Examinare ExpressVPN (aprilie 2020): Este într-adevăr cel mai bun VPN?

Examinare ExpressVPN (2020) – Cel mai bun VPN complet premium

ExpressVPN a fost în fruntea jocului VPN de ceva vreme acum – și pe bună dreptate. Sunt în jur din 2009 și știu cu adevărat ce fac. ExpressVPN domină în prezent piața VPN împreună cu alte două servicii. Cu un abonament ExpressVPN, veți avea acces la o rețea de servere vastă de peste 3000 de servere în 160 de locații diferite distribuite în 94 de țări, pe maximum cinci dispozitive. Calitatea conexiunilor este de top și vă permite să răsfoiți, să faceți flux și să descărcați liber cu viteze impresionante. În plus, securitatea și criptarea software-ului sunt la fel cu cele mai înalte standarde internaționale și vă vor proteja de orice interferențe și spionări ale unei terțe părți..


Compania este înregistrată oficial pe Insulele Virgine Britanice, ceea ce înseamnă că nu este obligată legal să păstreze jurnalele utilizatorilor. În consecință, ExpressVPN nu păstrează jurnalele care încalcă confidențialitatea utilizatorilor săi. ExpressVPN este extrem de ușor de utilizat: face ușor utilizarea unui VPN pentru publicul larg. Nu trebuie să aveți cunoștințe tehnice pentru a utiliza aplicațiile ExpressVPN. Mai mult, site-ul și serviciul pentru clienți sunt foarte utile, iar aplicațiile funcționează intuitiv.

Specificații ExpressVPN

 • Conexiuni simultane: 5
 • Torrents: +
 • Netflix: +
 • Sisteme de operare: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • Protocoale: OpenVPN, L2TP / IPsec și PPTP
 • Politica de înregistrare: Fără jurnale
 • Servere: 3000+ servere în 94 de țări
 • Preț: De la 6,67 USD pe lună
 • Banii inapoi garantat: 30 de zile

Viteză – Cât de rapid este ExpressVPN?

Viteza oricărei conexiuni VPN este importantă, mai ales dacă doriți să faceți mai mult decât să navigați pe paginile web. Dacă conexiunea dvs. la internet nu este suficient de rapidă, puteți experimenta întârzieri în timpul descărcării, streamingului sau jocurilor. Din acest motiv, testăm toate VPN-urile cu viteza lor pentru a vedea dacă și în ce măsură îți încetinesc conexiunea. În primul rând, vă vom arăta câteva teste de viteză pe care le-am făcut pentru a vedea dacă există diferențe semnificative între vitezele noastre cu sau fără ExpressVPN. Ulterior, vom împărtăși propriile noastre experiențe cu viteza ExpressVPN în timpul utilizării zilnice. În cele din urmă, vă vom spune despre testul de viteză al ExpressVPN, care este încorporat în aplicația lor.

Rezultatele testelor de viteză ExpressVPN

Mai jos veți vedea rezultatele a câteva teste de viteză pe care le-am executat folosind speedtest.net. Am testat viteza din propria locație (în Olanda), astfel încât rezultatele dvs. pot varia în funcție de locul în care vă aflați. Mai mult, factori precum furnizorul de internet și limita de date afectează și viteza de conectare. Prin urmare, rezultatele prezentate aici oferă doar o indicație a rezultatelor posibile. Cu toate acestea, ne pot spune ceva despre efectul pe care serverele ExpressVPN îl vor avea în general asupra vitezei dvs. de internet.

Viteză fără VPN (Speedtest.net):

Viteza expresă fără VPN

Acestea sunt viteza conexiunii noastre de internet fără VPN. Vom folosi aceste rezultate ca referință pentru a compara celelalte rezultate.

Viteza cu un server local (Speedtest.net):

Server NL Express Speed

Numerele de mai sus sunt rezultatele testelor de viteză pe care le-am măsurat la conectarea la serverul ExpressVPN care a fost cel mai aproape de locul de la care am testat. Un server din apropiere vă va oferi cele mai bune rezultate, deoarece o distanță mare între dvs. și server poate cauza întârzieri. După cum puteți vedea, pingul a crescut ușor, dar este încă excelent. Vitezele de descărcare și încărcare au scăzut, dar sunt în continuare destul de bune.

Viteza cu un server care este departe (Speedtest.net):

Rapiditatea serverului american
Când ne-am conectat la cel mai rapid server ExpressVPN disponibil în SUA (un server îndepărtat de țara natală a Olandei), am obținut rezultatele prezentate mai sus. Este clar că ping-ul a crescut destul de mult. Aceasta, în teorie, este o problemă dacă doriți să jucați jocuri multiplayer online. Viteza de descărcare nu este diferită de viteza de descărcare pe care am avut-o cu serverul nostru local (ceea ce este o veste foarte bună). Viteza de încărcare a scăzut, dar este încă foarte funcțională.

Acestea fiind spuse, acest rezultat nu înseamnă că serverele SUA ale ExpressVPN au o calitate mai slabă decât cele locale. Dimpotrivă, ele sunt de fapt grozave. Când vă conectați la un server care este departe, pierdeți întotdeauna o anumită viteză și aveți o creștere semnificativă a ping-ului. Aceste rezultate arată că serverele ExpressVPN, chiar și cele care sunt departe de locul în care vă aflați, sunt încă foarte bune. Dacă locuiți în SUA și încercați un server american, rezultatele dvs. vor fi probabil mai bune decât ale noastre.

Viteza în timpul utilizării zilnice

Când am testat ExpressVPN în practică, viteza sa a fost excelentă. Nu am înregistrat niciun decalaj în timpul navigării obișnuite, vizitând site-uri web și lucrând pe propriul nostru site web. Transmiterea și descărcarea nu au fost nici o problemă. Am putea viziona videoclipuri pe YouTube și am putea folosi Netflix fără probleme. Mai mult, am putea descărca cu ușurință fișiere de orice fel și dimensiune.

Când folosim serverele recomandate, nu am înregistrat niciun decalaj în timpul jocurilor. Cu toate acestea, în acest caz, este important să vă conectați la un server care nu este prea departe de locația dvs. fizică, deoarece altfel, ping-ul dvs. ar putea crește. În general, ExpressVPN este un VPN excelent pentru jocuri. În general, am reușit să menținem viteze mari de internet atunci când folosim ExpressVPN, fără un ritm de viteză semnificativ.

Test de viteză ExpressVPN

Testul vitezei de revizuire ExpressVPNExpressVPN are un test de viteză încorporat în aplicația lor. Când deschideți programul, îl puteți găsi în meniul din colțul din stânga sus. Dacă faceți clic pe opțiunea „Test de viteză”, veți putea începe un test de viteză de pe computer pe toate serverele ExpressVPN. Acest lucru durează câteva secunde și va funcționa numai atunci când VPN nu este activat, dar veți avea o listă clară de servere și performanța lor cu conexiunea la internet. Acest lucru este perfect dacă căutați serverul optim pentru locația dvs..

Testul va arăta latența, care este cunoscută și sub denumirea de ping în jocuri. Vă va arăta, de asemenea, vitezele de descărcare și un indice general de viteză. Pe site-ul ExpressVPN veți găsi un ghid ușor care explică instrumentul în continuare și vă va ajuta să faceți cea mai bună alegere pe servere.

Rezultatele testului vitezei de revizuire ExpressVPN

Viteza de concluzie ExpressVPN

 • Vă mențineți o parte mare din viteza internetului dvs. atunci când utilizați ExpressVPN
 • În timpul utilizării zilnice nu s-a observat o schimbare notabilă a vitezei
 • ExpressVPN oferă propriul test integrat de viteză

Siguranță – Cât de sigură este ExpressVPN?

Poate cea mai importantă caracteristică a unui VPN este că vă păstrează online sigur și anonim. Acesta criptează tot traficul de date și anonimizează acțiunile online într-o măsură. ExpressVPN respectă cele mai înalte standarde internaționale și are opțiuni excelente pentru setările de securitate. Mai jos puteți citi totul despre protocoalele pe care le suportă, politicile lor de logare și confidențialitate, comutatorul de ucidere și datele personale ExpressVPN are nevoie de la dvs. pentru a vă configura contul.

Protocoale

ExpressVPN folosește criptarea pe 256 biți și recomandă protocolul OpenVPN UDP, care este setat și ca protocol implicit. Acestea sunt cele mai înalte standarde internaționale pentru criptare, deci nu va trebui să vă faceți griji cu privire la confidențialitatea dvs. ExpressVPN acceptă următoarele protocoale:

 • OpenVPN UDP: Cea mai bună combinație de viteză și securitate, dar este posibil să nu funcționeze în toate rețelele.
 • OpenVPN TCP: Probabil să funcționeze pe toate tipurile de rețele și probabil cel mai sigur protocol VPN în jurul valorii de, dar poate fi mai lent decât UDP.
 • L2TP / IPSec: Securitate mai slabă – utilă pentru anonimizare și schimbarea locațiilor atunci când alte protocoale nu funcționează.
 • PPTP: În general foarte rapid și compatibil cu aproape orice tip de rețea și dispozitiv, dar cea mai slabă criptare a tuturor acestor protocoale.

Vă recomandăm să păstrați setările implicite ale ExpressVPN, deoarece acestea oferă cea mai bună protecție pe care o puteți obține de la orice VPN. Dacă doriți să aflați mai multe despre acest subiect, puteți consulta articolul nostru care compară toate diferitele protocoale VPN.

Logare și confidențialitate

ExpressVPN este localizat oficial pe Insulele Virgine Britanice. Acest nume te-ar putea face să crezi că fac parte din Marea Britanie, dar aceste insule sunt o națiune independentă cu reglementări stricte privind confidențialitatea (care beneficiază consumatorii). Din acest motiv, ExpressVPN nu trebuie să păstreze date. Aceasta înseamnă că nu sunt obligați să păstreze jurnalele de utilizator.

Din cauza celor de mai sus, ExpressVPN nu păstrează nici un registru de trafic sau IP. Deci nu au informații despre ceea ce faci online. Singurul tip de jurnale pe care le păstrează sunt jurnalele de conectare. Acest tip de jurnale le spune doar la ce date a fost utilizat serviciul și la ce server te-ai conectat. Această informație nu este legată de IP-ul dvs., ci de contul de utilizator. Aceasta înseamnă că puteți rămâne complet anonim, folosind o adresă de e-mail specială și plătind în bitcoin. În termenii lor: „Este posibil să știm că un client a folosit ExpressVPN, dar nu știm niciodată CUM au utilizat serviciul nostru … ExpressVPN nu colectează adrese IP, istoric de navigare, date despre trafic sau interogări DNS care ar putea fi utilizate pentru a identifica orice utilizator specific.”

Într-adevăr, ExpressVPN nu este în măsură să salveze niciun jurnal. Acest lucru se datorează noii tehnologii TrustedServer pe care compania a introdus-o în 2019. Toate datele de pe serverele ExpressVPN sunt trimise acum prin memoria RAM, care este o formă de memorie volatilă. Aceasta înseamnă că toate datele sunt șterse în mod regulat, deoarece memoria RAM are nevoie de energie electrică pentru a putea funcționa. Ori de câte ori puterea scade, toate datele colectate dispar automat. Aceasta este o soluție excelentă pentru toți cei care își iau în serios confidențialitatea.

Ucide întrerupătorul

După ce v-ați conectat prin ExpressVPN prin tunelurile sigure, se poate întâmpla ca conexiunea să se defecteze, indiferent de motiv. Aceasta ar însemna că datele dvs. nu sunt protejate până când vă puteți conecta din nou la serverul ExpressVPN. Probabil că doriți să împiedicați acest lucru.

ExpressVPN oferă un element suplimentar de securitate pentru Windows și Mac; comutatorul de omor. Odată activat comutatorul de ucidere, nu vei mai fi neprotejat din nou. Dacă se întâmplă să pierdeți conexiunea VPN, comutatorul de blocare va bloca tot accesul la internet. În acest fel, nu există locuri slabe în activitatea dvs. online.

Ceva ce trebuie să aveți în vedere este faptul că comutatorul de omor se declanșează uneori când comutați între rețele. De exemplu, când vă conectați automat la o rețea nouă sau când comutați între date și wifi. Nu primiți un mesaj clar în acest sens, așa că uneori trebuie să deblocați manual internetul apăsând pe butonul „deblocați internetul” din software-ul ExpressVPN. Foarte sigur, dar și practic.

De ce informații are nevoie ExpressVPN?

Pentru a crea un cont cu ExpressVPN aveți nevoie doar de o adresă de e-mail și o metodă de plată. Aceasta înseamnă că puteți rămâne complet anonim dacă utilizați o adresă de e-mail anonimizată și plătiți cu Bitcoin. Dacă vă asigurați că adresa de e-mail nu vă leagă în niciun fel, nimeni nu va ști cine sunteți.

Concluzie siguranță ExpressVPN

 • ExpressVPN folosește criptarea de 256 biți
 • Puteți alege între protocoalele OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPSec și PPTP
 • ExpressVPN are o opțiune de comutare a omorârii
 • ExpressVPN utilizează tehnologia TrustedServer care utilizează memorie RAM
 • Pentru a crea un cont, aveți nevoie doar de o adresă de e-mail și o metodă de plată

Utilizabilitate – Cât de ușor de utilizat este ExpressVPN?

Întrucât internetul poate fi un loc destul de complex, este esențial ca un serviciu VPN să aibă un suport excelent pentru clienți. Să vă dați seama ce setări să utilizați sau ce server să vă conectați poate fi destul de dificil dacă furnizorul dvs. VPN nu are un site web clar sau un software ușor de utilizat. Mai jos veți putea citi totul despre ușurința de utilizare a ExpressVPN. Vom arunca o privire la site-ul lor web, procesul de instalare, software, prețuri și asistență pentru clienți.

Site-ul ExpressVPN

ExpressVPN are un site web foarte clar și ușor de utilizat. Acestea vă oferă o mulțime de informații despre modul în care funcționează un VPN.

Website-ul principal al revizuirii ExpressVPN

Sub fila „Ce este VPN” puteți găsi o mulțime de informații despre ce este exact o VPN și cum funcționează diferite elemente ale unei VPN.

Sub fila „Produse” puteți găsi ghiduri de instalare elaborate pentru diferite dispozitive și sisteme de operare. Mai mult, veți vedea acolo diferite extensii de browser și instrumente de confidențialitate.

Fila „Asistență” vă va duce la un meniu unde puteți face clic pe ghidurile lor de depanare sau instrucțiunile de configurare. După cum puteți vedea mai jos, puteți vorbi și cu serviciul clienți aici.

site-ul de suport expres

Astfel, este ușor să găsești toate informațiile de care ai nevoie. Dacă nu găsiți ceva, puteți discuta cu serviciul de asistență 24/7.

Instalarea ExpressVPN

Procesul de instalare pentru ExpressVPN este extrem de ușor și rapid. Cu asistentul lor de instalare ușor, nu este nevoie de timp până când puteți accesa anonim internetul.

Software-ul ExpressVPN este disponibil pentru Windows, Mac, Android, iOS și Linux. Puteți instala software-ul lor pe routerul DD-WRT.

ExpressVPN oferă următorul ghid în trei pași pe site-ul lor web:

Descărcare Express

Acest lucru poate părea supra-simplificat, dar este într-adevăr ușor. După ce cumpărați un abonament, vizitați pagina de configurare de pe site-ul web. Selectați software-ul pentru dispozitivul și sistemul de operare și îl instalați. Aplicația se va deschide și veți putea vedea cum funcționează intuitiv. De asemenea, puteți găsi aplicația lor pentru dispozitive mobile în orice magazin de aplicații. Procesul de descărcare este același pentru toate dispozitivele.

Aspectul și ușurința de utilizare a ExpressVPN

Aspectul software-ului ExpressVPN este foarte profesionist și atrăgător. De asemenea, funcționează intuitiv, iar utilizarea acestuia este extrem de clară și de explicație. Majoritatea utilizatorilor vor avea nevoie doar de un buton de pornire și dezactivare și de o modalitate ușoară de a schimba locația serverului. Aplicația ExpressVPN vă arată exact asta. Mai mult decât atât, nu este înghesuită informații pe care nu le înțelegi sau nu le ai nevoie. Din acest motiv ExpressVPN este ideal pentru persoanele care nu au mai folosit VPN înainte.

În meniul din colțul din stânga sus puteți găsi opțiuni care vă permit să reglați setările conexiunii VPN dacă doriți să faceți acest lucru. Mai mult, puteți rula un test de viteză și puteți selecta meniul de ajutor dacă aveți întrebări.

ExpressVPN-App-Screenshot-engleză

ExpressVPN și Linux

La fel ca toți ceilalți furnizori VPN de top, ExpressVPN vă permite să folosiți serviciul său în distribuțiile Linux. De fapt, ExpressVPN poate fi folosit pe Ubuntu, Debian, CentOS, Fedora, Raspbian și Arch. Cu alte cuvinte, există foarte puține sisteme de operare pe care ExpressVPN nu rulează. Mai jos veți găsi un rezumat rapid despre utilizarea ExpressVPN pe o distribuție Linux.

Întreaga rețea de servere ExpressVPN este de asemenea disponibilă pentru utilizatorii Linux. Nu numai că, serverele sunt de asemenea de vârf în ceea ce privește viteza și stabilitatea. În timpul testării, nu am întâlnit o singură instanță de scurgeri DNS sau WebRTC.

Deoarece totul este realizat prin terminal, este important să găsiți pagina potrivită pentru a descărca depozitul și pentru a afla comenzile de bază. Cam despre asta e. În afară de extensia Firefox și comutatorul de ucidere, nu există funcții suplimentare pentru aplicația ExpressVPN pentru Linux. Pur și simplu solicitați lista de servere și vă conectați la cel dorit. Singura problemă pe care am avut-o în timpul testării a fost lipsa expertizei Linux în rândul angajaților de servicii pentru clienți. Acest lucru poate provoca o problemă pentru a rezolva ceva mai mult, dacă întâmpinați una. Oricum ar fi, ExpressVPN se află în vârful listei noastre pentru cele mai bune VPN-uri pentru Linux.

Prețuri și modalități de plată

Posibil, singurul dezavantaj al ExpressVPN este prețul lor. Cu toate acestea, chiar dacă acest VPN este pe partea de preț, ExpressVPN merită cu siguranță banii.

ExpressVPN oferă trei planuri de abonamente diferite. Toate cele trei planuri oferă același serviciu suprem, singura diferență este durata planului și costul pe lună. Ele oferă un plan de o lună pentru 12,95 USD, A Plan de 6 luni pentru 9,99 dolari pe lună și cu oferta noastră specială puteți obține ExpressVPN pentru 15 luni doar 6,67 pe lună.

Ultima opțiune în special este o ofertă bună pentru calitatea pe care o obțineți în schimb. în plus, ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile. Acest lucru înseamnă că puteți testa serviciile lor timp de 30 de zile și să vă primiți banii înapoi dacă nu este pe placul dvs..

Preturi Expressvpn

ExpressVPN acceptă următoarele metode de plată:

 • Card de credit (VISA, MasterCard, American Express, Discover Card, JCB, Diners Club International)
 • PayPal
 • Bitcoin
 • Multe alte metode de plată regionale.

Cu aceste opțiuni, veți putea, fără îndoială, să găsiți o metodă de plată potrivită pentru dvs. Dacă doriți să rămâneți complet anonimi, chiar și pentru furnizorul dvs. VPN, puteți utiliza Bitcoin pentru a vă plăti abonamentul.

Serviciu clienți

Express livechatSpre deosebire de alți furnizori, ExpressVPN are o bună pagină de întrebări frecvente care vă va răspunde aproape la toate întrebările instantaneu.

Oferă asistență 24/7 clienților, atât clienților, cât și persoanelor care vizitează site-ul lor. Vor răspunde rapid și plăcut la toate întrebările dvs..

Dacă întâmpinați probleme cu serviciul lor, acestea vă vor ajuta să aflați ce este greșit și cum să îl rezolvați.

Concluzie utilizabilitate ExpressVPN

 • Site-ul ExpressVPN este clar și util
 • Procesul de instalare pentru ExpressVPN este extrem de ușor pentru toate dispozitivele și sistemele de operare
 • Software-ul ExpressVPN funcționează intuitiv
 • ExpressVPN este puțin mai scump decât alte servicii VPN
 • Acestea oferă o sumă corectă de metode de plată
 • ExpressVPN funcționează bine în combinație cu Linux, dar agenții lor de asistență nu știu prea multe despre problemele specifice Linux
 • ExpressVPN are o asistență excelentă 24/7 pentru clienți, cu o căsuță de chat live

Rețea de server ExpressVPN

Rețeaua de server a unei VPN este importantă dacă doriți să ocoliți restricțiile geografice prin conectarea la serverele din alte țări. De exemplu, vă puteți conecta la un server din S.U.A. pentru a urmări o emisiune pe versiunea americană Netflix. Mai mult, dacă guvernul tău cenzurează ceea ce poți să faci și să vezi online, îți poți reintegra conexiunea printr-un server dintr-o altă țară pentru a avea acces gratuit la internet. Aici puteți afla mai multe despre serverele ExpressVPN și dacă ExpressVPN oferă sau nu adrese IP dedicate.

Numărul de servere și locații

ExpressVPN are peste 3000 de servere în 94 de țări din întreaga lume. Datorită acestei imense rețele de server, puteți găsi întotdeauna un server care să răspundă nevoilor dvs. În plus, puteți schimba serverele ori de câte ori doriți atunci când utilizați ExpressVPN.

Rețeaua de server ExpressVPN

În aplicațiile ExpressVPN este foarte ușor să selectați un server și puteți salva, de asemenea, serverele preferate pentru a fi și mai ușor.

Mai mult, ExpressVPN vă va arăta un server recomandat pentru locația dvs. Acest server va fi probabil cea mai rapidă conexiune pentru dvs..

Adresa IP dedicată

ExpressVPN nu oferă un serviciu dedicat de adrese IP. Unul dintre motivele pentru care oamenii au nevoie de adrese IP dedicate este să obțină acces la Netflix. Cu ExpressVPN nu aveți nevoie de un IP dedicat pentru a avea acces la Netflix, deoarece puteți face asta deja cu serviciile lor obișnuite.

Un alt motiv pentru utilizarea unei adrese IP dedicate este faptul că unele site-uri web vor solicita o identificare suplimentară dacă accesați site-ul lor de la o adresă IP diferită tot timpul. Dacă doriți să preveniți aceste măsuri suplimentare de la banca sau guvernul dvs., puteți arunca o privire la un furnizor VPN care oferă adrese IP dedicate, cum ar fi NordVPN.

Concluzie rețea server ExpressVPN

 • ExpressVPN are peste 3000 de servere în 94 de țări diferite
 • ExpressVPN nu oferă adrese IP dedicate

Opțiunile ExpressVPN

Există câteva funcții pe care nu toți furnizorii VPN le oferă, dar pot fi foarte importante pentru utilizatori. De exemplu, nu puteți folosi niciun VPN pentru a debloca conținutul Netflix din alte țări. De fapt, unele VPN-uri nu funcționează deloc cu Netflix. Mai mult, pentru unii este importantă opțiunea de descărcare a torențelor prin rețelele P2P. O altă opțiune pe care nu o oferă toate VPN-urile. Am testat aceste caracteristici pentru ExpressVPN. De asemenea, puteți găsi informații aici despre două caracteristici suplimentare pe care le oferă ExpressVPN. În primul rând, vom analiza oferta de routere a furnizorului. În cele din urmă, puteți citi despre extensia browserului lor ușor de utilizat, ceea ce face utilizarea ExpressVPN extrem de ușoară.

ExpressVPN și Netflix

chat netflix ExpressS-a dovedit dificil pentru furnizorii VPN să rămână în fața eforturilor Netflix de a bloca utilizatorii VPN. Serviciul de streaming a început să blocheze adrese IP care sunt utilizate de multe persoane în același timp (cum ar fi cele utilizate de multe servere VPN). Netflix nu dorește ca oamenii să utilizeze un VPN cu serviciul lor.

Cei mai mulți furnizori VPN au renunțat la luptă, ceea ce înseamnă că puteți urmări Netflix doar cu un IP dedicat. Cu toate acestea, ExpressVPN este o luptă bună și are întotdeauna servere care vă vor permite să utilizați Netflix fără probleme. Deoarece este o luptă constantă, nu toate serverele lor funcționează cu Netflix. Dar dacă apelați în ajutorul serviciilor clienților ExpressVPN, acestea vă vor ghida către serverul potrivit care vă va permite să transmiteți stream-ul emisiunii preferate pe Netflix fără nicio problemă. Din acest motiv ExpressVPN se află în vârful listei noastre cu cei mai buni furnizori VPN pentru Netflix.

ExpressVPN și torrente

ExpressVPN vă permite să descărcați torrenturile în mod anonim. Viteza conexiunii cu ExpressVPN va fi suficient de mare pentru a descărca fișiere fără întârziere. Mai mult, cu protecția lor online completă, veți rămâne complet anonim.

TrustedServer-tehnologie

ExpressVPN a introdus recent o nouă caracteristică: TrustedServer. Această tehnologie asigură că datele dvs. – împreună cu informațiile online ale tuturor clienților ExpressVPN – sunt 100% sigure. Nu se salvează date pe hard disk-ul companiei, deci nu pot fi furate. În plus, TrustedServer ajută întregul sistem ExpressVPN să țină pasul cu cele mai noi actualizări. Acest lucru reduce considerabil șansele de slăbiciuni din cadrul sistemului.

Toate datele de pe serverele ExpressVPN sunt trimise prin memoria RAM. Marele avantaj al lucrării cu această tehnică este că orice date sunt șterse automat de fiecare dată când conexiunea sau puterea scade. Aceasta diferă de a lucra cu hard disk-uri, unde datele rămân chiar și după încheierea sesiunii. Cu TrustedServer, ExpressVPN pur și simplu nu vă poate salva jurnalele de utilizare pe internet. În mod similar, hackerii, guvernele și alte instituții nu vor putea să vă ajungă la date, deoarece nu vor fi date.

ExpressVPN pe routerul dvs.

Instalarea unui VPN pe routerul dvs. este modalitatea ideală de a vă proteja toate dispozitivele acasă dintr-o singură dată. Cu toate acestea, poate fi destul de complicat, deoarece trebuie să aveți tipul potrivit de router. Mai mult, trebuie să schimbați firmware-ul de pe router (intermitent) pentru a-l pregăti pentru un VPN.

ExpressVPN vă ajută să faceți acest proces mult mai ușor. Pe site-ul lor, acestea se conectează la cele mai bune routere pre-fulgerate. Cu aceste routere puteți fi sigur că software-ul VPN poate fi instalat pe acesta. Pentru a face procesul și mai ușor, ExpressVPN are instrucțiuni de instalare pentru toate routerele populare de pe site-ul lor web.

Routere Express

Extensii de browser

Extensie browser ExpressDupă ce v-ați înscris pentru un abonament ExpressVPN, puteți instala extensia browserului. Acestea oferă această extensie pentru Chrome, Firefox și Safari. Avantajul extensiei browserului este că nu va trebui să deschideți aplicația ExpressVPN, dar puteți merge imediat la browser. În browserul dvs. veți vedea un mic logo ExpressVPN care vă arată dacă serviciul este activat. Făcând clic pe pictogramă veți vedea o interfață care este foarte similară cu aplicația. Aici puteți activa și dezactiva VPN-ul și puteți schimba locația serverului.

Cu extensia ExpressVPN a încercat să faciliteze utilizarea VPN. Lazăr nu mai este o scuză pentru a fi neprotejat pe internet!

Opțiuni de concluzie ExpressVPN

 • Netflix funcționează cu ExpressVPN
 • ExpressVPN vă permite să descărcați torrente
 • Puteți găsi routerele potrivite pe site-ul ExpressVPN
 • ExpressVPN are o extensie de browser

Concluzie – Experiența noastră cu ExpressVPN

Pro-uri
Contra
VPN foarte bun în toată regula în ceea ce privește viteza și siguranțaNu există adrese IP dedicate
Interfață ușor de utilizat și software ușor de utilizatPe partea cea mai scumpă
Ușor de instalat
Multă alegere pe servere
Este posibil să urmăriți Netflix din S.U.A.
Descărcarea torentelor este posibilă
Garanție de returnare de 30 de zile

Nu este de mirare că ExpressVPN a fost în fruntea listei noastre de ceva vreme. ExpressVPN funcționează bine la toate aspectele importante ale unui serviciu VPN. Oferă viteze mari și conexiuni stabile. Indiferent dacă navighezi intens pe web sau joci intens, ExpressVPN îți va cripta datele fără ca tu să ai probleme cu retardul sau încărcarea.

ExpressVPN are cele mai înalte standarde internaționale de criptare. Politicile lor de confidențialitate și de logare vă asigură că nu va trebui să vă faceți griji pentru anonimatul dvs. Mai mult, cu comutatorul de omor activat, nu va mai fi loc pentru scurgeri de date.

Ceea ce face din ExpressVPN un furnizor VPN de dorit este ușurința lor pentru utilizator. Site-ul și software-ul lor funcționează intuitiv și arată curat. Acest lucru face ca serviciile lor să fie accesibile tuturor, indiferent dacă sunteți un jucător experimentat în tehnologie sau un browser casual.

Chiar dacă ExpressVPN este pe partea scumpă, acestea se află în partea de sus a celor mai bune liste pentru cele mai bune VPN, și pe bună dreptate. Pentru serviciul pe care îl oferă, ar trebui să li se permită să ceară ceva mai mult. Când nu testăm alți furnizori VPN, utilizăm adesea ExpressVPN, pur și simplu datorită calității bune.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me