VPN Android TV: lläsi. Täydellinen yhdistelmä!

Käyttäjäystävällistä Android-järjestelmää käytetään älytelevisioissa yhä useammin. Android TV: ssä voit helposti käyttää Google Play Kauppaa ja ladata televisioon paljon (suoratoisto) sovelluksia. Koska teet kaiken tämän Internet-yhteyden kautta, on viisasta miettiä VPN: n (Virtual Private Network) käyttöä. Loppujen lopuksi VPN tarjoaa monia yksityisyyteen ja tietoturvaan liittyviä etuja sekä mahdollisuuden käyttää paljon muuten maantieteellisesti rajoitettua sisältöä.


Android TV: lläsi on pääsy kaikkiin suosituihin suoratoistopalveluihin, kuten Netflix, Hulu, HBO ja muut. Valitettavasti streaming-palvelut eivät tarjoa samaa sisältöä kaikkialla maailmassa. On paljon maantieteellisiä rajoituksia, jotka voivat rajoittaa katselu nautintoa. VPN: n avulla voit ohittaa nämä maantieteelliset rajoitukset ja päästä käsiksi kaikkiin elokuviin ja sarjoihin suosikkisi suoratoistopalveluistasi. Lisäksi tästä voi olla hyötyä lomalla, mutta haluat katsoa ohjelmaa jollakin kotimaasi kansallisista suoratoistopalveluista. VPN: n avulla voit muodostaa yhteyden kotimaasi palvelimeen ja katsella sitä joka tapauksessa.

VPN: n etu Android TV: lläsi

On useita syitä, miksi VPN parantaa huomattavasti Android TV -kokemustasi.

  • turvallisuus: Aina kun muodostat yhteyden Internetiin, tämä aiheuttaa riskejä laitteillesi ja verkkoturvallisuudelle. VPN: n avulla tietosi ovat salattuja, mikä tekee muiden vaikeuttamisesta sinua vakoilemaan. Tämän vuoksi jopa Internet-palveluntarjoajasi on vaikea nähdä, millä verkkosivustoilla vierailet tai mitä elokuvia suoratoistat.
  • nimettömyys: VPN: n avulla voit muuttaa IP-osoitteesi. Sellaisenaan online-toimintojen jäljittäminen sijaintiisi tai henkilöisi, tulee paljon monimutkaisemmaksi.
  • vapaus: Kuten aiemmin mainittiin, tämä on tärkein syy yhdistää Android TV: n käyttö hyvään VPN: ään. Yhdistämällä VPN-palvelimeen pääset Internetiin VPN-palvelimen IP-osoitteella ja näyttää siltä, ​​että olet jossain muualla maailmassa. Tällä tavoin voit helposti ohittaa monet maantieteelliset rajoitukset.

Paras VPN Android TV: lle

Hyvä VPN-palveluntarjoaja on turvallinen, nopea, sillä on palvelimia monissa eri maissa ja se on käyttäjäystävällinen. Yhteyden nopeus on tärkeä, kun haluat suoratoistaa sarjoja tai elokuvia, koska ei ole hauskaa odottaa ikuisuutta, jotta elokuvasi puskuroituu. VPN: n palvelimien sijainti on tärkeä, jos haluat kiertää maantieteellisiä rajoituksia. Näistä syistä ei ole usein hyvä idea käyttää ilmaista VPN-palvelua Android TV: ssä. Ilmaiset palvelut rajoittavat usein nopeutta, dataa ja palvelimia, ja ne voivat joskus olla jopa vaarallisia. Seuraavat VPN-palveluntarjoajat tarjoavat erinomaisia ​​palveluita, jotka toimivat hyvin Android TV: n kanssa.

Erinomainen paras VPN Android TV: lle: ExpressVPN

ExpressVPN on nopea, turvallinen, käyttäjäystävällinen ja siinä on nollalokeja koskeva käytäntö. ExpressVPN-ohjelmisto on saatavana Windowsille, Macille, iOS: lle, Androidille ja Linuxille. Niillä on yli 3000 katkaisijaa yli 94 eri maassa, mikä todennäköisesti tarjoaa sinulle tarpeeksi vaihtoehtoja ohittaa maantieteelliset rajoitukset. Tärkeintä on, että heillä on helppo sovellus Android TV: lle, joka tekee ExpressVPN: n asentamisesta ja käytöstä pala kakkua. Etkö ole varma, onko ExpressVPN paras tarjoaja sinulle? Kokeile heidän palveluitaan 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Paras budjetti-VPN Android TV: lle: Surfshark VPN

Surfshark ei ole vain nopea ja luotettava VPN, mutta myös erittäin edullinen. Heidän halvin tilaus maksaa vajaat 2 dollaria kuukaudessa. Tällä hinnalla saat VPN: n, joka tarjoaa upeita suojausprotokollia, mutta myös enemmän kuin kohtuulliset nopeudet suoratoistoa varten, runsaasti palvelimia (yli 1000 61 maassa) maantieteelliseen poistamiseen ja erittäin käyttäjäystävällinen Android-sovellus.

Paras VPN Android TV: n maantieteelliseen poistamiseen: NordVPN

NordVPN todella loistaa, kun on kyse Android TV: n käyttäjien ehkä tärkeimmästä VPN-sovelluksesta: maantieteellisten rajoitusten kiertämisestä. Loppujen lopuksi NordVPN ei ole vain erinomainen VPN edulliseen hintaan, hyvällä nopeudella ja upeilla turvaominaisuuksilla. Se tarjoaa myös lisäominaisuuden, joka on erittäin hyödyllinen sisällön poistamiselle (suoratoistolle), jota ExpressVPN ja Surfshark eivät tarjoa (vielä): omistettu IP-osoite. Omistettu IP-osoite on ainutlaatuinen IP-osoite, joka tekee Netflixin kaltaisten suoratoistopalveluiden huomattavasti vaikeammaksi havaita VPN-yhteyttä. Syy tähän hyödylliseen ominaisuuteen on, että suoratoistopalvelut estävät usein VPN-käyttäjiä. Tämän lisäksi NordVPN tarjoaa myös hävitetyt palvelimet, mikä tekee entistä vaikeammaksi havaita NordVPN-käyttäjiä.

Toisin sanoen, jos etsit hienoa VPN-palvelua kohtuulliseen hintaan, mikä on hienoa vapauttaa maantieteellisesti rajoitettua sisältöä, suosittelemme koko sydämestämme NordVPN: ää.

VPN vs. DNS Android TV: lläsi

Jos haluat ohittaa vain maantieteelliset rajoitukset, SmartDNS voi olla myös vaihtoehto sinulle. DNS: n avulla voit saada sivustot luulemaan pääsyäsi Internetiin eri sijainnista. Haittapuoli DNS: lle on, että se ei salaa yhteyttäsi kuten VPN tai piilota IP-osoitteesi. Lisäksi paljon SmartDNS-vaihtoehtoja maksetaan myös, joten saatat yhtä hyvin maksaa VPN: stä ja saada enemmän vastineeksi.

DNS: n kanssa sinun on varottava DNS-kaappaamista. Internet-palveluntarjoajasi ohittaa DNS: n ja liittää IP-yhteyden yhteyteen, mikä tarkoittaa, että et voi kiertää maantieteellistä estämistä. Pahimmassa tapauksessa laitteet voivat saada tartunnan haittaohjelmilla. Näistä syistä suosittelemme aina VPN: n käyttöä DNS: n käytön sijasta.

Kodi Android TV: lläsi VPN: llä

kodi tv vpnKodi on suosittu suoratoistopalvelu, joka on ihanteellinen käytettäväksi yhdessä Android TV: n kanssa. Sovellus yhdistää kaikki suosikki streaming-palvelusi yhdessä paikassa ja helpottaa vaihtamista eri palvelujen välillä. Tästä syystä se on suosittu sovellus asentaa Android TV: hen. Suosittelemme, että käytät Kodia aina yhdessä VPN: n kanssa. Tällä tavalla voit pysyä turvassa ja nimettömänä. Tämä on välttämätöntä sovelluksessa, joka sallii käyttäjän tekemiä lisäosia, joita ei aina vahvisteta.

VPN: n asentaminen Android TV: hen

VPN: n asentamiseen Android TV: hen on useita tapoja. Helpoin tapa on käyttää VPN-sovellusta Google Play Kaupasta. Jos haluat suojata kaikkia laitteitasi yhdellä kertaa, VPN: n asentaminen voi olla helpompaa reitittimellesi.

Lopulliset ajatukset

VPN on ihanteellinen, jos haluat hyödyntää streaming-palveluitasi Android TV: lläsi. Voit ohittaa maantieteelliset rajoitukset, jotta voit katsella suosikkiohjelmasi lomalla ollessasi tai päästä käsiksi sisältöön, joka on yleensä saatavana vain tietyissä maissa. Koska sinulla on helppo pääsy Google Play Kauppaan Android TV: ssä, VPN-sovelluksen lataaminen on erittäin helppoa. VPN tarjoaa sinulle enemmän sisältöä ja pitää sinut turvassa ja nimettömänä samanaikaisesti. Kukaan muu kuin sinä ei näe mitä katsot Android TV: ssä. Suosittelemme ExpressVPN-, Surfshark- tai NordVPN-yhdistelmää yhdessä Android TV: n kanssa, mutta jos haluat vielä yhden parhaimmista VPN-palveluntarjoajista, voit myös katsoa viiden parhaan VPN-palvelun nyt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me