Θέλετε να παρακολουθήσετε ζωντανές εκδηλώσεις UFC δωρεάν; Δείτε πώς! | VPNOverview.com

Το UFC απολαμβάνει μια απίστευτη αύξηση της δημοτικότητας τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Ο κορυφαίος οργανισμός MMA στον κόσμο έχει εκατομμύρια και εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Το “οκτάγωνο” έχει γίνει ένας πολύ γνωστός όρος στους λάτρεις του αθλήματος. Είναι εδώ όπου, σύμφωνα με πολλούς, οι πιο σκληροί χτυπητές, οι πιο σκληροί τεχνικοί BJJ και οι ισχυρότεροι παλαιστές συναντιούνται για να δουν ποιος είναι πραγματικά ο καλύτερος μαχητής. Ωστόσο, ένα μέρος του ενθουσιασμού είναι να βρει την απάντηση σε αυτήν την ερώτηση ζωντανά, ακριβώς όπως συμβαίνει ο αγώνας. Όχι 3 ημέρες αργότερα σε έναν ιστότοπο ειδήσεων MMA, συνοδευόμενο από ένα κλιπ 90 δευτερολέπτων του αγώνα που θέλετε να έχετε δει ζωντανά.


Γι ‘αυτό γράψαμε αυτό το άρθρο. Για να σας πούμε για έναν τρόπο να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε εκδήλωση UFC δωρεάν. Πώς είναι δυνατόν να ρωτήσετε; Η σύντομη απάντηση είναι με τη χρήση ενός απλού αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικού λογισμικού που ονομάζεται VPN.

Σε ορισμένες χώρες η παρακολούθηση ζωντανών εκδηλώσεων UFC μπορεί να είναι μια ακριβή υπόθεση. Σκεφτείτε μόνο για τα PPV (πληρωμή ανά προβολή) που μπορεί κανείς να αγοράσει στις ΗΠΑ για παράδειγμα. Σε άλλα δεν υπάρχουν χρεώσεις PPV, αλλά απαιτείται μια μηνιαία συνδρομή για να παρακολουθείτε ζωντανά τις εκδηλώσεις UFC. Σκεφτείτε για παράδειγμα το BTsports στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα VPN, μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια δωρεάν υπηρεσία ολλανδικής ροής που ονομάζεται kijk.nl, η οποία προβάλλει όλες τις εκδηλώσεις UFC ζωντανά. Πλοηγηθείτε σε αυτόν τον ιστότοπο ενώ χρησιμοποιείτε ένα VPN, μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγαπημένους σας μαχητές UFC να το επισκέπτονται δωρεάν! Διαβάστε πώς λειτουργεί αυτό παρακάτω.

Παρακολουθώντας δωρεάν το UFC – πώς θα με βοηθήσει ένα VPN?

Είναι πραγματικά απλό. Ένα VPN (Virtual Private Network) προσφέρει στους χρήστες του πολλά πλεονεκτήματα σχετικά με το απόρρητο, την ασφάλεια στο διαδίκτυο και την ελευθερία στο Διαδίκτυο. Ένα από αυτά είναι το γεγονός ότι ένα VPN αλλάζει τη διεύθυνση IP σας. Σε τελική ανάλυση, όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN συνδέεστε σε έναν διακομιστή VPN. Αυτός ο διακομιστής έχει τη δική του διεύθυνση IP, η οποία εκχωρείται στο δίκτυο ή τη συσκευή σας μόλις συνδεθείτε σε αυτόν. Αυτό όχι μόνο βελτιώνει σημαντικά το διαδικτυακό σας απόρρητο, καθώς βοηθά να «καλύψετε» την διαδικτυακή σας ταυτότητα. Σας βοηθά επίσης να μετακινηθείτε σε γεωγραφικούς αποκλεισμούς.

Οι ιστότοποι και οι εφαρμογές χρησιμοποιούν, μεταξύ άλλων, τη διεύθυνση IP σας για να προσδιορίσουν τη γεωγραφική σας τοποθεσία. Με άλλα λόγια, εάν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, αλλά είστε συνδεδεμένοι σε έναν ολλανδικό διακομιστή VPN (με μια ολλανδική διεύθυνση IP), οι ιστότοποι που επισκέπτεστε πιστεύουν ότι βρίσκεστε στις Κάτω Χώρες. Ο δωρεάν ιστότοπος ροής kijk.nl, στον οποίο μπορείτε να κάνετε streaming εκδηλώσεις UFC, είναι συνήθως προσβάσιμος μόνο από την Ολλανδία. Ωστόσο, αλλάζοντας τη «διεύθυνση IP-ΗΠΑ», σε αυτό το παράδειγμα, σε ολλανδική, ο ιστότοπος θα το κάνει νομίζω είσαι στην Ολλανδία. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση σε αυτό και να παρακολουθείτε όλες τις εκδηλώσεις UFC ζωντανά δωρεάν!

Ποιος πάροχος VPN πρέπει να επιλέξω να παρακολουθήσω UFC δωρεάν?

Φυσικά, αυτό είναι θέμα προσωπικής προτίμησης σε κάποιο βαθμό. Ωστόσο, υπάρχουν τουλάχιστον δύο προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί ένα VPN για να συνεργαστεί με τη μέθοδο παρακολούθησης UFC δωρεάν. Πρώτον, πρέπει να διαθέτει (εύλογα) γρήγορους και σταθερούς διακομιστές. Δεύτερον, πρέπει να διαθέτει διακομιστές στις Κάτω Χώρες. Επομένως, συνιστούμε πραγματικά το NordVPN να παρακολουθεί το UFC δωρεάν. Αυτό το VPN βελτίωσε πραγματικά την προσέγγιση διακομιστή υψηλής ταχύτητας με την πάροδο των ετών, με τεράστιο αριθμό γρήγορων και σταθερών διακομιστών (5000+ σε 60+ χώρες). Επιπλέον, το NordVPN διαθέτει πολλούς διακομιστές στις Κάτω Χώρες.

Προδιαγραφές NordVPN

 • Ταυτόχρονες συνδέσεις: 6
 • Χείμαρροι: +
 • Netflix: +
 • Λειτουργικά συστήματα: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • Πρωτόκολλα: OpenVPN, IKEv2 / IPsec
 • Πολιτική καταγραφής: Χωρίς αρχεία καταγραφής
 • Διακομιστές: 5400+ διακομιστές σε 57 χώρες
 • Τιμή: Από 3,49 $ το μήνα
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 μέρες

Καλύτερο για

Smartphone

Ένα άλλο καλό πράγμα για το NordVPN είναι ότι προσφέρει ορισμένα αντίθετα μέτρα κατά των αποκλεισμών VPN που χρησιμοποιούν όλο και περισσότεροι ιστότοποι για τον αποκλεισμό χρηστών VPN. Από τώρα, δεν έχουμε βρει ότι το kijk.nl αποκλείει χρήστες VPN. Πρέπει να σημειωθεί ωστόσο ότι κάναμε τις δοκιμές μας από το γραφείο μας στην Ολλανδία. Από την άλλη πλευρά, ακόμη και τότε μπορεί να περιμένετε ότι ενδέχεται να αποκλειστεί κατά τη χρήση ενός VPN. Σε κάθε περίπτωση, το NordVPN προσφέρει αποκλειστικές διευθύνσεις IP και ασαφείς διακομιστές. Και τα δύο αυτά βοηθούν στην καταπολέμηση των αποκλεισμών VPN. Έτσι, ακόμα κι αν το kijk.nl αρχίσει να χρησιμοποιεί μπλοκ VPN, με το NordVPN είστε έτοιμοι! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το VPN απλώς σημειώνει όλα τα πλαίσια για να παρακολουθήσετε το UFC δωρεάν.

Τώρα διαβάστε για έναν γρήγορο βήμα προς βήμα οδηγό σχετικά με τον τρόπο χρήσης (Nord) VPN για να παρακολουθήσετε δωρεάν το UFC!

Οδηγός βήμα προς βήμα: παρακολουθήστε το UFC δωρεάν με ένα VPN

 1. Λάβετε μια συνδρομή σε ένα καλό VPN. Όπως αναφέρθηκε, προτείνουμε πραγματικά το NordVPN. Όποιος πάροχος κι αν επιλέξετε, αναζητήστε γρήγορους, σταθερούς διακομιστές και τουλάχιστον έναν, αλλά ιδανικά πολύ περισσότερους, διακομιστές στην Ολλανδία.
 2. Πραγματοποιήστε λήψη του λογισμικού ή της εφαρμογής VPN σε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή στην οποία θέλετε να παρακολουθείτε UFC. Εάν έχετε επιλέξει το NordVPN ως πάροχο και θέλετε κάποια βοήθεια με αυτό, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας για το NordVPN. Εάν επιλέξατε άλλο πάροχο ή δεν είστε βέβαιοι για τη διαδικασία εγκατάστασης στη συσκευή σας, ρίξτε μια ματιά στις άλλες κριτικές VPN ή οδηγούς εγκατάστασης.
 3. Ανοίξτε την εφαρμογή VPN και συνδεθείτε σε έναν ολλανδικό διακομιστή.
 4. Περιηγηθείτε στον ακόλουθο ιστότοπο: kijk.nl
 5. Δίπλα στο εικονίδιο αναζήτησης, στο γκρι πεδίο αναζήτησης, πληκτρολογήστε το όνομα της εκδήλωσης που θέλετε να παρακολουθήσετε (με αυτόν τον τρόπο μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε δωρεάν προηγούμενες μάχες!). Θα υπάρχουν μερικές προτάσεις από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Κάντε κλικ στο περιεχόμενο που θέλετε να παρακολουθήσετε. Ίσως δεν χρειάζεται καν να το αναζητήσετε. Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε μια ζωντανή εκδήλωση UFC, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να είναι στην αρχική σελίδα του ιστότοπου. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε απλά να κάνετε κλικ σε αυτό και να ξεκινήσετε τη ροή!
 6. Απολαύστε υπέροχες μάχες!

Άλλες επιλογές VPN για δωρεάν παρακολούθηση του UFC

Ενώ προτείνουμε το NordVPN να παρακολουθεί δωρεάν το UFC, υπάρχουν και άλλοι εξαιρετικοί πάροχοι VPN εκεί που είναι ικανοί να χειριστούν αυτήν την εργασία.

Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα (κάτι που συμβαίνει πιθανώς, καθώς διαβάζετε αυτό το άρθρο), μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε Surfshark. Το Surfshark είναι ένας πάροχος VPN υψηλής ποιότητας με ένα μεγάλο δίκτυο αξιόπιστων και γρήγορων διακομιστών που προσφέρει μεγάλη αξία. Με μόνο 1,99 $ το μήνα για μια συνδρομή 2 ετών, είναι αναμφισβήτητα ο φθηνότερος πάροχος VPN υψηλής ποιότητας εκεί έξω αρκετά. Αυτό είναι λίγο μικρότερο από την τιμή μιας ενιαίας πληρωμής ανά προβολή UFC για δύο χρόνια απεμπλοκής δωρεάν ροών συμβάντων UFC και όλα τα άλλα πλεονεκτήματα που μπορεί να σας προσφέρει ένα VPN.

Από την άλλη πλευρά, εάν έχετε λίγα περισσότερα χρήματα για να ξοδέψετε σε ένα VPN και θέλετε την απόλυτη κρέμα της περικοπής των VPN, σας συνιστούμε να δοκιμάσετε ExpressVPN. Το ExpressVPN θεωρείται από πολλούς ως ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο VPN αυτή τη στιγμή. Το Express διαθέτει ένα πολύ μεγάλο δίκτυο διακομιστών με περισσότερους από 3000 διακομιστές σε 94 χώρες και τόνους συνδέσεων υψηλής ταχύτητας. Επίσης, ο μεγάλος αριθμός χωρών στις οποίες φιλοξενεί διακομιστές ExpressVPN σημαίνει ότι, εκτός από την παρακολούθηση δωρεάν UFC, μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό πολλών άλλων περιεχομένων με περιορισμούς γεωγραφικού περιεχομένου. Συμπληρώστε αυτό με τις υψηλές ταχύτητες ροής του Express και έχετε έναν VPN ικανό να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες αποκλεισμού βίντεο.

Τέλος, εάν η φιλικότητα προς το χρήστη είναι αυτό που εκτιμάτε περισσότερο σε ένα λογισμικό ή εφαρμογή, σας προτείνουμε CyberGhost. Αυτό το παγκοσμίου φήμης VPN, εκτός από το εκτεταμένο δίκτυο διακομιστών του, είναι πολύ γνωστό για τη φιλική προς το χρήστη διεπαφή, τον ιστότοπο και την πολύ χρήσιμη ομάδα υποστήριξης πελατών. Ως εκ τούτου, το CyberGhost προσφέρεται ιδιαίτερα για τους χρήστες VPN για πρώτη φορά.

Προσεχείς εκδηλώσεις UFC

Φυσικά, τώρα που ξέρετε πώς να παρακολουθείτε τους αγαπημένους σας μαχητές UFC δωρεάν, το επόμενο βήμα είναι να αποφασίσετε ποιες εκδηλώσεις θέλετε να παρακολουθήσετε! Ακόμα και εδώ σας έχουμε καλύψει. Παρακάτω θα βρείτε μια σύντομη επισκόπηση όλων των εκδηλώσεων που διοργανώνει το UFC για να κλείσει το έτος.

Εκδήλωση
Ημερομηνία & χρόνος
UFC Fight Night: Magomedsharipov εναντίον Kattar9 Νοεμβρίου 2019, 22:00 τοπική ώρα
UFC Fight Night: Błachowicz εναντίον Jacaré16 Νοεμβρίου 2019 22:00 τοπική ώρα
UFC στο ESPN: Overeem εναντίον Rozenstruik7 Δεκεμβρίου 2019 22:00 τοπική ώρα
UFC 245: Usman εναντίον Covington14 Δεκεμβρίου 2019 22:00 τοπική ώρα
UFC Fight Night: Ortega εναντίον κορεατικών ζόμπι21 Δεκεμβρίου 2019 22:00 τοπική ώρα
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me