Paras VPN älytelevisioon | Ota enemmän irti televisiosta! | VPNOverview.com

Jos sinulla on älykäs televisio, on erittäin helppo suoratoistaa suosikkielokuvasi ja -sarjasi ilman, että tarvitset lisälaitteita. Sinun ei tarvitse kytkeä kannettavaa tietokonetta televisioon, jotta pääset esimerkiksi Netflixiin tai Huluun. Loppujen lopuksi koko älytelevisioiden USP on niiden kyky muodostaa yhteys Internetiin.


Siitä huolimatta, että käytät älytelevisiota, saatat joutua asioihin yrittäessäsi katsella suosikkiohjelmasi. Yleinen ongelma on ns geo-esto. Tämä tarkoittaa, että monet suoratoistopalvelut, kuten Netflix, Hulu, BBC iPlayer ja jopa Youtube, estävät (osan) sisällöstä katsojille tietyillä alueilla tai maissa. Esimerkiksi Netflixin yhdysvaltalainen versio, jolla on eniten elokuvia ja sarjoja, on käytettävissä vain Yhdysvalloissa sijaitseville suoratoistoille. Samoin pääsy BBC: n iPlayeriin on yleensä mahdollista vain Isossa-Britanniassa.

Näiden ja useimpien muiden maantieteellisten rajoitusten kiertämiseksi on kuitenkin olemassa hyvin yksinkertainen ratkaisu. Tämä voidaan saavuttaa ilman liikaa vaivaa käyttämällä VPN: tä (Virtual Private Network).

Haluatko tietää enemmän VPN: n tarjoamista mahdollisuuksista ja eduista ja mikä VPN on oikea älytelevisiollesi? Jatka lukemista alla.

Miksi asentaisin VPN Smart TV -laitteeseen?

Kuten edellä mainittiin, VPN: n käyttö on täydellinen tapa kiertää älytelevisiosi maantieteellisiä rajoituksia. Tämä tarkoittaa, että VPN-verkot ovat loistava tapa saada lisää elokuvia, sarjoja ja esityksiä suoratoistaaksesi älytelevisiossa.

Toinen VPN: n käytön tärkein etu on sen positiivinen vaikutus online-tietosuojaan ja tietoturvaan, koska hyvä VPN tarjoaa salauksen ja muutetun IP-osoitteen. Jos haluat oppia lisää tästä, katso tämä artikkeli.

Tietoja Smart TV: n maantieteellisistä rajoituksista

Älytelevisiollesi tarkoitetulla VPN: llä voit vihdoin katsella elokuvia ja ohjelmia, joita pääsy sinulle yleensä estetään maantieteellisen sijaintisi perusteella. Sanomattakin on selvää, että sillä on muutamia selkeitä etuja, kuten mahdollisuus käyttää laajaa Yhdysvaltain Netflix-versiota mistä päin maailmaa tahansa. Tai mahdollisuus katsella Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella tai BBC iPlayerin sisältöä Ison-Britannian ulkopuolella tai käyttää estettyjä YouTube-videoita.

Katso Netflixin Yhdysvaltain versio mistä tahansa

Kuten ehkä tiedät, Netflixin yhdysvaltalainen versio, joka sisältää ylivoimaisesti eniten sarjoja ja elokuvia, mukaan lukien monet Yhdysvaltojen yksinoikeudelliset nimikkeet, on normaalisti saavuttamaton, ellet ole Yhdysvalloissa. Tämä saattaa hyvinkin tarkoittaa, että jos et asu Yhdysvalloissa tai olet lomalla, et voi katsella suosikkiohjelmasi tai elokuvasi. Onneksi VPN helpottaa usein näiden Netflix-rajoitusten kiertämistä.

Nykyään paljon streaming-palveluita, mukaan lukien Netflix, havaitsevat ja estävät VPN-käyttäjiä. He tekevät tämän estämällä tietyt IP-osoitteet, jos he huomaavat paljon liikennettä (todennäköisesti VPN- tai välityspalvelinkäyttäjiä), jotka tulevat kyseisistä osoitteista. Siksi kannattaa investoida hyvään VPN: ään, jossa on paljon palvelimia (IP-osoitteita) ja käteviä ominaisuuksia maantieteellisten rajoitusten torjumiseksi, kuten

Pääset BBC iPlayer -sovellukseen Ison-Britannian ulkopuolelle

Kuten Netflix, myös BBC iPlayer on erittäin suosittu suoratoistopalvelu. Se on BBC: n (British Broadcasting Corporation) online-mediasoitin, jonka avulla voit seurata brittiläisiä suosikkiohjelmasi live-tilassa tai katsella niitä myöhemmin.

Valitettavasti oikeuskysymyksistä johtuen BBC iPlayeriin pääsee yleensä vain Yhdistyneestä kuningaskunnasta. Onneksi on kuitenkin olemassa tapoja kiertää tämä, ja arvasit sen, VPN: n käyttö on yksi parhaimmista tavoista. Hyvän VPN: n avulla voit seurata monia suosikki britti-TV-ohjelmasi ja olla turvallinen ja tuntematon, kun teet niin.

Katso Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Hulu on suoratoistopalvelu, aivan kuten Netflix. Yksi tärkeimmistä eroista on kuitenkin se, että Hulu ei ole lainkaan saatavana Yhdysvaltojen ulkopuolella (toisin kuin Netlflix, joka tarjoaa erilaisia ​​esityksiä maasi mukaan). Monet palkinnot Hulu suuren elokuvien ja sarjojen tarjonnasta. Käyttämällä VPN: tä voit olla yksi monista ihmisistä, jotka nauttivat Hulun laajasta elokuvien ja sarjojen valikoimasta, olitpa Yhdysvalloissa vai et!

Päästä estettyihin YouTube-videoihin

Joskus kun yrität toistaa videota YouTubessa, näet viestin, jossa sanotaan: “Tätä videota ei ole saatavana maassasi” tai jotain vastaavaa. Tämä on tietysti hyvä esimerkki maantieteellisestä rajoituksesta. Ehkä paras tapa kiertää tämä on muodostaa yhteys VPN-palvelimeen jossain maista, jossa video on saatavilla.

Paras VPN älytelevisiollesi

Jos etsit hyvää VPN älytelevisiollesi, on erittäin tärkeää varmistaa, että valitset VPN: n, joka tarjoaa hyvät nopeudet. Koska käytät pääasiassa älytelevisiotasi keskipitkän tai pitkän sisällön suoratoistoon, Internet-nopeutta huomattavasti pienentävästä VPN: stä voi tulla haittaa melko helposti. Siksi emme yleensä suosittele ilmaisen VPN-palvelun käyttöä. Loppujen lopuksi monet ilmaiset VPN-palvelut noudattavat nopeus- ja / tai datarajoituksia. Kaksi asiaa, jotka haluat välttää katsellessasi kokonaisia ​​sarjoja ja elokuvia.

Lisäksi yleensä maksetut VPN-verkot tarjoavat paljon enemmän palvelimia ja palvelinpaikkoja kuin ilmaiset kollegansa, mikä antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja suosikkisarjojesi ja elokuvasi lukituksen poistamiseksi. Kaikki nämä asiat huomioon ottaen valitsimme muutaman VPN-palveluntarjoajan, jotka mielestämme ovat sopivimpia VPN-vaihtoehtoja älytelevisioon.

Paras monipuolinen VPN älytelevisioon: ExpressVPN

ExpressVPN on loistava VPN-palveluntarjoaja, joka toimii suoraan sanottuna hyvin kaikilla rintamilla. Suuri turvallisuus, suuri määrä palvelimia ja salamannopeat yhteydet ovat joitain ExpressVPN: n tarjoamista asioista. Erityisesti Android TV: lle, joka on suosittu älytelevisiotyyppi, ExpressVPN on loistava vaihtoehto erittäin käyttäjäystävällisen Android-sovelluksen ansiosta.

ExpressVPN tarjoaa yli 3000 palvelinta 94 maassa, mikä tekee siitä loistavan VPN: n avaustarkoituksiin. Lisäksi ExpressVPN tarjoaa 256-bittisen salauksen, erittäin hyvän asiakastuen ja tiukan kirjautumattomuuskäytännön.

Paras premium-budjetti-VPN älytelevisioon: Surfshark

Surfshark on erittäin hyvä, mutta myös erittäin edullinen VPN-palvelu. Erityisesti kun ajatellaan sen edullisinta tilausta alkavan vain 1,99 dollaria kuukaudessa, Surfshark tarjoaa yllättävän hyvät suoratoistonopeudet. Alankomaissa sijaitsevasta toimistostamme tehdyssä Surfsharkin tarkistuksessa huomasimme, että etenkin sen Yhdysvaltain palvelimet näyttivät erittäin nopeilta. Tämä tekee Surfsharkista loistavan VPN: n katsellen laajaa amerikkalaista Netflix-versiota missä tahansa.

Lisäksi Surfshark on erittäin käyttäjäystävällinen VPN, joka tarjoaa erinomaista asiakastukea ja yhtä vaikuttavan, selkeän, käyttäjäystävällisen käyttöliittymän. Tämä yhdistettynä kohtuuhintaisuuteen tekee Surfsharkista loistavan VPN: n älytelevisio-käyttäjille, jotka eivät ole koskaan käyttäneet VPN: tä. Tämän lisäksi Android-älytelevisioiden käyttäjät kuulevat mielellään Surfsharkilla on upea Android-sovellus.

Upea VPN älykkään TV: n vapauttamiseen: VyprVPN

Kuten Surfshark ja ExpressVPN, myös VyprVPN tarjoaa loistavan Android-sovelluksen, joka on helppo asentaa Android TV: hen, mikä on mukava bonus tämän tyyppisen älytelevision omistajille. Lisäksi VyprVPN on turvallinen, nopea VPN, jolla on suuri määrä palvelimia. Lisäksi “Chameleon” VPN-salauksellaan VyprVPN on loistava Netflix-sisällön ja muiden georajoitusten poistamiseen. Lyhyesti sanottuna, VyprVPN on loistava VPN älytelevisiollesi.

VPN-yhteensopivuus Smart TV: n kanssa

Onneksi käytännössä kaikissa älytelevisioissa voit muodostaa yhteyden VPN: ään asettamalla VPN reitittimellesi tai Windows- tai Mac-tietokoneen virtuaalireitittimeen. Ehkä haluat käyttää helposti asennettavaa VPN-sovellusta suoraan leikkikaupasta tai sovelluskaupasta. Tällöin tarvitset tietyn tyyppistä älytelevisiota, nimittäin Android TV tai Apple TV.

VPN: n asettaminen Smart TV: hen

VPN: n asettaminen älytelevisiollesi voidaan tehdä muutamalla eri tavalla. Yksi yleisimmistä tavoista on VPN: n asettaminen reitittimelle, mikä tarkoittaa, että kaikki tähän reitittimeen kytketyt laitteet, mukaan lukien älytelevisiosi, liitetään automaattisesti myös VPN: ään. Muita tapoja määrittää VPN älytelevisiossa ovat: VPN: n asettaminen tietokoneen virtuaalireitittimelle tai yksinkertaisesti lataamalla VPN-sovellus suoraan älytelevisioon. Huomaa, että tämä viimeinen menetelmä toimii vain, kun sinulla on Android TV tai Apple TV. Tarvitsetko lisää apua VPN: n asettamiseen Smart TV: hen? Tarkista sitten tämä käyttöohje.

Lopulliset ajatukset

VPN: n käyttö älytelevisiossa on loistava tapa kiertää maantieteellisiä esteitä. Tämä tekee VPN: stä loistavan tavan katsella elokuvia ja elokuvia, joita ei voi käyttää asuinpaikassa tai lomalla. Tämän lisäksi VPN: n käyttäminen älytelevisiossa, aivan kuten missä tahansa muussakin laitteessa, tarkoittaa myös henkilöllisyytesi parempaa suojaamista hallituksilta, yrityksiltä, ​​markkinoijalta ja hakkereilta. Tämä auttaa sinua palauttamaan online-tietosuojasi ja suojaamaan paremmin henkilökohtaisia ​​tietojasi. Kaiken kaikkiaan suosittelemme ehdottomasti, että yhdistät älytelevisiosi VPN-verkkoon. Tätä tarkoitusta varten suosittelemme yleensä ExpressVPN: n, Surfsharkin tai VyprVPN: n käyttöä.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me