Avast SecureLine VPN Review (2020) – Rapid, dar păstrează jurnalele

Avast SecureLine VPN Review (2020) – Rapid, dar păstrează jurnalele

Avast este cunoscut mai ales pentru software-ul lor antivirus. Acest software este gratuit și este utilizat de peste 400 de milioane de oameni din întreaga lume. În afară de antivirus, Avast oferă și un serviciu VPN: Avast SecureLine VPN. În timp ce, la început, Avast s-a concentrat doar pe protejarea dispozitivelor împotriva programelor malware și a infracțiunilor informatice, acum compania își propune să cripteze și să protejeze traficul de date al utilizatorilor..


Avast este una dintre cele mai mari companii de securitate din lume. Sediul central se află la Praga, Republica Cehă. VPN-ul lor este rapid și are un software simplu și intuitiv. Funcționează cu American Netflix și vă permite să descărcați torentele în siguranță. Din păcate, rețeaua lor de server este foarte mică și există o mulțime de probleme atunci când vine vorba de securitate și confidențialitate. În această recenzie vom discuta despre toți acești factori și multe altele.

Specificații Avast SecureLine VPN

 • Conexiuni simultane: 5
 • Torrents: +
 • Netflix: +
 • Sisteme de operare: Windows, Mac, iOS, Android
 • Protocoale: OpenVPN, IPsec, IKEv2
 • Politica de înregistrare: Păstrează jurnalele
 • Servere: 55 servere în 34 de țări
 • Preț: 7,50 USD pe lună
 • Banii inapoi garantat: 30 de zile

Viteză – cât de rapid este Avast SecureLine VPN?

O VPN rapidă asigură ca viteza dvs. de internet să nu scadă dramatic. La urma urmei, nu doriți să așteptați ca Netflix să se încarce doar pentru că utilizați o conexiune VPN. Am testat viteza Avast SecureLine, astfel încât să știți la ce să vă așteptați de la acest VPN.

Speedtest rezultate Avast SecureLine VPN

Pentru a determina viteza de fapt a Avast SecureLine, am testat acest VPN cu Speedtest.net. Mai jos, veți vedea rezultatele conexiunii noastre de internet în timp ce testați Avast SecureLine. Aceste teste au fost efectuate din Olanda și iau în considerare atât serverele locale, cât și cele americane Avast SecureLine. Cu ajutorul unui test necompletat, ne-am testat viteza de internet fără VPN.

Viteză fără VPN (Speedtest.net):

Test de viteză Avast SecureLine Fără VPN

Acestea sunt rezultatele testelor de viteză ale propriei noastre conexiuni fără VPN. Aceste rezultate vor fi utilizate pentru a compara viteza serverelor Avast SecureLine.

Viteza cu un server local (Speedtest.net):

Test de viteză Server local Avast SecureLine

Conexiunea noastră a atins viteza de mai sus atunci când am fost conectați cu un server local Avast SecureLine VPN local (în acest caz olandez). Conform software-ului Avast SecureLine, acesta a fost cel mai optim server pentru noi. Deși ping-ul a crescut în comparație cu testul nostru gol, atât viteza de descărcare cât și cea de încărcare au rămas aproximativ la fel. Acesta este un rezultat foarte bun. Serverul local Avast SecureLine abia afectează viteza internetului nostru.

Viteza cu un server SUA (Speedtest.net):

Speed ​​Test Avast SecureLine American Server

Rezultatele testelor de viteză ale unui server american Avast SecureLine spun o altă poveste. Nu este neobișnuit ca viteza dvs. de internet să încetinească dacă utilizați un server VPN care este situat departe de locația dvs. reală. La urma urmei, datele dvs. vor trebui să fie redirecționate tot așa. Chiar și așa, ping-ul a crescut semnificativ în acest caz. Viteza de descărcare a scăzut la mai puțin de jumătate din ceea ce aveam la început. Viteza noastră de încărcare a rămas stabilă. Cu toate că aceste rezultate nu sunt groaznice, nici ele nu sunt grozave.

Viteza în timpul utilizării zilnice

Rezultatele testelor de viteză pot fi utile, dar este mai important să vedem cum viteza unei VPN afectează experiența utilizatorului. Acesta este motivul pentru care am încercat Avast SecureLine pentru o perioadă îndelungată .

În timpul navigării, nu am întâmpinat probleme. Pagini web încărcate rapid și fără probleme. Streamingul, în majoritatea cazurilor, a mers foarte bine. Spotify a funcționat fără întârzieri și YouTube, de asemenea, abia a fost nevoie pentru a încărca videoclipuri. Vizionarea versiunii americane a Netflix a funcționat, deși videoclipurile au avut nevoie de ceva timp pentru încărcare.

Descărcarea a fost destul de ușoară atunci când folosiți serverele P2P specializate furnizate de Avast. Fișierele de la e-mail-uri au fost descărcate cu ochiul. De asemenea, puteți descărca în mod sigur torrent-uri cu acest VPN. Deși serverul nostru local nu ne-a dat acces la The Pirate Bay, am putut descărca destul de rapid cu un server american. În timpul jocurilor online, abia am observat o diferență în comparație cu experiența noastră obișnuită pe internet.

Viteza de concluzie Avast SecureLine VPN

 • Avast SecureLine VPN poate atinge viteze foarte decente.
 • Viteza de descărcare și descărcare a fost abia afectată atunci când am folosit un server local.
 • Serverele SUA ale Avast SecureLine au fost vizibil mai lente (în Europa) decât serverele noastre locale.
 • Am observat o diferență foarte mică de viteză în timpul navigării, descărcării, jocurilor și streamingului, chiar dacă a necesitat mai mult timp încărcarea Netflix.

Siguranță – Cât de sigură este Avast SecureLine VPN?

În general, s-ar putea spune că o VPN sigură este o VPN bună. Mulți oameni folosesc un VPN pentru a-și proteja siguranța online și confidențialitatea. Acesta este motivul pentru care studiem îndeaproape securitatea tuturor furnizorilor pe care îi testăm. Printre altele, vom analiza protocoalele Avast SecureLine, precum și politica lor de logare.

Protocoale

Avast SecureLine VPN utilizează o criptare AES puternică de 256 biți. În afară de asta, acest furnizor avea protocoale diferite, inclusiv OpenVPN, IPsec și IKEv2. Protocolul care va fi utilizat pentru conexiunea VPN depinde de sistemul dvs. de operare:

Sistem de operare
Protocol folosit
ferestreOpenVPN (UDP)
MacIPsec
AndroidOpenVPN (UDP)
iOSIPsec / IKEv2

Ceva ce trebuie să țineți cont atunci când utilizați Avast SecureLine VPN pe Mac este că IPsec nu este utilizat în combinație cu L2TP, așa cum se întâmplă în mod normal. Combinarea acestor două protocoale face ca sistemul să fie mult mai sigur. Cu toate acestea, IPsec este responsabil pentru criptare, ceea ce înseamnă că, cu Avast SecureLine pentru Mac, cel puțin conexiunea dvs. va fi codată. Chiar și așa, acesta este ceva ce ar trebui să iei în considerare atunci când alegi un VPN.

Logare și confidențialitate

Există multe de spus despre politica de logare a Avast SecureLine și despre modul în care Avast gestionează confidențialitatea clienților. În primul rând, am analizat faptele așa cum se precizează în politica de confidențialitate a VPN. În vârful său, există o declarație ușor îngrijorătoare: „Deși respectăm confidențialitatea dvs. și luăm măsuri stricte pentru a o proteja, nu înseamnă că sunteți total anonimi pentru noi”. Cu alte cuvinte, Avast SecureLine spune că nu-i fac pe utilizatori complet anonimi, cel puțin nu pentru compania în sine. Adună tot felul de informații pentru ca serviciul lor să funcționeze corect, dar îl duc mult mai departe decât o fac majoritatea serviciilor VPN decente.

Avast promite să nu vă salveze niciodată adresa IP completă, cererile DNS sau jurnalele de activitate. Chiar și așa, există o mulțime de alte date care sunt conectate în mod activ. În primul rând, Avast are nevoie de informațiile dvs. pentru a vă putea crea un cont. Gândiți-vă la adresa de e-mail, la numele de utilizator, parola și la metoda de plată. Avast va salva și mai multe informații despre tine atunci când folosești serviciul lor SecureLine. Aceasta include:

 • Timbre de conectare
 • Subrețea dvs. de adresă IP (care este aproape întreaga dvs. IP, cu excepția ultimelor cifre)
 • Adresa IP a serverului VPN pe care îl utilizați
 • Cantitatea de date trimise prin conexiune

Aceste informații pot fi foarte sensibile. Deși Avast nu își înregistrează adresa IP completă, aceasta cunoaște o parte uriașă a acestei adrese. Doar ultimele cifre vor fi anonimizate. Asta înseamnă că știu aproximativ unde ești. Toate datele menționate mai sus vor fi salvate timp de treizeci de zile. Informațiile despre sistemul dvs. de operare, versiunea de software VPN pe care o utilizați, precum și opțiunile pe care le reglați în cadrul acelui software (cum ar fi activarea comutatorului de ucidere) vor fi înregistrate și salvate până la doi ani.

Mai mult, Avast lucrează împreună cu terți. Mai exact când vine vorba de iOS și Android, acest lucru poate fi problematic. SecureLine colectează informații despre acele sisteme de operare, care sunt apoi partajate cu Google Firebase Analytics (anonimizat), Google Fabric Crashlytics (neidentificabil personal) și AppsFlyer Analytics (pentru următoarele campanii de marketing).

În partea de jos a politicii lor de confidențialitate, Avast SecureLine menționează că ar putea împărtăși datele dvs. personale cu părți externe dacă există cerințe legale pentru acest lucru. În total, este destul de clar că Avast SecureLine nu poate oferi un anonimat complet.

Avast a vândut date personale despre utilizator

Deși Avast SecureLine VPN nu funcționează cu aceeași declarație de confidențialitate ca restul companiei Avast de milioane de dolari, tot merită să verificați cum Avast se ocupă de confidențialitatea utilizatorilor săi. O filială a Avast a fost surprinsă recent, vânzând date despre istoricul browserului utilizatorilor antivirus gratuit Avast altor părți. Deși aceste informații nu provin de la utilizatorii VPN Avast, această descoperire este îngrijorătoare. Nu se potrivesc bine pentru sentimentul de confidențialitate și securitate al companiei.

Ucide întrerupătorul

Avast SecureLine are un comutator de omor încorporat. Pentru activare, faceți mai întâi clic pe „Meniul”În tabloul de bord al VPN, apoi alegeți„Setări“. Faceți clic pe fila „Securitatea retelei”Și apoi caseta goală din fața„Activați Comutatorul Kill”Pentru a activa această opțiune. Un switch switch va întrerupe conexiunea la internet dacă VPN-ul dvs. este deconectat. În acest fel, nu veți mai scăpa accidental informații personale sau sensibile online.

Ce informații are nevoie de Avast SecureLine VPN?

Dacă creați un cont cu Avast SecureLine, va trebui să partajați mai multe informații cu acestea. Vi se va atribui, de asemenea, mai multe etichete de identificare, care vor fi atașate la contul dvs. Aceasta include:

 • Email (pentru comunicare și facturi)
 • Nume de utilizator
 • Cheia de licență (pentru a activa abonamentul)
 • Data de încheiere a abonamentului
 • Informații despre perioadele de încercare

Datele menționate mai sus vor fi salvate atât timp cât utilizați serviciul. În multe cazuri, acest lucru este pentru a putea face serviciul să funcționeze așa cum trebuie. Puteți utiliza o adresă de e-mail anonimizată și un nume de utilizator pentru a vă proteja confidențialitatea până la un anumit grad.

Concluzie siguranță Avast SecureLine VPN

 • Avast SecureLine VPN folosește următoarele protocoale: OpenVPN (UDP), IPSec și IKEv2, în funcție de sistemul de operare pe care îl utilizați.
 • Politica de înregistrare a Avast este problematică: înregistrează o parte din IP-ul dvs. alături de alte informații.
 • Această VPN nu înregistrează activitatea browserului sau solicitările DNS ale utilizatorilor.
 • Datele browserului utilizatorilor Avast gratuite au fost vândute altor părți în trecut.
 • Avast SecureLine are un comutator de omor încorporat.
 • Dacă doriți să faceți un cont Avast SecureLine, trebuie să partajați adresa de e-mail și un nume de utilizator.

Utilizabilitate – Cât de ușor de utilizat este Avast SecureLine VPN?

Pentru ca oamenii să folosească cu succes un VPN, acesta trebuie să fie ușor de utilizat. În această secțiune, vom analiza diferiți factori pentru a determina utilitatea Avast SecureLine, inclusiv site-ul său web, instalarea, software-ul și suportul general.

Site-ul Avast SecureLine VPN

VPN-ul Avast SecureLine nu are un site web separat. În schimb, pe site-ul general al Avast există un singur informator despre SecureLine. Toate informațiile sunt într-un singur loc, dar, din păcate, aceste informații sunt foarte limitate.

Site-ul web al Avast SecureLine VPN

Pagina este foarte organizată și clară. Veți găsi explicații despre diferitele funcții ale VPN, serverele diferite, prețurile și opțiunile suplimentare. Fiecare secțiune are o mică săgeată pe care puteți da clic pentru a citi informații mai detaliate. Din păcate, chiar și această secțiune detaliată constă doar din câteva propoziții. Cu toate că site-ul pare foarte organizat, diferitele aspecte ale VPN nu sunt explicate, precum și ne-am dori.

Instalarea Avast SecureLine VPN

Instalarea Avast SecureLine este ușoară. Am instalat software-ul pe computerul nostru Windows, dar există și opțiuni pentru Android, iOS și Mac. Butonul de descărcare de pe site-ul web se va schimba în funcție de sistemul de operare pe care îl utilizați pentru a accesa pagina. Dacă aveți nevoie de puțin ajutor pentru instalarea Avast Secureline, puteți urma acești pași:

 1. Faceți clic pe „Descărcați pentru computer”Pe pagina oficială Avast SecureLine. Un fișier va fi descărcat automat.
 2. Faceți clic pe descărcare, apoi faceți clic pe „Alerga“.
 3. Alegeți limba preferată și faceți clic pe „O.K“.
 4. Urmați pașii și faceți clic pe „Instalare“. Așteptați instalarea programului.
 5. Faceți clic pe „finalizarea“. Programul se va deschide automat și poate fi utilizat imediat.

Crearea unui cont pentru a utiliza Avast SecureLine este la fel de ușoară. Puteți face acest lucru într-unul din două moduri. În primul rând, puteți obține imediat un abonament. În acest caz, veți putea crea un cont Avast, pe care îl puteți utiliza pentru a vă autentifica. Cealaltă opțiune este să utilizați perioada de încercare gratuită de șapte zile înainte de a vă angaja.

Aspectul Avast SecureLine VPN și ușurința de utilizare

Programul Avast SecureLine este foarte simplu și intuitiv. Așa cum se întâmplă la majoritatea altor furnizori, veți lucra cu un tablou de bord care conține un buton „ON” mare. Dacă faceți clic pe acest buton fără a alege mai întâi o locație, veți fi conectat automat la cel mai optim (de obicei cel mai apropiat) server. Dacă doriți să schimbați limba software-ului, accesați „Meniul”Și faceți clic pe„Setări“.

Avast SecureLine Software VPN activat

Tabloul de bord arată adresa dvs. IP, IP-ul serverului VPN pe care îl utilizați și perioada de timp în care ați fost conectat până la serverul respectiv până acum. Puteți ajusta locația făcând clic pe „Schimbă locația“. Acest lucru vă va duce la lista de server.

Software-ul arată o mulțime de pop-up-uri, deoarece se conectează. Din fericire, le puteți dezactiva cu ușurință accesând „Meniul”Și modificarea setărilor. Acolo, puteți activa și comutatorul de ucidere (atunci când accesați „Securitatea retelei”) Și descărcați extensiile browserului pentru Firefox, Chrome și Avast Secure Browser (atunci când accesați„Integrare browser„).

Software-ul Avast SecureLine funcționează așa cum trebuie. Chiar și așa, are câteva dezavantaje. Cea mai mare suferință a noastră a fost lipsa de opțiuni oferite de software. Aceasta nu trebuie să fie o problemă pentru un utilizator inițial, dar s-ar putea dovedi incomodă pentru cel mai experimentat utilizator VPN.

Prețuri și modalități de plată

Avast SecureLine VPN are un sistem de prețuri neobișnuit în comparație cu alți furnizori. Majoritatea VPN-urilor, cum ar fi ExpressVPN și Surfshark, oferă un preț lunar mai mic dacă alegeți un abonament mai lung (de exemplu, un abonament anual în loc de unul lunar). Avast SecureLine are însă prețuri fixe. Aceste prețuri depind doar de numărul și tipul de dispozitive pe care doriți să le protejați.

Dacă doriți să utilizați VPN pe PC sau Mac, acest lucru vă va costa respectiv 69,99 USD pe an (5,83 USD / lună) sau 59,99 USD pe an (5,00 USD / lună). Vrei VPN pentru Android sau iPhone / iPad? Atunci va fi doar 19,99 USD pe an (1,67 USD / lună). Dacă doriți să protejați mai multe dispozitive diferite simultan, puteți obține un abonament pentru 89,99 USD pe an (7,50 USD / lună). Acest abonament final acceptă atât smartphone, cât și desktop și este disponibil pentru mai multe dispozitive, permițând până la cinci conexiuni simultane. Prețul acestui abonament este comparabil (deși puțin mai scump decât) cu un abonament ExpressVPN. Cu alte cuvinte: aceasta este departe de cea mai ieftină VPN de pe piața curentă.

Prețuri abonamente Avast SecureLine

Abonamentele Avast SecureLine au o garanție de returnare de 30 de zile. Mai mult, există o perioadă de încercare lungă de săptămână, astfel încât să puteți testa serviciul înainte de a vă angaja la un abonament anual.

Puteți plăti abonamentul în diferite moduri:

 • Card de credit (VISA, MasterCard, Discover, American Express și multe altele)
 • Transfer bancar direct
 • PayPal
 • Opțiuni locale de plată

Aceasta înseamnă că nu există o modalitate de plată complet anonimă, cum ar fi cu Bitcoin. În plus, există opțiuni de plată specifice fiecărei țări, cum ar fi iDeal în Olanda.

Serviciu clienți

Serviciul clienți Avast SecureLine este disponibil numai în limba engleză și nu este accesibil atunci când ai un cont gratuit. S-ar putea să găsiți un răspuns la întrebările dvs. în baza de date de cunoștințe Avast SecureLine, dar dacă aveți cu adevărat probleme, veți avea nevoie de un cont plătit pentru a obține ajutor.

Când sunteți un utilizator gratuit și încercați să contactați asistența pentru clienți, veți fi direcționat direct în baza de date și la Forumul Avast, unde este posibil ca alți utilizatori să vă poată ajuta. În afară de asta, cu toate acestea, nu ni s-a oferit niciun ajutor și nici o modalitate de a contacta un angajat Avast SecureLine prin chat sau email live.

Serviciul Clienți Avast SecureLine

Până la urmă, nu am putea să ne punem întrebările pentru serviciul clienți Avast. Este ciudat: aparent nu există niciun fel de a folosi asistența atunci când ești un utilizator gratuit.

Concluzie utilizabilitate Avast SecureLine VPN

 • Site-ul Avast SecureLine este unul singur care este clar, dar nu este foarte informativ.
 • Instalarea software-ului Avast SecureLine este ușor și intuitiv.
 • Software-ul este ușor de utilizat, dar nu oferă multe opțiuni.
 • Prețurile pentru un abonament Avast SecureLine complet sunt foarte mari.
 • Avast SecureLine oferă diferite metode de plată, inclusiv PayPal și card de credit.
 • Avast SecureLine are o garanție de returnare a banilor de 30 de zile.
 • Acest VPN are o secțiune de întrebări frecvente (baza de date de cunoștințe) și un forum. Totuși, asistența pentru clienți (prin e-mail și chat live) este disponibilă doar pentru clienții plătitori.

Rețea de server Avast SecureLine

Rețeaua de server Avast SecureLine include 55 de servere în 34 de țări. Avast SecureLine oferă servere P2P specializate, precum și servere pentru streaming. Această secțiune vă va informa mai multe despre serverele și locațiile serverului Avast SecureLine.

Numărul de servere și locații

Avast SecureLine nu are o rețea gigantică de server cu 34 de țări și 55 de servere. Pare deosebit de mic în comparație cu miile de servere oferite de exemplu, CyberGhost și NordVPN. Chiar și așa, Avast SecureLine are mai multe opțiuni utile. De exemplu, software-ul va determina automat ce server este locația dvs. optimă, astfel încât să o puteți utiliza pentru a vă asigura că aveți cea mai rapidă conexiune.

Locații server Avast SecureLine VPN

Iată o prezentare generală a tuturor locațiilor serverului disponibile în prezent cu Avast SecureLine VPN:

 • Australia (Melbourne)
 • Austria (Viena)
 • Belgia (Bruxelles)
 • Brazilia (Sao Paulo)
 • Canada (Montreal, Toronto)
 • China (Hong Kong)
 • Republica Cehă (Praga)
 • Danemarca (Copenhaga)
 • Finlanda (Helsinki)
 • Franţa (Paris)
 • Germania (Berlin, Frankfurt)
 • Ungaria (Budapesta)
 • Israel (Petach Tikwa)
 • Italia (Milano)
 • Japonia (Tokyo)
 • Luxemburg (Luxemburg)
 • Malaezia (Johor Bahru)
 • Mexic (Mexico City)
 • Olanda (Amsterdam)
 • Noua Zeelanda (Auckland)
 • Norvegia (Oslo)
 • Polonia (Varşovia)
 • Portugalia (Leiria)
 • Rusia (Moscova, Sankt Petersburg)
 • Singapur (Singapore)
 • Africa de Sud (Johannesburg)
 • Coreea de Sud (Seul)
 • Spania (Barcelona, ​​Madrid)
 • Suedia (Stockholm)
 • Elveţia (Zurich)
 • Taiwan (Taipei)
 • Curcan (Istanbul)
 • Regatul Unit (Glasgow, Londra, Țara Minunilor)
 • Statele Unite (Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Gotham City, Honolulu, Jacksonville, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, Seattle, Washington DC)

După cum ați observat deja, Avast SecureLine oferă câteva locații neobișnuite. Wonderland, în Regatul Unit, și Gotham City, în Statele Unite, sunt locații fictive care apar în Alice in Wonderland și în benzile desenate Batman. Dacă alegeți una dintre acele locații, veți vedea următoarele:

Locație server Avast SecureLine VPN Gotham City

Avast susține că locația dvs., pentru alții online, va fi „Gotham City, SUA”. Desigur, acest loc nu există de fapt. În schimb, veți primi o adresă IP în New York (și una în Londra dacă alegeți Wonderland). Pentru străini online, va părea ca și cum ai fi într-unul dintre aceste orașe, în locul celor fictive.

Avast SecureLine are servere speciale care funcționează pentru traficul și streamingul P2P. Aceste servere vă ajută să descărcați anonim și să transmiteți un flux ușor și liber.

Scop:
Locații server disponibile:
Trafic P2PGermania (Frankfurt), Franța, Olanda, Republica Cehă, Regatul Unit (Londen), Statele Unite (Miami, New York, Seattle)
StreamingGermania (Frankfurt), Regatul Unit (Wonderland), Statele Unite (Gotham City, Miami, New York)

Adresa IP dedicată

În acest moment, nu este posibil să solicitați o adresă IP dedicată cu Avast SecureLine.

Concluzie rețea server Avast SecureLine

 • Avast SecureLine are o mică rețea de servere cu 55 de servere în 34 de țări.
 • Acestea oferă servere speciale pentru streaming și descărcare.
 • Două servere fictive, Gotham City și Wonderland, fac parte și din rețeaua de servere.
 • Nu este posibil să solicitați o adresă IP dedicată cu Avast SecureLine.

Opțiunile Avast SecureLine

La fel ca multe alte VPN-uri, Avast SecureLine oferă mai multe extensii de browser. Mai mult, au un comutator de ucidere și câteva opțiuni care facilitează munca cu VPN. De exemplu, puteți face ca VPN să se conecteze automat în momentul în care porniți pe dispozitiv, imediat ce va fi disponibilă o conexiune la internet. Majoritatea VPN-urilor decente au astfel de opțiuni, ceea ce nu face ca Avast SecureLine să fie foarte unic. Un plus cert de Secureline, însă, este că funcționează cu American Netflix și pentru descărcarea torentelor.

Avast SecureLine VPN și Netflix

Avast SecureLine oferă servere speciale de streaming. Cu acestea, puteți urmări versiunea americană a Netflix. Orice alte versiuni locale ale Netflix nu par disponibile în momentul testării. Prin urmare, utilizarea unui server francez pentru a avea acces la versiunea franceză a Netflix, este posibil să nu vă ofere (întotdeauna) acces la platformă.

Avast SecureLine Netflix Error

Din fericire, serverele de streaming din SUA, Germania și Marea Britanie vă permit să deblocați și să vizionați conținut de streaming online. De asemenea, este posibil să urmăriți BBC iPlayer, de exemplu. Am testat Netflix-ul american cu serverul Gotham City (New York), iar acest lucru a funcționat perfect. Uneori, încărcarea filmelor a durat puțin mai mult decât eram obișnuit, dar acest lucru s-a datorat în principal reducerii vitezei care a venit cu utilizarea serverelor americane în timp ce suntem staționați în Europa.

Avast SecureLine VPN și torrente

Avast SecureLine vă permite să descărcați în siguranță torentele. VPN oferă servere speciale pentru datele P2P. Aceste servere sunt disponibile în Germania, Franța, Olanda, Republica Cehă, Regatul Unit și Statele Unite. Deși unele servere pot să nu vă ofere acces la The Pirate Bay (de exemplu, serverul olandez), ele funcționează foarte bine altfel.

Concluzii – Experiența noastră cu Avast SecureLine VPN

Pro-uri
Contra
Servere locale foarte rapideSalvează jurnalele de conexiune și o parte din adresa dvs. IP
Protocoale sigure (dar aveți grijă când utilizați IPsec pe Mac)Asistența clienților este disponibilă doar pentru clienții plătitori
Software intuitivRețea de servere mici
Ușor de instalatAvast a avut scandaluri de confidențialitate în trecut
Servere speciale P2P și streamingStreamingul poate fi uneori lent
Oferă acces la Netflix americanRelativ scump
Garanție de returnare de 30 de zile
Abonament ieftin pentru smartphone

Avast SecureLine VPN este un VPN rapid care lasă mult de dorit când vine vorba de siguranță. Au o rețea mică de servere cu doar 55 de servere și oferă doar suport clienților pentru clienții plătitori. Mai mult, abonamentele lor sunt relativ scumpe dacă doriți să utilizați VPN pe mai multe dispozitive simultan.

Având rezultatele sale excelente de testare a vitezei, în special atunci când utilizați servere locale, și serviciile de streaming și P2P specializate, Avast SecureLine are, de asemenea, costume potrivite. Software-ul este ușor de utilizat, iar tehnologia lor de criptare este relativ sigură. Acest lucru ne aduce însă cea mai serioasă problemă cu acest VPN: politica lor de logare.

Avast SecureLine păstrează jurnalele clienților. Ei recunosc deschis că utilizatorii lor nu vor fi niciodată complet anonimi. Printre altele, Avast SecureLine păstrează jurnalele de conectare și chiar (părți din) adrese IP ale utilizatorului. Recent, a apărut faptul că istoricul browserului pentru o sută de milioane de utilizatori antivirus Avast a fost vândut către terți, ceea ce este foarte îngrijorător. Datorită acestor probleme de confidențialitate și siguranță, nu recomandăm Avast SecureLine dacă doriți ca un VPN să navigheze pe internet în mod anonim. În schimb, este mai bine să mergi pentru o VPN mai criptată, mai privată, cum ar fi ExpressVPN sau PIA.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map