Εκκίνηση Disney Plus: Πώς να παρακολουθήσετε με ένα VPN | VPNoverview.com

Αυτή την εβδομάδα, το Disney Plus κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ, τον Καναδά και τις Κάτω Χώρες. Την επόμενη εβδομάδα, θαυμαστές στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία θα έχουν επίσης πρόσβαση σε μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη που σχετίζεται με τη Disney. Δυστυχώς, τα πράγματα δεν είναι τόσο μαγικά αν ζείτε ή ταξιδεύετε εκτός αυτών των χωρών: δεν θα έχετε εύκολη πρόσβαση εκεί. Ορισμένοι χρήστες υπηρεσιών VPN αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα, ανεξάρτητα από το πού ζουν.


Τι είναι το Disney Plus?

Το Disney Plus είναι η νέα, πολυαναμενόμενη υπηρεσία ροής που ανήκει στη Disney. Ακριβώς όπως το Netflix, το Apple TV + και το Amazon Prime, είναι μια υπηρεσία βίντεο κατ ‘απαίτηση με μια περίτεχνη βιβλιοθήκη εκπομπών, σειρών και ταινιών που μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή, από σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή. Εκτός από τις τυπικές ταινίες και εκπομπές της Disney, η υπηρεσία ροής διαθέτει επίσης νέες κυκλοφορίες από Pixar, Marvel, Star Wars και National Geographic.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Disney Bob Iger, σχεδόν κάθε ταινία στον κατάλογο της Disney θα είναι τελικά διαθέσιμη στο Disney Plus. Αυτό θα περιλαμβάνει όλες τις ταινίες κινουμένων σχεδίων που είχαν προηγουμένως κλειδωθεί στο «θησαυροφυλάκιο της Disney». Κάποιοι μπορεί να έρχονται σε μια τροποποιημένη έκδοση ή με μια προειδοποίηση, όταν το “περιεχόμενο πιστεύεται ότι περιέχει παρωχημένες πολιτιστικές απεικονίσεις”. Παραδείγματα είναι το Song of the South, το οποίο έθαψε η Disney τη δεκαετία του ’80 και μια ρατσιστική σκηνή στην αρχική έκδοση του Dumbo. Με αυτό το αρχειακό περιεχόμενο, το Disney Plus είναι πιθανό να προσελκύσει συνδρομητές πέρα ​​από τους θαυμαστές της Disney, του Star Wars και των υπερήρωων, προσθέτοντας στον πυρήνα των χρηστών της οικογένειας που αγαπούν όλα τα πράγματα της Disney και πιθανότατα θα έρθουν και θα μείνουν.

Η αυτόνομη υπηρεσία του Disney Plus είναι χωρίς διαφημίσεις και μπορεί να μεταδοθεί σε ροή σε 4K Ultra HD. Ένας λογαριασμός μπορεί να έχει έως και 7 προφίλ και θα επιτρέπει τη ροή σε 4 συσκευές ταυτόχρονα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο στον υπολογιστή σας, αλλά και σε iOS, AppleTV, Android, Google Chromecast, Roku, Sony PlayStation 4, Microsoft Xbox One και σύντομα το Amazon Fire TV.

Χώρες όπου το Disney Plus είναι και δεν είναι διαθέσιμο

Στις 12 Νοεμβρίου, οι θαυμαστές στις ΗΠΑ, τον Καναδά και τις Κάτω Χώρες ήταν οι πρώτοι που κατάφεραν να εγγραφούν στο Disney Plus. Μια δεύτερη ημερομηνία κυκλοφορίας έχει προγραμματιστεί για τις 19 Νοεμβρίου, όπου η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία θα προστεθούν στο μείγμα. Το Ηνωμένο Βασίλειο και η Δυτική Ευρώπη αναμένεται να ακολουθήσουν έως τον Μάρτιο του 2020, τη Λατινική Αμερική έως τον Αύγουστο του 2020 και την Ασία και τον Ειρηνικό και την Ανατολική Ευρώπη έως τον Σεπτέμβριο του 2021. Ασιατικές χώρες όπως η Ινδία, η Ινδονησία και η Ταϊλάνδη δεν περιλαμβάνονται στη λίστα.

Οι συμφωνίες αδειοδότησης και άλλα οδοφράγματα σημαίνουν ότι η Disney δεν θα μπορεί ακόμη να προσφέρει την ίδια ακριβώς βιβλιοθήκη σε κάθε χώρα. Η απόκτηση δικαιώματος διεθνούς διανομής για όλο το περιεχόμενό της θα είναι μια μακρά διαδικασία, αλλά ένα σημαντικό βήμα για να καταστεί δυνατή η παγκόσμια κυκλοφορία.

Ο τρόπος με τον οποίο η Disney καθορίζει ποιος χρήστης επιτρέπεται να παρακολουθεί συγκεκριμένο περιεχόμενο και ποιος όχι, βασίζεται στις διευθύνσεις IP αυτών των χρηστών. Έτσι οι υπηρεσίες ροής αποκλείουν συχνά χρήστες που βρίσκονται εκτός των διαθέσιμων περιοχών. Ορισμένοι χρήστες έχουν βρει έναν τρόπο γύρω από αυτό χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία VPN. Με μια υπηρεσία VPN, μπορούν να αλλάξουν τη διεύθυνση IP τους σε μια διεύθυνση IP σε άλλη χώρα. Με αυτόν τον τρόπο ο ιστότοπος στον οποίο προσπαθούν να συνδεθούν – σε αυτήν την περίπτωση το Disney Plus – θα πιστεύουν ότι βρίσκονται στη συγκεκριμένη χώρα και θα τους επιτρέψει να εγγραφούν και να χρησιμοποιήσουν τη συνδρομή τους σαν να ήταν πράγματι εκεί.

Παρακολουθώντας το Disney Plus με ένα VPN

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ένα VPN για να εξασφαλίσουν τη σύνδεσή τους στο Διαδίκτυο. Τους επιτρέπει να σερφάρετε στο Διαδίκτυο ανώνυμα και με ασφάλεια. Εκτός από αυτό, ένα VPN έχει πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα. Ωστόσο, όλο και περισσότερες υπηρεσίες ροής προσπαθούν να αποκλείσουν χρήστες VPN. Η Disney Plus είναι μία από αυτές τις υπηρεσίες. Αυτό σημαίνει ότι, ακόμη και αν ζείτε σε μια χώρα όπου θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στο Disney Plus αυτήν τη στιγμή, δεν θα μπορείτε να παρακολουθείτε περιεχόμενο ενώ το VPN σας είναι ενεργοποιημένο. Αυτό το ζήτημα καθιστά πολύ πιο δύσκολο για πολλούς να χρησιμοποιούν το Disney Plus.

Αν θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το Disney Plus με ένα VPN ανεξάρτητα, μπορείτε να δείτε αυτό το άρθρο. Μπορείτε επίσης να συγκρίνετε παρόχους VPN και να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας VPN σε αυτόν τον ιστότοπο.

10 εκατομμύρια συνδρομητές και καταμέτρηση

Αυτή την εβδομάδα, η Disney επιβεβαίωσε ότι ξεπέρασε ήδη τα 10 εκατομμύρια εγγραφές. Αυτό περιλαμβάνει συνδρομητές που πληρώνουν και που δεν πληρώνουν, καθώς η Disney προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών.

Οι χρήστες βίωσαν μερικές δυσλειτουργίες, τις οποίες η Disney απέδωσε στη συντριπτική ζήτηση που δημιουργούσε η πλατφόρμα κατά την πρώτη εβδομάδα της υπηρεσίας της. Φυσικά, ορισμένα προβλήματα οδοντοφυΐας δεν είναι απροσδόκητα και είναι απίθανο να είναι μακροπρόθεσμα.

Ο αναλυτής της Morgan Stanley, Benjamin Swinburne, αύξησε πρόσφατα τις προβλέψεις του, προβλέποντας ότι η υπηρεσία ροής της Disney θα φτάσει τους 130 εκατομμύρια συνδρομητές έως το 2024, συμπεριλαμβανομένων των Hulu, Disney Plus και ESPN Plus. Συγκριτικά, το τρίτο τρίμηνο του 2019, η Netflix αριθμούσε πάνω από 158 εκατομμύρια συνδρομητές συνεχούς ροής σε όλο τον κόσμο, καθώς και 5,5 εκατομμύρια δωρεάν δοκιμαστικούς πελάτες.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me