Πώς να διαγράψετε πλήρως τον λογαριασμό σας στο Facebook | Επισκόπηση VPNO

Αυτές τις μέρες, η ανθρωπότητα είναι πιο συνδεδεμένη από ποτέ. Για καλύτερα ή για το χειρότερο, φαίνεται ότι τίποτα λιγότερο από μια παγκόσμια καταστροφή δεν θα το αλλάξει σύντομα. Παρόλο που η ανάπτυξη του Facebook επιβραδύνεται πρόσφατα, μια πραγματική έξοδος σημαντικού ποσοστού πιθανότατα δεν βρίσκεται στα χαρτιά για τον κοινωνικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, η αυτοκρατορία του Zuckerberg περιλαμβάνει Instagram και WhatsApp. Αυτό καθιστά πολύ δύσκολο για ένα μεγάλο ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού να ξεφύγει από το Facebook.


Είναι όμως δυνατό. Μπορείτε να διαγράψετε το προφίλ σας στο Facebook και όλα τα δεδομένα σας πολύ εύκολα. Το εύρος του Facebook είναι αυτό που είναι, η απομάκρυνσή του από την πλατφόρμα μπορεί να μειώσει σημαντικά ένα διαδικτυακό αποτύπωμα.

Πώς να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας

Εάν δεν είστε βέβαιοι εάν θέλετε να καταργήσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook ή όχι, υπάρχει άλλη επιλογή. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας. Το ωραίο είναι ότι μπορείτε να το επανενεργοποιήσετε όποτε θέλετε. Μόλις απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας, άλλοι δεν θα μπορούν να δουν το χρονοδιάγραμμά σας ή να σας αναζητήσουν. Ωστόσο, ορισμένες πληροφορίες εξακολουθούν να είναι ορατές, όπως τα μηνύματα που έχετε στείλει μέσω ιδιωτικού messenger.

Η απενεργοποίηση είναι επίσης μια καλή επιλογή εάν θέλετε να απαλλαγείτε από το λογαριασμό σας στο Facebook, αλλά θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Facebook Messenger.

για να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες:

  1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις του λογαριασμού σας στο Facebook
  2. Θα ανοίξει στη σελίδα “Γενικές ρυθμίσεις λογαριασμού”
  3. Κάντε κλικ στο “Διαχείριση λογαριασμού”
  4. Τέλος, κάντε κλικ στο “Απενεργοποίηση του λογαριασμού σας”

Μπορείτε να επανενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας όποτε θέλετε, απλώς συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Ίσως χρειαστεί επίσης να περάσετε από μια επαλήθευση που θα σταλεί στο email ή στο κινητό σας τηλέφωνο.

Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Facebook

Είναι κοινό για τους ανθρώπους να κάνουν ένα διάλειμμα από το Facebook και να χαλαρώσουν αναστέλλοντας τους λογαριασμούς τους για ένα χρονικό διάστημα. Ωστόσο, εάν αποφασίσετε ότι είχατε περισσότερες από αρκετές από τις ατελείωτες φωτογραφίες μωρών, προγράμματα μάρκετινγκ πολλαπλών επιπέδων και πολιτικές συζητήσεις, μπορείτε να κάνετε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα και να τραβήξετε εντελώς το βύσμα. Προς τιμήν του, το Facebook έχει κάνει αυτή τη διαδικασία πολύ απλή.

Αρχικά, πρέπει να κατεβάσετε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας. Δηλαδή, εάν θέλετε να διατηρήσετε τις πληροφορίες σας. Αυτά τα δεδομένα μπορεί να είναι αρκετά ευαίσθητα, επομένως διατηρήστε τα ασφαλή.

  1. Ανοίξτε το μενού λογαριασμού Facebook και επιλέξτε Γενικές ρυθμίσεις λογαριασμού.
  2. Επιλέξτε Λήψη αντιγράφου των δεδομένων σας στο Facebook.
  3. Κάντε κλικ στο Έναρξη του αρχείου μου
  4. Το Facebook θα σας στείλει ένα email όταν το αρχείο σας είναι έτοιμο για λήψη.

Στη συνέχεια, απλώς πρέπει να επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.facebook.com/help/delete_account και να κάνετε κλικ στο Διαγραφή του λογαριασμού μου. Αυτή είναι όλη η ενέργεια που είναι απαραίτητη από το τέλος σας. Ο λογαριασμός σας θα τεθεί αμέσως σε αναστολή και δεν θα είναι διαθέσιμος στα αποτελέσματα αναζήτησης του Facebook. Ωστόσο, η πραγματική διαγραφή λογαριασμού μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο.

Δεν θέλετε να χάσετε άλλες εφαρμογές?

Κατά τη διαγραφή του λογαριασμού σας στο Facebook, καλό είναι να θυμάστε ότι πολλοί από εμάς χρησιμοποιούν το Facebook τους για να συνδεθούν σε άλλες εφαρμογές. Πολλές δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Pinterest και το Spotify προσφέρουν την επιλογή να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Facebook. Αν και αυτό είναι ιδανικό επειδή αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να θυμάστε δέκα διαφορετικούς κωδικούς πρόσβασης, αυτό σημαίνει επίσης ότι είναι όλοι συνδεδεμένοι στο Facebook. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μάθει πού έχετε χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σύνδεσης στο Facebook. Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την εφαρμογή στο μέλλον, είναι καλό να αλλάξετε τα στοιχεία σύνδεσης σε αυτήν την εφαρμογή πριν διαγράψετε το Facebook σας.

Το Facebook του Failsafe

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Facebook έχει μια επιλογή failafe μόνο σε περίπτωση που κρυώσει τα πόδια την επόμενη μέρα. Απλώς συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Αυτό θα αποκαταστήσει αμέσως τον λογαριασμό σας. Ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί τις επόμενες εβδομάδες, αν και μπορεί να χρειαστούν μερικοί μήνες για την οριστική κατάργηση των πραγματικών σας δεδομένων από τους διακομιστές του Facebook.

Εάν θέλετε πραγματικά να διαγράψετε την παρουσία σας στο Facebook, είναι σημαντικό να μην προσπαθήσετε να συνδεθείτε για να δείτε εάν έχει διαγραφεί πραγματικά. Απλά, γιατί αυτό θα επανενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας αμέσως. Μια καλύτερη επιλογή είναι να αφήσετε έναν φίλο να σας αναζητήσει στο Facebook.

Τέλος σκέψεις

Το Facebook έχει ελιγμούς πολύ βαθιά στη ζωή μας. Πολλοί σκέφτονται να εγκαταλείψουν την κοινωνική πλατφόρμα για λόγους απορρήτου. Ωστόσο, επειδή μας συνδέει με τόσα πολλά πράγματα, μπορεί να φοβόμαστε να το κάνουμε. Καθώς μπορείτε να διαβάσετε, μπορείτε να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε εντελώς το Facebook σας. Το Facebook το έκανε πολύ εύκολο να το κάνει. Ωστόσο, συνιστάται να έχετε κατά νου ότι ενδέχεται να χρησιμοποιείτε τα στοιχεία σύνδεσής σας στο Facebook για άλλες εφαρμογές. Ακολουθώντας τα βήματά μας, μπορείτε να αφήσετε εντελώς την παιδική χαρά του Zuckerberg.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map