Kuinka käyttää VPN: ää Chromecastisi kanssa vuonna 2019 | VPNOverview

Google Chromecast on hyödyllinen mediasoitin, jonka avulla voit suoratoistaa elokuvia, sarjoja, urheilua ja musiikkia laitteistasi televisioon. Voit hyödyntää Chromecast-donglesi parhaalla mahdollisella tavalla VPN: n avulla. Tässä artikkelissa kerrotaan sinulle Chromecastin ja VPN: n käytön erilaisista eduista ja kuinka sitä käytetään.


Chromecastin avulla voit suoratoistaa mediaa televisioon. Jotkut suoratoistopalvelut voivat kuitenkin asettaa maantieteellisiä rajoituksia tietylle sisällölle. Voit käyttää kaikkea tätä rajoitettua materiaalia käyttämällä VPN: tä. Lisäksi VPN varmistaa, että kaikki verkossa tekemäsi, mukaan lukien suoratoisto, on tuntematon ja turvallinen. Mikään hakkeri tai hallitus ei saa nähdä, mitä virtaat, oikein?

Parhaimmat VPN-palveluntarjoajat Google Chromecastille

Mitä sinun pitäisi etsiä Google Chromecastin VPN: stä? Todennäköisesti tärkein ominaisuus on nopeus. Elokuvien tai musiikin suoratoisto vaatii nopean ja vakaan yhteyden Internetiin. Jotkut VPN-palveluntarjoajat hidastavat yhteyttäsi jonkin verran suojauksen eri tasojen takia. Jos etsit hyvää VPN-verkkoa streamiksi, nopeus on tärkeä asia.

Suurimmalla osalla VPN-palveluntarjoajia on palvelimia monissa maissa. Heidän palvelintensa sijainti on tärkeä, jos aiot muuttaa virtuaalista sijaintiasi VPN: llä. On käytännöllistä valita paljon maita, koska se lisää mahdollisuuksia löytää maa, jossa streamisi on saatavana.

Viimeinkin VPN: n yleinen laatu vaikuttaa kokemukseen siitä yhdessä Chromecastisi kanssa. Parhaimmilla VPN-palveluntarjoajilla on käyttäjäystävälliset sovellukset ja erinomainen asiakaspalvelu. Lue myös artikkelisi arvosteluista parhaimmista VPN-palveluntarjoajista.

Nämä ominaisuudet mielessä loimme kolmen parhaan VPN-palveluntarjoajan käytettäväksi yhdessä Chromecastisi kanssa.

1. ExpressVPN Chromecastille

ExpressVPN on ollut yksi parhaista VPN-palveluntarjoajista jo vuosia. Heillä on yli 2000 palvelinta yli 90 eri maassa. Tämä on enemmän kuin tarpeeksi, jotta löydät aina tietyn streamisi tarvitsemasi maan.

ExpressVPN on erittäin nopea, joten elokuvien, sarjojen ja musiikin suoratoisto ei saisi olla ongelma.

Heidän sovelluksensa ovat käyttäjäystävällisiä ja selkeitä. Lisäksi, jos et pysty selvittämään, miten saada jotain toimimaan, heidän asiakaspalvelu auttaa mielellään milloin tahansa. Lue kaikki tästä palveluntarjoajasta täydellisessä ExpressVPN-arvioinnissamme.

2. Surfshark Chromecastille

Surfshark on osoittautunut lyhyessä ajassa erittäin luotettavaksi ja edulliseksi palveluksi. Heillä on yksi parhaimmista tarjouksista siellä 1,80 dollarilla kuukaudessa ja erittäin luotettava palvelinverkosto, joka sisältää yli 1000 erilaista palvelinta 61 maassa. Surfsharkilla on myös melko hyvä asiakaspalvelu, joka vastaa kaikkiin kysymyksiisi sähköpostitse, vaikka se voi viedä päivän. Niiden salaus ja helppokäyttöisyys ovat myös hienoja. Kaiken kaikkiaan surfshark on loistava valinta Chromecastin suoratoistoon.

3. CyberGhost Chromecastille

CyberGhostilla on yli 2700 palvelinta maailmanlaajuisesti. Tämä tarjous tarjoaa sinulle tarpeeksi valintoja, jotta voit aina käyttää maantieteellisesti estettyä materiaalia.

Tällä palveluntarjoajalla on riittävät nopeudet kaikille streaming-istunnoillesi. Lisäksi CyberGhost on kätevä, jos haluat käyttää suoratoistopalveluita, kuten Netflix.

CyberGhost antaa 7 laitteelle mahdollisuuden muodostaa Internet-yhteys samanaikaisesti yhdellä tilauksella. Lisäksi ne ovat erittäin edullisia. Tutustu CyberGhost-testiraporttiin saadaksesi lisätietoja.

Miksi käyttää VPN: ää Google Chromecastisi kanssa?

On useita syitä, miksi VPN: n käyttämisellä Google Chromecast -sovelluksellasi voi olla etuja. Mikä tärkeintä, sen avulla voit ohittaa maantieteelliset rajoitukset. Se turvaa myös Internet-yhteytesi ja tekee nimettömäksi online-toiminnot.

Ohita maantieteelliset rajoitukset VPN: llä

Tärkein syy siihen, että ihmiset käyttävät VPN: ää yhdessä Chromecastinsa kanssa, on pääsy enemmän sisältöön. Jotkut streaming-palveluiden, kuten Netflix, sisältö on piilotettu maantieteellisten rajoitusten taakse. Tämä tarkoittaa, että on maita, joissa tietty sisältö on saatavilla, ja toisissa maissa, joissa sitä ei ole. Esimerkiksi Netflix USA: lla on yli kolme kertaa enemmän sisältöä kuin streaming-palvelussa useimmissa muissa maissa. Jakeluoikeudet ja tekijänoikeuskysymykset estävät suoratoistopalvelut tarjoamasta samaa sisältöä maailmanlaajuisesti.

VPN: n avulla pääset streaming-palveluun ikään kuin olisit toisessa maassa. VPN-palveluntarjoajilla on palvelimia monissa eri maissa. Kun olet asentanut VPN-ohjelmistosi, muodostat yhteyden vain valitsemasi maan palvelimeen. Jos olet Ranskassa, mutta muodostat yhteyden yhdysvaltalaiseen palvelimeen, näyttää siltä, ​​että käytät Internetiä Yhdysvalloista. Sinulla on nyt pääsy kaikkeen Yhdysvaltojen sisältöön eri suoratoistopalveluissa. Voit vain lähettää lisää Chromecastillesi VPN: llä!

Chromecast on niin pieni, että se on helppo ottaa mukaasi mukanasi. Jos olet lomalla ja haluat käyttää suoratoistopalvelua, joka on saatavana vain kotimaassasi, voit myös käyttää VPN-yhteyttä yhteyden muodostamiseen kotimaasi palvelimeen.

Jos haluat lisätietoja Yhdysvaltain Netflix-sisällön katsomisesta, lue artikkeli Netflixin katsomisesta VPN: n kanssa.

Online-turvallisuus VPN: n avulla

VPN salaa kaiken tietoliikenteen ja suojaa Internet-yhteyden. Tällä tavalla mikään hallitus, hakkeri, mainostaja, Internet-palveluntarjoaja tai yritys ei voi nähdä mitä teet verkossa. Sinulla on nimettömyys ja henkilökohtaiset tietosi, kuten kirjautumistiedot ja salasanat, ovat turvassa. Saatat ajatella, että sinulla ei ole mitään salattavaa. Yritykset voivat kuitenkin käyttää streaming-käytöstään saamiaan tietoja kohdistaaksesi sinulle tiettyjä mainoksia tai sisältöä. Tällä tavoin he päättävät, mitä saat nähdä verkossa, ja menetät osan online-vapaudesta. Lue lisää VPN: n käytöstä tuntemattomia selauksia koskevassa artikkelissamme.

VPN yhdessä Kodin kanssa

Kodi on suosittu avoimen lähdekoodin multimediasoitin. Se yhdistää kaikki suosikki streaming-palvelusi yhteen palveluun, joten sinun ei tarvitse vaihtaa niiden välillä. Kuten voit kuvata Google Chromecastin, Kodin ja VPN: n palvelut sopivat täydellisesti yhdistämiseen. Sinulla on kaikki samassa paikassa, voit lähettää sen televisioon, ja VPN tarjoaa sinulle enemmän sisältöä ja turvallisen yhteyden.

Ilmainen VPN

Et ehkä halua käyttää rahaa etuihin, joita VPN tarjoaa. Jos näin on, voit tutustua artikkeliimme parhaista ilmaisista VPN-palveluista. Jos kuitenkin harkitset VPN: n käyttöä streamiin, ilmaisesta VPN: stä ei ole mitään hyötyä. Useimmat ilmaiset VPN-palveluntarjoajat rajoittavat käyttämäsi tiedon määrää kuukausittain. Useimmiten tämä tietomäärä ei edes riitä yhden elokuvan suoratoistoon.

Lisäksi ne rajoittavat maksamattomien käyttäjien nopeutta. Tämä tarkoittaa, että videon tai kappaleen lataaminen voi kestää vuosia. Tämän lisäksi, että et todennäköisesti pääse käyttämään suoratoistopalveluita, kuten Netflix, kannattaa ehkä miettiä uudelleen ilmaisen VPN: n käyttöä. Jos etsit vain nimettömästi selata Internetiä, ilmainen VPN voi olla mitä tarvitset.

Asenna VPN Chromecastisi

Voit asentaa VPN-verkon eri tavoilla, joten se toimii yhdessä Chromecastisi kanssa. Et voi asentaa VPN: ää suoraan Chromecastiin, mutta voit asentaa sen laitteisiin, joita käytät Chromecastiin lähettämiseen. Useimmat palveluntarjoajat tekevät tämän prosessin erittäin helpoksi mukavan asennustoiminnon avulla.

Turvallisin vaihtoehto on asentaa VPN-reititin reitittimeen, jotta kaikki reitittimen kautta kytketyt laitteet suojataan. Toinen vaihtoehto on luoda hotspot PC- tai Mac-tietokoneelle, mutta tämä saattaa hidastaa yhteyttä.

Google Chromecastin asennuskuva

Chromecastin asentaminen ja käyttö Linuxille

Jotkut Linux-käyttäjät saattavat haluta suoratoistaa virransa myös suuremmalle näytölle. Voit lukea täältä löytääksesi oikean VPN: n Linuxille. Se vaihtelee jakelukohtaisesti, mutta jos sinulla on Linux Mint, Ubuntu tai jokin muu debian-pohjainen distro, voit käyttää MkChromecastia tai uusinta VLC-mediasoittimen versiota (Sen on oltava vähintään versio 3.0).

Voit ladata molemmat seuraamalla näitä komentoja

  • sudo apt-get install mkchromecast
  • sudo apt-get install vlc

Kun olet avannut tiedoston VLC: llä, voit napsauttaa toiston ylävalikkoa > Hahmonnin > ja valitse sitten chromecast.

MKChromecastin avulla sinun on pidettävä päätelaite auki ja käytettävä näitä komentoja.

  • mkchromecast –video -i “/path/to/file.mp4”

Jos haluat lisätä tekstityksiä:

  • mkchromecast –video -i “~ / Videot / Esimerkki.mp4” – tekstitykset ~ / Videot / Esimerkki.srt

Jos haluat lähettää videon verkkosivustolta:

  • mkchromecast -y https://www.youtube.com/watch?v=NxD_kWK8A5M –video

Lopulliset ajatukset

VPN: n käyttämisellä yhdessä Chromecastin kanssa on monia etuja. Sen avulla voit ohittaa maantieteelliset rajoitukset ja käyttää sisältöä kaikkialta maailmasta. Lisäksi se varmistaa, että yhteytesi on suojattu kolmansien osapuolten osallistumiselta ja pysyt nimettömänä suoratoiston aikana.

ExpressVPN, Surfshark ja CyberGhost ovat vakaa toimittaja, joka voi auttaa sinua saavuttamaan eniten Chromecastillasi. He kaikki ansaitsevat nopeuden ja palvelimen sijainnin.

Saatat ajatella, että haluat ilmaisen VPN: n, mutta huomaat, että tämä ei ole vaihtoehto, jos haluat suoratoistaa elokuvia tai musiikkia.

VPN: n asentaminen Chromecastillesi voi olla haastavaa, mutta on oppaita, jotka opastavat prosessin läpi vaihe vaiheelta.

Nauti suoratoistosta vapaasti ja nimettömästi!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me