PureVPN Review (2020): ieftin, rapid, simplu | VPNOverview

PureVPN Review (2020) – ieftin, rapid, simplu de utilizat

În această recenzie vom vorbi despre PureVPN-furnizor VPN. PureVPN este unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de VPN care are servere din întreaga lume. Cu acest serviciu VPN, traficul dvs. de internet este criptat, ascuns și anonimizat, în timp ce puteți evita restricțiile. PureVPN este cunoscut ca un serviciu decent, cu servere rapide și care vă oferă posibilitatea de a urmări Netflix-ul american. De asemenea, puteți evita restricțiile pe internet cu PureVPN, cum ar fi cenzura în țări precum China, Turcia sau Rusia. Și este posibil să descărcați complet anonim filme și serii prin intermediul torentelor cu PureVPN. Cu toate acestea, veți observa că PureVPN a avut probleme cu logarea în trecut, motiv pentru care nu putem avea încredere completă în politica lor de logare.


Specificații PureVPN

 • Conexiuni simultane: 5
 • Torrents: +
 • Netflix: +
 • Sisteme de operare: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • Protocoale: OpenVPN, L2TP / IPsec, SSTP, IKEv2, PPTP
 • Politica de înregistrare: Jurnalele de rețea
 • Servere: 2000+ servere din 140+ țări
 • Preț: De la 1,32 USD pe lună
 • Banii inapoi garantat: 31 de zile

Caracteristici PureVPN

Iată cele mai importante caracteristici rezumate de PureVPN

 • Conexiuni PPTP, L2TP și SSTP și criptare de 256 biți
 • Comutatoare de bandă largă și server nelimitate
 • Viteza de conectare 1Gbps
 • Nu există jurnalele de activitate, accesul la server este înregistrat doar 5 zile (nu site-urile web pe care le-ați vizitat)
 • Până la 5 conexiuni simultane pe un singur cont
 • Indicat atunci când anumite date nu trebuie să treacă printr-o conexiune VPN
 • Software și aplicații gratuite pentru Windows, Mac, iOS și Android
 • Funcția de router virtual: aceasta vă permite să transformați computerul într-un router cu VPN cu care vă conectați până la 10 dispozitive.
 • Compatibil cu routere DD-WRT, Smart TV, Chromecast, Amazon Fire TV Stick și Roku.
 • Suport de chat live 24/7 cu angajatori eficienți și prietenoși.
 • Opțiuni de plată flexibile
 • Politica de garanție înapoi de 31 de zile

Windows PureVPN

PureVPN și Netflix

În ultima vreme Netflix a luptat împotriva utilizatorilor VPN și proxy. Acestea sunt în mare parte utilizatori care doresc să utilizeze americanul Netflix din afara SUA. Acest lucru permite utilizatorilor să acceseze mult mai multe filme și serii.

Din fericire, PureVPN are o soluție pentru această problemă. Din când în când creează noi adrese IP americane pe care încearcă să le păstreze în afara blocajelor Netflix cât mai mult timp.

Dacă doriți să utilizați aceste servere, vă recomandăm să contactați echipa PureVPN; ei vă vor sfătui ce servere vă oferă cel mai bun acces la Netflix în orice moment. În timpul testului nostru, serverul atribuit a funcționat foarte bine. În primul minut, calitatea fluxului a fost rezonabilă, dar după un minut am putea transmite fluxul american Netflix în HD fără niciun sughiț sau timp de încărcare. Pe lângă faptul că puteți transmite fluxul american Netflix, aveți acces și la meciurile de fotbal internațional și alte meciuri sportive dacă sunteți în vacanță în străinătate.

PureVPN Netflix

Viteza serverului

Software-ul PureVPN arată bine și funcționează bine, dar viteza de conectare este bună?

Viteza de conectare pe care o puteți obține cu o conexiune VPN depinde de câțiva factori. Factorii cei mai importanți sunt; viteza proprie de conectare, tipul de criptare pe care îl utilizați, locația serverului VPN și locația proprie și distanța la server.

Conexiunea de internet pe care am testat-o ​​este o conexiune 150mbit. Cu serverele din Olanda, Marea Britanie și Germania, viteza de conectare a ajuns până la 100mbit. Același lucru va fi valabil și pentru majoritatea țărilor din Europa. Viteza de conectare la SUA era în jur de 70 domenii. În total, am fost foarte fericiți de viteza de conectare pe care o aveam și credem că va fi suficient pentru majoritatea utilizărilor. În practică am putea naviga fără încetiniri vizibile, urmări YouTube, urmări Netflix și descărca.

Pret PureVPN

Pret PureVPN

PureVPN oferă câteva pachete. Tariful depinde de durata abonamentului pentru care v-ați înscris. Cu cât perioada de abonament este mai lungă, cu atât trebuie să plătiți mai puțin pe lună. PureVPN oferă următoarele tarife:

 • VPN nelimitat (1 lună) 10,95 USD pe lună
 • VPN nelimitat (1 an) 5,81 USD pe lună
 • VPN nelimitat (5 ani) 1,65 USD pe lună

PureVPN oferă o politică de returnare de 31 de zile pe toate pachetele.

Securitate și confidențialitate PureVPN

PureVPN are câteva funcții puternice de criptare. Unul dintre cele mai importante este suportul pentru numeroase protocoale de criptare VPN care include câteva dintre cele puternice: OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP și IKEv2. Personal am recomanda OpenVPN cu criptarea AES de 256 biți și SHA-1 pentru verificarea datelor, deoarece acest lucru este mult mai sigur decât celelalte opțiuni. PureVPN oferă și soluții pentru scurgeri DNS și scurgeri IPv6. Acest lucru dovedește că serviciul lor oferă o criptare foarte bună.

Când vine vorba de datele de înregistrare, trebuie să concluzionăm că PureVPN înregistrează anumite jurnalele. Aceasta include informații precum numele, adresa de e-mail, numărul de telefon (numai de la utilizatori din anumite țări) și jurnalele de sesiuni. Jurnalele de sesiune înregistrează momentul în care a fost făcută o conexiune și utilizarea datelor, nici jurnalele de activitate. Mai ales atunci când utilizați servere IP partajate, va fi foarte dificil să urmăriți orice activitate pe care ați făcut-o, deși am prefera să nu păstreze deloc jurnalele. Mai mult, a existat în trecut un caz în care PureVPN a distribuit informații cu autoritățile, ceea ce indică faptul că au păstrat jurnalele și că erau dispuși să le comunice cu FBI. Deși compania spune că nu mai păstrează jurnalele, nu putem șterge acest lucru din memoria noastră complet.

Mai mult, sediul PureVPN este situat în Hong Kong. Aici nu există legi privind păstrarea datelor, astfel încât PureVPN nu este obligat să înregistreze date despre utilizatori.

Locații server PureVPN

PureVPN oferă servere în multe țări. În total, sunt peste 2000 de servere în 141 de țări disponibile. Un grup mic de țări în care PureVPN are servere:

SUA, Marea Britanie, Australia, Brazilia, Canada, Chile, China, Costa Rica, Germania, Egipt, Franța, Hong Kong, Irlanda, Indonezia, Italia, Japonia, Lituania, Luxemburg, Malaezia, Olanda, Noua Zeelandă, Panama, România , Rusia, Singapore, Africa de Sud, Coreea de Sud, Suedia, Elveția, Taiwan, Thailanda, Turcia, Ucraina, Polonia, Argentina, Belgia, Danemarca, Mexic, Norvegia, Vietnam, Islanda.

Servere PureVPN

Serviciu clienți PureVPN

Suportul clienților PureVPN a fost îmbunătățit recent semnificativ. În acest moment, acestea oferă și suport 24 de ore la 24 de chat pe lângă bilete și asistență prin e-mail. Am testat acest chat-support cu câteva întrebări tehnice dificile, iar la toate acestea s-a răspuns corect în câteva minute. Având în vedere asistența clienților, PureVPN se descurcă foarte bine.

Concluzie PureVPN

PureVPN este un furnizor VPN suficient de decent. Aplicația este bine proiectată și are software ușor de utilizat, cu ghiduri „cum să” bazate pe capturi de ecran. PureVPN oferă o gamă largă de servere rapide cu conexiuni stabile. Prețurile lor sunt rezonabile și au oferte frumoase din când în când. Faptul că am putut viziona Netflix-ul american fără emisiune va fi un argument bun pentru a convinge multe persoane să se înscrie la un abonament PureVPN. În plus, este de asemenea drăguț să descarci anonim fără probleme cu PureVPN.

În cele din urmă, avem unele probleme cu politica lor de jurnal. Este posibil să-și fi schimbat modul, dar este în spatele minții noastre faptul că acest furnizor a împărtășit jurnalele de utilizator cu autoritățile. Din cauza acestor evenimente trecute, nu putem spune definitiv că PureVPN nu ține jurnalele.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me