Παρακολουθήστε το Rugby Online, όπου κι αν βρίσκεστε! | Επισκόπηση VPNO

Το ράγκμπι είναι ένα σκληρό άθλημα με πολλούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Ενώ είναι εύκολο να παρακολουθήσετε ράγκμπι στην τηλεόραση σε χώρες που ανταγωνίζονται στα Έξι Έθνη (Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Ιρλανδία, Σκωτία και Ουαλία) ή το Πρωτάθλημα Ράγκμπι (Αργεντινή, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Νότια Αφρική), μπορεί να είναι δύσκολο να κάνετε streaming τα παιχνίδια στον υπόλοιπο κόσμο. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι να παρακολουθείτε ράγκμπι στο διαδίκτυο, από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε στον κόσμο. Ο ευκολότερος τρόπος για να γίνει αυτό, είναι με ένα VPN.


Γιατί χρειάζεστε ένα VPN για να παρακολουθήσετε το ράγκμπι

Ίσως χρειαστείτε ένα VPN για να παρακολουθήσετε ράγκμπι, εάν ισχύει ένα από τα παρακάτω πράγματα.

 • Εάν το παιχνίδι ράγκμπι που θέλετε να παρακολουθήσετε δεν προβάλλεται στη χώρα σας.
 • Εάν βρίσκεστε σε διακοπές σε μια χώρα όπου δεν παίζουν παιχνίδια ράγκμπι.
 • Εάν έχετε συνδρομή, για παράδειγμα, σε ένα αγγλικό κανάλι που μεταδίδει ράγκμπι, αλλά δεν είστε στην Αγγλία.

Για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε παιχνίδια ράγκμπι, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα VPN για να παρακάμψετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς.

Οι καλύτεροι πάροχοι VPN για να παρακολουθήσετε το ράγκμπι

Για να παρακολουθείτε ράγκμπι στο Διαδίκτυο με VPN, είναι σημαντικό ο πάροχος VPN να διαθέτει αρκετούς διακομιστές σε χώρες όπου το ράγκμπι μεταδίδεται στην τηλεόραση. Επιπλέον, η ταχύτητα σύνδεσης με το διακομιστή VPN πρέπει να είναι αρκετά υψηλή ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε ένα παιχνίδι χωρίς καθυστέρηση. Τέλος, θέλετε ένα καλό VPN που είναι φιλικό προς το χρήστη και ασφαλές. Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις δυνατότητες, μπορούμε να προτείνουμε τους ακόλουθους παρόχους VPN για παρακολούθηση διαδικτύου ράγκμπι.

ExpressVPN για ράγκμπι

Το ExpressVPN είναι ένας εξαιρετικός πάροχος VPN υψηλής ποιότητας με εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Αυτός ο πάροχος θα διασφαλίσει ότι είστε ασφαλείς και δεν θα παρατηρήσετε προβλήματα σύνδεσης. Με το εκπληκτικό δίκτυο διακομιστών τους, θα μπορείτε πάντα να βρείτε έναν διακομιστή στη χώρα της επιλογής σας. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι εύκολο να παρακολουθείτε διαδικτυακά παιχνίδια ράγκμπι.

Το ExpressVPN είναι ένα σχετικά ακριβό VPN, αλλά αυτό έχει νόημα επειδή έχετε τον καλύτερο συνδυασμό ταχύτητας, ασφάλειας και φιλικότητας προς τον χρήστη. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το VPN με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

IPVanish για ράγκμπι

Το IPVanish μπορεί να είναι το ταχύτερο VPN για online ροή. Έχουν επίσης μια καλή προσφορά διακομιστών και είναι σχετικά φθηνά. Αυτές οι δυνατότητες διασφαλίζουν ότι θα είναι εύκολο να παρακολουθείτε όλα τα παιχνίδια ράγκμπι που θέλετε στο διαδίκτυο.

Εάν δεν είστε ακόμα σίγουροι, μπορείτε να δοκιμάσετε το IPVanish με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών. Αυτή η εγγύηση είναι επίσης ιδανική αν θέλετε να παρακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι ράγκμπι.

NordVPN για ράγκμπι

Από άποψη ασφάλειας, το NordVPN είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους VPN. Επιπλέον, είναι ένα φιλικό προς το χρήστη και αρκετά γρήγορο VPN με πολλούς διακομιστές. Πάνω απ ‘όλα, το NordVPN έχει μια πολύ καλή τιμή που είναι ιδανική αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα VPN για να παρακολουθήσετε ράγκμπι.

Το NordVPN είναι ένα VPN που προσφέρει μεγάλη αξία για τα χρήματα που ξοδεύετε. Όλα τα προγράμματα συνδρομής τους έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία πριν από την εκτέλεση.

Τι κάνει ένα VPN?

Σύνδεση VPN στο ΔιαδίκτυοΈνα VPN (Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο) είναι λογισμικό που αυξάνει την ασφάλεια και το απόρρητό σας στο διαδίκτυο. Το VPN κρυπτογραφεί όλη την κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο, έτσι ώστε κανείς να μην το κατανοήσει. Έτσι, τρίτα μέρη δεν θα μπορούν να εγγράψουν αυτό που κάνετε στο διαδίκτυο.

Με ένα VPN συνδέεστε στο Διαδίκτυο μέσω εξωτερικών διακομιστών και λαμβάνετε τη διεύθυνση IP αυτού του διακομιστή. Η διεύθυνση IP είναι το δακτυλικό αποτύπωμα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο και χρησιμοποιείται για να μάθετε πού βρίσκεστε στον κόσμο. Παίρνοντας τη διεύθυνση IP του διακομιστή VPN μπορείτε να προσποιηθείτε ότι είστε κάπου που δεν είστε.

Εάν το περιεχόμενο, όπως ένας αγώνας ράγκμπι, αποκλείεται γεωγραφικά, μπορείτε να το ξεπεράσετε με ένα VPN. Οι ιστότοποι που προβάλλουν συχνά τα παιχνίδια επιτρέπεται μόνο να εμφανίζουν το περιεχόμενο σε χρήστες σε συγκεκριμένες χώρες. Με ένα VPN μπορείτε να προσποιηθείτε ότι βρίσκεστε σε μια από αυτές τις χώρες χωρίς να είστε πραγματικά εκεί.

Πώς να παρακολουθήσετε το Rugby Online με ένα VPN

Για να μπορείτε να παρακολουθείτε ράγκμπι στο διαδίκτυο από οπουδήποτε στον κόσμο, χρειάζεστε δύο πράγματα. Πρώτα πρέπει να βρείτε έναν ιστότοπο όπου μπορείτε να κάνετε streaming του παιχνιδιού ή να το παρακολουθήσετε ξανά. Δεύτερον, θα χρειαστείτε ένα VPN για να προσποιηθείτε ότι βρίσκεστε στη χώρα στην οποία προβάλλεται ο ιστότοπος των παιχνιδιών. Για παράδειγμα, εάν έχετε λογαριασμό στον αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό NBC, αλλά δεν είστε στις ΗΠΑ, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για σύνδεση σε διακομιστή ΗΠΑ. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά κανάλια που μεταδίδουν δωρεάν παιχνίδια ράγκμπι. Σε αυτές τις περιπτώσεις, χρειάζεστε μόνο ένα VPN.

Παρακολουθήστε το Rugby Online δωρεάν

παίκτης ράγκμπιΤο ράγκμπι είναι ένα από τα λίγα αθλήματα που μπορούν να μεταδοθούν δωρεάν στο διαδίκτυο. Ειδικά σε χώρες όπου το ράγκμπι είναι δημοφιλές, τα παιχνίδια μεταδίδονται ζωντανά. Δεν χρειάζεστε απαραίτητα συνδρομή με το κανάλι που προβάλλει τα παιχνίδια, για να μπορείτε να το παρακολουθήσετε. Χρειάζεστε μόνο ένα VPN για να αλλάξετε την εικονική τοποθεσία σας, έτσι ώστε ο ιστότοπος πιστεύει ότι σας επιτρέπεται η πρόσβαση στο περιεχόμενο.

Υπάρχουν μερικές δωρεάν υπηρεσίες VPN, αλλά δεν είναι τόσο καλές όσο οι πληρωμένες εκδόσεις. Με δωρεάν υπηρεσίες VPN περιορίζουν συχνά τα δεδομένα, την ταχύτητα και την ασφάλειά σας. Εάν θέλετε πραγματικά να παρακολουθήσετε ράγκμπι στο διαδίκτυο δωρεάν, θα συνιστούσαμε να χρησιμοποιήσετε τις δοκιμαστικές περιόδους ή την περίοδο επιστροφής χρημάτων των υπηρεσιών VPN επί πληρωμή, όπως αυτές που αναφέρονται παραπάνω.

Παρακολουθήστε το Six Nations Championship Online

Το Six Nation Championship είναι το πιο σημαντικό τουρνουά ράγκμπι στο βόρειο ημισφαίριο. Τα έξι έθνη που ανταγωνίζονται είναι η Γαλλία, η Αγγλία, η Ουαλία, η Σκωτία, η Ιρλανδία και η Ιταλία. Από το 2000 αυτές οι χώρες ανταγωνίζονται για το πολυπόθητο πρωτάθλημα τρόπαιο. Η Αγγλία έχει τις περισσότερες νίκες στο όνομά της, αλλά το 2018 η Ιρλανδία σκότωσε τον ανταγωνισμό. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Six Nation Championship online (δωρεάν) με ένα VPN.

Παρακολουθήστε το Rugby Championship Online

Το Rugby Championship είναι ο πιο σημαντικός διαγωνισμός ράγκμπι στο νότιο ημισφαίριο. Η Αργεντινή, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία και η Νότια Αφρική ανταγωνίζονται μεταξύ τους από το 2012. Παρόμοια με το Πρωτάθλημα Έξι Εθνών, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Πρωτάθλημα Ράγκμπι online (δωρεάν) με ένα VPN.

Παρακολουθήστε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι στο Διαδίκτυο

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι του 2019 θα πραγματοποιηθεί στην Ιαπωνία. Οι καλύτερες ομάδες από όλο τον κόσμο θα αγωνιστούν για να δουν ποιος θα επιστρέψει στο σπίτι του νικητή. Οι χώρες που συμμετέχουν θα προβάλουν επίσης τα παιχνίδια, αλλά σε άλλες χώρες αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Μπορείτε να πάτε στην τοπική ιρλανδική παμπ για να παρακολουθήσετε, αλλά αν θέλετε να μείνετε στο σπίτι και να κάνετε streaming των αγώνων, ίσως χρειαστείτε ένα VPN για να το κάνετε..

Κανάλια και ιστότοποι που μεταδίδουν ράγκμπι

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια επισκόπηση των ιστότοπων που μεταδίδουν παιχνίδια ράγκμπι. Ορισμένα είναι δωρεάν και για άλλα χρειάζεστε συνδρομή.

Κανάλια ράγκμπι (Κυρίως δωρεάν)

 • BBC iPlayer (Ηνωμένο Βασίλειο)
 • 7Plus (Αυστραλία)
 • CBC (Καναδάς)
 • CCTV (Κίνα)
 • Canal + el FranceTV (Γαλλία)
 • ARD en ZDF (Γερμανία)
 • RTE (Ιρλανδία)

Κανάλια ράγκμπι (πληρώνονται συνήθως)

 • NBC (Ηνωμένες Πολιτείες)
 • Rede Globo (Βραζιλία)
 • NTV Plus (Ρωσία)
 • Sky TV (Νέα Ζηλανδία)
 • Rugby Pass (πολλές χώρες όπου το ράγκμπι είναι δημοφιλές)

Πρόγραμμα 6 Εθνών 2020

Τα 6 έθνη είναι ξανά. Θέλετε να δείτε αν η Ουαλία θα κατακτήσει ξανά αυτή τη φορά; Ελέγξτε το πρόγραμμα παιχνιδιών παρακάτω για όλες τις σημαντικές ημερομηνίες.

Ημερομηνία
Παιχνίδι
Σάββατο 1 ΦεβρουαρίουΟυαλία-Ιταλία
Ιρλανδία-Σκωτία
Κυριακή 2 ΦεβρουαρίουΓαλλία-Αγγλία
Σάββατο 8 ΦεβρουαρίουΙρλανδία-Ουαλία
Σκωτία-Αγγλία
Κυριακή 9 ΦεβρουαρίουΓαλλία-Ιταλία
Σάββατο 22 ΦεβρουαρίουΙταλία-Σκωτία
Ουαλία-Γαλλία
Κυριακή 23 ΦεβρουαρίουΑγγλία-Ιρλανδία
Σάββατο 7 ΜαρτίουΙρλανδία-Ιταλία
Αγγλία-Ουαλία
Κυριακή 8 ΜαρτίουΣκωτία-Γαλλία
Σάββατο 14 ΜαρτίουΟυαλία-Σκωτία
Ιταλία-Αγγλία
Γαλλία-Ιρλανδία
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map