Paras VPN-palveluntarjoaja Macille. 3 suosituinta Mac-VPN-verkkoa | VPNoverview

Hyvän Mac-VPN: n avulla voit varmistaa, että voit selata Internetiä turvallisesti ja nimettömästi. Lisäksi VPN auttaa sinua saamaan paljon enemmän Internet-vapautta, jota voit käyttää esimerkiksi katsomaan Netflix-sisältöä toisessa maassa. Lisäksi voit käyttää julkisia Wi-Fi-verkkoja tarvitsematta huolehtia hakkereista, jotka varastavat henkilökohtaiset tietosi. Tässä artikkelissa selvität parhaat Mac-VPN-palveluntarjoajat.


Mac-VPN: mitä kannattaa kiinnittää

Virtuaali reititinTarjolla on paljon tarjoajia, joista etsit VPN-tietokonetta Macillesi. Tärkein ehto on, että tarjoaja tarjoaa ohjelmistoja MacOS-käyttöjärjestelmälle, Mac-käyttöjärjestelmälle. Onneksi melkein kaikki premium-VPN-palveluntarjoajat tekevät niin.

Toinen asia, jota kannattaa kiinnittää, ovat yhteyden nopeudet. Se voi olla hyvin ärsyttävää, jos VPN hidastaa Internetiäsi huomattavasti. Juuri siksi pakotamme kaikki VPN-palveluntarjoajat nopeustesteihin nähdäkseen, toimivatko ne hyvin. Koska tulokset voivat olla hyvin erilaisia, on hyvä pitää tämä mielessä, kun valitset VPN: n Macille.

Viimeinkin, VPN: ien suhteen on paljon henkilökohtaisia ​​mieltymyksiä. Yksi henkilö saattaa pitää erittäin tärkeänä, että VPN-palveluntarjoaja sallii torrentin lataamisen, kun taas toinen haluaa pystyä käyttämään tiliään viidessä laitteessa samanaikaisesti. Paras VPN-palveluntarjoaja vastaa kaikkien tarpeisiin ja tarjoaa hyvää vastinetta rahalle.

Parhaat VPN-palveluntarjoajat Macille

Kaikki tärkeät ominaisuudet pitäen mielessä seuraava VPN-palveluntarjoajien valinta sopii parhaiten MacOS: lle. Kaikilla alla olevilla palveluntarjoajilla on hienoja ohjelmistoja ja sovelluksia muille käyttöjärjestelmille, kuten Android, iOS ja Windows.

ExpressVPN Macille

Et voi luoda luetteloa hyvistä VPN-palveluntarjoajista Macille mainitsemmatta ExpressVPN: tä. Ne tarjoavat suuren määrän palvelimia (yli 3000) yhtä vaikuttavassa määrässä maita (94). Nämä palvelimet mahdollistavat nopean ja vakaan yhteyden. Voit ladata P2P-verkkojen kautta, ja ExpressVPN toimii jopa Netflixin kanssa, mikä tarkoittaa, että voit esimerkiksi katsella suurta valikoimaa elokuvia ja sarjoja Netflixin Yhdysvaltain versiosta..

ExpressVPN: llä on erinomaiset sovellukset kaikkiin käyttöjärjestelmiin. MacOS-sovellus on erittäin yksinkertainen ja selkeä. Heidän turvatoimenpiteensä ovat korkeimpien kansainvälisten standardien mukaisia, joten olet erittäin turvallinen ja tuntematon. ExpressVPN on ollut viiden viimeisen joukossa parin viime vuoden ajan syystä.

Surfshark for Mac

Surfshark ei ole vain erittäin edullinen VPN-palveluntarjoaja, mutta tarjoaa myös suuren palvelinverkon, joka käsittää yli 1000 palvelinta 61 maassa. Lisäksi Surfshark on yllättävän nopea VPN: lle hintaluokassaan ja antaa jopa monille kalliimmille kilpailijoille ajaa rahansa. Myös Surfshark tarjoaa hienon sovelluksen MacOS: lle, joka on erittäin käyttäjäystävällinen ja toimii erittäin intuitiivisesti.

Turvallisuuden ja yksityisyyden kannalta Surfhark on myös ylhäällä parhaiden kanssa. Surfshark väittää, että se ei kerää ja tallenna käyttäjälokeja, mikä on mielestämme uskottava vaatimus ottaen huomioon lainkäyttöalue, jota se sitoo (Brittiläiset Neitsytsaaret).

Surfshark sallii myös torrentin lataamisen, jolle se tarjoaa jopa erityisiä P2P-katkaisijoita. Kaikki VPN-palveluntarjoajat eivät salli torrentin lataamista, mutta Surfshark on latausystävällinen VPN-palveluntarjoaja. On myös hienoa tietää, että Surfshark toimii hyvin Netflixin yhdysvaltalaisen version kanssa.

Voit kokeilla Surfsharkia Macillasi 30 päivän ajan heidän 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Yksityinen Internet-yhteys Macille

Yksityisellä Internet-yhteydellä on myös mukava sovellus MacOS: lle. Tämä palveluntarjoaja asettaa asiakkaidensa tietosuojan numeroon yksi. Ne tarjoavat erinomaiset tietosuojastandardit, turvalliset salausprotokollat ​​eivätkä pidä kirjaa. PIA sallii myös torrentin lataamisen.

Toinen suuri plus on, että PIA on erittäin edullinen. Koska Macit ovat tarpeeksi kalliita, voi olla hienoa säästää rahaa VPN: ään. Voit tilata PIA: n vain muutamalla dollarilla kuukaudessa.

VPN: n asentaminen Mac-tietokoneeseen

Jos tilaat jonkin edellä mainituista palveluntarjoajista, VPN-yhteyden muodostaminen Macille on erittäin helppoa. Useimmat premium-VPN-palveluntarjoajat tarjoavat helpon sovelluksen, joka tekee VPN: stä erittäin käyttäjäystävällisen. Voit kuitenkin haluta määrittää VPN-yhteyden itse. Asenna VPN Macillesi seuraavien vaiheiden avulla:

  • Siirry Apple-valikossa kohtaan ”Järjestelmäasetukset”.
  • Valitse ”Verkko”.
  • Napsauta plusmerkkiä vasemmassa alakulmassa.
  • Valitse käyttöliittymästä ”VPN”.
  • Valitse haluamasi protokolla. OpenVPN on turvallisin ja yleensä paras vaihtoehto.
  • Täytä kirjautumistietosi. Voit saada nämä tiedot VPN-palveluntarjoajan verkkosivustolta.

Suosittelemme helpon asennustoiminnon ja useimpien VPN-palveluntarjoajien tarjoaman sovelluksen käyttöä yksinkertaisesti siksi, että se on helpompaa. Lisäksi, jos määrität VPN-yhteyden manuaalisesti ja haluat muuttaa asetuksia, sinun on palattava järjestelmäasetuksiin, kun taas VPN-sovellus voi muuttaa kaiken puolestasi automaattisesti.

Lopulliset ajatukset

ExpressVPN, Surfshark ja Yksityinen Internet-yhteys ovat kaikki hyviä vaihtoehtoja, jos haluat käyttää VPN-tietokonetta Mac-tietokoneellesi. Muutamalla dollarilla kuukaudessa voit olla paljon suojattu ja tuntematon verkossa. Luo turvallinen yhteys heidän helppojen sovellustensa avulla heidän VPN-palvelimiensa kautta. Jos haluat, voit myös määrittää VPN-yhteyden itse.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me