Как да гледам порно онлайн анонимно? | VPNoverview

Ако сте стигнали до тази страница, има вероятност от време на време да гледате порно. Без притеснения – милиони хора правят. Така стана бизнес с милион долара. Няма нищо лошо в гледането на порно, въпреки че има огромно табу около него. Много хора се притесняват, че другите може да разберат, че гледат порно редовно. Следователно те искат да скрият този аспект от живота си.


Точно както е вашият редовен интернет трафик, може да искате да гледате вашето порно напълно анонимно. В края на краищата, независимо дали търсите банковите си данни, търсите нова работа или гледате порно, никой не се занимава с това, което правите в интернет. Как можете да гарантирате, че поведението ви онлайн остава частно? Всъщност е съвсем просто: използвайте VPN заедно със сърфиране в режим инкогнито. По този начин ще можете да гледате порно анонимно.

Какви са рисковете за поверителност, които идват при гледане на съдържание за възрастни онлайн?

Гледането на еротично съдържание изобщо не е лошо. За съжаление, той идва с няколко риска, по-специално по отношение на личния ви живот. Може да ви изплаши, ако знаете, че много хора биха могли да гледат на вашия онлайн трафик, където ще могат да видят точно, когато сте посетили порно уебсайт. Може да искате да сте наясно със следните рискове, преди да решите да гледате още порно:

Вашият мрежов администратор може да види историята на сърфирането ви

Икона на смартфон за WifiВ повечето случаи вашето онлайн поведение е видимо за всеки, който използва същата мрежа, най-вече вашия администратор. Ако използвате споделена Wi-Fi мрежа, администраторите на тази мрежа могат да виждат всеки посетен от вас уебсайт. В зависимост от мрежата, която използвате, това може да означава, че вашият шеф, колеги, членове на семейството или съквартиранти имат достъп до информация за уебсайтовете, които сте посетили. Това е особено опасно, когато сте в обществена Wi-Fi мрежа.

Използването на режим „инкогнито“ в браузъра ви не ви дава повече поверителност в този случай. Дори когато използвате този „анонимен режим“, всичките ви данни в интернет все още са видими за всички в мрежата ви. Този режим единствено гарантира, че вашите онлайн дейности не са записани в историята на вашия компютър. Отделно от това, всеки може с радост да гледа над рамото ви. Не много успокояваща мисъл.

Вашият интернет доставчик може да вижда какво правите онлайн

Ако искате да комуникирате с останалата част от световната мрежа, вашият трафик на данни трябва да бъде изпратен в интернет чрез сървър. По принцип вашият доставчик на интернет услуги (доставчик на интернет услуги) прави това вместо вас. Следователно вашият интернет доставчик знае точно кои уебсайтове сте прегледали. Цялата ви информация се изпраща през техните сървъри в края на краищата, което им позволява достъп до вашите данни. Накратко, хората, на които плащате сметката си за интернет, могат да видят точно какъв вид порно искате да гледате.

Безброй други страни знаят кои уебсайтове сте посетили

Страхотно е да знаете колко партита гледате, докато сърфирате в интернет. Помислете за правителства и хакери, но и за гигантски технологични компании като Google, социални медийни платформи и близо до всеки уебсайт, който посетите. Тези партии често са в крак с това, което правите онлайн, като поставят проследяващи бисквитки в браузъра си или участват в отпечатъка на браузъра. Последната техника е много сложна: дори VPN не може да ви защити напълно от нея, което прави изключително трудно да останете 100% анонимни в интернет.

Може би сте забелязали как онлайн рекламите винаги изглеждат съвпадащи с търсеното преди. Онази рокля от този уебсайт, за която никога не сте чували, изведнъж се изчерпва във всичките ви емисии в социалните медии. По същия начин рекламите за евтини почивки до Италия непрекъснато се появяват, откакто направихте малко проучвания за това възможно пътуване до Рим. Това не е просто съвпадение. Третите лица следят вашето онлайн поведение за маркетингови цели. Те поставят бисквитки във вашия браузър, което означава, че ще знаят точно, когато посетите определени уебсайтове. Тези партии постоянно ви следят – и това не се променя, след като посетите уебсайтове със сексуално съдържание.

Вие сте уязвими за нарушения на данните

Ако посещавате уебсайтове за възрастни и тези сайтове претърпят нарушение на данните, може да срещнете някои сериозни последици. Едно от най-разпространените нарушения на данни се случи през 2015 г. с онлайн услугата за запознанства Ашли Мадисън. Този уебсайт беше насочен към женени мъже и жени и активно позволи на потребителите си да се занимават с дела и изневери. Хакерите са получили достъп до базата данни на сайта и са пуснали на обществеността информацията на потребителите. В резултат на това бяха разкрити милиони случаи на изневяра, заедно с всякакъв вид чувствителна лична информация. Ако се случи нарушение на данните и се разкрие, че посещавате уебсайтове за възрастни, това може да има пагубно влияние върху вашата репутация и отношения.

Някои правителства са забранили порно

Гледането на порнографски материали е незаконно в много страни. Ако живеете например в Обединените арабски емирства, Саудитска Арабия, Оман или Катар, ще трябва да се справите с тези закони. Пребиваваш ли в такава държава и притежаваш ли или гледаш порнография така или иначе? Тогава може да сте изложени на риск от сериозна глоба, кацане в затвора или дори депортиране. В много случаи това важи и за емигранти, които гледат порно, независимо от тяхната култура, произход или религия.

Правителствата на тези страни обикновено наблюдават интернет, за да могат да диктуват какво могат да правят гражданите и да виждат онлайн. Това често води до това, че те поставят всевъзможни ограничения в интернет, отказват ви достъп до конкретно съдържание, включително порно, когато сте в границите на страната. Тоест, освен ако не знаете как да заобиколите тези ограничения.

Може да срещнете злонамерен софтуер

Друга често срещана заплаха пред тези, които посещават уебсайтове за възрастни, е злонамерен софтуер. Самите сайтове за възрастни не разпространяват тези опасни файлове, но хакерите могат да засаждат злонамерени реклами на уеб страници, практика известна като „злоупотреба“. Ако посетителите на сайта кликнат върху някоя от тези злонамерени реклами, те могат по невнимание да изтеглят на устройството си злонамерен софтуер като вируси, троянски коне или червеи. Може дори да станете жертва на откуп, който е злонамерен софтуер, който блокира достъпа до вашите данни и предава съобщение, в което се казва, че трябва да платите такса за връщане на вашите файлове. Ако посещавате уебсайт за възрастни, хакерите също могат да заплашват, че ще пуснат вашите данни на обществеността или дори ще ви докладват в полицията.

Останете анонимни онлайн с VPN

Анонимен интернет с VPNКакво можете да направите, за да защитите себе си и да сведете до минимум тези рискове за поверителност? Лесно. Просто използвайте VPN (виртуална частна мрежа). С VPN вашата интернет връзка ще бъде изпратена чрез външен сървър, а именно този на VPN доставчика. Този доставчик защитава вашата връзка със силно цифрово криптиране, което означава, че целият ви онлайн трафик ще бъде кодиран и ще стане невидим за другите. В много случаи доставчиците на VPN спазват политика без регистрация, което означава, че дори те няма да могат да виждат кои уебсайтове посещавате.

Когато използвате VPN, ще се насладите на интернет по същия начин, както обикновено, само вие ще бъдете напълно анонимни. VPN мрежите са специално предназначени да ви осигурят анонимност и допълнителна безопасност по време на сърфиране. Няма значение дали прекарвате свободното си време в четене на научни трудове, търсене на сладки котешки GIF файлове, гледане на порно или всичко по-горе: каквото и да правите, можете да го направите без зрители.

Най-добрите VPN за анонимност

Направихме подбор от няколко надеждни, бързи VPN услуги, които не водят регистрационни файлове за своите клиенти. Тези доставчици използват защитено криптиране (поне 256-битово) заедно със сигурни протоколи като IKEv2 / IPSec и OpenVPN. Използвайки някой от изброените тук доставчици, ще трябва да разглеждате (най-вече) анонимно: за всеки ще бъде много по-трудно да разбере кои уебсайтове сте посетили.

1. NordVPN

NordVPN има бързи връзки, добре е криптиран и не съхранява никакви дневници. Накратко, няма да ви се налага да се притеснявате, че данните ви ще излязат сред публиката. Освен това няма да ви се налага да чакате буферирането на видеоклипове. NordVPN ви позволява да защитите до шест устройства едновременно само с един VPN абонамент. Цената на този абонамент също е много прилична. Искате ли да знаете повече за NordVPN? Чувствайте се свободни да прочетете нашия подробен преглед за този доставчик тук.

2. Surfshark

Surfshark предлага пълния пакет. Този доставчик се грижи за вашата поверителност и работи със силни нива на сигурност. Surfshark има сървъри в над 60 страни, така че ще имате много възможности за избор, ако искате да деблокирате определена уеб страница. Скоростта на сървърите на Surfshark при ежедневна употреба е отлична. Нещо повече, Surfshark предлага специализирани P2P сървъри, така че можете да изтеглите торенти и анонимно. Това е особено полезно, ако предпочитате да изтеглите вашето порно, вместо да сърфирате в интернет за него. Естествено, Surfshark, както и другите споменати доставчици, не съхранява регистрационни файлове. На всичкото отгоре е много евтино. За нашия пълен преглед на Surfshark, кликнете тук.

3. ProtonVPN (безплатна версия)

Друг добър избор за осигуряване на вашата онлайн анонимност е ProtonVPN. Основното предимство на този доставчик е безплатната му версия. ProtonVPN е известен с доброто си криптиране и сигурност, така че няма да се притеснявате за някой от рисковете за поверителност, които посочихме. Безплатната версия на Proton ще защити едно устройство за неограничен период от време, въпреки че ще ви предостави достъп само до три различни сървърни местоположения: САЩ, Япония и Холандия. Освен това, вие ще споделяте тези сървъри с всички други потребители на ProtonVPN Free. Това може да създаде сериозни спадове в скоростта.

Искате ли да знаете повече за премията ProtonVPN? Можете да разгледате пълния ни подробен преглед на този доставчик тук. Интересувате ли се от други прилични и безплатни VPN? Не забравяйте да погледнете нашите топ 6 безплатни VPN доставчици на този момент или просто кликнете върху бутона по-долу, за да получите ProtonVPN Free.

Предимства на VPN при посещение на порно уебсайтове

Какви са предимствата на използването на VPN, когато планирате да гледате порно? Ние ги обобщихме за вас:

 1. Сърфиране анонимно: Вашето онлайн поведение вече няма да бъде толкова лесно видимо за другите, защото всичките ви данни са шифровани от вашата VPN и изпратени чрез външен сървър. Вашият интернет доставчик и администратор няма да могат да виждат какво правите онлайн. По същия начин вашият IP адрес се пази от любопитните погледи на правителства, Google, Facebook и безброй други партии.
 2. Изтегляне анонимно: Освен че ви позволяват да сърфирате (предимно) анонимно, много VPN мрежи също ви дават възможност да изтеглите торенти анонимно. Ако предпочитате да изтеглите порнографията си, ще бъде по-добре да го направите и с VPN. По този начин никой няма да може да види какви видове съдържание изтегляте.
 3. Разблокиране на ограничения: Когато използвате VPN интелигентно, ще можете да заобиколите всички видове географски ограничения. Това може да бъде полезно, когато искате да гледате порно в страна, която блокира уебсайтове за възрастни. Ще можете да получите достъп до всеки уебсайт, който искате, като през цялото време оставате предимно анонимни и непроследяеми.
 4. Да останеш в безопасност онлайн: VPN също увеличават значително вашата онлайн безопасност. Когато излизате онлайн с VPN, връзката ви ще бъде защитена, което означава, че ще бъдете по-добре защитени от хакери. Освен това много VPN поддържат използването на HTTPS на посещаваните от вас уебсайтове, което прави вашето преживяване на браузъра много по-безопасно.

Трябва ли да използвам режим инкогнито, когато гледам порно?

Икона на режим „инкогнито“VPN може да ви защити по много различни начини. Тя ви позволява да гледате порно анонимно, свободно и безопасно. Трафикът ви е защитен и се пази от любопитни погледи в мрежата, но все пак ще бъде наличен на вашия собствен компютър. Това означава, че данни като вашата история на сърфиране, бисквитки и други проследяващи файлове, които са били инсталирани по време на сърфиране, ще останат на вашето устройство.

Ако не искате никой – дори хората с достъп до същото устройство като вас – да може да вижда уебсайтовете, които сте посетили, имате две възможности:

 • Изтрийте историята на браузъра и „бисквитките“ всеки път, когато преглеждате
 • Използвайте режим „инкогнито“ (частно сърфиране), когато искате да гледате порно

Когато изтриете историята на браузъра си или сърфирате в режим „инкогнито“, няма да оставите следи от поведението си на вашия компютър. Дори няма да можете да видите какво сте правили онлайн в миналото. Освен това тракерите и бисквитките от трети страни автоматично ще спрат да работят. По принцип е по-лесно просто да стартирате инкогнито режим, вместо да изтривате ръчно историята си всеки път, преди да затворите прозорец.

Важен факт, който трябва да се отбележи, е, че използването само на режим „инкогнито“ няма да е достатъчно, за да ви помогне да останете анонимни. Без VPN почти всеки ще може да види какво правите онлайн. Ето защо ви съветваме винаги да използвате режима на частно сърфиране заедно с VPN.

VPN и инкогнито режим за анонимност онлайн

Ако искате по-чист начин да се грижите за бисквитките и тракерите, които се опитват да се заровят във вашия браузър, може да искате да помислите за добавяне на някои разширения на браузъра. Има много добри добавки, които ви помагат да блокирате невидимите тракери и автоматично да изтриете вашите бисквитки. Примери са Badger за поверителност, Ghostery и бисквитка AutoDelete. За повече информация за тези и други разширения на браузъра, за да подобрите вашата онлайн безопасност и поверителност, разгледайте нашата страница с най-добрите разширения за браузър.

Окончателна присъда

Много хора обичат да гледат порно онлайн. Все пак има табу около темата. Поради това табу, много хора искат да могат да посещават уебсайтове за възрастни в пълна анонимност. Можете да постигнете това (в голяма степен) с надежден VPN. С тази защитена връзка ще можете да разглеждате напълно анонимно. Освен това VPN може да ви помогне да деблокирате определено онлайн съдържание. Ако използвате режим „инкогнито“ в браузъра си едновременно, дори собственият ви компютър няма да помни къде сте били.

Съществува обаче, но дори използването на VPN не може да гарантира вашата поверителност в мрежата. Съвременните техники като отпечатване на пръсти в браузъра се използват все повече и повече и могат да ви проследят онлайн дори когато изчиствате бисквитките и използвате фалшив IP адрес. Въпреки това VPN вече върви дълъг път. Ако го използвате за гледане на (легално) порно, най-вероятно ще е достатъчно.

Повечето прилични VPN услуги могат да ви помогнат да гледате сексуално съдържание онлайн анонимно. В тази статия препоръчваме три услуги, които са особено безопасни. NordVPN ще защити вашата поверителност и безопасност на всяка цена. Surfshark предлага страхотна услуга на евтина цена. И накрая, ProtonVPN може да ви помогне да сърфирате в мрежата анонимно със своя безплатен (но донякъде ограничен) абонамент.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map