Pelaaminen VPN: llä: Parhaat VPN-asetukset | VPNoverview

VPN: n käyttäminen pelaamisen aikana ei ehkä tunnu ilmeisimmältä yhdistelmältä. Useimmat pelaajat pelkäävät, että viive on väistämätön VPN-yhteyden kanssa. Vaikka on totta, että VPN-palvelut voivat hidastaa yhteytesi kaikkien turvallisuustoimenpiteiden takia, jotkut VPN-palveluntarjoajat estävät tämän tapahtuvan. Alla voit selvittää, mitkä VPN-ominaisuudet ovat tärkeitä, jos haluat käyttää niitä pelaamisen aikana. Lisäksi luetteloimme parhaat VPN-palveluntarjoajat pelaamiseen.


Mitä etsiä pelaamisen VPN: stä

Jos haluat käyttää VPN-peliä pelaamiseen, sinun on otettava huomioon useita tekijöitä. Tässä ovat tärkeimmät.

Nopeus

Asia, jota useimmat pelaajat arvostavat eniten VPN: ssä, on yhteyden nopeus ja vakaus. Moninpeleissä verkossa hyvä yhteys on välttämätön. Kuulet pelaajien valittavan tai kerskaavan heidän pingistaan. Pingillä viitataan pelaajan asiakkaan ja pelipalvelimen väliseen latenssiin. Numerot viittaavat millisekuntina (ms), joka kuluu tiedon kuljettamiseen palvelimien välillä. Mitä matalampi ping, sitä paremmin peli toimii. Korkeampi ping voi aiheuttaa viivettä, joka voi olla erittäin ärsyttävä, kun pelaat kilpailevaa online-peliä.

Jotkut pelit jopa irrottavat pelaajan, jos heidän pinginsa on liian korkea toimimaankseen kunnolla pelissä. Tästä syystä alla olevat VPN-palveluntarjoajat valitaan pääasiassa nopeudeltaan ja vakaalta pingiltä.

turvallisuus

Aina kun käytät Internetiä, olet vaarassa saada hyökkäyksen riippumatta siitä, selaatko vain Internetiä tai pelaat intensiivistä moninpelikilpailua. VPN tarjoaa suojan näiltä vaaroilta salaamalla kaikki tietosi nimeämättä online-aktiviteettejasi.

Todella intensiivisissä ja kilpailukykyisissä online-peleissä tapahtuu joskus, että vastustajajoukkue DDoS-pelaajia toisesta joukkueesta. Tämä tarkoittaa, että he lähettävät paljon liikennettä vastustajan IP-osoitteeseen. Voit suojautua VPN: llä tältä ikävältä taktiikolta.

vapaus

Jotkut pelikehittäjät käynnistävät uusia pelejä vain yhdessä osassa maailmaa, usein testaamaan vastausta ja löytää virheitä. Jos haluat olla ensimmäinen uusien pelien pelaaminen, mutta asut maailmassa, joka ei tarjoa sinulle varhaista pääsyä, VPN voi olla ratkaisu.

Lisäksi jotkut maat kieltävät tietyt pelit niiden väkivaltaisen tai seksuaalisen luonteen vuoksi. Onneksi tähän sensuuriin on olemassa tapa. Jos olet yhdessä näistä maista, mutta haluat pystyä pelaamaan näitä pelejä, voit ohittaa nämä rajoitukset VPN: llä.

VPN-palveluntarjoajilla on usein palvelimia useissa maissa. Yhdistämällä palvelimelle oman maasi ulkopuolella voit ohittaa maantieteellisen sijaintisi asettamat rajoitukset. Pääset Internetiin ikään kuin olisit kyseisessä maassa. Tämä tarkoittaa, että oman maasi maantieteelliset rajoitukset eivät koske enää sinua.

Varmista, että yhteytesi nopeus ei kärsi liian paljon, muodostamalla yhteys palvelimeesi lähelläsi olevassa maassa. Mitä kauempana palvelin, sitä hitaampi yhteys muodostuu.

Useimmat VPN-palveluntarjoajat tukevat erilaisia ​​protokollia verkkoturvallisuutesi vuoksi. Jotkut protokollat ​​ovat nopeampia kuin toiset. Usein nopeimmat protokollat ​​ovat kuitenkin vähiten turvattuja. Useimmissa VPN-sovellusrajapinnoissa on helppo vaihtaa protokollien välillä. Mitä voit tehdä, on ottaa käyttöön nopein protokolla aina, kun aloitat pelaamisen.

Testiaika

Suurimmalla osalla VPN-palveluntarjoajia on testiaika tai rahat takaisin -takuu, jonka avulla voit testata palveluitaan ennen tilaamista. Suosittelemme, että käytät tätä testijaksoa hyvällä tavalla. Varsinkin kun suunnittelet VPN: n käyttöä pelaamisen aikana. Testaamme VPN-palveluntarjoajia Alankomaista, mutta jos olet muualla maailmassa, palveluntarjoajat saattavat toimia hyvin eri tavalla. Testaa jakson avulla, kuinka palvelu toimii yhdessä suosikkipelisi kanssa. Jos teet tämän, sinulla on parhaat mahdollisuudet löytää VPN, joka sopii sinulle.

Parhaat VPN-palveluntarjoajat pelaamiseen

Käyttämällä yllä kuvattuja näkökohtia ja testaamalla erilaisia ​​palveluntarjoajia onnistuimme löytämään pari erinomaista VPN-verkkoa, jotka sopivat täydellisesti pelaamiseen. Haluatko pysyä turvassa ja nimettömänä verkossa pelatessasi myös suosikkipelejäsi ilman viivettä? Harkitse yhtä seuraavista VPN-verkoista.

ExpressVPN

ExpressVPN on yksi parhaista VPN-palveluntarjoajista. Heidän yhteydet ovat nopeita ja vakaita, ja heillä on yli 2000 palvelinta yli 90 eri maassa. Jos sinulla on tarpeeksi palvelimia, voit helposti löytää nopeimman ja nauttia niiden suojauksesta pelatessasi online-peliä. Ne ovat hieman kalliimpia kuin muut VPN-palvelut, mutta saat parhaan nopeuden ja turvallisuuden paketin vastineeksi.

Voit kokeilla ExpressVPN-palvelua 30 päivän rahat takaisin -takuulla nähdäksesi kuinka pidät siitä yhdessä suosikkipeleiesi kanssa.

IPVanish

IPVanish on yksi nopeimmista VPN-palveluista ja täydellinen online-pelaamiseen. Heillä on hyvä määrä palvelimia yli 60 maassa varmistaakseen, että löydät aina nopean palvelimen lähelläsi.

Heidän vakaalla suojauksellaan et tule DDos-hyökkäysten uhreiksi ja pystyt tuhoamaan vastustajasi ilman viivettä.

Kokeile tätä palvelua heidän 7 päivän rahat takaisin -takuun kanssa nähdäksesi kuinka se toimii yhdessä suosikkipeleihisi.

Yksityinen Internet-yhteys (PIA)

Yksityinen Internet-yhteys on suosittu VPN-palveluntarjoaja, jolla on suuri salaus ja nopeat ja vakaat yhteydet. He antavat sinun nauttia peleistäsi huomaamatta, että olet täysin suojattu. Todella loistava ja edullinen VPN pelaajille.

Ennen kuin tilaat PIA: n, tarkista, tarjoavatko palvelimet lähellä sinua. Edellä mainittuihin tarjoajiin verrattuna niitä on saatavana harvemmassa maassa. Jos niitä on saatavana läänissäsi, sillä ei kuitenkaan ole väliä.

Lopulliset ajatukset

Pelien ja VPN: n yhdistelmä ei ehkä ole kaikkein ilmeisin, mutta se on todella välttämätön. Nykyään suuri osa peleistä pelataan verkossa. Kaikki mitä teet Internet-yhteyden ollessa alttiina hakkeroinnille ja muille vaaroille. VPN-palveluiden tiedetään hidastavan yhteyttä, joka pelottaa pelaajia. Monet palveluntarjoajat pyrkivät kuitenkin nopeisiin ja vakaisiin yhteyksiin, ja niitä voidaan käyttää pelaamisen aikana tuottamatta viivettä. Suosittelemme ExpressVPN-, IPVanish- ja PIA-sovelluksia, jos haluat käyttää VPN-verkkoasi pelaamisen aikana. On aina parasta mennä VPN-palveluntarjoajiin, joilla on koeaika tai rahat takaisin -takuu, jotta näet, että ne toimivat hyvin sijaintisi ja Internet-yhteytesi suhteen..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me