Revizuire Hide.me (2020): rapid și ușor de utilizat | VPNOverview

Hide.me Review (2020) – O VPN rapidă și ușor de utilizat

Hide.me este un furnizor de VPN relativ nou. Ei urmăresc să ofere un serviciu VPN rapid și sigur. Hide.me este inițial germană și a fost fondată în 2012 (se numea Hide.io). Compania este situată în Malaysia, din cauza legislației în materie de confidențialitate din țara respectivă. Furnizorul devine mai cunoscut în fiecare zi și are deja 10 milioane de utilizatori în întreaga lume.


Hide.me a fost creat pentru a oferi o rețea virtuală virtuală (VPN) ușor de utilizat, dar foarte sigură. În ultima vreme au urmărit, de asemenea, să fie cel mai rapid VPN de pe piață. Hide.me este unul dintre puținii furnizori VPN care este certificat fără jurnal. Vom analiza toate aceste afirmații, ulterior în revizuire.

Hide.me oferă o criptare bună și este foarte rapid. Acest VPN este puțin mai scump decât majoritatea altor furnizori VPN. Din fericire, puteți încerca Hide.me gratuit cu garanția lor de returnare a banilor de 30 de zile. Ele oferă chiar și un serviciu gratuit, dar atunci când utilizați asta, vă vor limita datele.

Instalarea Hide.me este relativ ușoară și, cu planul lor Premium, puteți utiliza un abonament pentru 10 dispozitive în același timp. În acest fel puteți proteja o mulțime de dispozitive simultan pentru a vă proteja anonimatul.

Specificații Ascunde.me

 • Conexiuni simultane: 10
 • Torrents: +
 • Netflix:
 • Sisteme de operare: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • Protocoale: OpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, IKEv2, IKEv1, SoftEther
 • Politica de înregistrare: Fără jurnale
 • Servere: 1560 de servere în 60 de locații
 • Preț: De la 4,99 USD pe lună
 • Banii inapoi garantat: 30 de zile

Viteza – Cât de rapid este Hide.me?

Viteza este o parte importantă din experiențele oamenilor cu furnizorii de VPN. Este enervant atunci când fluxul video trebuie să se tamponeze sau dacă există un interval de timp în timpul jocurilor. Deoarece acest lucru este atât de important, am testat rapid viteza serverelor Hide.me. Am făcut acest lucru prin executarea unor teste de viteză cu diferite servere și analizând viteza în timpul utilizării zilnice. Puteți citi totul despre experiența noastră de mai jos.

Rezultatele testului de viteză Ascundeți.me

Aici puteți găsi rezultatele mai multor teste de viteză pe care le-am executat pentru diferite servere Hide.me. Am testat din locația noastră în Olanda. Rețineți că rezultatele ar putea fi foarte diferite dacă vă aflați în altă parte a lumii. Totuși, acest lucru ar trebui să ofere o indicație generală a vitezei lor.

Viteză fără VPN (Speedtest.net):

Speedtest fără VPN

Mai sus puteți verifica viteza de internet de care ne bucurăm fără a utiliza VPN.

Viteza cu un server local în Olanda (Speedtest.net):

Speedtest cu VPN NL

Această imagine arată rezultatele vitezei noastre de internet când ne-am conectat printr-un server Hide.me din Haarlem (Olanda). După cum vedeți, rezultatele au rămas practic aceleași, ceea ce este destul de extraordinar pentru un VPN.

Viteza cu un server SUA (Speedtest.net):

Speedtest cu VPN VS

Acestea sunt rezultatele testului nostru cu un server din S.U.A. Aceste rezultate pot fi importante dacă doriți să accesați conținut american dintr-o altă țară. După cum vedeți, vitezele nu s-au schimbat prea mult. Acest lucru este neașteptat, deoarece cel mai adesea o distanță fizică între dvs. și server va duce la viteze de conectare mai mici.

Viteza în timpul utilizării zilnice

Viteza serverelor Hide.me este foarte bună în utilizarea de zi cu zi. Am testat acest lucru mergând asupra afacerii noastre la fel cum suntem obișnuiți, pentru a vedea dacă am experimentat un sughiț cu Hide.me. Am folosit VPN-ul în timpul navigării, al aburării, al descărcării și al jocurilor; acestea au fost rezultatele:

În timpul navigării obișnuite nu am observat nicio diferență de viteză sau de timp de încărcare. Cu acest VPN puteți vizita site-urile dvs. favorite, fără modificări vizibile. Descărcarea fișierelor și a aplicațiilor nu a fost nici o problemă.

De asemenea, am testat mai multe servicii de streaming cu VPN Hide.me, pentru a vedea cum aceasta ar afecta tamponarea și încărcarea videoclipurilor și a muzicii. Din nou, nu am întâmpinat nicio problemă și am putut folosi servicii precum YouTube și Spotify fără probleme. Acest lucru face ca Hide.me să fie o VPN ideală dacă doriți să urmăriți materiale geo-blocate. Din păcate, nu îl poți folosi pentru a urmări Netflix. Mai târziu în recenzie vom explica de ce.

Viteza de concluzie Ascunde.me

Verdictul nostru despre viteza cu Hide.me este următorul:

 • Hide.me oferă un VPN cu viteze bune.
 • Testele de viteză arată o mică diferență între viteza de încărcare și încărcare cu sau fără VPN.
 • În timpul utilizării obișnuite, al descărcării și al streamingului, nu am observat o schimbare a vitezei.

Siguranță – Cât de sigură este Hide.me?

Hide.me este un furnizor VPN care prioritizează funcțiile de securitate și confidențialitate. Securitatea este în general văzută ca cel mai important aspect al unei VPN. Nu doriți că terții să aibă acces la informațiile dvs. personale și un VPN vă va proteja împotriva acestui lucru. Mai jos puteți citi despre politica de jurnal la care aderă Hide.me. Mai mult, vă vom informa despre informațiile de care are nevoie Hide.me de la dvs. dacă doriți să creați un cont.

Protocoale

Hide.me are o securitate excelentă cu criptarea AES pe 256 biți. Acesta este în general considerat cel mai bun nivel de criptare disponibil. Mai mult, Hide.me acceptă o mulțime de protocoale diferite. Puteți alege dintre următoarele protocoale:

 • OpenVPN
 • SSTP
 • PPTP
 • L2TP
 • IPsec
 • IKEv2
 • IKEv1
 • SoftEther.

Site-ul Hide.me prezintă o imagine de ansamblu a acestor protocoale. În această imagine de ansamblu, ele ilustrează punctele tari și slabe ale fiecărui protocol. Acest lucru este foarte util și vă poate arăta ce protocol va funcționa cel mai bine cu sistemul dvs. de operare. Am recomanda întotdeauna protocolul OpenVPN, deoarece este cea mai sigură opțiune. Mai jos puteți vedea explicația pentru protocolul OpenVPN pe site-ul Hide.me.

Deschide protocolul VPN

Logare și confidențialitate

Hide.me spune că respectă o politică strictă „fără jurnaluri”. Aceasta înseamnă că nu colectează date personale. Deoarece Hide.me se află în Malaezia, nu sunt obligați să păstreze jurnalele. Malaezia nu are reguli care să oblige companiile să țină jurnalele.

Hide.me nu păstrează niciun jurnal de utilizator, dar există o notă laterală; păstrează jurnalele de conexiune temporare. Aceasta înseamnă că compania poate vedea când „clientul x” se conectează la unul dintre serverele VPN ale acestora. Cu toate acestea, Hide.me nu poate vedea cine este clientul X, acestea primesc doar date anonimizate ale utilizatorilor. Mai mult, stochează aceste jurnale doar câteva ore și după aceea sunt șterse definitiv.

Este practic imposibil pentru furnizorii VPN să nu țină jurnalele. De asemenea, adesea, jurnalele de conexiune nu invadează prea mult confidențialitatea utilizatorului. Ei folosesc aceste jurnale de conexiune pentru a-și îmbunătăți serviciile. Se pot asigura doar că serverele lor nu vor fi supraîncărcate doar dacă știu când sunt utilizate serviciile lor. Hide.me anonimizează complet aceste jurnalele de conexiune și nu înregistrează adresa dvs. IP.

De ce informații are nevoie Hide.me?

Pentru a crea un cont cu Hide.me aveți nevoie de o adresă de e-mail, după înregistrare puteți șterge adresele de poștă din setările contului. În funcție de modalitatea de plată aleasă, va trebui să furnizați și informații suplimentare. Hide.me folosește un terț pentru a gestiona toate plățile. Aceștia susțin că această companie externă nu vă va vedea adresa IP sau identitatea. Obțineți un număr de plată care nu vă poate fi legat. Mai mult, acest număr de plată este distrus imediat după plată. În acest fel, veți rămâne complet anonim atunci când veți plăti abonamentul Hide.me.

Concluzie siguranță Ascundeți.me

După testarea securității Hide.me, putem încheia următoarele lucruri:

 • Hide.me este un VPN solid și sigur.
 • Folosesc o puternică criptare AES de 256 biți.
 • Hide.me nu împărtășește informații cu terți.
 • Puteți alege dintre mai multe protocoale.
 • Hide.me păstrează doar jurnalele de conectare, care sunt distruse după câteva ore.

Utilizabilitate – Cât de ușor de utilizat este Hide.me?

Hide.me este un furnizor foarte user-friendly, accesibil și ușor de înțeles pentru oricine. Mai jos veți putea găsi informații despre site-ul lor web, procesul de instalare, aspectul aplicațiilor, prețurile, metodele de plată și, în final, asistența pentru clienți..

Site-ul Hide.me

Site-ul Hide.me este clar și prezintă toate informațiile pe care le puteți aștepta de la un furnizor VPN. Pe pagina principală puteți găsi informații despre Hide.me, de ce ați avea nevoie de un VPN și recenzii ale software-ului lor. Acestea oferă site-ul lor în mai multe limbi.

În plus, puteți găsi informații despre rețeaua lor de server și protocoale pe site-ul lor web. De asemenea, are o filă clară, unde puteți găsi descărcări de software și o filă cu toate planurile de abonamente posibile. Această imagine arată site-ul web Hide.me.

Site-ul Hide.me

Din păcate, nu am găsit o opțiune de căutare pe site-ul web, ceea ce poate îngreuna găsirea de informații foarte specifice. Când vă conectați la contul dvs. Hide.me, veți vedea o imagine de ansamblu asupra datelor contului. Puteți găsi, de asemenea, ghiduri aici, care vă vor facilita instalarea software-ului pe dispozitiv.

Instalarea Hide.me

Instalarea Hide.me pe dispozitivele dvs. este foarte simplă. Puteți alege să instalați aplicația pe dispozitivul dvs. sau puteți descărca software-ul pentru un anumit protocol și puteți modifica setarea computerului sau Mac-ului. Prima opțiune este cea mai ușoară. Puteți găsi aplicația lor în App Store sau Google Play Store. Când ați instalat aplicația, nu trebuie decât să completați detaliile contului dvs. și veți fi gata de acces.

Aplicația Hide.me

Mai sus puteți vedea aplicația Hide.me din Appstore. Aplicația va utiliza automat cel mai potrivit protocol pentru sistemul dvs. de operare. Pentru Windows acestea sunt IKEv2 și PPTP și pentru Mac folosește protocolul IKEv2 cu IKEv1 ca back-up. Acest lucru înseamnă că nu puteți utiliza OpenVPN în aplicație, ceea ce este prea rău, deoarece acesta este cel mai sigur protocol. Cu toate acestea, există o excepție, Android acceptă OpenVPN.

După ce ați instalat aplicația, puteți începe să navigați pe internet în siguranță. Trebuie doar să completați detaliile contului, așa cum puteți vedea mai jos.

Pagina de introducere Ascundeți.me

A doua opțiune pentru instalare este puțin mai dificilă. Cu toate acestea, această metodă vă oferă mai multe opțiuni în protocoale. Dacă vă conectați la pagina contului dvs. pe site-ul Hide.me, puteți găsi un ghid pentru instalare pentru toate protocoalele și sistemele de operare diferite. Urmând aceste ghiduri, puteți instala orice protocol vă place pe dispozitiv.

Aspectul ascuns și ușurința de utilizare

Hide.me este un furnizor de VPN foarte ușor de utilizat, ceea ce le face o potrivire perfectă cu persoane care sunt noi pentru VPN-uri. Aplicația este simplă; aveți un buton pentru a vă conecta la serverul Hide.me și puteți alege locația serverului. Software-ul are aspect profesional și toate opțiunile și funcțiile funcționează bine. Aplicația este oferită în mai multe limbi, printre care se numără engleza.

Aplicația super simplă are câteva dezavantaje. De exemplu, nu puteți modifica setările. Acest lucru înseamnă că nu puteți schimba protocoalele în timp ce utilizați aplicația. În timp ce majoritatea utilizatorilor VPN vor lăsa setările implicite oricum, unii utilizatori ar putea dori să schimbe protocoalele pentru a-și optimiza protecția în diferite activități online.

Aplicația poate să lipsească de unele setări, dar are unele funcții îngrijite. Aplicația Hide.me are o funcție de „reconectare automată”, „killswitch”, „protecție împotriva scurgerilor IP” și „protecție împotriva scurgerii DNS”. Aceste funcții vă asigură că nu eliminați accidental informațiile în momentele neprotejate. Aplicația va asigura tot ceea ce faceți online.

Hide.me își propune să creeze o aplicație prietenoasă pe care toată lumea o să știe să o folosească. Totuși, acest lucru înseamnă că utilizatorii mai avansați s-ar putea simți uneori limitați.

Fronturi de aplicații Hide.me

Prețuri și modalități de plată

Hide.me nu este cel mai scump și nici cel mai ieftin furnizor VPN de acolo. Acestea oferă mai multe planuri de abonamente diferite. În primul rând, ei oferă un cont gratuit. Cu acest cont gratuit, sunteți limitat la 10 GB pe lună, puteți alege doar din 5 locații server și puteți utiliza doar 1 dispozitiv la un moment dat. În plus, abonamentele plătite vor avea probabil servere mai rapide, deoarece sunt mai puțin aglomerate.

Acestea oferă abonamente premium la trei prețuri diferite. Probabil că cele mai bune opțiuni sunt ale lor Plan de 2 ani că poți obține numai 4,99 USD lunar. În acest moment chiar beneficiați de două luni gratuite cu acest plan. Mai mult, acestea oferă un abonament pentru un an, care costă 8,32 USD pe lună. În sfârșit, puteți obține și serviciul lor Premium pentru o luna, asta te va costa12,95 USD.

ascunde-mi prețurile

Hide.me are o garanție de returnare de 30 de zile pentru toate abonamentele plătite. Mai mult, puteți plăti pentru contul dvs. Hide.me cu cardul dvs. de credit, PayPal, debit direct SEPA sau Bitcoin.

Serviciu clienți

Hide.me oferă mai multe modalități de a răspunde la întrebările tale. Pe site-ul web puteți găsi o pagină frecventă de întrebări frecvente. De asemenea, vă puteți pune întrebările printr-un e-mail. Serviciile pentru clienți sunt oferite doar în engleză, ceea ce poate fi dificil dacă limba engleză nu este prima ta limbă. Puteți, de asemenea, să vă încercați norocul pe forumul Hide.me, unde vă puteți îndrepta întrebările către alți utilizatori. În cele din urmă, blogurile Hide.me oferă informații despre actualizări și știri.

Pentru a ne face o idee despre prietenia serviciului clienți Hide.me, am luat legătura cu ei. Când trimiteți un e-mail la Hide.me veți primi un mail înapoi cu informații de autentificare. Dacă vă autentificați cu aceste informații, primiți un cod de asistență pentru clienți, care ajută persoanele de la asistența clientului să identifice problema dvs. Din păcate, această modalitate de comunicare nu a funcționat atunci când am încercat-o.

În cele din urmă, am primit un e-mail cu răspuns la întrebarea noastră. Ei au ilustrat explicația cu capturi de ecran și imagini, ceea ce a făcut ușor să le urmeze instrucțiunile. Am primit un răspuns la e-mailul nostru în două ore și ne-au adresat într-un mod politicos și prietenos, după cum puteți vedea mai jos:

serviciul clienți Hide.me

Serviciul pentru clienți funcționează bine și veți primi un răspuns eficient la întrebarea dvs. Hide.me oferă o funcție de chat live, dar am avut probleme cu asta. Puteți utiliza chatul live doar dacă aveți un bilet de asistență pentru clienți. Din păcate, nu am putut să vă conectăm cu informațiile din e-mail. Acest lucru poate fi destul de frustrant dacă căutați o soluție rapidă. (Actualizați: Potrivit Hide.me aceste probleme cu biletele de asistență au fost rezolvate).

Concluzie utilizabilitate Ascunde.me

După utilizarea VPN-ului Hide.me un timp, putem încheia următoarele lucruri despre ușurința în utilizare a acestui furnizor.

 • Aplicația este ușor de utilizat și funcționează intuitiv
 • Site-ul Hide.me este clar și simplu de utilizat
 • Instalarea Hide.me este ușoară pentru toate sistemele de operare
 • Aplicația are posibilități limitate
 • Puteți plăti pentru Hide.me cu cardul de credit, Paypall, SEPA și bitcoin
 • Software-ul este disponibil în mai multe limbi
 • Serviciul pentru clienți este bun, dar funcția de chat live nu a funcționat

Rețea de server Hide.me

Rețeaua de servere Hide.me a crescut în ultimii ani. Mai jos veți afla tot ce trebuie să știți despre această rețea. În plus, puteți afla dacă acest furnizor oferă sau nu un serviciu IP dedicat.

Numărul de servere și locații

Cu peste 1560 de servere în 60 de locații diferite, Hide.me a crescut semnificativ în ultimii doi ani. Hide.me se adresează în principal pieței europene și nord-americane, ceea ce înseamnă că majoritatea serverelor lor sunt amplasate acolo. Oferă 9 locații server în SUA și 2 în Olanda. De asemenea, au început să se extindă și în Asia, dar accentul este încă pe lumea occidentală.

Motivul pentru care Hide.me nu are o mulțime de servere este pentru că gestionează singure serverele. Au un set extins de reguli pe care le stabilesc pentru a garanta securitatea utilizatorilor lor. O parte din acest proces este că își gestionează propriile servere. Din păcate, acest lucru înseamnă că rețeaua lor de servere se extinde doar încet. Dacă sunteți în căutarea unui VPN cu o mulțime de opțiuni de server, poate doriți să căutați în altă parte. De exemplu, puteți consulta articolul nostru comparativ care oferă o listă cu cei mai buni furnizori VPN.

Adresa IP dedicată

Cu Hide.me nu este posibil să obțineți o adresă IP dedicată. Fiecare adresă IP pe care Hide.me o furnizează este partajată cu alți utilizatori. Aceasta înseamnă că va fi imposibil de urmărit Netflix, deoarece blochează adresele IP fiind utilizate de mai multe persoane în același timp. Mai mult, unele site-uri web vor solicita o identificare suplimentară, deoarece le accesați de la mai multe adrese IP diferite.

Hide.me oferă o adresă IP „statică”, ceea ce înseamnă că vă conectați la același server de fiecare dată când utilizați aplicația. În acest fel, nu veți provoca nicio suspiciune cu site-urile web din cauza numeroaselor adrese IP pe care le utilizați. Nu vor cere validare suplimentară, ceea ce vă va economisi timp până la urmă. Cu toate acestea, mai partajați adresa IP cu alți utilizatori.

Dacă doriți cu adevărat ca furnizorul dvs. VPN să ofere un IP dedicat, poate doriți să aruncați o privire asupra recenziei noastre NordVPN.

Concluzie rețea server Hide.me

Am ajuns la următoarea concluzie despre rețeaua de server Hide.me:

 • Hide.me are o rețea de server relativ mică, dar rapidă
 • Rețeaua cuprinde 1560 de servere în 60 de locații diferite
 • Hide.me controlează și administrează propriile servere pentru o securitate suplimentară
 • Hide.me nu furnizează adrese IP dedicate
 • Oferă un „IP static”

Opțiunile Hide.me

Hide.me oferă cele mai multe funcții VPN obișnuite, dar vă oferă și câteva opțiuni suplimentare. Aici puteți afla mai multe despre aceste opțiuni și puteți citi despre Hide.me în combinație cu Netflix și descărcare torrent.

Opțiuni suplimentare ascunde.me

Omoară OpritÎn primul rând, Hide.me oferă un comutator de ucidere care vă va asigura că dispozitivul dvs. este protejat, chiar și atunci când conexiunea este pierdută momentan. Această combinație cu funcția lor de „reconectare automată” înseamnă că probabil nu veți observa nimic, dar Hide.me vă va păstra în siguranță.

Cu contul Hide.me Premium, obțineți libertate cu funcția „Transmiterea portului dinamic”. Acest lucru vă va ghida firewall-urile trecute.

În sfârșit, Hide.me oferă și protocolul SoftEther, care este un protocol mai rapid decât OpenVPN frecvent utilizat. OpenVPN are o viteză maximă de 100 MB / sec, în timp ce SoftEther poate atinge viteze de 900 MB / sec.

Hide.me și Netflix

Așa cum se întâmplă cu tot mai mulți furnizori VPN, serverele Hide.me sunt blocate de Netflix. Serviciul de streaming încearcă în mod activ să blocheze utilizatorii VPN care încearcă să obțină acces la conținutul Netflix al unei alte regiuni. Din păcate, există doar câțiva furnizori VPN care reușesc să rămână în fața Netflix, iar Hide.me nu este unul dintre ei. Dacă doriți să urmăriți Netflix cu un VPN, puteți consulta lista noastră de cei mai buni furnizori VPN pentru a urmări American Netflix.

Ascundeți.me și torente

În cele din urmă, am testat descărcarea de torrente cu Hide.me. Nu am întâmpinat probleme. Un fișier de 1,2 GB a fost efectuat în mai puțin de 5 minute. Hide.me permite descărcarea de torrente prin rețele peer-to-peer pentru majoritatea serverelor lor. Pe site-ul lor web indică clar ce servere acceptă acest tip de descărcare și ce servere nu. De exemplu, serverele din SUA, S.U.A. și Australia nu permit descărcarea de torrent, dar serverele din Olanda.

Opțiuni de concluzie Ascundeți.me

 • Hide.me are o funcție „comutator de ucidere”, „reconectare automată” și o funcție „Transmiterea portului dinamic”.
 • Hide.me acceptă protocolul SoftEther foarte rapid
 • Netflix nu este accesibil cu Hide.me
 • Puteți descărca torentele prin rețelele P2P cu majoritatea serverelor Hide.me

Concluzie – Experiența noastră cu Hide.me

Pro-uri
Contra
Ușor de folositNu există adrese IP dedicate
Ușor de instalatDoar câteva setări în aplicație
Servere rapideFără acces la Netflix
Opțiune gratuităNu există chat live care funcționează
Descărcarea torentelor este posibilă
O mulțime de protocoale posibile (inclusiv SoftEther)
Garanție de returnare de 30 de zile

Hide.me este un VPN rapid și ușor de utilizat. Este deosebit de plăcut pentru noii utilizatori VPN datorită interfeței lor intuitive de aplicație. Hide.me este o opțiune super sigură, deoarece nu păstrează jurnalele de utilizator. Ele oferă servere bune, dar nu la fel de mulți ca și alți furnizori. Multe dintre serverele lor acceptă descărcarea prin rețele peer-to-peer. Cu siguranță, recomandăm Hide.me persoanelor care nu au încercat încă un serviciu VPN. Dacă sunteți în căutarea unei VPN simple, rapide și sigure, Hide.me ar putea fi serviciul pentru dvs.!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me