Revizuirea PIA (2020): securizat și ieftin | VPNOverview

PIA (Private Internet Access) Review (2020) – O opțiune sigură și ieftină

Accesul la internet privat (de obicei prescurtat ca PIA) este unul dintre cei mai mari furnizori de VPN pe piața VPN în acest moment. Una dintre cele mai bune caracteristici ale acestora este concentrarea lor asupra vieții private. Au o politică strictă fără log, ceea ce face ca PIA să fie deosebit de popular printre utilizatorii torrenți (biți). În plus, Accesul la internet privat este cunoscut pentru aplicațiile și programele sale minimaliste și compacte. Unii consumatori consideră că acesta este un plus, în timp ce alții ar putea considera că este o abandonare. Am testat acest serviciu VPN și am analizat viteza de internet a PIA, securitatea, confidențialitatea, ușurința în utilizare, rețeaua de server și funcțiile suplimentare. Asta am găsit.


PIA a fost cumpărat recent de Kape Technologies. Această companie a achiziționat, de asemenea, furnizorii VPN CyberGhost și Zenmate în ultimii doi ani. Aceasta ar putea însemna unele schimbări pentru PIA în anii următori. Cu toate acestea, este dificil să spunem ce se va întâmpla exact. Vom urmări să vedem dacă modificarea are vreun efect asupra siguranței și vieții private a utilizatorilor lor.

Specificații PIA

 • Conexiuni simultane: 10
 • Torrents: +
 • Netflix: +
 • Sisteme de operare: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • Protocoale: OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP
 • Politica de înregistrare: Fără jurnale
 • Servere: 3300+ servere din 30 de țări
 • Preț: De la 3,33 USD pe lună
 • Banii inapoi garantat: 7 zile

Viteza – Cât de rapid este PIA?

Viteza unei conexiuni VPN depinde de mulți factori diferiți. Unii factori cheie sunt viteza propriei conexiuni, distanța dintre locul în care vă aflați și serverul VPN și viteza și locația serverului cu care schimbați datele, de exemplu serverul web, serverul torrent sau serverul grupului de știri cu care doriți să vă conectați la. Ping-ul (timpul de răspuns) și stabilitatea conexiunii sunt de asemenea foarte importante.

Pentru a vă oferi o idee bună despre modul în care Accesul Internet privat se menține în ceea ce privește viteza, am efectuat diverse teste de viteză. Am luat în calcul și experiențele noastre personale, testând PIA în timpul utilizării zilnice. Puteți găsi rezultatele de mai jos.

Rezultatele testului de viteză PIA

Mai jos, puteți vedea rezultatele testelor de viteză pe care le-am efectuat la Acces la Internet privat. Vă rugăm să rețineți că aceste măsurători variază întotdeauna în funcție de locație, furnizor de internet și de timp al zilei. Din acest motiv, am inclus și un test de viteză al conexiunii noastre fără VPN ca reper.

Viteză fără VPN (Speedtest.net):

Speedtest PIA fără VPN

Acestea sunt rezultatele de la speedtest.net ale propriei noastre conexiuni la internet fără a utiliza un VPN. Acesta este un test „gol” pe care îl vom folosi pentru a compara celelalte rezultate.

Viteza cu un server local (Speedtest.net):

Speedtest PIA VPN local

Acestea sunt rezultatele de la speedtest.net ale conexiunii noastre de internet atunci când ne conectăm la un server PIA cel mai aproape de locația noastră. Rezultatele sunt promițătoare. Ping-ul a crescut ușor, de la 4 la 7, dar viteza de descărcare și încărcare a scăzut cu greu. În practică, astfel de rezultate ar trebui să însemne că observați puțin sau nicio diferență de viteze de internet atunci când utilizați un astfel de server VPN.

Viteza cu un server SUA (Speedtest.net):

Speedtest PIA VPN SUA

Acestea sunt rezultatele testelor de viteză ale conexiunii noastre de internet atunci când ne conectăm la un server PIA din Statele Unite. Aceasta arată o imagine complet diferită: ping-ul a crescut enorm, în timp ce viteza de descărcare și încărcare a scăzut substanțial. Cu alte cuvinte, se observă întârzieri cu rezultate de acest fel. Astfel de rezultate nu sunt surprinzătoare pentru un server VPN situat la o distanță mare de utilizator. La urma urmei, această distanță înseamnă că tot traficul pe internet trebuie să facă o ocolire mare peste serverul respectiv înainte de a fi trimis la locul potrivit. Acest lucru aproape că întârzie conexiunea.

Viteza în timpul utilizării de zi cu zi

PIA este un VPN foarte plăcut pentru utilizarea de zi cu zi. Cu greu am observat o diferență în comparație cu conexiunea noastră de internet fără VPN. Am putea răsfoi, reda muzică și videoclipuri și am putea folosi YouTube – toate fără întârziere sau alte probleme. De asemenea, am putut urmări American Netflix cu un server american. În orice caz, Netflix a avut nevoie de puțin timp în plus pentru a memora un episod, dar videoclipul a fost redat fără probleme. Am putea juca jocuri online fără niciun decalaj și am putut, de asemenea, descărca torrenturi foarte rapid: un fișier de aproape 2 GB în 15 minute. În total, nu am observat cu greu că conexiunea noastră VPN PIA a fost activată atunci când am folosit-o pentru activități de internet de zi cu zi – o calitate excelentă pentru a avea un VPN.

Viteza de concluzie PIA

 • Rezultatele testelor de viteză au fost mixte, cu rezultate bune pentru serverele PIA locale și unele mai mici pentru serverele americane
 • În timpul utilizării de zi cu zi, viteze de internet nu scad sau, cu greu, scade la navigare, streaming sau descărcare

Siguranță – Cât de sigur este PIA?

VPN-urile se referă la securitate și anonimat. Un furnizor VPN bun ar trebui să se ocupe cu atenție de datele dvs. și să se asigure că niciuna dintre acestea nu cade în mâinile greșite. De asemenea, ar trebui să vă protejeze confidențialitatea și să vă permită să rămâneți cât mai anonimi atunci când utilizați serviciile lor. PIA pune siguranța și confidențialitatea pe primul loc și, prin urmare, excelează cu siguranță la aceste aspecte. Ei folosesc doar cele mai puternice protocoale VPN, mențin o politică fără jurnal și necesită informații personale cât mai puține. În această secțiune, vom aprofunda puțin mai profund aceste aspecte ale accesului la internet privat.

Protocoale

Când vine vorba de securitate și criptare, Accesul la internet privat are lucrurile lor în ordine. Funcționează cu diverse protocoale (OpenVPN, PPTP, IPsec / L2TP) și au un proxy SOCKS5. Majoritatea utilizatorilor vor dori să opteze pentru OpenVPN, deoarece acesta este un protocol solid. Vrei mai multă viteză și ești mai puțin îngrijorat de criptarea datelor? Apoi puteți alege cu ușurință unul dintre celelalte protocoale din software-ul PIA. Pentru a afla mai multe despre protocoale, puteți consulta articolul nostru care compară toate diferitele protocoale de pe piață.

Logare și confidențialitate

Accesul la internet privat este cunoscut pentru atenția acordată vieții private, care este arătat de fiecare mișcare a furnizorului. PIA menține o politică strictă fără jurnal. Acest lucru creează o experiență mai sigură și mai anonimă pentru utilizatori, pe care PIA o valorează mai presus de toate. Datele de navigare ale utilizatorului nu sunt niciodată stocate pe hard disk-uri, ci pe un dispozitiv special nul. Acesta este un dispozitiv virtual care se preface automat ca și cum orice date trimise prin acesta nu există. După ce informațiile au fost scrise pe dispozitivul null, acestea nu pot fi preluate. Astfel, PIA poate garanta politica lor fără jurnal.

Deoarece PIA nu înregistrează nimic, nu pot să predea informații în cazul unei ordonanțe judecătorești. Sediile centrale ale PIA sunt în Statele Unite, ceea ce a fost o alegere conștientă. SUA este una dintre puținele țări din lume care nu are o politică obligatorie de păstrare a datelor. Aceasta înseamnă că PIA nu este obligată să stocheze informații pentru o anumită perioadă, așa cum se întâmplă adesea în Europa. Cu toate acestea, din moment ce PIA se află în SUA, este posibil să fie obligați să înceapă înregistrarea informațiilor la un anumit utilizator pentru a ajuta la identificarea acestora după o hotărâre judecătorească. În timpul mai multor studii și investigații, PIA s-a dovedit că nu deține nicio informație despre utilizarea VPN a clienților lor.

PIA a dovedit că ia intimitatea clienților lor în serios în mai multe rânduri. Un exemplu este alegerea lor de a elimina serverele ruse din rețeaua lor de servere. Cu câțiva ani în urmă, Rusia a decis că tot traficul de date interne trebuie înregistrat cel puțin un an. Această lege a făcut imposibilă PIA să garanteze confidențialitatea utilizatorilor acestora, motiv pentru care au decis să nu mai ofere servere rusești.

Când utilizați un furnizor VPN extern, puneți întotdeauna o parte din confidențialitatea dvs. în mâinile lor. Acest lucru înseamnă că trebuie să vă plasați încrederea în ele. Din fericire, până în prezent, nu există indicii că PIA a afectat confidențialitatea clienților lor. Dimpotrivă, stau alături de clienții lor la fiecare răsucire și întoarcere.

Ucide întrerupătorul

Omoară OpritAccesul la internet privat are un comutator de ucidere pe care îl puteți găsi în setările tabloului de bord. Un comutator de omor activat vă asigură că nu pierdeți accidental nicio informație atunci când conexiunea VPN este pierdută timp de un minut. În plus, acest VPN are un mod unic de blocare a domeniilor care sunt utilizate pentru reclame, trackere și malware. Această funcție se numește PIA MACE și poate fi găsită în setările sub comutatorul de omor.

De ce informații are nevoie PIA?

Înainte de a putea începe să utilizați serviciul VPN al PIA, compania va avea nevoie de informațiile dvs. de plată. Accesul la internet privat oferă multe posibilități de plată anonimă, la care vom reveni mai târziu. Dar trebuie doar să știți că nu trebuie să le oferiți informații personale în acest scop dacă nu doriți. Plătește cu adică Bitcoin este foarte ușor. Prin urmare, vi se cere doar să furnizați o adresă de e-mail funcțională, astfel încât PIA să vă poată conecta contul la acesta. Desigur, puteți să înregistrați o nouă adresă de e-mail special pentru PIA, astfel încât să nu vă poată fi identificată.

În continuare, PIA va crea un nume de cont pentru dvs. și veți primi un „ID de comandă” într-un e-mail de confirmare după ce ați plătit. Puteți utiliza aceste coduri atunci când trebuie să comunicați cu echipa de asistență, de exemplu. Este nevoie de toate: o adresă de e-mail funcțională. În afară de aceasta, PIA poate fi utilizat în întregime anonim.

Concluzie siguranță PIA

 • PIA funcționează cu diverse protocoale puternice, cum ar fi OpenVPN
 • PIA are o politică strictă fără jurnal
 • PIA are un comutator de încărcare integrat și PIA MACE pentru blocarea anunțurilor, a trackerelor și a programelor malware
 • Singura informație pe care trebuie să le oferiți pentru a vă crea un cont este o adresă de e-mail și informațiile dvs. de plată, dar ambele pot fi realizate anonim

Utilizabilitate – Cât de ușor de utilizat este PIA?

Facilitatea utilizatorului poate crea sau rupe un serviciu VPN. Un panou de bord care este ușor de navigat înseamnă că puteți configura VPN-ul în cel mai scurt timp. Un preț bun face mai mic pasul către protejarea online. Un site web bine organizat înseamnă că aveți un tablou de bord funcțional pe computer în cel mai scurt timp. Și, în sfârșit, un serviciu bun pentru clienți vă poate ajuta să vă întoarceți rapid online fără griji atunci când întâmpinați o problemă.

Toate aceste lucruri contează atunci când se stabilește ușurința de utilizare a unui furnizor VPN. PIA notează foarte satisfăcător toate aceste aspecte.

Site-ul PIA

Website-ul de acces la internet privat conține o încărcătură de informații, separat în mod convenabil în elemente de meniu. Pagina principală oferă un rezumat al celor mai importante informații despre serviciul lor, care include motivele pentru care se folosește o VPN, un scurt videoclip care explică ce face un VPN, prețurile diferitelor abonamente, diferitele caracteristici ale PIA și unele recenzii..

Website PIA Pagina principală

Folosind meniul din partea de sus, puteți accesa celelalte părți ale site-ului. Aici, aflați mai multe despre cum funcționează un VPN și cum arată rețeaua de server PIA. În plus, veți găsi descărcări, servicii pentru clienți, bloguri și pagina de logare pentru contul personal. Site-ul este (aproape în întregime) disponibil în mai multe limbi.

Crearea unui cont este foarte ușoară și se întâmplă automat atunci când vă înregistrați pentru un abonament. Puteți face acest lucru selectând unul dintre abonamentele de pe pagina principală sau făcând clic pe „Înregistrați-vă acum” din meniu. Selectați abonamentul, selectați metoda de plată și completați înregistrarea completând restul informațiilor necesare. Tot ce trebuie să faceți acum este să descărcați software-ul.

Instalarea PIA

Software-ul PIA poate fi descărcat pentru Windows, MacOS, Linux, iOS și Android. Există, de asemenea, extensii pentru Chrome, Firefox și Opera. Prin urmare, PIA este compatibil cu aproape toate dispozitivele. Pagina „Descărcați” a site-ului PIA vă arată toate opțiunile afișate în mod corect. Pur și simplu faceți clic pe sistemul de operare potrivit pentru a descărca fișierul relevant.

Ecran de descărcare PIA

Am folosit aplicația Windows PIA, de aceea instrucțiunile de descărcare pe care le vom explica vor fi pentru Windows. Imediat ce deschideți fișierul descărcat, instalatorul va porni. Instalarea tabloului de bord durează mai puțin de un minut, dar este totuși explicată cu pas cu pas PIA. Utilizați informațiile contului dvs. pentru a vă autentifica. Acum puteți începe cu adevărat.

PIA-Screenshot Windows-Home

Aspectul PIA și ușurința de utilizare

Programul PIA este conceput pentru a vă califica cât mai puțin. Când deschideți tabloul de bord, veți vedea un buton „ON” mare, o hartă mică și serverul VPN selectat pentru dvs. După conectarea cu serverul VPN, veți găsi adresa IP în partea de jos, împreună cu IP-ul serverului VPN pe care îl utilizați în acel moment. Dacă faceți clic pe săgeata din partea de jos, veți vedea mai multe informații și posibilități: servere VPN selectate în mod regulat, performanța și utilizarea conexiunii dvs., setări rapide și tipul de abonament pe care îl aveți.

PIA Screenshot App Homescreen

Când faceți clic pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus, veți putea accesa setări mai cuprinzătoare. De exemplu, puteți configura limba, tema și preferințele generale în „General” sau puteți examina informațiile contului dvs. în „Cont”. Comutatorul de ucidere și PIA MACE pot fi găsite în „Confidențialitate”. În plus, puteți configura preferințele de rețea sub „Rețea” și preferințele de conectare la „Conexiune”. Aceste setări sunt puțin mai avansate, dar sunt configurate la cele mai bune setări pentru utilizatorii care doresc să înceapă imediat în mod implicit. În sfârșit, puteți găsi asistență – cum ar fi un tur al software-ului și un link către asistența – în secțiunea „Ajutor”..

PIA Screenshot Setări iOS

Panoul de bord va dispărea de pe afișaj atunci când nu îl utilizați. Dacă aveți nevoie, îl puteți găsi în bara de activități. Uneori, trebuie să faceți clic pe săgeata mică din colțul din dreapta jos al afișajului (^). Va trebui să faceți clic pe aceasta dacă doriți să activați sau să dezactivați conexiunea. În acest fel, aplicația va rămâne ascunsă dacă nu ai nevoie de ea. Aceasta este o caracteristică utilă atunci când doriți să vă păstrați VPN-ul la vedere, dar poate fi enervant atunci când doriți să faceți ceva în tabloul de bord: de îndată ce faceți clic pe altă parte din afișaj, tabloul de bord nu mai este..

În general, software-ul PIA este transparent și plăcut de utilizat. Are un aspect calm și opțiuni clare.

Prețuri și modalități de plată

PIA oferă trei abonamente din care să alegeți: o opțiune lunară, una de 6 luni și anuală. Dacă vă decideți asupra a plan lunar– pe care îl puteți anula după fiecare lună – va costa 9,95 USD pe lună. A Plantă de 6 luni coboară la 5,99 USD pe lună. Dacă alegeți o plan anual, veți cheltui doar 2,85 USD pe lună. Aceasta înseamnă că economisiți peste 50% în comparație cu un abonament lunar. Pe scurt: cu cât abonamentul este mai lung, cu atât este mai ieftin pentru tine.

Preturi PIA

Toate abonamentele la Acces Internet privat vă oferă acces complet la întreaga rețea VPN. De asemenea, oferă o garanție de returnare de 7 zile, permițându-vă să încercați VPN înainte de a vă angaja.

PIA acceptă multe opțiuni de plată diferite:

 • PayPal
 • Card de credit (Visa, MasterCard, Amex, Discover, JCB)
 • AmazonPay
 • Bitcoin
 • BitcoinCash
 • Zcash
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Bitpay
 • ideal
 • sofort
 • Mint Preplătit
 • grindă

Credem că sunt multe opțiuni pentru plata abonamentului. Există diferite metode de plată anonime, cum ar fi Bitcoin, care vă permit să mențineți confidențialitate completă, chiar și atunci când vine vorba de achiziționarea conexiunii VPN. Din nou, PIA pune primul anonimat, ceea ce este foarte apreciat de mulți utilizatori – inclusiv de noi înșine.

PIA și Linux

PIA are grijă de utilizatorii Linux. Pentru utilizatorii de distribuție Debian, Fedora, Slackware și Arch, este posibil să instalați OpenVPN prin terminal. Cu toate acestea, este mult mai bună opțiunea de a instala Windows UI pentru Linux. Mai ales pentru utilizatorii noi de Linux, acest lucru poate fi incredibil de convenabil. Cu un astfel de UI disponibil pentru Linux, PIA este unul dintre foarte puținii furnizori VPN care au încercat să ușureze viața utilizatorilor Linux. Din păcate, aplicația este disponibilă numai pentru distribuțiile Linux care au și suita de software systemd. Acestea includ Linux Mint, Ubuntu, Debian și Arch.

Rețeaua de servere PIA nu este cea mai extinsă și nici nu conține cele mai rapide servere de acolo – această onoare este valabilă pentru ExpressVPN. Dar există o mulțime de servere pentru marea majoritate a utilizatorilor, iar majoritatea serverelor prezintă un grad vizibil de fiabilitate și consecvență. În timp ce testam PIA, nu am întâmpinat probleme de securitate. Pentru a finaliza totul, PIA oferă o serie de funcții suplimentare utile. În primul rând, există propriul program PIA numit „Mace”. Acest program oferă securitate suplimentară împotriva reclamelor, a trackerelor și a programelor malware. În aplicație, aveți, de asemenea, opțiunea de a comuta la serverele DNS personalizate sau de a modifica nivelul de criptare. Desigur, există și un comutator de ucidere și, în sfârșit, puteți alege să vă orientați traficul printr-un proxy SOCKS5 pentru tunelarea suplimentară prin SSH.

Poate că PIA nu are cele mai multe servere sau cele mai rapide servere, dar PIA este concurențial și consistent în fiecare categorie. Indiferent dacă este vorba de viteză, securitate sau utilizare, PIA oferă un produs de calitate, care este o alegere excelentă pentru majoritatea utilizatorilor Linux.

Serviciu clienți

Serviciul de asistență PIA oferă diverse posibilități. Puteți consulta baza lor de date sau manualele de instrucțiuni atunci când aveți o problemă. De asemenea, este posibil să oferiți feedback dacă credeți că PIA ar trebui să rezolve o anumită problemă existentă sau să adăugați o funcție. Alți utilizatori pot „vota” pentru asta, după care PIA va stabili dacă pot face ceva cu feedback-ul.

Pagina de asistență PIA

Dacă aveți o problemă pe care nu o puteți remedia după consultarea bazei de date, puteți contacta PIA completând un formular de contact. Va trebui să dați informații despre contul dvs. și să vă adresați întrebarea. Acest formular trebuie completat în limba engleză. Vei primi răspunsul lor prin e-mail.

Le-am trimis singuri o întrebare și am primit un răspuns înapoi după 6 ore. Email-ul conținea informații mai detaliate și întrebări de urmărire care ne-ar putea ajuta mai mult dacă am avea nevoie. În total, răspunsul a fost suficient de amănunțit. Chiar dacă PIA nu oferă chat live și, prin urmare, trebuie să așteptați un pic pentru un răspuns, credem că sistemul pe care îl au acum este foarte decent.

Concluzie utilizabilitate PIA

 • Site-ul PIA este foarte informativ și clar
 • Instalarea PIA este rapidă și fără efort
 • Programul PIA poate fi găsit în bara de activități și este ușor de navigat
 • Există trei abonamente PIA, dintre care un plan de un an este cea mai ieftină opțiune, la 2,85 USD pe lună
 • PIA oferă multe și diferite opțiuni de plată anonime
 • Serviciul pentru clienți este util și funcționează printr-un formular online și e-mail, deși este un pic lent

Rețea de server PIA

Rețeaua de server a unui furnizor VPN vă determină posibilitățile. Va trebui să puteți alege dintre mai multe locații de server dacă doriți să evitați o restricție geografică. De exemplu, când doriți să urmăriți oferta American Netflix dintr-o altă țară. În această secțiune, vă vom spune câte servere și locații de server ofera Acces Internet privat. De asemenea, vom explica pe scurt de ce PIA a ales să nu ofere adrese IP dedicate.

Numărul de servere și locații

În acest moment, Accesul la internet privat are peste 3300 de servere în 30 de țări. Pentru majoritatea utilizatorilor, aceasta este mai mult decât suficientă servere pe locații ample. PIA indică faptul că lucrează continuu la extinderea rețelei lor de server, astfel încât puteți verifica site-ul lor pentru a afla cele mai noi dezvoltări.

Screenshot de regiuni PIA

În momentul scrierii, PIA are diverse servere (și locații server) în 30 de țări:

Țară
Număr de locații server
Numărul de servere
Australia3142
Austria117
Belgia115
Canada3246
Republica Cehă117
Danemarca126
Finlanda120
Franţa148
Germania279
Hong Kong116
Ungaria110
India14
Irlanda110
Israel18
Italia113
Japonia116
Luxemburg110
Mexic133
Olanda1548
Noua Zeelanda116
Norvegia128
Polonia110
România128
Singapur120
Spania114
Suedia1100
Elveţia185
Emiratele Arabe Unite14
Regatul Unit3188
Statele Unite14 1525

Adresa IP dedicată

Accesul la internet privat nu oferă adrese IP dedicate. Ei doresc întotdeauna să ofere cea mai înaltă formă de anonimat posibil, motiv pentru care toate adresele lor IP sunt adrese partajate. Acest lucru vă protejează mai bine confidențialitatea online. PIA vede un IP dedicat ca fiind altceva decât o conexiune de internet normală și nesigurată și, prin urmare, nu vede niciun motiv pentru a oferi acest serviciu.

Concluzie rețea server PIA

 • În prezent, PIA are peste 3300 de servere în 30 de țări
 • Au 14 locații server în SUA
 • PIA nu oferă adrese IP dedicate

Opțiunile PIA

Majoritatea utilizatorilor consideră că este important ca o VPN să le păstreze în siguranță și anonime, dar o VPN vă oferă, de asemenea, mai multă libertate de a utiliza internetul. De exemplu, puteți accesa oferta Netflix din diferite țări, ceea ce înseamnă că puteți viziona o selecție mai mare de emisiuni și filme. Descărcarea torentelor este, de asemenea, mult mai sigură cu un VPN. Vom discuta aceste posibilități în această secțiune.

PIA și Netflix

Pictograma aplicației NetflixUrmărirea (străină) Netflix este un subiect fierbinte în lumea VPN. Netflix luptă puternic împotriva VPN-urilor și blochează orice adresă IP despre care știu că este de la un furnizor VPN. Pentru mulți furnizori, este dificil ca Netflix să funcționeze cu conexiunea lor VPN ca urmare. PIA face tot posibilul pentru a face acest lucru posibil.

Când ne-am efectuat testul, am putut accesa Netflix-ul american din Olanda printr-un server VPN din New York. PIA ne-a spus că Netflix funcționează pe serverele lor americane, canadiene și britanice. Acest lucru sugerează că lucrează din greu pentru a menține acest lucru. În orice caz, în acest moment, este posibil să urmăriți oferta Netflix-ului american din alte țări, folosind PIA.

PIA și torente

Este posibil să descărcați fișiere prin P2P atunci când folosiți serverele private de acces la Internet. Descărcarea torentelor este ușoară și merge repede. Nici nu observați că utilizați un VPN, cu excepția faptului că sunteți într-adevăr protejat și că descărcați în mod anonim.

Extensia browserului PIA

Pe lângă software-ul PIA, PIA are și o extensie la îndemână a browserului. Acest lucru funcționează aproximativ la fel ca software-ul obișnuit pentru desktop și smartphone. Diferența este că extensia browserului asigură doar că traficul browserului rulează prin VPN. Alte aplicații care folosesc internetul, dar nu rulează prin browser, nu sunt protejate de conexiunea VPN. Apropo, extensia browserului vă oferă opțiuni suplimentare cu privire la urmărire, așa cum se arată mai jos într-o captură de ecran cu setările extensiei.

Setări pentru extensia browserului PIA

PIA Squid-Proxy

Dacă te-ai uitat pe site-ul PIA, poate ai observat că vorbesc și despre ceva numit „Proxy Squid”. Am văzut că există destul de multe întrebări despre acest online, așa că am considerat că este necesar să explicăm pe scurt care este acest lucru. Proxy-urile Squid de la PIA sunt utilizate la utilizarea extensiei browserului. PIA folosește aceste Proxy-uri Squid pentru a menține traficul de extensii al browserului separat de traficul lor obișnuit de aplicații VPN. Proxy-urile Squid pot cache site-urile web pentru a le face să se încarce mai rapid dacă vizitați același site de mai multe ori.

Opțiuni de concluzie PIA

 • Puteți urmări Netflix-ul american, britanic și canadian cu PIA
 • Descărcarea torentelor cu PIA este ușor, rapid și sigur
 • PIA folosește Squid Proxies pentru extensia browserului lor

Interviu cu PIA

Am avut ocazia să adresăm câteva întrebări oamenilor din spatele scenei la Accesul Internet privat. Am vorbit despre siguranța și confidențialitatea serviciului lor și modul în care gestionează serverele lor. Aflați care au fost întrebările noastre și răspunsurile pe care PIA le-a avut pentru noi (deși versiunea ușor condensată).

1. Păstrați jurnalele care v-ar permite să conectați o adresă IP la un anumit utilizator?

„Nu, nu păstrăm jurnalele.”

2. Ne puteți spune ceva mai multe despre legile de păstrare a datelor pe care trebuie să le respectați?

„În prezent, în SUA nu există legi care să oblige furnizorii VPN să stocheze date.”

3. Ce instrumente utilizați pentru a monitoriza și combate utilizarea necorespunzătoare a serviciilor dvs.?

„Nu monitorizăm și nu înregistrăm activitățile utilizatorilor noștri. Uneori, acest lucru poate duce la probleme când serverele noastre sunt abuzate, deoarece nu putem identifica utilizatorul care încalcă regulile. Enumerăm în detaliu ce este și nu este permis în termenii noștri de utilizare. Ocazional, un client ne va contacta pentru că are nevoie de ajutor pentru a încălca regulile noastre (de exemplu, pentru că înseamnă să pirateze, să falsifice sau să efectueze o altă activitate ilegală). Întotdeauna reziliem aceste conturi. ”

4. Ce se întâmplă când primiți un aviz de predare DMCA sau echivalentul european al acestuia?

„Avizele de preluare DMCA sunt gestionate de Departamentul nostru juridic. Cu toate acestea, ne este imposibil să conectăm informații la un anumit utilizator, deoarece nu păstrăm jurnalele. “

5. Ce măsuri se fac dacă se emite o hotărâre judecătorească pentru urmărirea unui anumit utilizator? Sa întâmplat asta până acum? Ați putea identifica un utilizator într-un astfel de caz?

„Ordinele Curții sunt gestionate de Departamentul nostru juridic. Dar, din moment ce nu înregistrăm nimic, nu putem transmite date. “

6. Sunt permise BitTorrent și alte trafic de partajare a fișierelor pe toate serverele tale?

„Da, torrenting-ul este permis pe toate serverele noastre, deși descărcarea și partajarea materialelor ilegale nu este permisă prin lege. Din când în când, există furnizori care vor bloca portalurile utilizate pentru torrente. De aceea, avem câteva servere care permit redirecționarea porturilor, astfel încât să putem ocoli aceste blocuri. “

7. Aveți propriile dvs. servere DNS?

„Da, avem propriile servere DNS. Acestea previne posibile scurgeri DNS. Aplicațiile noastre PIA folosesc automat aceste servere DNS. “

8. Aveți control fizic asupra tuturor serverelor?

„Momentan, avem 3292 de servere în peste 29 de țări. Acesta este motivul pentru care suntem obligați să utilizăm o serie de centre de date externe și furnizori, care sunt obligați prin acorduri stricte, care sunt în conformitate cu valorile Accesului la Internet privat. De asemenea, monitorizăm continuu starea și reglementările țărilor în care se află serverele noastre. Dacă există modificări în reglementări, stabilim dacă „costurile și beneficiile” încă ne îndeplinesc cerințele. În unele cazuri unice, acest lucru va duce la suspendarea serviciilor noastre într-o anumită țară (cum ar fi în 2016 în Rusia). “

Concluzie – Experiența noastră cu PIA

Pro-uri
Contra
Securitate puternicăNici un serviciu de clienți live
Fără jurnalePanoul de bord face parte din bara de sarcini
Concentrare puternică asupra vieții private
Multe servere
Servere rapide
Relativ ieftin
SUA Netflix funcționează
Software și site web simple și clare

Accesul la internet privat este unul dintre cei mai mari furnizori VPN ai momentului. Sunt cunoscuți pentru concentrarea lor pe securitate și confidențialitate. Și dintr-un motiv întemeiat: politica lor fără jurnal este etanșă și urmăresc cu atenție orice schimbări din lume care ar putea afecta confidențialitatea utilizatorilor lor. În plus, oferă o selecție largă de servere și locații de server, care oferă, în general, o conexiune stabilă și rapidă. Netflixul american și alte servicii de streaming par să fie acceptate în mod corespunzător.

În plus, PIA are un preț rezonabil atunci când vă înregistrați la un abonament pentru o perioadă mai lungă de timp. Acest lucru, combinat cu un software simplu și curat, face ca noi să recomandăm cu plăcere PIA dacă sunteți în căutarea unui VPN de calitate. Singurele dezavantaje posibile sunt lipsa unei discuții live cu serviciul pentru clienți și faptul că tabloul de bord dispare atunci când faceți clic pe altă parte din ecran. Este de la sine înțeles că acestea sunt dezavantaje minore, pe care unii le pot considera chiar active. În concluzie, PIA este un furnizor VPN foarte fiabil, rapid și bun.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me