor este foarte ușor de utilizat, deoarece are câteva opțiuni super convenabile. În plus, serviciul lor pentru clienți este foarte ușor de accesat dacă aveți nevoie de ajutor cu ceva până la urmă.

Site-ul Surfshark

Site-ul Surfshark ne amintește puțin de cel al NordVPN. Site-ul este bine organizat, nu prea ocupat și toate informațiile disponibile sunt ușor disponibile. Pe lângă informațiile cheie, precum funcțiile și prețurile din bara de sus, puteți găsi un link către întrebările frecvente din subsol. Secțiunea FAQ este foarte clar organizată. Surfshark este un furnizor care se concentrează complet pe obținerea de informații importante cititorilor și utilizatorilor lor cât mai eficient.

În acest scop, au păstrat secțiunea „Contul meu” a site-ului cât se poate de simplu. Există câteva butoane pentru descărcarea software-ului pentru dispozitive și sisteme de operare specifice. Puteți vedea, de asemenea, când se va încheia abonamentul și există un buton pentru schimbarea parolei și unul pentru deconectare. Prin urmare, este foarte ușor de gestionat contul dvs. Surfshark.

Cont de captură de ecran Surfshark Pagina

Instalarea Surfshark

Procedura de instalare a Surfshark este incredibil de ușoară și simplă. Pe dispozitivele mobile, puteți descărca aplicația VPN din App Store sau Google Play. Pe Mac sau PC, trebuie doar să faceți clic pe pictograma relevantă de pe site-ul web.

Instalarea reală merge astfel:

 1. Alegeți un abonament și parcurgeți pașii procedurii de comandă
 2. Autentificare pe site-ul Surfshark
 3. Faceți clic pe pictograma sistemului de operare
 4. Deschideți fișierul .exe ai descărcat
 5. Parcurgeți pașii asistentului de instalare
 6. Deschideți programul Surfshark făcând clic pe hyperlink
 7. Autentificare cu informațiile de conectare pe care le-ați creat pentru contul dvs.
 8. Dacă doriți, selectați un server, apoi activează Surfshark

Aspectul lui Surfshark și ușurința de utilizare

Software Surfshark

Aspectul și ușurința de utilizare a software-ului Surfshark ar putea fi una dintre cele mai bune caracteristici ale acestui VPN. După ce v-ați conectat, nu veți fi copleșit de nenumărate opțiuni și setări. În schimb, nu ați arătat decât acele lucruri care contează pentru utilizatorul mediu VPN. Toate opțiunile și setările includ o descriere clară și toate meniurile sunt ușor de navigat.

Surfshark nu necesită să selectați manual serverul potrivit pentru orice intenționați să faceți online. Pur și simplu conectați-vă la VPN-ul lui Surfshark și va recunoaște automat când urmează să descărcați un torrent, de exemplu. În acest caz, nu va trebui să selectați manual un server P2P, deoarece programul îl va face pentru dvs. Mai mult, toate serverele americane par să funcționeze cu Netflix și puteți chiar să configurați fără efort un tunel VPN dublu. Toate aceste elemente separate fac din Surfshark o VPN foarte performantă și ușor de utilizat.

Surfshark și Linux

Surfshark este disponibil și pentru utilizatorii Linux. Mai exact, aplicația terminalului este disponibilă pentru utilizatorii Ubuntu și Debian. Din păcate, acest lucru nu este aproape la fel de mulți concurenți precum NordVPN și ExpressVPN. Cu toate acestea, utilizatorii altor distros pot utiliza serverele OpenVPN manuale. Mai jos puteți citi un scurt rezumat al experienței noastre cu utilizarea SurfShark pe un sistem Debian.

Numărul de servere disponibile pentru utilizatorii Linux este oarecum limitat în comparație cu rețeaua de servere generală a lui Surfshark. În loc de cele 1040 de servere, utilizatorii Linux au acces la aproximativ 102 servere distribuite în 61 de țări. Din păcate, calitatea conexiunii dvs. depinde destul de puternic de ce server selectați. Unele dintre serverele Surfshark pot concura cu cei mai buni furnizori VPN de acolo. Alții abia reușesc să obțină un sfert din viteza totală de internet. Ca atare, asigurați-vă că executați un test de viteză rapidă când vă conectați la un nou server pentru a verifica dacă aveți unul dintre cele bune.

Totuși, mai îngrijorător, utilizatorii Linux tind să sufere de scurgeri DNS sau proxy transparente în timp ce sunt conectați la Surfshark. Această problemă poate fi rezolvată dacă sunteți deosebit de priceput cu Linux sau cu ajutorul serviciului pentru clienți. Cu toate acestea, problema nu ar trebui să apară în primul rând.

Ușor de utilizat, însă, este în regulă. Instalarea este o bucată de tort, iar selecția comenzilor pe care trebuie să le înveți este limitată și intuitivă. Surfshark include, de asemenea, o serie de caracteristici suplimentare, cum ar fi o selecție automatizată a celor mai bune server disponibile, un comutator de ucidere, multi-hop și posibilitatea de a comuta cu ușurință între serverele UDP și TCP. Din păcate, aceste caracteristici suplimentare nu compensează scurgerile DNS, proxy transparente sau calitatea inegală a serverelor disponibile. În plus, destul de des, aceste funcții nu sunt chiar disponibile. Din cauza tuturor acestor aspecte negative, SurfShark nu se află în lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Linux.

Prețuri și modalități de plată

Surfshark are un preț rezonabil. Este una dintre cele mai ieftine opțiuni din jur. Ca și în cazul celorlalte VPN-uri, primiți o reducere atunci când vă abonați pentru o perioadă mai lungă. A Abonamentul lunar costă 11,95 USD pe lună, A Abonamentul de un an costă 5,99 USD pe lună, și a Abonamentul pe 2 ani costă doar 1,99 USD pe lună. Pe site-ul lor, aceste prețuri sunt disponibile și în euro, dolari AUS / CAN, yuan chinezesc și lire sterline britanice.

Prețuri Surfshark

Indiferent de la ce abonament primiți, Surfshark oferă o garanție de returnare de 30 de zile, și puteți utiliza abonamentul pe un număr nelimitat de dispozitive. Metodele de plată includ următoarele opțiuni:

 • Card de credit (Mastercard, Visa, American Express și Cardul Discover)
 • PayPal
 • Google Pay
 • Bitcoin și alte criptomonede (folosind CoinGate sau CoinPayments)
 • sofort
 • Alte opțiuni de plată locale

Serviciu clienți

Surfshark are un serviciu excelent pentru clienți. Când am încercat funcția de chat de pe site-ul lor web, am fost contactați și ajutați de un angajat efectiv în termen de un minut. Problema noastră a fost că nu am putea urmări American Netflix la început, dar serviciul pentru clienți ne-a putut ajuta să remediem acest lucru în cel mai scurt timp. De asemenea, am apreciat faptul că vorbim cu o persoană reală. Nu am primit niciun răspuns automat de la un bot. Aceasta este o scutire comparativ cu serviciul pentru clienți la alte VPN-uri.

Concluzie Utilizabilitate Surfshark

Pe baza experiențelor noastre cu Surfshark, am ajuns la următoarele concluzii:

 • Surfshark este un VPN extrem de ușor de utilizat
 • Software-ul lui Surfshark este intuitiv și ușor de înțeles
 • Crearea și gestionarea unui cont este foarte simplă
 • Instalarea software-ului Surfshark este ușoară
 • Serviciul pentru clienți al lui Surfshark este rapid și răspunde personal
 • Surfshark este unul dintre cei mai ieftini furnizori VPN și oferă o garanție de returnare de 30 de zile pentru toate abonamentele lor

Surfshark de rețea de server

Surfshark are o rețea de servere extinsă: au 1040 de servere în 61 de țări și locații. Acest lucru este foarte convenabil pentru ocolirea blocurilor geografice. În majoritatea țărilor, acestea au mai multe servere. Mai ales serverele americane sunt numeroase, cel mai probabil să asigure Netflix să funcționeze pentru această țară.

Mai mult, toate serverele Surfshark sunt prietenoase cu P2P. Aceasta înseamnă că nu va trebui să selectați un server special P2P dacă doriți să descărcați torentele, de exemplu. Mai mult, Surfshark vă oferă opțiunea de a vă conecta la două servere VPN simultan (MultiHop). Datele dvs. vor fi trimise nu prin unul, ci prin două servere VPN. Acest lucru crește securitatea online și anonimatul. Nu toate serverele lui Surfshark acceptă acest lucru. În schimb, există treisprezece combinații preselectate de două servere pe care le puteți utiliza. Trei dintre acestea au un server american ca server de ieșire. Acest lucru este foarte util pentru a debloca o mulțime de conținut geore-restricționat, cum ar fi versiunea Netflix din SUA, fiind în același timp sigur.

Numărul de servere și locații

Surfshark are 1040 de servere în 61 de locații. Aceste locații sunt distribuite în următoarele țări:

Teren
Albania
Australia
Austria
Belgia
Bosnia si Hertegovina
Brazilia
Bulgaria
Canada
Chile
Croaţia
Costa Rica
Croaţia
Cipru
Republica Cehă
Danemarca
Estonia
Finlanda
Franţa
Germania
Grecia
Hong Kong
Ungaria
Islanda
India
Indonezia
Irlanda
Israel
Italia
Japonia
Kazahstan
Letonia
Libia
Luxemburg
Malaezia
Moldova
Olanda
Noua Zeelanda
Nigeria
Macedonia de Nord
Norvegia
Paraguay
Polonia
Portugalia
România
Rusia
Singapur
Serbia
Singapur
Slovacia
Slovenia
Africa de Sud
Coreea de Sud
Spania
Suedia
Elveţia
Taiwan
Tailanda
Curcan
Ucraina
Emiratele Arabe Unite
Regatul Unit
Statele Unite
Vietnam

Adresa IP dedicată

Până în prezent, Surfshark nu oferă posibilitatea de a solicita o adresă IP dedicată. Cu toate acestea, de obicei, vă veți conecta la același server și aceeași adresă IP atunci când alegeți un anumit server. Dar acest lucru nu este întotdeauna cazul: dacă selectați opțiunea „locație optimă”, este posibil să primiți un server diferit de fiecare dată. Acest lucru se datorează faptului că Surfshark analizează cantitatea de trafic pe diverse servere și selectează serverul care funcționează cel mai bine în acel moment.

Cu o actualizare recentă, însă, Surfshark a adăugat unele servere cu o adresă IP „statică”. Aceasta înseamnă că adresa IP a acestor servere va fi întotdeauna aceeași. Deși nu le-am recomanda să le folosim din acest moment, deoarece par să fie partajate și nu sunt dedicate. Cu toate acestea, teoretic, puteți utiliza aceste servere pentru a avea acces la site-uri web și aplicații care vă blochează dacă vă conectați de la o adresă IP diferită de cea obișnuită, în timp ce beneficiați în continuare de o protecție suplimentară, din cauza tunelului și criptarea VPN a lui Surfshark. Cu toate acestea, nu ne-am testat dacă funcționează bine, deci nu putem garanta că acesta este un mod viabil și bun de acces la aceste servicii..

Concluzie rețea de server Surfshark

Acestea sunt concluziile la care am ajuns cu privire la rețeaua de server și locațiile lui Surfshark:

 • Surfshark are o rețea de server excelentă de 1040 de servere în 61 de locații
 • Există o multitudine de servere americane și toate par să funcționeze cu Netflix
 • Surfshark are servere speciale P2P, la care sunteți conectat automat
 • Este posibil să vă trimiteți datele prin două servere VPN în același timp

Opțiunile Surfshark

Pe lângă posibilitățile standard, Surfshark oferă și funcții suplimentare utile. De exemplu, Surfshark are un switch opțional de opțiune, posibilitatea de conectare prin intermediul a două servere VPN în același timp (numesc acest MultiHop), un Whitelister care vă permite să vizitați anumite site-uri web sau aplicații fără a trece mai întâi prin VPN și un CleanWeb opțiune care blochează reclame, trackere și malware. În plus, atât Netflix, cât și torrents funcționează bine cu Surfshark.

MultiHop, Whitelister și CleanWeb

Surfshark captură de ecran MultiHopToate aceste trei funcții Surfshark au funcționat corect atunci când le-am încercat. CleanWeb a reușit să blocheze anunțurile care au reușit să treacă chiar și peste adblockers-ul nostru obișnuit. Opțiunea MultiHop oferă o anumită securitate suplimentară, dar are un impact negativ asupra vitezei dvs. de internet. La urma urmei, traficul dvs. trebuie să parcurgă două servere VPN în loc de unul. Whitelister pentru aplicații și site-uri web vă permite să vă conectați la anumite aplicații și site-uri web în care aveți încredere utilizând propria dvs. adresă IP în loc de cea a serverului VPN. Acest lucru s-ar putea dovedi convenabil în anumite situații.

Screenshot de Surfshark CleanWeb Whitelister

În plus, Surfshark a adăugat recent două noi caracteristici: HackLock și BlindSearch. HackLock este o opțiune pe care o puteți utiliza care vă va anunța atunci când e-mailul sau parolele dvs. ar putea fi în pericol de a fi compromise. BlindSearch este răspunsul lui Surfshark la motorul de căutare anonim DuckDuckGo. Cu toate acestea, atât HackLock cât și BlindSearch sunt încă în versiunea Beta.

Surfshark captură de ecran HackLock BlindSearch

Surfshark și Netflix

Surfshark își propune să deblocheze Netflix pentru toți utilizatorii săi. În timpul testelor noastre, toate serverele americane par să funcționeze cu Netflix. În afară de asta, Surfshark vă permite, de asemenea, să accesați conținutul altor versiuni locale ale Netflix. Surfshark se concentrează activ pe punerea la dispoziția utilizatorilor a bibliotecilor din cincisprezece țări. Aceste țări sunt: ​​Statele Unite, Regatul Unit, Canada, Franța, Germania, Japonia, Olanda, Italia, India, Turcia, Brazilia, Singapore și Norvegia.

Dacă utilizați o altă locație a serverului pentru a vizita Netflix, veți fi trimis automat la versiunea Netflix americană (americană). Pe site-ul lor, Surfshark menționează că le puteți întreba despre orice bibliotecă Netflix pe care doriți să o accesați, dar nu se află pe lista lor. S-ar putea să o poată debloca pentru tine.

În cazul în care încă nu puteți ajunge la Netflix cu acest sistem inteligent, nu ezitați să contactați Surfshark. Chat-ul live de asistență pentru clienți funcționează eficient și, de obicei, vă poate ajuta. Vă pot oferi sfaturi despre ce server să alegeți sau să încercați să rezolvați problema din partea lor. De obicei, vă pot ajuta în câteva minute. Pe scurt, Surfshark este foarte potrivit pentru streaming și Netflix.

Surfshark și torente

Surfshark are servere P2P specializate care vă păstrează un plus de siguranță în timpul descărcării de torrenturi. Nu trebuie să selectați manual aceste servere: acestea sunt activate automat atunci când deschideți un program torrenting. Serverul VPN va recunoaște traficul P2P și vă va conecta la un server P2P. Ba chiar bănuim că s-ar putea să vă conecteze automat prin servere MultiHop. Aceasta înseamnă un plus de protecție împotriva ochilor induriosiți.

Opțiuni de concluzie Surfshark

 • Surfshark oferă diverse caracteristici care blochează anunțurile, site-urile cu lista albă și oferă un nivel crescut de securitate
 • Atat serverele americane, cat si serverele din alte tari au lucrat cu Netflix
 • Puteți descărca torrents cu Surfshark în siguranță și ușor
 • Surfshark pentru Linux nu este la fel de bun ca versiunea Windows

Concluzie – Experiența noastră cu Surfshark

Pro-uri
Contra
Foarte ușor de utilizatSoftware-ul este disponibil numai în limba engleză
Ușor de instalatNicio opțiune pentru a selecta manual un server
Sunt disponibile doar protocoale sigure disponibile și nu există jurnaluriDiferența de viteză între servere poate fi destul de mare
Foarte ieftin
Netflix funcționează în toate țările
Descărcarea torentelor este permisă
Viteză excelentă în timpul utilizării regulate a internetului
Funcții suplimentare utile, precum AdBlocker și Whitelister
Serviciu excelent pentru clienți

În ceea ce ne privește, Surfshark este un furnizor VPN excelent, care este egal cu cele mai mari și mai populare VPN-uri de astăzi. Prețurile sale scăzute, software-ul accesibil și funcțiile suplimentare utile ne-au determinat să plasăm Surfshark în topul clasamentului nostru.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me