Ivacy Review 2020: VPN accesibil, ușor de utilizat, cu anumite probleme de confidențialitate

Ivacy Review (2020)

Ivacy a fost fondată în 2007 și are sediul în Singapore. Ivacy susține că misiunea sa este de a crea un mediu de internet complet gratuit pentru toată lumea. Pentru a realiza acest lucru, resursele sunt esențiale, afirmă Ivacy. Ivacy s-a bucurat mai ales de laudă și recunoaștere în 2010, când au devenit primul furnizor VPN care a oferit o funcție de tunel split. Această evoluție a avut un impact pozitiv asupra vitezei pe care furnizorii VPN o pot atinge. În 2015 au reușit să adauge un alt punct de reper la lista lor de realizări. A fost anul acesta când baza lor de utilizatori a înregistrat nota de 2 milioane.


Nu este dificil să înțelegem de ce mulți oameni merg cu Ivacy, deoarece este un furnizor VPN foarte ușor de utilizat, care oferă o mulțime de funcții și opțiuni suplimentare. În plus, instalarea Ivacy este foarte ușoară și doar un abonament vă permite să conectați cinci dispozitive simultan. Cu toate acestea, mulți vor fi de acord, cea mai bună parte a acestui furnizor VPN este punctul său de preț foarte accesibil. Cel mai accesibil abonament al dvs. vă va stabili doar 1 dolar pe lună (facturat ca 60 $ la fiecare cinci ani). Este bine să fie adevărat acest lucru? Vă vom lăsa să fiți judecătorul. Citiți mai jos pentru toate caracteristicile, opțiunile și specificațiile Ivacy.

Specificații Ivacy

 • Conexiuni simultane: 5
 • Torrents: +
 • Netflix: +
 • Sisteme de operare: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • Protocoale: OpenVPN, L2TP / IPSec, SSTP, IKEv2, PPTP
 • Politica de înregistrare: Jurnalele de conexiune
 • Servere: 450+ servere în 100 de locații
 • Preț: De la 0,99 USD pe lună
 • Banii inapoi garantat: 30 de zile

Viteza – Cât de rapid este Ivacy

Unul dintre cele mai importante aspecte ale unui furnizor VPN este viteza acestuia. Desigur, nu doriți ca VPN să fie atât de lent, încât are un impact negativ asupra streamingului, a descărcării și a experienței generale a internetului. De aceea, deși, practic, fiecare VPN îți va încetini conexiunea într-o oarecare măsură (cel puțin pe hârtie), este important să alegi o VPN cu viteze decente. Pentru a vedea dacă vitezele Ivacy sunt la egalitate, am testat intens viteza serviciului lor VPN. Mai jos veți găsi rezultatele acestor teste de viteză.

Rezultatele testului de viteză de Ivacy

Mai jos veți vedea rezultatele diferitelor teste de viteză pe care le-am efectuat pentru a testa viteza de conectare a Ivacy. Am utilizat speedtest.net pentru a efectua aceste teste. Testele au fost efectuate de la biroul nostru din Olanda.

Fără VPN (speedtest.net):

Ivacy speedtest - fără VPN

Mai sus puteți vedea viteza conexiunii noastre atunci când nu suntem deloc conectați la un VPN.

Server în Olanda (speedtest.net):

Testul vitezei Ivacy - server olandez

Acestea sunt rezultatele testelor de viteză atunci când ne-am conectat la un server Ivacy din Olanda. Am folosit funcția de selectare automată a serverului, care ne-a conectat la cel mai rapid server din Olanda. După cum vedeți, viteza noastră de descărcare a scăzut, dar numai în mod marginal. Viteza de încărcare a scăzut destul de mult. Acest lucru poate cauza unele probleme dacă încarci frecvent conținut pe internet (cum ar fi videoclipuri YouTube sau torrente). Ping-ul nostru a crescut cu greu (o creștere de 8ms este foarte mică).

Server în Statele Unite (speedtest.net): 

Testul vitezei Ivacy - serverul american

Aici puteți vedea rezultatele testelor de viteză din momentul în care am fost conectați la un server Ivacy din Statele Unite. Deoarece locația testului (biroul nostru) a fost în Olanda, rezultatele de mai sus sunt probabil o indicație decentă a ceea ce s-ar întâmpla dacă vă conectați la un server care este foarte departe de locul în care locuiți sau vă aflați. Cum era de așteptat, ping-ul a crescut destul de mult. Totuși, acest lucru este complet normal atunci când vă conectați la un server din cealaltă parte a lumii. Viteza de descărcare, însă, destul de impresionantă, este încă destul de bună. Din păcate, viteza de încărcare a scăzut destul de mult. Cu toate acestea, aceste rezultate nu sunt neapărat ceva de îngrijorat de o mare parte dacă folosiți VPN-ul dvs. pentru „activități convenționale”, cum ar fi navigarea, streamingul și descărcarea, după cum vom vedea mai târziu.

Viteza în timpul utilizării de zi cu zi

În general, în majoritatea scopurilor din viața reală, Ivacy oferă viteze bune. Am testat viteza Ivacy în timpul unei game largi de activități online și, în general, VPN-ul a funcționat bine. Am examinat viteza Ivacy în timpul sarcinilor online, cum ar fi navigarea pe site-uri web, streaming de videoclipuri (de exemplu, pe Netflix), descărcarea de torrente și jocuri online.

Când navigați pe internet Ivacy s-a dovedit a fi foarte rapid. De fapt, pur și simplu nu am observat nicio diferență între navigarea cu sau fără VPN. Toate site-urile web s-au încărcat rapid și am reușit să ne autentificăm pe orice site-uri și platforme dorite. De asemenea, am putut verifica e-mailul nostru și descărcați atașamentele fără nici o dificultate sau întârziere vizibilă.

Transmiterea videoclipurilor s-a dovedit a fi o sarcină simplă pentru Ivacy și nu am observat că conexiunea noastră încetinește deloc. Doar când am deschis o nouă pagină de prezentare video pe YouTube, am observat o întârziere minoră. Cu toate acestea, această întârziere a durat mai mult de o secundă. Mai mult, am putut utiliza Netflix și Spotify confortabil cu Ivacy rulând fără întârziere.

Mai mult, descărcarea fișierelor s-a dovedit, de asemenea, rapidă. Am observat o mică diferență de viteză, spre deosebire de descărcarea torentelor și a altor fișiere fără VPN. Cu toate acestea, aceasta nu a fost o problemă gravă. Ceea ce este plăcut despre Ivacy este faptul că oferă o caracteristică pentru descărcarea fișierelor pe un server suplimentar bine securizat.

În timp ce jocurile am observat, de asemenea, o diferență remarcabil de mică între viteza folosind Ivacy și jocul fără conexiune VPN, cel puțin atunci când folosim un server în Olanda (unde se află biroul nostru). Când am încercat câteva jocuri diferite pe un server Ivacy din Statele Unite, am observat o scădere destul de mare a vitezei. Acest lucru ne spune că jocurile în timp ce utilizați Ivacy VPN, veți putea cu siguranță să aveți o experiență bună de joc online, cu condiția să nu alegeți un server Ivacy care este foarte departe de locul în care vă aflați geografic (credeți diferite continente, în principal).

Concluzie Viteza Ivacy

Verdictul nostru final despre viteza Ivacy este următorul:

 • Pentru un furnizor VPN Ivacy oferă viteze peste medie.
 • Conform testelor noastre de viteză Ivacy cauzează pierderi de viteză.
 • Întârzierile pe care le provoacă Ivacy sunt atât de mici încât puteți să răsfoiți, să transmiteți și să descărcați confortabil cu Ivacy rulând în fundal.
 • Jocul nu a fost nici o problemă, deși ar trebui să vă asigurați să vă conectați la un server Ivacy care nu este prea departe de dvs. În caz contrar, pingul crescut ar putea cauza unele probleme.

Securitate – Cât de sigur este Ivacy?

Securitatea și confidențialitatea pot fi doar cele mai importante aspecte ale unui VPN. Oamenii, mai ales după ce au investit într-un serviciu VPN, vor să fie online siguri. Acesta este exact motivul pentru care examinăm în detaliu securitatea tuturor VPN-urilor de pe site-ul nostru web.

Ivacy susține că securitatea sa este „rock-solid”. Misiunea lui Ivacy, afirmă ei, este de a crea o lume digitală sigură, accesibilă oricui. Ivacy spun că ajută la crearea acestei lumi cu serviciul lor VPN și cu funcțiile și opțiunile sale unice suplimentare.

Ivacy oferă un comutator pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea în cazul în care conexiunea dvs. la serverele Ivacy este întreruptă din orice motiv. În plus, Ivacy oferă, de asemenea, un firewall NAT (pentru un cost suplimentar de 1 dolar pe lună). Acesta este un firewall pe serverele Ivacy, care ar trebui să filtreze virușii și alte programe malware înainte de a ajunge vreodată pe dispozitiv sau rețea. Aceste caracteristici sunt doar o mică parte din caseta de instrumente Ivacy pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea online. Mai mult decât atât, politica de confidențialitate a Ivacy prevede că furnizorul nu ține niciun registru în activitățile de internet ale utilizatorilor săi. Mai jos veți citi mai multe despre protocoalele de criptare Ivacy, politica lor de logare și alte probleme legate de securitate.

Protocoalele Ivacy

Ivacy oferă utilizatorilor săi o securitate excelentă, în parte datorită măreții lor criptare: Ivacy oferă criptare AES-256 biți. În general, acesta este considerat un tip de criptare foarte sigur, care este foarte greu de spart pentru guverne sau hackeri. Ivacy oferă următoarele protocoale de criptare:

 • OpenVPN
 • hoție
 • IKEv2
 • L2TP / IPSec
 • PPTP
 • SSTP

Desigur, fiecare dintre aceste protocoale VPN vine cu propriul său set de avantaje și dezavantaje. În general, OpenVPN este considerat cel mai sigur dintre aceste (și adesea chiar toate) protocoalele VPN, dar teoretic unele dintre aceste protocoale, cum ar fi PPTP și IKEv2, ar putea fi capabile să ofere viteze (ușor) mai mari..

Vă rugăm să rețineți: Pe unele dispozitive (cum ar fi Mac) Ivacy acceptă doar protocolul IPSec (fără L2TP). Acest protocol este considerat destul de nesigur.

Politica de înregistrare și confidențialitate

Ivacy afirmă clar că în politica lor de confidențialitate nu păstrează jurnalele de utilizator de niciun fel. De fapt, Ivacy susține că „prin proiectare” nu au date sensibile de distribuit, chiar dacă sunt obligați din punct de vedere legal. Aceasta este desigur o veste excelentă pentru persoanele care apreciază anonimatul și confidențialitatea într-un furnizor VPN, care sunt, probabil, principalele motive pentru care mulți obțin un VPN. Cu toate acestea, am observat ceva puțin deranjant în ceea ce privește serverele Ivacy atunci când vine vorba de confidențialitate și anonimitate.

Cu câteva luni în urmă, am observat că ceva neobișnuit Ivacy nu menționa nicăieri pe site-ul său sau în altă parte: foloseau servere aparținând GZ Systems Ltd. Această companie deține PureVPN, un alt furnizor VPN popular. Este posibil să însemne că PureVPN sau chiar GZ Systems Ltd. a avut / are acces la datele utilizatorilor Ivacy. De asemenea, am verificat această afirmație folosind un test de scurgere DNS. Acestea au fost rezultatele când ne-am conectat la un server Ivacy din S.U.A.:

O altă indicație a adevărului la această afirmație pe care am primit-o a fost în urmă cu ceva timp când am contactat un reprezentant Ivacy și ea părea greșit că credem că suntem utilizatori PureVPN și ne-a adresat ca atare..

Ivacy-DNS-scurgere-test

În orice caz, ar trebui să fie clar că acel server pe care l-am testat era, la acel moment, deținut de PureVPN / GZ Systems. Am încercat să verificăm dacă în prezent Ivacy folosește servere aparținând GZ Systems Ltd. Am contactat serviciul de asistență al clienților Ivacy pentru a vă informa despre acest lucru. Reprezentantul Ivacy cu care discutam ne-a rugat să așteptăm un moment scurt, înainte de a răspunde la întrebare, după care a declarat că „Ivacy nu utilizează servere aparținând sistemelor GZ”. Al doilea comentator nu a putut să verifice acest lucru, din cauza unei probleme tehnice pe care a întâlnit-o cu aplicația Ivacy. Cu toate acestea, faptul că rămâne această situație (trecută) ridică unele întrebări și, din păcate, servește pentru a submina oarecum afirmațiile Ivica referitoare la o „securitate solidă”.

De ce informații are nevoie Ivacy?

Inutil să spun, în mod ideal, doriți să oferiți cât mai puține informații despre dvs. în momentul creării contului dvs. VPN. Oferind o mulțime de informații personale atunci când creați un cont pentru o soluție de confidențialitate, înfrâng scopul. Acesta este motivul pentru care examinăm cât de multe informații au nevoie de toate VPN-urile de pe site-ul nostru web la crearea contului. Pentru a crea un cont Ivacy, trebuie să oferiți câteva detalii personale.

În primul rând, trebuie să obțineți un abonament, care presupune să-i dați lui Ivacy un nume și o adresă de e-mail. În funcție de metoda de plată aleasă, va trebui să renunțați la anumite informații de plată. Dacă doriți să rămâneți cât mai anonimi, vă recomandăm să folosiți Bitcoin pentru a plăti. Bitcoin este una dintre cele mai anonime metode de plată și vă oferă anonimatul practic complet.

În final, pentru a finaliza crearea contului, va trebui să completați un nume de cont și o parolă. Dacă doriți să rămâneți anonimi, este cel mai bine să alegeți un nume de cont care nu vă poate fi urmărit.

Concluzie Securitatea Ivacy

După efectuarea cercetărilor noastre, am încheiat următoarele despre securitatea Ivacy:

 • Ivacy oferă o criptare AES-256 biți solidă.
 • Acestea oferă câteva caracteristici extraordinare de siguranță, cum ar fi un firewall NAT pe serverele lor și servere de descărcare suplimentare bine securizate.
 • Acest VPN oferă o mulțime de protocoale de criptare diferite (notă: nu toate acestea sunt disponibile pe toate dispozitivele).
 • Ivacy nu păstrează jurnalele utilizatorilor lor.
 • Ivacy poate avea un risc destul de grav pentru siguranță, în ceea ce privește serverele sale.

Facilitatea de utilizare a Ivacy

Ivacy este un furnizor VPN foarte ușor de utilizat. Ivacy avea în mod clar principalele funcții ale unui furnizor VPN în spatele minții lor la proiectarea aplicației lor. Când sunteți conectat la unul dintre serverele Ivacy, veți vedea imediat locația serverului la care v-ați conectat și cât timp sunteți conectat. Mai mult, aplicația are opțiuni dedicate pentru descărcarea, transmiterea și deblocarea conținutului restricționat geografic.

Site-ul Ivacy

Site-ul Ivacy este clar, bine proiectat și conține toate informațiile (potențiale) pe care le solicită utilizatorii Ivacy. Pe pagina sa principală veți găsi informații generale despre Ivacy și de ce un VPN este un instrument important și valoros pentru a vă proteja confidențialitatea. Veți găsi, de asemenea, informații mai detaliate despre Ivacy în sine, cum ar fi abonamentele și prețurile diferite. Site-ul este foarte bine proiectat și navighează într-un mod intuitiv. Are chiar și o fereastră de chat live în care puteți introduce orice întrebare pe care o puteți avea, după care veți fi în curând asistat de un reprezentant Ivacy (mai multe despre acest lucru mai târziu). Singurul dezavantaj real la care ne-am putea gândi este faptul că site-ul web al Ivacy este un pic reclamat.

După ce vă conectați pe site-ul web, veți avea acces la setările și opțiunile contului. Ca și restul site-ului web, această pagină a membrilor este ușor de utilizat și ușor vă configurează contul. În această pagină, veți vedea imediat toată corespondența dvs. trecută cu serviciul de asistență al clienților Ivacy și orice facturi neplătite. De aici, puteți deschide, de asemenea, un nou bilet cu asistența clienților Ivacy, pentru orice întrebări pe care le-ați putea avea. În plus, dacă clienții navigează către opțiunea „port forwarding” din meniul principal, vor primi câteva informații despre firewall-ul opțional NAT și posibilitatea de a adăuga această caracteristică suplimentară de siguranță la abonamentul lor.

Procedura de instalare a Ivacy

Instalarea Ivacy pe dispozitiv este foarte ușoară. La urma urmei, acest furnizor VPN oferă software pentru toate dispozitivele și sistemele de operare majore (Windows, Mac, Android, iOS și Linux). Este foarte ușor să descărcați toate aceste aplicații diferite. Puteți instala Ivacy pe majoritatea dispozitivelor în 6 pași simpli:

 • Accesați site-ul web al Ivacy.
 • Faceți clic pe „Get Ivacy” sau derulați în jos pentru a alege un abonament și selectați orice suplimente dorite (firewall NAT și / sau IP dedicat) și plătiți cu metoda de plată preferată.
 • Descărcați aplicația potrivită pentru sistemul dvs. de operare.
 • Conectați-vă cu detaliile de autentificare (care v-au fost trimise prin e-mail).
 • Alegeți un server și conectați-vă la acesta.
 • Bucurați-vă în siguranță și liber de navigare pe web!

După cum ați citit mai sus, în 6 pași rapizi și ușori, puteți instala Ivacy pe dispozitiv. Pe dispozitivele mobile devine și mai ușor, deoarece vă permit să descărcați pur și simplu aplicația Ivacy din AppStore (pe iPhone) sau Google Playstore (pe telefoanele Android). Aplicațiile mobile Ivacy oferă toate funcțiile și opțiunile oferite de versiunea Desktop. Vom discuta acest lucru mai detaliat în următoarea secțiune a acestei recenzii.

Aspectul și ușurința de utilizare a software-ului Ivacy

Aplicația mobilă IvacyNu putem sublinia suficient faptul că Ivacy este un furnizor VPN foarte ușor de utilizat. În special pentru „VPN-beginners”, aplicațiile Ivacy sunt minunate. Aplicația este foarte intuitivă și are un submeniu separat pentru fiecare funcție diferită, precum streamingul, descărcarea și deblocarea site-urilor și a conținutului. Aceasta înseamnă că Ivacy se ocupă bine de grupurile principale de oameni care utilizează VPN-urile și motivele pentru care utilizează o VPN.

Fără îndoială, aplicația Ivacy pare foarte profesională atât pe desktop cât și pe mobil. Ambele versiuni vă permit să vă conectați rapid la un server VPN cu o singură apăsare a butonului mare alb. După cum puteți vedea în ecranul din dreapta, este ușor să comutați între opțiuni diferite și locații server, chiar și în versiunea mobilă.

Se pare că Ivacy a petrecut mult timp și eforturi în crearea unei aplicații cât mai ușor de utilizat. Au făcut clar o treabă grozavă.

Prețuri și mothod-uri de plată

Ivacy este un furnizor VPN foarte accesibil. Cu cât veți cumpăra un abonament mai mare, cu atât rata mai lunară va fi mai accesibilă. Dacă primiți un abonament care poate fi anulat în fiecare lună, acest lucru vă va restabili 8,95 USD pe lună. Un plan de 1 an costă 3 dolari pe lună. Dacă vă angajați la un abonament de 2 ani, acest lucru vă va costa 1,99 USD pe lună. Cu toate acestea, dacă căutați un abonament cu adevărat accesibil, nu puteți greși cu planul de 5 ani al lui Ivacy, care costă doar 1 dolar pe lună. Acest lucru face într-adevăr Ivacy unul dintre cele mai accesibile VPN-uri de pe piață.

Din păcate, Ivacy nu oferă o versiune gratuită a VPN-ului lor. Nu oferă nici o versiune de încercare. Cu toate acestea, din fericire, toate abonamentele care au un an sau mai mult au o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile. De fapt, acest lucru înseamnă că puteți încerca Ivacy timp de 30 de zile înainte de a vă angaja la un abonament (pe termen lung). Dacă mergeți cu abonamentul de 30 de zile, primiți doar o garanție de restituire a banilor pentru 7 zile.

Pentru a cumpăra abonamentul Ivacy, puteți alege dintre următoarele metode de plată:

 • Card de credit / debit (Visa, MasterCard, American Express, Discover Network, JCB, Diners Club)
 • PayPal
 • BitPay
 • Alipay
 • Bani perfecti
 • Plăți de plată (Ideal, Neosurf, Clickandbuy, Dotpay, Onecard, Mobiamo)
 • Cryptocurrency (mai multe opțiuni, inclusiv BitCoin)

Unele dintre opțiunile de plată ale Ivacy

Serviciu clienți

Ivacy muncește din greu pentru a răspunde la întrebările dvs. cât mai rapid și cât se poate de bine. Există diferite modalități de a contacta serviciul de asistență pentru clienții Ivacy. Puteți să le trimiteți un e-mail, să începeți un chat live pe site-ul lor sau chiar să le vizitați personal la biroul lor din Singapore. De asemenea, acestea au o pagină foarte utilă și extinsă „Întrebări frecvente” (FAQ) pe site-ul lor web. Inutil să spun, am contactat și noi Ivacy pentru a le testa capacitatea de răspuns și calitatea asistenței clienților.

Am contactat Ivacy de mai multe ori, folosind funcția de chat live pe site-ul lor. De exemplu, le-am pus întrebări despre serverele lor și despre dacă au vreun alt birou în afară de cel din Singapore (nu) și ne-au răspuns foarte rapid și eficient. Modul în care ne-au adresat a fost foarte politicos și de fiecare dată au întrebat dacă răspunsul lor a adresat întrebările noastre în consecință.

Pentru a începe o discuție și a pune o întrebare pe site-ul Ivacy, nu trebuie să completați nicio informație. Nici nu trebuie să fii client Ivacy. Aceasta este o modalitate excelentă de a obține informații suplimentare despre Ivacy înainte de a te angaja chiar și la perioada de 30 de zile de returnare a banilor pe care o primești la toate abonamentele pe parcursul unui an. De asemenea, dacă nu sunteți conectat la site-ul lor web și sunteți conectat la un server VPN, acesta se integrează de asemenea cu ideea de a fi cât mai anonim posibil, chiar și atunci când contactați asistența pentru clienți.

Concluzie Fiabilitatea utilizatorului Ivacy

Pe baza experienței noastre de utilizare și testare a Ivacy, aceste concluzii noastre privind ușurința în utilizare:

 • Ivacy este foarte user-friendly
 • Atât aplicațiile desktop, cât și aplicațiile mobile Ivacy sunt intuitive și foarte ușor de utilizat
 • Site-ul Ivacy este clar și bine proiectat, dar destul de greu publicitar
 • Crearea unui cont Ivacy este rapid și ușor
 • Obținerea unui abonament Ivacy este convenabilă, deoarece acceptă multe metode de plată diferite
 • Din păcate, Ivacy nu oferă un proces sau o versiune gratuită
 • Asistența clienților Ivacy este foarte ușor de accesat și foarte utilă

Rețeaua de server Ivacy

Rețeaua de servere Ivacy este destul de mare, în special pentru un VPN care nu este unul dintre cei mai mari jucători (încă). Acestea oferă 450+ servere în peste 100 de țări. Majoritatea serverelor sunt situate pe cele două continente care au cei mai mulți utilizatori Ivacy, care sunt America de Nord (în special S.U.A.) și Europa. Mai jos veți citi mai multe despre serverele Ivacy, locațiile serverului și opțiunile și posibilitățile serverului.

Numărul de servere și locații

Ivacy are servere în peste 100 de țări. În medie, au 2 locații de server pe țară, deși țări mai mari precum Rusia și Statele Unite au mai multe servere. De fapt, SUA are 18. În orice caz, Ivacy oferă mai mult decât suficiente servere și locații de server pentru a face geo-deblocarea o opțiune foarte viabilă cu acest VPN. Mai jos, veți vedea numărul de servere oferite de Ivacy pe continent:

Ivacy-servere-continent

Pentru doar navigarea pe site-uri web puteți utiliza oricare dintre serverele Ivacy, dar Ivacy oferă, de asemenea, unele servere speciale pentru scopuri specifice. De exemplu, acestea oferă servere speciale de streaming pe care le puteți naviga făcând clic pe funcția de streaming din meniul din partea stângă a aplicației Ivacy. Când vă conectați la aceste servere, veți avea acces imediat la serviciile de streaming preferate. Acest lucru face ca Ivacy să fie o opțiune foarte ușor de utilizat pentru persoanele care doresc să utilizeze Netflix, de exemplu.

Mai mult, Ivacy are de asemenea un set de servere P2P speciale care fac descărcarea (torrente) foarte convenabilă. Vă puteți conecta la aceste servere selectând funcția de descărcare din aplicația Ivacy. Aceste servere de descărcare sunt răspândite în întreaga lume.

Adresa IP dedicată

Ivacy oferă, de asemenea, adrese IP dedicate. Există mai multe motive pentru care s-ar putea să doriți să utilizați o adresă IP dedicată. De exemplu, IP-urile dedicate sunt mai puțin susceptibile să fie blocate de Netflix și alte servicii (streaming) decât „IP-urile VPN normale”. În mod normal, un singur server VPN este utilizat de un grup foarte mare de utilizatori VPN. Aceasta înseamnă că serviciile de streaming precum Netflix vor observa că primesc mult trafic de la aceeași adresă IP. O adresă IP dedicată este unică pentru fiecare utilizator care are una, ceea ce înseamnă că nu vă confruntați cu această problemă și este mult mai puțin probabil să fiți blocați de site-uri și aplicații.

Deoarece o adresă IP dedicată este doar pentru dvs., aceasta înseamnă că, dacă doriți, puteți utiliza întotdeauna aceeași adresă IP, chiar dacă utilizați o VPN. Acest lucru poate fi foarte util, deoarece unele servicii online (cum ar fi portalurile bancare online) iau măsuri de siguranță suplimentare atunci când primesc o tentativă de logare de la o adresă IP foarte diferită. Adesea, pentru a permite utilizatorilor să se conecteze de la o altă adresă IP, aceste servicii necesită verificări suplimentare, cum ar fi completarea unui cod de securitate pe care banca îl trimite telefonului tău. Dacă de exemplu călătoriți mult și considerați că aceste măsuri de siguranță (deși sunt foarte importante) sunt prea dificile, puteți obține pur și simplu un IP dedicat.

Ivacy oferă utilizatorilor lor toate avantajele menționate anterior, cu adresele IP dedicate. Aceste IP-uri dedicate costă 1,99 USD în plus pe lună. Dacă comparați acest lucru cu mulți alți furnizori VPN, acest lucru este destul de accesibil. Ivacy are câteva servere care acceptă adrese IP dedicate. Aceste servere sunt situate în S.U.A., Australia, Canada, Germania, Hong Kong, Singapore și U.K.

Concluzie rețea și locații server

După testele noastre amănunțite și cercetările în domeniul Ivacy, acesta este verdictul nostru final despre rețeaua de servere Ivacy:

 • Ivacy are o rețea de server destul de mare, cu peste 450 de servere în peste 100 de țări.
 • Rețeaua de servere Ivacy este răspândită pe toate continentele.
 • Acest VPN oferă, de asemenea, servere speciale de streaming și descărcare.
 • Ivacy oferă, de asemenea, adrese IP dedicate pentru un plus de 1,99 USD pe lună.

Opțiunile și caracteristicile Ivacy

Ivacy oferă toate opțiunile standard pe care le-ați putea aștepta de la un VPN modern, dar nu se oprește acolo. De asemenea, au o mulțime de funcții suplimentare, unele dintre ele fiind destul de unice.

Ivacy oferă un comutator de ucidere. Aceasta este o funcționalitate care, în esență, închide conexiunea dvs. de internet dacă vă conectați la serverul VPN se pierde din orice motiv. Aceasta este o măsură de siguranță pentru a împiedica confidențialitatea și securitatea dvs. să fie compromise în cazul unei pierderi improbabile a conexiunii. Conexiunea dvs. de internet va fi restabilită imediat ce conexiunea VPN va fi funcționată din nou.

Mai mult, Ivacy oferă posibilitatea utilizării firewallului NAT. Acesta este un firewall la nivel de server (pe serverele Ivacy) care funcționează în esență ca un strat suplimentar de protecție între dvs. și viruși și alte programe malware. La urma urmei, acest firewall poate filtra o mulțime de malware înainte de a ajunge chiar la firewall-ul rețelei dvs. și, prin urmare, rețeaua sau dispozitivul dvs. Mai mult, de multe ori un firewall normal pe routerul dvs. nu poate chiar să funcționeze în această situație, deoarece multe dintre aceste firewall-uri nu pot citi cu succes informațiile care sunt transmise între computer și serverul VPN (din cauza criptării). Acesta este motivul pentru care vă recomandăm să folosiți firewall-ul NAT pe care îl oferă Ivacy.

În sfârșit, Ivacy oferă o opțiune „split-tunneling” și a fost de fapt primul VPN care a făcut acest lucru în 2010. Cu această opțiune puteți alege ce date doriți să fie trimise printr-o conexiune VPN și ce date pot fi doar trimise „ ca de obicei ”(nu este criptat și protejat de un VPN). Principalul avantaj aici este că puteți reduce cantitatea de date trimise către și de la computer prin intermediul conexiunii VPN, ceea ce înseamnă că conexiunea VPN se va grăbi (un pic).

Ivacy și Netflix

Ivacy funcționează bine cu Netflix. Serverele de streaming dedicate Ivacy vă vor oferi acces la serviciul de streaming popular. Pentru ca acest lucru să funcționeze, trebuie să utilizați funcția de streaming specială a aplicației, ceea ce înseamnă că nu puteți avea acces la fiecare versiune de Netflix care există în fiecare țară. Mai mult, în timpul testelor noastre am observat că, în timp ce serverul de streaming din SUA funcționează bine, celelalte au unele probleme. Cu toate acestea, având în vedere că versiunea Netflix din SUA este de departe cea mai populară și cea mai mare, nu considerăm că aceasta este o problemă importantă pentru mulți oameni.

Ivacy și torente

Ivacy funcționează bine atunci când vine vorba de descărcarea de torrente. Ne-a fost ușor să descărcăm tot felul de fișiere de torrent diferite cu Ivacy. Dacă navigați la opțiunea de descărcare dedicată din aplicația Ivacy, puteți alege cu ușurință între diferitele servere care acceptă descărcarea (P2P). Ivacy are un număr decent de servere care acceptă descărcarea (P2P).

Concluzie Ivacy și caracteristicile sale

Pro-uri
Contra
Ușor de folositPe unele dispozitive Ivacy oferă doar protocolul IPSec
O mulțime de funcții și opțiuni suplimentarePosibil risc de securitate: nu este clar dacă își gestionează propriile servere
Ușor de instalatServerele de difuzare din Europa nu funcționează întotdeauna (bine)
Asistență rapidă și prietenoasă cu clienții
Foarte accesibil (de la 1 USD pe lună)
Compatibil cu Netflix din SUA
Compatibil cu torrent
Garanție de 30 de zile înapoi
Ofera adrese IP dedicate
Oferă multe protocoale diferite

În total, Ivacy este un furnizor VPN excelent. Acestea oferă conexiuni rapide, stabile și software și aplicații foarte ușor de utilizat. Mai mult, acest VPN permite utilizatorilor să aleagă dintr-o selecție largă de protocoale diferite și funcții și opțiuni suplimentare.

În caz de vedere: Ivacy oferă tuneluri split, un firewall NAT, adrese IP dedicate și un comutator de ucidere. Aplicația Ivacy este foarte intuitivă. Puteți selecta pur și simplu opțiunea și tipul de servere pe care doriți să le utilizați în aplicație. Utilizând opțiunea de streaming, puteți accesa cu ușurință versiunea Netflix din SUA și utilizând funcționalitatea de descărcare puteți descărca torentele la viteze impresionante.

Din păcate, însă, Ivacy se vinde pe sine în ceea ce privește securitatea. Deși Ivacy folosește o criptare AES-256 biți solidă, nu este clar dacă conexiunea VPN a folosit / folosește servere care nu sunt ale lor: servere aparținând PureVPN. De asemenea, Ivacy pare să stocheze jurnalele de conectivitate. Cu alte cuvinte, Ivacy este un VPN foarte user-friendly, cu o mulțime de funcții și opțiuni suplimentare, dar are unele defecte în ceea ce privește confidențialitatea și securitatea.

Recomandăm în principal Ivacy persoanelor care au „cerințe VPN” foarte specifice pe care le poate îndeplini una dintre cele mai multe caracteristici suplimentare ale Ivacy sau utilizatorilor VPN pentru prima dată, datorită ușurinței în utilizare. Cu toate acestea, persoanelor care caută un VPN care strălucește atunci când vine vorba de confidențialitate și securitate, probabil că am fi mai înclinați să recomandăm PIA sau ExpressVPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me