Tutustu VPN: n käyttämiseen Fire TV Stick -sovelluksen kanssa täältä!

Amazon Fire TV Stick yhdistää kaikki suosikki streaming-palvelusi yhdessä paikassa. Tikun avulla voit tehdä tavallisesta televisiosta Smart TV. Voit lisätä tätä mukavuutta entisestään käyttämällä Fire TV -muistitikkua yhdessä VPN: n kanssa. VPN varmistaa, että voit suoratoistaa nimettömästi ja turvallisesti, ja sallii sinun katsoa maantieteellisesti estettyä sisältöä.


Miksi käyttää VPN: tä Amazon Fire TV Stick -sovelluksesi kanssa

Palvelu, kuten Amazon Fire TV Stick, on ihanteellinen kerättämään kaikki streaming-palvelusi televisioon. Sinun on kuitenkin muistettava, että tämä käyttää Internetiä aivan kuten muutkin laitteet. Internetin kanssa meidän on aina otettava huomioon yksityisyytemme ja nimettömyys. VPN: n avulla voit turvata online-toimintasi ja saada vapauden ja nimettömänä.

Maantieteellisten rajoitusten ohittaminen

Todennäköisesti VPN: n tärkein ominaisuus elokuvien ja musiikin ystäville on kyky ohittaa maantieteellisesti estetty materiaali. Suoratoistopalvelut, kuten Netflix, HBO ja Hulu, ovat asettaneet maantieteellisiä rajoituksia joillekin materiaaleille. Heidän on tehtävä tämä eri maiden jakelijoiden kanssa tehtyjen sopimusten takia. Joten et ehkä voi katsoa tiettyä elokuvaa maassasi, kun taas matkustet Yhdysvaltoihin, voit katsoa sitä. VPN: n avulla voit muuttaa virtuaalisen sijaintisi ja teeskennellä pääsyä Internetiin toisesta maasta. Tästä syystä ihmiset haluavat käyttää VPN: tä pääsyä tähän maantieteellisesti estettyyn materiaaliin.

Nimettömyys ja turvallisuus

VPN: n tärkein ominaisuus on tarjoaman suojauksen tarjoaminen. VPN-ohjelmisto salaa kaiken verkkoliikenteesi ja varmistaa, että kukaan ei pääse käyttämään henkilökohtaisia ​​tietojasi. Lisäksi IP-osoitteesi, joka on online-toiminnan sormenjälki, on piilotettu. Kun käytät VPN-palvelua, otat yhteyden VPN-palvelimen IP-osoitteen. Kukaan ei näe todellista IP-osoitettasi. Siksi kukaan ei voi linkittää online-toimintaa Internet-yhteyteesi, sijaintiisi ja lopulta henkilölle. Voit olla täysin anonyymi. Löydä kaikki mitä olet koskaan halunnut tietää laajassa artikkelissamme VPN: n käytöstä.

Mitä etsiä VPN-palveluntarjoajalta Amazon Fire TV Stickille

Jokainen VPN-palveluntarjoaja tarjoaa hieman erilaisen ominaisuuspaketin. Jotkut palveluntarjoajat ovat keskittyneet yleiseen Internet-käyttäjään, kun taas toiset ovat keskittyneet enemmän koviin pelaajiin. Jotta voitaisiin selvittää, mitkä VPN-palveluntarjoajat suosivat Amazon Fire TV Stick -sovelluksen käytön, on pidettävä mielessä useita asioita.

Ensinnäkin yhteyden nopeus ja vakaus ovat tärkeitä. Kun suoratoistat mediaa, et halua odottaa tuntia elokuvasi lataamista. Nopeus on jotain, jota kannattaa kiinnittää huomiota, koska jotkut palveluntarjoajat hidastavat yhteyttäsi Internetin uudelleenohjaamien korkeiden turvatoimenpiteiden vuoksi. Onneksi on paljon palveluntarjoajia, jotka tuskin hidastavat yhteyden muodostamista. Jos haluat käyttää VPN: ää paljon suoratoistoa varten, nämä ovat tarjoajia, joihin on kiinnitettävä huomiota.

Toiseksi, jos käytät VPN-tietokonettasi ohittaaksesi maantieteelliset rajoitukset, tarvitset melkoisen määrän palvelimia eri maissa, jotta voit vaihtaa sijaintien välillä. Siten katkaisevien lukumäärä ja niiden sijainnit ovat jotain, joista on syytä kiinnittää huomiota, kun etsit VPN: tä. Suurimman osan ajasta muutama eri maa, joihin yhteydenpito riittää, katselemaan kaikkea mitä haluat. Voi kuitenkin olla, että haluat katsoa tietyn maan televisiota. Jos näin on, on viisasta tarkistaa etukäteen, onko palveluntarjoajalla palvelin kyseisessä maassa.

Lopuksi palveluntarjoajan yleinen laatu on erittäin tärkeä streaming-kokemuksellesi. Niiden suojan, asiakaspalvelun ja sovellusten laatu ovat tärkeitä palveluntarjoajan tarjoaman kaiken käyttäjäystävällisyyden kannalta. Testasimme kaikkia näitä ominaisuuksia laajasti, joten sinun ei tarvitse tehdä tätä itse.

Tärkeää: Vaikka VPN voi antaa sinulle pääsyn tiettyjen suoratoistopalvelujen maantieteellisesti estettyyn materiaaliin, sinun on ensin tilattava nämä palvelut.

Parhaat VPN-palveluntarjoajat Amazon Fire TV Stickille

Kun pidämme mielessä palveluntarjoajien nopeus, palvelimet ja kaiken kaikkiaan laatu, voimme suositella seuraavia kahta palvelua käytettäväksi yhdessä Amazon Fire TV Stick -sovelluksen kanssa.

1. ExpressVPN

ExpressVPN on yksi suosituimmista palveluntarjoajistamme, jota voidaan käyttää yhdessä Amazon Fire TV Stick -sovelluksen kanssa. Sillä on vahva 256-bittinen salaus ja erinomainen asiakastuki. Heidän sovellus on erittäin käyttäjäystävällinen ja saatavana Amazon Fire TV Stick -sovellukseen, joka on ihanteellinen asennusta ja määritystä varten.

Niiden yhteyksien nopeus on niin suuri, että tuskin huomaat mitään eroa normaaliin nopeuteen nähden. Tämän ansiosta elokuvien, sarjojen ja musiikin suoratoisto ja katselu on helppoa ilman viivettä.

Yli 1700 palvelimella yli 90 eri maassa löydät aina palvelimen, joka voi poistaa suosikkivideoidesi eston..

Niiden erinomaisen, kaiken kaikkiaan laadun vuoksi ExpressVPN on hiukan kalliimpi kuin tavallinen VPN-palvelu.

2. Yksityinen Internet-yhteys

Yksityinen Internet-yhteys (PIA) on täydellinen vaihtoehto, jos etsit edullisempaa palvelua. PIA tunnetaan erinomaisesta yksityisyyden suojaamisesta, eikä se pidä minkäänlaista lokia.

Heillä on yli 3000 palvelinta 25 eri maassa, minkä pitäisi riittää vastaamaan kaikkia streaming-tarpeitasi. Niiden yhteyden nopeus ja vakaus ovat riittävän hyviä virtaamaan viipymättä.

VPN: n asentaminen Fire TV Stick -sovellukseen

On olemassa useita eri tapoja asentaa VPN Amazon Fire TV Stick -sovellukseen. Tutustu yksityiskohtaiseen oppaaseemme, joka selittää, miten voit toimia. Näet, että on joitain sovelluksia, jotka voit asentaa suoraan Fire TV Stick -muistikortillesi. Useimmissa tapauksissa tämä ei ole kuitenkaan mahdollista. Sinun on asennettava VPN reitittimellesi tai tietokoneen tai Macin virtuaalireitittimeen. Näiden viimeisten menetelmien etuna on, että kaikki kodin laitteesi ovat suojattuja. Kun olet asentanut VPN: n, voit suoratoistaa vapaasti, nimettömästi ja turvallisesti Fire TV Stick -sovelluksellasi.

Amazonin tulitikku asetettu kuva

Lopulliset ajatukset

Yhdistämällä Amazon Fire TV Stick -ominaisuutesi VPN-palvelun ominaisuuksiin on hieno tapa suoratoistaa elokuvia ja musiikkia nimettömästi. VPN antaa sinun ohittaa kaikki maantieteelliset rajoitukset ja tehdä sen salatun yhteyden kautta. Palvelimien määrän sekä yhteyden nopeuden ja vakauden tarkastelu auttaa sinua löytämään oikean palveluntarjoajan suoratoistoa varten. ExpressVPN ja PIA ovat molemmat hyvä vaihtoehto suoratoistoon Fire TV Stick -laitteellasi huoleton.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me