NordVPN Review (2020): Fără jurnale și criptare sublimă

NordVPN Review (2020) – Fără jurnale, criptare sublimă și servere Netflix funcționale!

NordVPN este considerat unul dintre VPN-urile de top din industrie. De fapt, NordVPN a devenit liderul pieței în 2019. Acest lucru se datorează în parte eforturilor lor de a-și promova serviciile pe rețelele de socializare populare, cum ar fi YouTube. Șansele sunt că ai întâlnit un videoclip sponsorizat de NordVPN anul trecut.


NordVPN este o filială a Tefinkom & Co. Cu sediul central al companiei lor holding din Panama, NordVPN și baza sa de utilizatori se bucură de un nivel ridicat de libertate în ceea ce privește legislația pe internet. Având sediul central în Panama înseamnă, de asemenea, că NordVPN nu este susceptibilă la schimbul de date prin alianța „14 ochi”.

NordVPN a fost înființată în 2008, iar compania a lucrat din greu pentru a se dovedi ca un furnizor VPN de încredere și rapid, cu standarde ridicate de confidențialitate. NordVPN chiar a depășit kilometrul suplimentar și a reușit să ocolească apărările VPN ale Netflix, astfel încât utilizatorii lor să poată experimenta pe deplin posibilitățile unei rețele de proxy în timp ce pot de asemenea să urmărească American Netflix. În această recenzie, vom discuta despre viteza, siguranța, ușurința în utilizare, rețeaua de server și funcționalitatea NordVPN.

Specificații NordVPN

 • Conexiuni simultane: 6
 • Torrents: +
 • Netflix: +
 • Sisteme de operare: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • Protocoale: OpenVPN, IKEv2 / IPsec
 • Politica de înregistrare: Fără jurnale
 • Servere: Mai mult de 5400 de servere în 57 de țări
 • Preț: De la 3,49 USD pe lună
 • Banii inapoi garantat: 30 de zile

Viteză – Cât de rapid este NordVPN?

Dacă utilizați o VPN, nu doriți ca aceasta să încetinească prea mult conexiunea la internet. Am testat NordVPN pe o varietate de dispozitive pentru o perioadă îndelungată pentru a-i testa viteza. Pierderea potențială a vitezei de internet a fost evaluată folosind speedtest.net. Puteți analiza concluziile noastre de mai jos.

Rezultatele testelor de viteză NordVPN

Performanța excepțională a NordVPN ne-a surprins prin surprindere. În recenzia noastră anterioară, viteza NordVPN nu a putut concura cu cea a altor furnizori VPN premium. Acest lucru s-a schimbat clar. Am testat atât serverele NordVPN din țara noastră, cât și cele din SUA. Rețineți că rezultatele dvs. cu viteza personală cu NordVPN pot varia în funcție de viteza și locația dvs. de internet.

Viteză fără VPN (Speedtest.net):

Speedtest NordVPN Fără VPN

Acestea sunt rezultatele testelor de viteză ale rețelei noastre „goale”, fără utilizarea unui VPN. Vom folosi aceste numere ca măsurătoare de bază pentru a compara toate celelalte rezultate ale noastre.

Viteza cu un server local (Speedtest.net):

Speedtest NordVPN NL

Mai sus puteți vedea rezultatele testelor de viteză ale rețelei noastre atunci când sunteți conectat la unul dintre serverele locale NordVPN. Există scăderi minime ale vitezei de descărcare și de încărcare, dar aceste diferențe sunt neglijabile.

Viteza cu un server SUA (Speedtest.net):

Speedtest NordVPN SUA

Rezultatele de mai sus detaliază viteza la care a ajuns rețeaua noastră când ne-am conectat la cel mai rapid server american. Viteza de încărcare în special arată o scădere semnificativă. Viteza de descărcare este însă cel mai important factor pentru majoritatea utilizatorilor VPN. Acesta din urmă nu este afectat atât de mult, prin urmare, considerăm în continuare performanța NordVPN ca fiind excelentă. Cu toate acestea, nu uitați că am testat din Olanda, astfel încât dacă sunteți în SUA în sine, veți obține rezultate mai bune la conectarea la un server american.

Viteza în timpul utilizării zilnice

NordVPN este la fel de rapid în utilizarea zilnică? Răspunsul este un da definitiv. Am încercat acest VPN în timpul mai multor activități de zi cu zi, inclusiv navigare simplă, jocuri de bază și descărcare. Atât descărcarea prin P2P, cât și platforme dedicate, cum ar fi Steam, au mers extrem de rapid. După toate aceste testări, putem concluziona în siguranță că nu există nicio diferență notabilă de viteză între o conexiune prin NordVPN și una fără VPN. Pentru noi, totul a mers la fel de lin.

Majoritatea furnizorilor de VPN moderne vă permit automat să vă conectați la serverul lor cel mai rapid posibil într-o anumită locație, iar NordVPN nu face excepție. Acest sistem, combinat cu numeroasele servere NordVPN, garantează o conexiune stabilă și rapidă.

Viteza de concluzie NordVPN

 • NordVPN este foarte rapid
 • Testele de viteză arată doar o mică scădere a vitezei
 • În timpul utilizării zilnice nu există nicio diferență notabilă de viteză, nici măcar în timpul jocurilor
 • NordVPN se conectează automat la cel mai rapid server posibil disponibil
 • Descărcarea P2P a fost foarte ușoară cu NordVPN

Siguranță – Cât de sigură este NordVPN?

O altă parte importantă a procesului nostru de revizuire VPN este verificarea politicilor de securitate și confidențialitate. Acesta este cel mai sigur costumul puternic al NordVPN. După cum am menționat anterior, sediul NordVPN este situat în Panama. În această secțiune, vom explica de ce acesta este un avantaj cert. Mai mult, vom analiza protocoalele acceptate de NordVPN, politica lor de logare și opțiunea de comutare a omorârii.

Protocoale

NordVPN are niveluri militare de criptare. În special, acestea utilizează criptarea datelor AES pe 256 biți. Acest lucru, împreună cu serverele lor bine protejate și firewallul excelent, fac ca siguranța NordVPN să fie foarte solidă. Mai mult, oferă și suport pentru o mulțime de protocoale diferite, inclusiv IKEv2 / IPsec mai rapid. Cu toate acestea, recomandăm protocolul OpenVPN, deoarece în general este considerat cea mai sigură opțiune. NordVPN acceptă următoarele protocoale:

 • OpenVPN
 • IKEv2 / IPsec

Logare și confidențialitate

Pictograma jurnalelor NordVPNDupă cum am menționat anterior, NordVPN este înregistrat în Panama. În această țară, aceștia au o legislație excelentă privind confidențialitatea, ceea ce înseamnă că NordVPN nu este obligat să păstreze jurnalele utilizatorilor lor. Nu există mulți furnizori care să spună cu adevărat că nu păstrează jurnalele clienților lor, așa cum face Nord. Pentru a asigura acest lucru și pentru a evita un server posibil să fie piratat, NordVPN lucrează la servere RAM fără disc, care nu conțin deloc informații sensibile. În cazul unui hack, nu vor fi găsite date sau fișiere de configurare pe el – deci nu există informații de furat.

Mai mult, NordVPN acceptă și obfsproxy. Această tehnică (Tor) este menită să împiedice inspecția Deep Packet, care permite utilizarea unui VPN pentru a rămâne ascunsă. Acest lucru ar putea permite utilizatorilor din țări precum China și Turcia, în care utilizarea VPN este în general interzisă, să obțină un VPN care să funcționeze. NordVPN oferă, de asemenea, o protecție suplimentară împotriva scurgerilor IP.

Serverul finlandez a fost piratat

În 2019, NordVPN a dezvăluit că unul dintre serverele finlandeze NordVPN a fost piratat anul precedent. O persoană neautorizată a reușit să obțină acces la sistemul centrului de date care deținea serverul. Deși aceasta a fost o problemă serioasă și a devenit un adevărat șoc, NordVPN a gestionat bine situația. Nu s-au scurs date personale sau jurnalele clientului, deoarece furnizorul nu ține niciun registru. Serverul afectat nu mai este utilizat și NordVPN și-a încheiat contractul cu centrul de date.

Încă de la hack, NordVPN a făcut tot ce le-a stat în putere pentru a-și spori securitatea. Niciunul dintre celelalte servere nu a fost afectat. Indiferent, furnizorul a verificat și verificat îndeaproape serverele sale. De asemenea, planifică un audit complet al infrastructurii, precum și un nou audit fără jurnal.

Mai mult, ei s-au alăturat inițiativei de încredere VPN împreună cu alți furnizori bine considerați, cum ar fi Surfshark și ExpressVPN. NordVPN a demarat, de asemenea, un program de recompensare a erorilor, încurajând hackerii etici de „pălărie albă” să caute bug-uri în sistemul NordVPN, astfel încât să le poată rezolva. NordVPN utilizează acum servere RAM fără discuri și a crescut standardul de securitate al furnizorilor serverelor lor. În cele din urmă, își construiesc propria rețea de servere, deținută exclusiv de NordVPN. Toate acestea arată cât de serios își iau siguranța clienților.

În ciuda hack-ului, NordVPN rămâne unul dintre cele mai sigure VPN-uri premium pe piață. Locația lor și politica puternică fără log-uri demonstrează că NordVPN vă va păstra datele personale în siguranță și vă va proteja confidențialitatea.

Ucide întrerupătorul

Pentru protecție suplimentară, NordVPN are, de asemenea, propria sa opțiune de comutare a omorârii. Această opțiune este foarte similară cu comutatorul de ucidere al altor servicii VPN. Se asigură că nu veți scurge date personale atunci când vă pierdeți temporar conexiunea la serverul VPN. În schimb, conexiunea dvs. de internet va fi complet întreruptă până când conexiunea VPN este de rezervă și funcționează.

În afară de asta, NordVPN vă permite să plasați anumite aplicații și programe pe o listă specială de ucidere a aplicațiilor. În acest fel, doar acele aplicații specifice vor fi închise dacă conexiunea VPN scade. Acest lucru poate fi foarte util. Imaginați-vă că utilizați de obicei un browser pentru activități private, în timp ce utilizați un altul pentru navigare online mai puțin sensibilă. Prin adăugarea primului browser la lista de ucideri, vă veți asigura că acest browser va fi oprit odată pierdută conexiunea VPN sigură, în timp ce celălalt browser continuă să funcționeze. Veți avea un control complet asupra a ceea ce puteți și nu puteți face în timp ce VPN-ul dvs. este scăzut. Cu alte cuvinte: acest comutator de ucidere este extrem de util și sigur.

De ce informații are nevoie NordVPN?

Pictograma de date NordVPNPentru a crea un cont cu NordVPN, aveți nevoie doar de o adresă de e-mail și o parolă. Puteți alege să utilizați o adresă de e-mail de unică folosință dacă doriți să rămâneți mai anonimi. NordVPN nu va solicita informații suplimentare precum numărul de telefon sau adresa de domiciliu. De asemenea, oferă opțiunea de plată cu criptocurrency, cum ar fi Bitcoin. Astfel poți rămâne (aproape) complet anonim în timp ce îți creezi contul NordVPN. Rețineți că, dacă utilizați orice altă formă de plată, va trebui să oferiți NordVPN unele detalii personale, cum ar fi numărul contului dvs. bancar..

Concluzie siguranță NordVPN

 • Sediul NordVPN este situat în Panama
 • NordVPN oferă o criptare puternică AES pe 256 biți
 • NordVPN acceptă majoritatea protocoalelor pentru toate dispozitivele (OpenVPN în IKEv2 / IPSec)
 • Compania are o politică strictă fără jurnaluri
 • Puteți utiliza opțiunea de comutație de omor pentru o protecție sporită
 • Pentru a crea un cont NordVPN aveți nevoie doar de o adresă de e-mail și o parolă

Utilizabilitate – Cât de ușor de utilizat este NordVPN?

NordVPN încearcă să simplifice software-ul și aplicațiile, dar nu în detrimentul posibilităților și setărilor. Au reușit să creeze un aspect perfect echilibrat, care să fie și plăcut pentru ochi.

Mai jos veți putea citi totul despre ușurința de utilizare a NordVPN. Mai mult, veți afla despre designul aplicațiilor lor și diferitele metode de plată pe care le oferă.

Site-ul NordVPN

NordVPN are un site simplu și clar. Folosesc culori liniștitoare care sunt ușor pentru ochi și oferă utilizatorului doar informații suficiente. Această combinație o face una dintre cele mai bune site-uri web VPN de pe web.

Pagina de cont personal este, de asemenea, foarte clară. Toate informațiile esențiale se găsesc în fila „tablou de bord”. Celelalte două file disponibile sunt „descărcări”, unde puteți găsi tot software-ul și aplicațiile pentru diferite dispozitive și „modifica parola”, unde puteți modifica parola. Această imagine de ansamblu a informațiilor este tot ce are nevoie de un utilizator de pe site-ul VPN.

Instalarea NordVPN

Instalarea NordVPN este o bucată de tort. Prin pagina contului dvs. puteți descărca software-ul necesar pentru majoritatea sistemelor de operare. De asemenea, puteți descărca instalatorul Nord pe dispozitiv. În acest fel, trebuie doar să vă autentificați pentru a începe să folosiți serviciul lor. Pe dispozitivele mobile și tabletele puteți descărca aplicația NordVPN din App Store. În prezent, descărcarea unui VPN este jocul copiilor. Toți furnizorii mari de VPN au software ușor de instalat și aplicații speciale pentru toate tipurile de dispozitive. NordVPN nu face excepție. În plus, oferă o extensie de browser pentru Chrome, Brave și Firefox.

Sisteme de operare NordVPN

Dacă, totuși, aveți probleme în timp ce instalați NordVPN, puteți arunca o privire la pagina lor de asistență. Aici vă oferă manuale pentru instalarea software-ului, printre altele. De asemenea, puteți găsi un ghid pentru a configura NordVPN pentru a urmări Netflix sau a pune orice altă întrebare pe care o puteți avea.

Aspectul și ușurința de utilizare a NordVPN

Aplicația desktop pentru Windows și Mac are o gamă largă de opțiuni și opțiuni de instalare.

Programul NordVPN este clar și atractiv vizual. În aplicație, există diferite moduri de a selecta un server. O opțiune este să alegeți locația serverului dvs. pe o hartă mondială. Alternativ, puteți selecta, de asemenea, serverul dvs. pe baza unei caracteristici specifice, cum ar fi descărcarea P2P sau vizionarea Netflix. O altă opțiune este alegerea unui server care este cel mai rapid pentru locația dvs. De asemenea, puteți crea o listă de servere bazate pe țara din care doriți să transmiteți fluxul.

Aplicația este stabilă și rapidă. Ar fi fost frumos dacă ar fi inclus un test de viteză în aplicație pentru a găsi singur cel mai rapid server. Cu toate acestea, nu ne-a ratat cu adevărat, deoarece NordVPN poate găsi singur un server foarte rapid.

NordVPN Screenshots Windows

În afară de harta lumii, puteți selecta doar serverul dvs. dintr-o listă alfabetică de servere. Dacă selectați o țară, puteți alege între diferitele servere din țara respectivă. În acest fel, puteți selecta manual un alt server dacă sunteți blocat pe un server de un site web sau de un serviciu de streaming. Lista de server arată, de asemenea, distanța dintre locația dvs. și locația serverului. În plus, ei vă spun, de asemenea, dacă serverul este folosit de o mulțime de alți utilizatori sau nu.

Aplicația iOS NordVPN este ușor de utilizat și are conexiuni stabile. Nu uitați să permiteți aplicației să obțină acces la dispozitivul dvs., cu toate acestea. Aplicația poate gestiona conexiunile pentru dvs. Conectarea la un server VPN va fi rapidă și ușoară. În această aplicație puteți selecta, de asemenea, tipul de server VPN pe care doriți să îl utilizați, iar NordVPN vă va asigura că vă conectați la cel mai rapid server.

Imagini de ecran NordVPN iPhone

Nu există nici o diferență între aplicația mobilă și software-ul pe care îl oferă NordVPN. Ambele sunt clare, ușor de utilizat și au un aspect uniform. Acest lucru oferă NordVPN un anumit aspect și aspect care este foarte plăcut pentru utilizator.

NordVPN și Linux

Tot mai mulți oameni încep să utilizeze VPN-uri plătite pe Linux Distros. NordVPN și-a dat seama de acest lucru și a depus un efort suplimentar pentru a crea o varietate de ghiduri cu privire la modul de utilizare a serverelor NordVPN prin terminalul Linux. De asemenea, angajează destui oameni pentru a aborda orice întrebări legate de Linux.

Serverele NordVPN pot fi instalate pentru distribuțiile de distanță bazate pe Debian, Fedora și OpenSUSE. De asemenea, este posibil să vă conectați la serverele NordVPN QubesOS și RHEL. Aceasta înseamnă că sistemul dvs. va putea să ruleze pe serverele lor. Din păcate, nu există aplicații UI bazate pe UI pentru Linux, așa că va trebui să configurați totul prin terminal. Desigur, majoritatea fanilor hardcore-Linux nu le va părea deloc.

Indiferent ce sistem utilizați, va trebui să descărcați mai întâi depozitul de servere NordVPN. Acestea sunt disponibile în format .deb și .rpm. Puteți să le instalați făcând clic pe descărcare și rulând-o printr-un manager de pachete sau dând comanda în terminal. De asemenea, veți găsi ghiduri pas cu pas pentru fiecare distribuție pe site-ul NordVPN.

În sfârșit, este posibil să schimbați cu ușurință serverele DNS din Linux în serverele DNS DNVPN, în cazul în care sunteți îngrijorat de eventualele scurgeri DNS.

Prețuri și modalități de plată

NordVPN are un pachet de abonamente cu prețuri diferite, în funcție de durata planului dvs. Aceasta înseamnă că dacă primiți un abonament pentru o perioadă mai lungă, taxa dvs. lunară va fi mai mică. Toate planurile vă oferă acces la peste 5400 de servere din întreaga lume și puteți utiliza un abonament pe 6 dispozitive în același timp. În cele din urmă, toate planurile de abonament au o garanție de returnare de 30 de zile. Mai jos puteți obține o imagine de ansamblu asupra planurilor de abonare ale acestora.

Prețurile la VPN Nord sunt abonamente noi

 • Plan de 1 lună: Cu acest plan veți primi serviciul NordVPN timp de o lună. Acest lucru este deosebit de frumos dacă doriți să încercați acest VPN. Puteți obține acest plan pentru 11,95 USD lunar.
 • Plan de 1 an: Acest plan vă va permite să utilizați serviciile NordVPN timp de 12 luni. Puteți obține acest lucru numai 6,99 USD lunar (În total 83,88 USD).
 • Plan de 2 ani: Pentru a beneficia de protecția NordVPN și mai mult, puteți obține acest abonament timp de 24 de luni. Prin angajare pentru o perioadă mai lungă, nu trebuie decât să plătiți $ 4,99 o luna.
 • Plan de 3 ani: Vrei să ieși totul și să îmbrățișezi cu adevărat modul de viață al NordVPN? Apoi puteți obține acest abonament timp de 36 de luni. Pentru acest abonament, prețurile scad și mai mult până la 3,49 USD pe lună. Aceasta este o opțiune foarte ieftină pentru un VPN premium!

Metode de plată NordVPNNordVPN oferă mai multe opțiuni de plată diferite. Puteți plăti abonamentul cu cardul dvs. de credit, PayPal sau Amazon Pay. Mai mult, acestea oferă o mulțime de metode de plată regionale, ceea ce este ideal dacă nu aveți alt mod de plată. În cele din urmă, au și opțiunea de a plăti cu diferite criptomonede, cum ar fi Bitcoin, Ripple și Monero. Aceste opțiuni sunt deosebit de frumoase dacă doriți să rămâneți (aproape) complet anonimi.

Serviciu clienți

NordVPN are un serviciu excelent pentru clienți. Dacă nu găsiți răspunsul la întrebarea dvs. în baza de date mare de pe site-ul lor web, puteți intra în contact cu ei prin e-mail și o opțiune de chat live pe care o puteți găsi cu ușurință pe pagina lor de pornire. În acest fel, puteți obține întotdeauna un răspuns rapid la toate întrebările. Cu toate acestea, pentru chat-ul live trebuie să dați un nume și o adresă de e-mail. Acest lucru înseamnă pentru a preveni persoanele sau spammerii să abuzeze de opțiune.

Răspunsurile la majoritatea întrebărilor pot fi găsite pe pagina lor de întrebări frecvente. Când am testat serviciul de asistență pentru clienți, am observat că puteți primi un răspuns prin chat-ul live într-un minut. Cu toate acestea, am întâlnit câțiva angajați NordVPN care nu erau la zi cu privire la toate activitățile din companie. De exemplu, una dintre persoanele cu care am vorbit nu era conștientă de serviciul NordVPN pentru companii. Aceasta nu este într-adevăr o mare problemă, dar se întâlnește ușor neprofesional.

În total, am fost mulțumiți de serviciul pentru clienți NordVPN. Sunt ușor accesibile și te vor ajuta imediat.

Concluzie utilizabilitate NordVPN

 • Site-ul NordVPN este clar și organizat
 • Software-ul NordVPN este ușor de instalat pe majoritatea sistemelor de operare și dispozitivelor
 • NordVPN are o mare bază de date cu întrebări frecvente și manuale
 • Software-ul are un aspect curat și funcționează foarte intuitiv
 • Puteți plăti pentru un plan NordVPN cu card de credit, PayPal, criptomonede și multe alte opțiuni
 • Asistența clienților NordVPN este ușor de accesat și vă revine rapid

Rețea de servere NordVPN

În momentul scrierii, NordVPN are peste 5400 de servere în 57 de țări. Spre deosebire de mulți alți furnizori VPN, serverele NordVPN nu sunt la fel.

Există unele servere care oferă o dublă conexiune VPN pentru siguranță suplimentară. Aceste servere creează o conexiune între servere în două țări diferite lângă conexiunea dvs. la serverul VPN. Un alt server de specialitate din care puteți alege sunt serverele „Onion over VPN” care oferă o protecție suplimentară împotriva atacurilor DDoS. Cu aceste servere obțineți o protecție precum Tor, fără a fi nevoie să folosiți browserul Tor.

În plus, NordVPN are servere care sunt configurate special pentru traficul Netflix sau P2P. În cele din urmă, oferă și servere IP dedicate celor care doresc o adresă IP statică. Rețeaua de servere NordVPN este ideală pentru deblocarea oricăror conținut restricționat online.

Numărul de servere și locații

NordVPN are peste 5400 de servere distribuite în 57 de țări. Puteți găsi serverele lor în următoarele țări.

Servere NordVPN în toată lumea

 • America: SUA, Canada, Brazilia, Mexic, Costa Rica, Argentina, Chili
 • Europa: Marea Britanie, Olanda, Germania, Franța, Suedia, Danemarca, Elveția, Belgia, Norvegia, Polonia, Italia, Spania, Austria, Luxemburg, Finlanda, Republica Cehă, România, Islanda, Ungaria, Portugalia, Bulgaria, Croația, Estonia, Irlanda, Albania, Bosnia-Herțegovina, Slovacia, Letonia, Georgia, Macedonia de Nord, Moldova, Ucraina, Cipru, Grecia, Serbia
 • Asia Pacific: Australia, Singapore, Japonia, Hong Kong, Noua Zeelandă, Taiwan, Indonezia, Malaezia, Coreea de Sud, Thailanda, Vietnam
 • Africa, Orientul Mijlociu și India: India, Africa de Sud, Turcia, Israel

Adresa IP dedicată

IP dedicat NordVPNNordVPN are un serviciu IP dedicat. Aceasta înseamnă că puteți obține o adresă IP dedicată cu abonamentul dvs. NordVPN. În momentul scrierii, acestea oferă doar adrese IP pe servere în următoarele locații:

 • SUA.
 • Germania
 • Regatul Unit.
 • Olanda
 • Franţa

Concluzie rețea server NordVPN

 • NordVPN are peste 5400 de servere în 57 de țări
 • Puteți obține o adresă IP dedicată pe o cantitate limitată de servere
 • NordVPN oferă diferite tipuri de server pentru protecție suplimentară, utilizarea Netflix și descărcare prin rețele P2P

Opțiunile NordVPN

După ce am analizat viteza, siguranța, ușurința în utilizare și rețeaua de servere a NordVPN, vom analiza acum câteva dintre opțiunile lor suplimentare. Mai jos puteți găsi o imagine de ansamblu a acestor accesorii care fac NordVPN special.

NordVPN și Netflix

Streaming NordVPN

Cu NordVPN puteți accesa contul Netflix. Mai mult decât atât, este ușor să obțineți acces și la conținutul american Netflix. Funcția lor Smartplay face o transmisie incredibilă de conținut dintr-o țară diferită. Pur și simplu conectându-vă la un server din SUA, de exemplu, în SUA veți avea acces la conținutul american Netflix. Unele conținut Netflix este specific pentru SUA sau Marea Britanie, ceea ce înseamnă că nu veți putea vedea acele filme sau serii dacă vă aflați în Japonia sau Germania. Cu toate acestea, cu un VPN cum ar fi NordVPN, vă puteți preface că sunteți în SUA și astfel puteți avea acces la acest conținut.

Am testat acest lucru din Olanda și am putut transmite Netflix fără probleme. În funcție de locația dvs., puteți întâmpina o întârziere. Dacă se întâmplă acest lucru, puteți încerca întotdeauna diferite servere pentru a vedea dacă se îmbunătățește.

Netflix încearcă cu adevărat din greu să oprească VPN-urile să ne ajute să ne schimbăm adresa IP. Am observat în ultimele două luni că Netflix va vedea uneori că folosim un proxy sau VPN atunci când încercăm să folosim serviciul lor cu NordVPN. Cu toate acestea, odată ce alegem un alt server în aplicația NordVPN, suntem capabili să transmitem în flux. Uneori poate ajuta, de asemenea, să reîmprospătați pur și simplu pagina de câteva ori. Acest lucru este ușor enervant, dar cu siguranță nu este sfârșitul lumii.

NordVPN și torente

NordVPN P2PNordVPN are de asemenea servere speciale pentru descărcarea de torrent. Aceste servere P2P permit descărcarea și încărcarea torrenturilor. Cu softul ușor NordVPN puteți selecta unul dintre aceste servere și începe să descărcați torentele în siguranță și anonim. Deoarece majoritatea serverelor NordVPN sunt foarte rapide, puteți descărca fișiere în cel mai scurt timp.

NordVPN este fără îndoială un furnizor bun pentru traficul P2P. Din acest motiv, este adesea folosit de către cei care doresc să prevină amenzi pentru descărcarea ilegală.

CyberSec

CyberSec este o caracteristică suplimentară de securitate oferită de NordVPN pentru a bloca orice adăugare și pentru a vă proteja împotriva malware, phishing și alte amenințări online. Această caracteristică incredibilă de siguranță de NordVPN vă asigură că dispozitivul dvs. nu poate fi utilizat în atacurile DDoS. Nici nu poate fi infectat de malware. NordVPN aveți grijă pentru siguranța dvs. online.

Extensia browserului NordVPN pentru Chrome, Brave și Firefox

NordVPN are o extensie ușoară de browser pentru Chrome, Brave și Firefox. Această extensie va permite, în esență, HTTPS pentru majoritatea site-urilor web și vă va asigura traficul cu funcția CyberSec.

Soluții de afaceri NordVPN

Afaceri NordVPNÎn afară de serviciul lor obișnuit de uz privat, NordVPN are și un serviciu specific pentru companii. Cu aceste abonamente veți primi asistență prioritară și un contabil dedicat. Mai mult, administrația este foarte ușoară și puteți solicita un IP dedicat pentru toate conturile. Acest pachet face extrem de atractiv pentru companii să înceapă să folosească un VPN pentru a-și proteja datele. Puteți obține standardul de siguranță NordVPN pentru toate dispozitivele din biroul dvs.!

Concluzie – Experiența noastră cu NordVPN

Pro-uri
Contra
Netflix funcționeazăÎn 2018 a avut loc un incident de securitate cu serverul lor finlandez
Politica fără log (setări de confidențialitate foarte bune)
Criptare puternică și viteze mari
Interfață de utilizator curată și uniformă
Are un comutator de ucidere
Relativ ieftin
Oferă servere speciale P2P, torrent și Tor VPN
Ofera servere VPN cu conexiune VPN dubla
O alegere excelentă pe servere
IP dedicat disponibil

În total, ne place foarte mult serviciul NordVPN. Politica lor fără jurnal este solidă, iar selecția lor largă de servere o face foarte atractivă pentru orice utilizator. Mai mult, VPN este perfect pentru a rămâne complet anonim online. NordVPN are o mulțime de opțiuni suplimentare pentru a vă îmbunătăți siguranța online, ceea ce le face cu siguranță cel mai sigur furnizor VPN premium. Acestea oferă acest serviciu minunat la un preț mai mult decât rezonabil, ceea ce îl face cu adevărat unul dintre favoriții noștri.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map