Parhaat VPN-palvelut Kodille. Katso Top 5! | VPNoverview

kodi tv vpn

Kodi on ilmainen ja avoimen lähdekoodin sovellus, kirjoitettu alun perin Xboxille, mutta nyt saatavana useimmissa laitteissa. Se toimii viihdekeskuksena, joka yhdistää kaikki mediapalvelusi. VPN voi auttaa sinua tekemään niin turvallisen yhteyden kautta. Yhdistämällä Kodi VPN-palveluun, voit suoratoistaa nimettömästi ja huolettomasti. Lue kaikki viidestä parhaasta Kodi-VPN-palveluntarjoajasta.

Kodin käytöllä yhdessä VPN: n kanssa on useita etuja. Kaikki suoratoistosi ovat nimettömiä, voit ohittaa maantieteelliset rajoitukset ja Internet-liikenteesi on suojattu salauksella. VPN tarjoaa käyttäjälle vapauden, nimettömyyden ja turvallisuuden. Voit lukea kaiken VPN: n toiminnoista artikkelissamme ja sisältää yleisiä tietoja VPN: n käytöstä.

VPN: n asentaminen ei ole huono idea, kun suoratoistat Kodin kanssa. VPN voi auttaa sinua pääsemään Netflix-sisältöön toisessa maassa. Kodi antaa sinun koota oman streaming-palvelukokoelmasi, jotta voit käyttää niitä kaikkia heidän sovelluksillaan. Jotkut Kodin lisäosat tarjoavat sisältöä, jota ei ole heidän jaettavaksi. Voit varmistaa, että kukaan ei voi nähdä mitä teet Kodilla. Voit suojata nimettömyys VPN: llä. Mutta mitä ovat parhaat VPN-palveluntarjoajat käyttää yhdessä Kodin kanssa? Esittelemme sinulle viiden parhaan palveluntarjoajan, joiden mielestämme toimii hyvin yhdessä Kodin kanssa. Lisäksi selitämme kuinka voit parhaiten käyttää kahta palvelua yhdessä.

Mitkä VPN-palvelut toimivat hyvin Kodin kanssa?

Kaikki seuraavat VPN-palveluntarjoajat toimivat hyvin yhdessä Kodin kanssa. Lisäksi ne takaavat turvallisen ja nimettömän yhteyden.


1.ExpressVPN

Express VPN on syystä useimpien vertailuluetteloidemme kärjessä. Heillä on erinomainen asiakaspalvelu ja suuri valikoima palvelimia ympäri maailmaa. Heillä on laadukkaat tietoturvatoimenpiteet ja he varmistavat, että amerikkalaisen Netflix-sisällön käyttö on aina mahdollista. Siksi ne ovat täydellisiä käytettäväksi yhdessä Kodin kanssa. Kokemuksemme mukaan myös yhteyden nopeus ja vakaus ovat suuria. Meidän on huomattava, että ne ovat kalliita VPN: lle, mutta saat parhaan laadun vastineeksi.

2. IPVanish

Mielestämme IPVanishilla on nopein VPN-yhteys. IPVanishin verkkosivuilla on yksityiskohtainen opas, joka voi auttaa sinua määrittämään heidän sovelluksensa, joten se toimii hyvin Kodin kanssa. IPVanish tarjoaa parhaan yhdistelmän nopeutta ja turvallisuutta ihmisille, jotka haluavat suoratoistaa nimettömästi ja turvallisesti. Niiden hinnat ovat melko korkeat verrattuna muihin VPN-verkkoihin. Heillä on kuitenkin verkkosivuillaan usein hyviä tarjouksia. Lisätietoja kokemuksestasi IPVanishilla.

3. VyprVPN

VyprVPN: llä on erittäin nopea verkko, jota he hallitsevat itse. Tämä palveluntarjoaja on osa Internet-ryhmittymää Goldenfrog. Tämän takia heillä on paljon keinoja palvelujensa optimoimiseksi. Sinulla voi olla kolme samanaikaista yhteyttä heidän edullisen tilauksensa kanssa.

4. GOOSEVPN

GOOSE VPN on suhteellisen nuori, hollantilainen VPN-palveluntarjoaja. He rakentavat nopeasti nimeä itselleen. GOOSEVPN tarjoaa laadukkaita palvelimia, joilla on nopea ja vakaa yhteys. Heillä on kahden tyyppisiä tilauksia. Suosittelemme heidän rajatonta suunnitelmaa. Toisen, halvemman tilauksen raja on 50 Gt, joka ei ole ihanteellinen, jos haluat suoratoistaa paljon elokuvia ja sarjoja. Haluatko tietää enemmän tästä hollantilaisesta VPN-palvelusta? Lue koko arvostelu GOOSE VPN: stä.

5. NordVPN

NordVPN: llä on valtava määrä palvelimia yli 50 maassa. He välittävät paljon turvallisuudesta, ja siksi tarjoavat laadukkaan turvallisuuden eivätkä pidä lokit. Internetinopeudet ovat parantuneet ja ovat nyt täydellisiä suoratoistoa varten. Voit käyttää yhtä tilausta kuudessa laitteessa samanaikaisesti. NordVPN on myös yksi markkinoiden edullisimmista premium-VPN-verkoista.

Asenna VPN kodeille

Useimmissa tapauksissa ei ole vaikeaa suoratoistaa Kodin kanssa VPN-yhteyden kautta. Kun olet määrittänyt tilauksen VPN-palveluntarjoajan kanssa ja asentanut heidän ohjelmiston, suurin osa työstä on tehty. VPN-palveluntarjoajat tekevät sovellustensa asentamisen erittäin helpoksi. Heti kun olet muodostanut yhteyden johonkin VPN-palvelimeen, kaikki liikenteesi ohjataan uudelleen kyseisen suojatun yhteyden kautta.

Kaikki mitä sinun on tehtävä streamiakseen turvallisesti ja nimettömästi, on Varmista, että olet ensin yhteydessä VPN-verkkoon. Useimmissa VPN-sovelluksissa kyse on yhden painikkeen painamisesta. Tämä on sama tietokoneellesi, tablet-laitteellesi ja älypuhelimellesi. Jos muodostat yhteyden VPN-verkkoon ennen Kodi-sovelluksen avaamista, olet valmis aloittamaan suoratoiston turvallisesti!

Jos haluat käyttää streaming-palvelun sisältöä toisessa maassa, valitset kyseisen maan VPN-sovelluksessa. Kun olet yhteydessä kyseiseen palvelimeen toisessa maassa, näyttää siltä, ​​että käytät Internetiä kyseisestä maasta. Suurimmalla osalla palveluntarjoajia on hyvä asiakastuki, joten jos sinulla on vaikeuksia, voit ottaa heihin yhteyttä.

Asenna VPN reitittimeesi

Voit käyttää Kodiä älytelevisiossa tai yhdessä mediasoittimen, kuten Google Chromecastin tai Amazon Fire TV Stickin kanssa. Näissä tapauksissa on mahdollista määrittää VPN-yhteys reitittimen kautta, jotta kaikki siihen reitittimeen kytketyt laitteet voivat nauttia turvallisesta VPN-yhteydestä. Tätä tarkoitusta varten tarvitset reitittimen, joka tukee VPN-yhteyttä. Lue tämä kaikki artikkelista VPN: n asentamisesta reitittimeen.

Kuinka VPN toimii

Lopulliset ajatukset

Kodi on mukava sovellus elokuvien ja sarjojen katselemiseen kannettavalla tietokoneella, tietokoneella, älypuhelimella tai televisiossa. Yhdistämällä Kodi VPN: ään varmistaa, että olet anonyymi ja suojattu. Lisäksi se antaa sinulle mahdollisuuden ohittaa maantieteelliset rajoitukset tarjoamalla sinulle entistä enemmän sisältöä. Yhden yllä mainitun palveluntarjoajan kanssa voit olla varma, että se toimii. Tutustu myös viiteen parhaaseen VPN-palveluntarjoajaan!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me