Katso American Netflix Worldwide. Näin! | VPNOverview.com

Luuletko nähnyt jo jokaisen ohjelman ja elokuvan Netflixissä? Mieti uudelleen! Netflix on kasvanut huomattavasti parin viime vuoden aikana (ja luultavasti jatkaa niin) ja on saatavana monissa maissa. Jokaisella maalla on kuitenkin eri versio Netflixistä, jolla on oma elokuvien ja esitysten kirjasto. Tässä artikkelissa selitämme miksi näin on ja kuinka pääset käyttämään erilaisia ​​Netflix-tietokantoja. On melko helppoa päästä elokuviin ja sarjoihin, joita Netflix tarjoaa eri maassa. Haluatko katsoa amerikkalaista Netflix-versiota (jolla on eniten elokuvia ja sarjoja), vaikka et olisi Yhdysvalloissa? Pysyä maisemissa. Meillä on ratkaisu sinulle.


VPN: n avulla voit helposti kiertää online-maantieteellisiä rajoituksia. Tämä koskee myös Netflixin asettamia rajoituksia. Käytä vain VPN-palvelinta, joka sijaitsee toisessa maassa, ja saat katsoa kyseisen maan Netflix-version. Kaikilla VPN-palveluntarjoajilla ei kuitenkaan ole pääsyä kaikkiin suosikki-ohjelmiin. Tarvitset hyvän VPN: n, joka yrittää aktiivisesti kiertää Netflix-lohkoja. Loppujen lopuksi Netflix, kuten monet muut streaming-palvelut, yrittää estää VPN-käyttäjiä pääsemästä Netflixiin estämällä IP-osoitteita VPN-palvelimilta. Siitä huolimatta on edelleen VPN-verkkoja, jotka voivat kiertää Netflixin asettamia rajoituksia. Alta löydät neljä parasta VPN-palveluntarjoajaa Netflixin katselua varten.

Netflixin neljä parasta VPN-palveluntarjoajaa

Jos haluat katsella Netflixin amerikkalaista versiota VPN: n kanssa, sinun on käytettävä Yhdysvalloissa VPN-palvelinta, jota Netflix ei ole estänyt. Lisäksi palvelimen on oltava riittävän nopea, joten sinun ei tarvitse odottaa videoiden puskurointia. Kun olet testannut useita VPN-palveluntarjoajia useilla ominaisuuksilla, jotka ovat tarpeen Netflixin mukavaan seuraamiseen ilman rajoituksia, olemme keksineet neljän parhaan Netflix-palveluntarjoajan. Täällä he ovat:

1. Suoratoista Netflix nopeasti ExpressVPN: n avulla

ExpressVPN on loistava VPN Netflixin seuraamiseen etenkin sen palvelimien ja yhteyksien nopeuden vuoksi. Tämä on erityisen hyödyllinen suoratoistossa, koska se tarkoittaa, että videoidesi ei tarvitse puskuroida jatkuvasti. Lisäksi ExpressVPN tarjoaa suuren määrän palvelimia monissa eri maissa, ja se on luonut vahvan maineen vuosien varrella. Ne tarjoavat myös erinomaista asiakastukea ja käyttäjäystävällisiä sovelluksia kaikille laitteille.

ExpressVPN ei ole halvin vaihtoehto, mutta syystä se on luettelomme yläosassa riippumatta. Pyrkiessään ohittamaan Netflixin maantieteelliset lohkot ExpressVPN päivittää jatkuvasti palvelimiaan ja varmistaa, että heillä on aina käytettävissä palvelimia, joiden avulla voit käyttää Netflixiä kaikkialla maailmassa. Jos Netflix lopulta estää sinua, ExpressVPN-asiakaspalvelu auttaa sinua löytämään oikean palvelimen. Toisin sanoen Netflixin seuraaminen tällä VPN: llä ei ole ongelma. Jos haluat lisätietoja tästä palveluntarjoajasta, voit tutustua ExpressVPN-arvosteluun.

2. Katso Netflixiä CyberGhostin erityispalvelimien avulla

CyberGhost on täydellinen VPN-palveluntarjoaja Netflixin katselun yhteydessä. Ne tarjoavat suuren määrän palvelimia, jotka sijaitsevat yli 60 maassa. Tällä tavalla voit valita, mitä Netflix-versiota ja mitä ohjelmia ja elokuvia haluat käyttää. Lisäksi heidän palvelimet ovat erinomaisia ​​eivätkä hidasta yhteysasi liikaa. CyberGhostin VPN-ohjelmistojen erityisten suoratoistovaihtoehtojen ansiosta voit helposti muodostaa yhteyden toimivaan Netflix-palvelimeen. CyberGhost-sovellus tarjoaa luettelon erikoispalvelimista, jotka on optimoitu kaikenlaisiin suoratoistopalveluihin ympäri maailmaa. Tämä tarkoittaa, että pystyt käyttämään CyberGhostia katsomaan Netflixiä helposti ja nopeasti. Sinun ei tarvitse etsiä toimivaa palvelinta itse, kuten useimmissa muissa VPN: issä.

CyberGhost-sovellusta on helppo käyttää, ja siinä on jopa erityinen tila suoratoistoa varten. Se on loistava sovellus aloittaville VPN-käyttäjille. Jos joudut ongelmiin suoratoiston aikana, voit ottaa yhteyttä CyberGhost-asiakaspalveluun ja auttaa sinua. Kaiken kaikkiaan CyberGhost on ehdottomasti yksi parhaista VPN-palveluntarjoajista, jos haluat katsoa Netflixin amerikkalaista versiota. Lisätietoja tästä palveluntarjoajasta laajennetussa CyberGhost-katsauksessa.

3. Suoratoista Netflix helposti NordVPN: n avulla

NordVPN on erittäin suosittu VPN-palveluntarjoaja, joka toimii hyvin amerikkalaisen Netflixin kanssa. NordVPN pyrkii aktiivisesti parantamaan Netflixin saavutettavuutta. Heillä on erityinen Smart Play -ominaisuus, jonka avulla on helppo käydä Netflixin amerikkalaisessa versiossa. Heidän Smart Play -teknologiansa (salattu SMART-DNS-ominaisuus) avulla näyttää automaattisesti siltä kuin olet Yhdysvalloissa surffailtaessa Netflix-verkkosivustolle. Kun yhteys amerikkalaiseen Netflixiin on muodostettu, palvelimia ei enää reititetä uudelleen. Tämä ominaisuus vähentää nopeuden menetyksiä, jotka yleensä tapahtuvat, kun käytät VPN: tä. Ilmeisesti Netflixillä on melko vaikeaa havaita tämän tyyppinen ohitus.

Suuri plus on se, että NordVPN on erittäin edullinen tarjoamansa laadun suhteen. NordVPN tarjoaa myös omistettuja IP-osoitteita ja häiriintyneitä palvelimia, jotka molemmat tarjoavat ylimääräisen “naamioinnin” VPN-yhteytellesi. Tämä voi olla hyödyllistä, koska joskus Netflix estää useita “tavallisia” VPN-käyttäjiä kerralla (palvelimen estämisen kautta). Jopa niin, normaali NordVPN-yhteys tarjoaa sinulle pääsyn useimmissa tapauksissa American Netflixiin. Jos Netflix ei näytä toimivan, päivitä vain sivu tai valitse toinen palvelin de-sovelluksessa. Oletko kiinnostunut tästä palveluntarjoajasta? Lue kaikki NordVPN: n turvallisista ja kätevistä lisävaihtoehdoista NordVPN-arvosteluamme.

4. Pääsy eri Netflix-kirjastoihin Surfsharkin avulla

Surfshark on suhteellisen uusi toimittaja, joka nousi nopeasti VPN-markkinoiden kärkeen. Heidän ohjelmistonsa on erittäin käyttäjäystävällinen ja myös niiden nopeudet ovat erinomaiset. Tämän palveluntarjoajan aiheuttamat viivästykset ovat erittäin pienet. Jos käytät Surfsharkia Netflixin katsomiseen, voit käyttää paljon erilaisia ​​Netflix-versioita. Surfshark pystyy vapauttamaan viisitoista erilaista Netflix-sanastoa. Esimerkiksi hollantilaisen palvelimen käyttäminen antaa sinulle pääsyn alustan hollantilaiseen versioon, kun taas amerikkalainen palvelin antaa sinulle Netflix USA: n. Jos vierailet Netflixissä palvelimen kanssa, joka ei pysty estämään käyttöjärjestelmän paikallista versiota, sinut lähetetään automaattisesti amerikkalaiseen Netflixiin.

Netflix-yhteyden lisäksi Surfshark tarjoaa monia lisävaihtoehtoja, jotka parantavat online-kokemustasi. Esimerkiksi Surfshark käyttää erittäin turvallisia protokollia ja sallii myös torrentien lataamisen nimettömästi. Ne tarjoavat kaikki nämä palvelut uskomattoman edulliseen hintaan, mikä tekee siitä erittäin arvokkaan VPN: n. On jotain muuta, joka tekee Surfsharkista loistavan VPN: n Netflix-katselua varten: vain yhdellä edullisella tilauksella voit kytkeä rajoittamattoman määrän laitteita. Toisin sanoen, Surfsharkin kanssa voit koko perheesi katsella (amerikkalaista) Netflixiä millä tahansa haluamallasi laitteella! Lue koko Surfshark-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja tästä palveluntarjoajasta.

Eri sisältö Netflixissä

Netflix on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa suuren määrän elokuvia ja sarjoja. Kuten ehkä tiedät, elokuvat ja esitykset, joita voit katsella, riippuvat siitä, missä olet maailmassa. Ei ole yllättävää, että Yhdysvaltain Netflix tarjoaa eniten sisältöä. Suurimmalla osalla muista maista on pääsy vain noin kolmasosaan Netflix-sisällön kokonaismäärästä. Tämä ei johdu siitä, että Netflix yrittää olla tarkoitus asiakkailleen. Yhtiöllä on tosiasiallisesti sopimuksia jakelijoiden kanssa jokaisessa maassa, jotka heidän on noudatettava. Nämä jakelijat ajavat Netflixiä hallitsemaan, missä asiakkaat voivat käyttää tiettyä sisältöä. Onneksi voit ohittaa nämä rajoitukset VPN: llä.

Netflix-alkuperäiset, kuten 13 syytä, oranssi on uusi musta, ja kruunu esitetään ympäri maailmaa. Näissä tapauksissa Netflix omistaa oikeudet, eikä hänen tarvitse tehdä asioita keskimiehen kanssa. Sama ei valitettavasti pidä paikkaansa muissa sen tarjoamista sarjoista ja elokuvista. Tässä on pari sarjaa ja elokuvaa, jotka ovat saatavilla Netflixin amerikkalaisessa versiossa, mutta eivät kaikkialla muualla maailmassa. Ensinnäkin tässä on joitain sarjoja:

 • Kaikki amerikkalaiset
 • Greyn anatomia
 • Uusi tyttö
 • Puistot ja vapaa-aika
 • Portlandia
 • Yksityinen vastaanotto
 • Korjata
 • Yliluonnollinen
 • Toimisto (Yhdysvallat)
 • Hämärävyöhyke
 • Twin Peaks

Netflix USA: lla on myös paljon elokuvia, joita ei ole saatavilla kaikkialla:

 • Vakava mies
 • Sininen Ystävänpäivä
 • Palaa
 • Frances Ha
 • Jumalan oma maa
 • Hänen
 • Koukku
 • Indiana Jones ja kadonneen arkin raiderit
 • Epämääräiset basterit
 • Jiro Dreams of Sushi (dokumentti)
 • Tapa Bill (volyymi 1 + 2)
 • Mary Poppins palaa
 • Panin labyrintti
 • Rosemary’s Baby
 • Velipuolet
 • Sadan jalan matka
 • Hummeri
 • Prinsessa ja sammakko

Netflixille on useita tapoja ohittaa aluerajoitukset. Netflix yrittää kuitenkin taistella näitä “vapauttamis temppuja” vastaan. Siksi jotkut näistä menetelmistä eivät toimi (aina) enää. Meidän mielestämme VPN on paras tapa seurata Netflixiä vapaasti ja mukavasti. VPN tarjoaa käyttäjälle myös vapauden, nimettömyyden ja turvallisuuden. Löydät ne neljä parasta VPN: tä, joiden kanssa Netflixiä voi seurata, tämän artikkelin yläosasta. Kerromme sinulle kuinka päätimme näistä neljästä ja miksi on parempi olla käyttämättä ilmaista VPN: tä. Lopuksi kuvaamme myös joitain vaihtoehtoja VPN: lle, kuten välityspalvelimen tai Tor-selaimen käyttö.

Kuinka monta elokuvaa ja sarjaa Netflixillä on?

Siellä on uNoGS-niminen sivusto, joka ylläpitää ajan tasalla olevaa tietokantaa Netflix-kirjastosta tietyissä maissa. Näiden tietojen avulla teimme kaavion, joka näyttää kuinka paljon sisältöä Netflix USA on verrannut muihin maihin:

Netflix-kirjasto eri maissa

Kuten näet, Netflix USA on listan kärjessä, jota seuraavat tiiviisti muut maat, joissa on paljon englanninkielisiä (Kanada, Iso-Britannia, Intia ja Australia). Ei ole yllättävää, että maissa, joissa on paljon asukkaita, on yleensä enemmän elokuvia ja esityksiä kuin niissä, joissa asukkaita on vähemmän. Esimerkiksi Meksikossa (espanjankielisessä maassa) ja Brasiliassa (portugalinkielisessä maassa) on suurempi Netflix-ohjelma- ja elokuvateatteri kuin Espanjassa ja Portugalissa. Monet anglosaksiset maat uhkaavat tätä sääntöä verrattuna muihin kuin englanninkielisiin maihin, kuten edellä voidaan nähdä. Australialaisilla on paljon enemmän sisältöä kuin saksalaisilla, vaikka Saksassa asuu yli kolme kertaa enemmän ihmisiä.

Muista, että elokuvat ja sarjat, joita Netflix tarjoaa eri maille, muuttuvat jatkuvasti. Sisältöä lisätään ja poistetaan joka päivä, joten numerot muuttuvat jatkuvasti. Silti erot säilyvät. Yleensä Netflixin USA-versio tulee esiin sillä, että sillä on suurin kirjasto, jolla on eniten sisältöä.

Miksi Netflix ei toimi kaikkien VPN-verkkojen kanssa?

Netflix ei aina toimi, kun käytät VPN: tä. Tämä johtuu siitä, että yritys yrittää aktiivisesti estää ihmisiä yrittäessään kiertää maantieteellisiä rajoituksiaan. Kuten olemme maininneet, Netflixillä on lailliset sopimukset tuottajien ja elokuvien jakelijoiden kanssa ympäri maailmaa, mikä tarkoittaa, että suuri osa heidän sisällöstään voidaan näyttää vain tietyissä maissa. Et löydä kaikkia amerikkalaisia ​​sarjoja ja elokuvia Netflixin brittiläisestä versiosta eikä päinvastoin.
Näiden “sääntöjen” täytäntöön panemiseksi Netflix käyttää IP-osoitteeseesi liitettyä sijaintia selvittääkseen, onko sinun pääsy tiettyyn sisältöön. Jos käytät esimerkiksi saksalaista IP-osoitetta verkkoon siirtymiseen, saat nähdä Netflixin saksankielisen version, kun kirjaudut tilillesi. VPN voi muuttaa tätä, koska se muuttaa IP-osoitetta, jota käytät Internetiin pääsyyn.

Netflix tietää kuitenkin, että näin tapahtuu. Siksi he yrittävät selvittää VPN: ien käyttämät IP-osoitteet tarkastelemalla liikenteen numeroita ja estämään nämä IP-osoitteet myöhemmin. Sen sijaan, että voisi katsella mitä tahansa elokuvaa tai sarjaa Netflixissä, monet VPN-käyttäjät näkevät siksi virheilmoituksen, jossa ne ilmoittavat, että heidän on sammutettava välityspalvelinyhteys- / esto-työkalunsa voidakseen käyttää alustaa..

netflix-virhe

Onneksi Netflix yrittää tehdä ohjelmistonsa ja elokuviensa saataville kaikkialla maailmassa. Tämä tarkoittaisi, että kaikilla Netflix-käyttäjillä olisi pääsy täsmälleen samoihin elokuviin ja sarjoihin ajoissa. Kestää kuitenkin jonkin aikaa, ennen kuin olemme saavuttaneet tuon pisteen. Toistaiseksi hyvä VPN, jota Netflix ei estä, antaa sinulle suurimman mahdollisuuden tavoittaa ulkomainen Netflix-sisältö tililläsi.

VPN: n käyttö maantieteellisten rajoitusten ohittamiseen

Testasimme useita VPN-palveluntarjoajia seuraavilla ominaisuuksilla ja loimme 4 parhaan VPN-palveluntarjoajan (amerikkalaisen) Netflixin katseluun.

Pääsy Netflixiin

Netflixin katselua varten VPN-palveluntarjoajan on täytettävä useita vaatimuksia. Kuten aiemmin mainittiin, Netflix on sulkemassa näitä tyyppisiä palveluita. Netflix näyttää virheilmoituksen, jos ne havaitsevat VPN: n käytön. Kaikki VPN-palveluntarjoajat eivät yritä (ja onnistu) ohittamaan tätä rajoitusta, joten tämä on tärkein ominaisuus, jota testimme. Jos emme pystyneet katsomaan Netflixiä palveluntarjoajan kanssa, emme sisällyttäneet niitä tähän luetteloon. Huomaa, että yritämme päivittää niin usein kuin mahdollista, mutta koska tämä on jatkuvaa edestakaista Netflix- ja VPN-palveluiden välillä, Netflixin saatavuus tiettyjen palvelimien ja jopa palveluntarjoajien kautta voi muuttua erittäin nopeasti.

Nopeus

VPN-suojausToinen ominaisuus, joka on tärkeä katseltaessa Netflixiä VPN: llä, on nopeus. Kun katsot Netflixiä, et halua odottaa elokuvasi tai jakson latautumista. Nopeus on siis erittäin tärkeä tässä sijoituksessa. VPN: n käyttö voi hidastaa yhteyttäsi, koska Internet-liikennettä ohjataan usein eri maiden kautta. Ymmärrettävästi, mitä suurempi etäisyys palvelimien välillä on, sitä hitaampi yhteys. Mutta eri tarjoajien välillä on myös suuria nopeuseroja. Joidenkin palveluntarjoajien kanssa tuskin huomaat eroa, mutta toisten kanssa hidas nopeus voi olla melko turhauttavaa.

Sama pätee yhteyden vakauteen. Kokemuksemme yhteyden nopeudesta ja vakaudesta voi olla hiukan erilainen kuin sinun, jos asut Euroopan ulkopuolella. Onneksi suurin osa palveluntarjoajista antaa sinun testata palveluitaan tietyn ajan ennen tilaamista.

Asiakaspalvelu

Koska VPN-palveluntarjoajien on jatkuvasti löydettävä tapoja maantieteellisten estojen ympärille, voi tapahtua, että Netflix estää tietyt palvelimet, joita palveluntarjoaja käyttää. Tällä hetkellä asiakaspalvelusta tulee tärkeä. Jos palveluntarjoajalla on hyvä asiakaspalvelu, he voivat ohjata sinut palvelimeen, jota Netflix ei ole vielä estänyt.

Omistettu IP-osoite

Toinen palvelu, joka joillakin palveluntarjoajilla on, on oma IP. Netflix etsii pääasiassa VPN-IP-osoitteita, kun näkee, että monet ihmiset käyttävät Netflixiä samasta IP-osoitteesta samaan aikaan. Omistetun IP-palvelun avulla VPN-palveluntarjoajat antavat sinulle henkilökohtaisen IP: n esimerkiksi Yhdysvalloissa. Olet ainoa henkilö, joka käyttää kyseistä IP-osoitetta, joten et todennäköisesti aiheuta epäilyksiä Netflixin kanssa. Tämä ominaisuus maksaa kuitenkin usein ylimääräistä ja heikentää hieman yksityisyyttäsi.

Eri laitteet

Jos käytät Netflixiä suunnilleen yhtä paljon kuin me (mikä on paljon), haluat todennäköisesti katsella elokuvia myös eri laitteilla. Älytelevisiosi, kannettava tietokone, tabletti ja älypuhelin voivat kaikki toistaa Netflix-sisältöä. Mutta pääsetkö siellä myös vieraan maan Netflix-sisältöön? Vastaus on kyllä: Jotkut VPN-verkot toimivat myös kaikissa näissä eri laitteissa. Kaikissa Netflix-tuotteille suosittelemissamme VPN-verkoissa on hyödyllisiä sovelluksia, jotka voidaan helposti ladata ja asentaa älypuhelimeesi sekä tablet-laitteesi ja älytelevisiosi. Toisin sanoen voit nauttia suuremmasta elokuvien ja sarjojen tarjouksesta millä tahansa omistamallasi laitteella: iPhone, iPad, Mac, Windows PC, Chromecast, Android TV ja muut Android-laitteet.

Ilmainen VPN käytettäväksi Netflixin kanssa

Vaikka on myös joitain ilmaisia ​​VPN-palveluntarjoajia, joiden avulla voit ohittaa maantieteelliset rajoitukset, emme suosittele niiden käyttöä. Ensinnäkin ilmaisten VPN-palveluntarjoajat voivat käyttää sinusta saamiaan tietoja myydäksesi muille osapuolille. He todennäköisesti ovat taipuvaisempia tekemään tätä kuin maksullisia palveluita vahvemman taloudellisen kannustimen takia. Toiseksi, on todennäköisempää, että he saastuttavat tietokoneesi haittaohjelmilla, koska heidän suojauksensa ja sisäinen tietoturvansa voivat puuttua. Lisäksi suurin osa heistä ei tarjoa asiakaspalvelua. Tämä tarkoittaa, että he eivät voi auttaa sinua, jos tarvitset apua pääsyyn Yhdysvaltain Netflix-sisältöön tai kohtaavat muita ongelmia.

Maksa vähemmän Netflix-tilauksestasi VPN: llä

Jos sinulla ei ole vielä Netflix-tilausta, voit myös käyttää VPN: tä saadaksesi mukavan alennuksen. Tutkimme laajasti Netflix-tilauksen erilaisia ​​hintoja eri maissa. Valitsemalla tietyssä maassa VPN-palvelimen, voit tilata Netflixin ikään kuin olisit kyseisessä maassa. Tämä ei vaikuta sisältöön, jota näet alustalla. Loppujen lopuksi saat aina nähdä Netflix-version, joka vastaa sijaintiasi. Ei ole väliä, oletko tilannut Netflixin Argentiinasta vai Turkista: jos käytät amerikkalaista IP-osoitetta Netflixiin pääsyyn, saat silti nähdä kaikki elokuvat ja elokuvat, jotka ovat osa amerikkalaista luetteloa.

Tällä hetkellä on halvin tilata Netflix turkkilaisella IP-osoitteella. Jos haluat miettiä miten tämä tehdään, voit tutustua tutkimukseemme: Säästä rahaa Netflixissä. Sieltä löydät kaiken, mitä sinun on tiedettävä saadaksesi halvan Netflix-tilauksen VPN: n avulla.

Muut VPN: n käytön edut

Maakohtaisen Netflix-sisällön lukituksen poistaminen ei ole ainoa etu, jota VPN-palvelu tarjoaa. Se tarjoaa sinulle melkein täydellisen vapaus internetissä. Aluerajoitukset asettavat suoratoistopalvelut, mutta on myös maita, jotka rajoittavat kansalaistensa Internet-yhteyttä. Tämän tyyppinen sensuuri voidaan myös ohittaa VPN: llä.

VPN salaa kaiken Internet-liikenteen. Se ohjaa myös kaiken liikenteen palvelimiensa kautta. Nämä ominaisuudet tekevät hakkereille, hallituksille tai muille osapuolille huomattavasti vaikeamman pääsyn kaikkiin henkilötietoihisi. Tällä tavalla VPN tarjoaa turvallisuus että voit liikkua turvallisesti Internetissä.

Toinen tärkeä ominaisuus VPN: ssä on nimettömyys se voi tarjota sinulle. Koska VPN ohjaa liikennettä toisen IP-osoitteen kautta, kukaan ei näe omaa IP-osoitettasi. IP-osoitteesi on linkitetty sijaintiisi ja viime kädessä henkilöllisyyteesi. Piilottamalla IP-osoitteen VPN: llä olet tuntemattomampi verkossa.

Kaiken kaikkiaan VPN on hyödyllinen paljon muutakin kuin vain Yhdysvaltojen Netflix-sisällön katsomiseen. Se tarjoaa sinulle enemmän vapautta, turvallisuutta ja nimettömyyttä verkossa. Jos olet kiinnostunut lukemaan näitä muita etuja, voit lukea artikkelin VPN: n eduista.

Muut menetelmät aluerajoitusten ohittamiseksi: välityspalvelimet ja tor

Tor sipulireitittimen logoJotkut sanovat, että voit käyttää välityspalvelinta tai Tor-selainta katsellaksesi amerikkalaista Netflixiä. Kokemuksemme on kuitenkin, että Netflix estää useimpien välityspalvelimien käytön. Lisäksi yhteys ei ole yhtä vakaa ja nopea kuin muilla menetelmillä, mikä tarkoittaa, että lataus voi olla erittäin väsyttävää.

Tor toimii selaimena ja toimii lähettämällä Internet-liikenteesi eri palvelimien kautta ympäri maailmaa. Jokainen palvelin tarjoaa toisen nimettömyyden. Koska liikenteen on kuljettava niin monien erilaisten “solmujen” läpi, myös Tor voi olla hidas. Lisäksi et voi varmistaa Tor-selaimen avulla, että poistumispalvelin (viimeinen uudelleenreititys solmu) sijaitsee Yhdysvalloissa. Tämä tarkoittaa sitä, että yritetään päästä Yhdysvaltain Netflixiin Torin kautta, ei pelkästään pelaaminen, jolla on alhaiset kertoimet. Videoiden suoratoisto Netflixissä vaatii kohtuullisen määrän tiedonsiirtonopeutta. Tästä syystä suosittelemme hyvä VPN: n käyttöä. Lisäksi VPN voi tarjota sinulle paljon enemmän etuja kuin vain katsella amerikkalaista Netflixiä, kuten edellisessä osassa käsiteltiin..

Lopulliset ajatukset

Elokuvateollisuuden jatkuvat pyrkimykset kieltää laiton lataus ja suoratoisto tarkoittavat, että joskus jopa ihmisiä, joilla on voimassa oleva Netflix- tai muu suoratoistotilaus, kohdennetaan saartoihin. Suosituksemme olisi nyt käyttää VPN: tä ohittaaksesi aluerajoitukset ja katsellaksesi amerikkalaista Netflixiä tai mitä tahansa muuta Netflix-versiota, jota nautit. Toivottavasti tämä artikkeli on auttanut sinua löytämään oikean VPN: n. Testaamme jatkossakin näiden palveluiden tehokkuutta ja pidämme sinut kirjassa!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me