Παρακολουθήστε Online εγκιβωτισμό από όπου κι αν βρίσκεστε! | Επισκόπηση VPNO

Η πυγμαχία είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές άθλημα που προσελκύει θεατές από όλο τον κόσμο. Το πρόβλημα είναι ότι η πυγμαχία δεν είναι τόσο δημοφιλής σε κάθε χώρα. Αυτό σημαίνει ότι οι λάτρεις του μποξ (όπως εγώ) από ορισμένες χώρες έχουν δυσκολίες να παρακολουθούν τους αγαπημένους τους αγώνες. Ευτυχώς υπάρχει ένας τρόπος να παρακολουθείτε την πυγμαχία όπου κι αν βρίσκεστε: χρησιμοποιήστε ένα VPN.


Χρησιμοποιήστε ένα VPN για να παρακολουθήσετε το Online εγκιβωτισμό

Λόγω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, οι αγώνες πυγμαχίας μπορούν να προβληθούν μόνο σε ορισμένα μέρη του κόσμου. Για να παρακολουθήσετε αυτούς τους αγώνες από διαφορετική τοποθεσία, χρειάζεστε δύο πράγματα: έναν ιστότοπο που μεταδίδει τον αγώνα και ένα VPN.

Χρειάζεστε ένα VPN γιατί τις περισσότερες φορές, οι μάχες μπορούν να εμφανίζονται μόνο σε συγκεκριμένες χώρες. Εάν βρεθείτε εκτός αυτής της χώρας, δεν μπορείτε να αποκτήσετε κανάλια πρόσβασης που δείχνουν αυτόν τον αγώνα, ούτε καν στο διαδίκτυο. Με ένα VPN μπορείτε να αλλάξετε την εικονική σας θέση συνδέοντας έναν διακομιστή σε άλλη χώρα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ροές σε αυτήν τη χώρα.

Για παράδειγμα: Ζω στην Ολλανδία. Τα δικαιώματα μετάδοσης για έναν επερχόμενο αγώνα που θέλω να παρακολουθήσω ανήκουν σε μια εταιρεία στις ΗΠΑ και όχι σε ολλανδική. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να δω τον αγώνα, ακόμη κι αν συνδεθώ στον ιστότοπο του αμερικανικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα. Θα λάβω ένα μήνυμα που λέει ότι δεν μπορώ να δω τη ροή, επειδή δεν βρίσκομαι στη σωστή τοποθεσία. Χρησιμοποιώντας ένα VPN μπορώ να συνδεθώ σε έναν διακομιστή στις ΗΠΑ και μπορώ να κάνω τον ιστότοπο να πιστέψει ότι είμαι πραγματικά στις ΗΠΑ. Αυτό θα ξεμπλοκάρει το περιεχόμενο και μπορώ να παρακολουθήσω τον αγώνα πυγμαχίας χωρίς να αντιμετωπίσω προβλήματα.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το τι είναι ένα VPN και ποια είναι τα οφέλη; Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο που γράψαμε στο οποίο σας λέμε όλα για τις υπηρεσίες VPN.

Πότε χρειάζεστε ένα VPN για να παρακολουθήσετε τον εγκιβωτισμό?

Υπάρχουν ορισμένες καταστάσεις στις οποίες χρειάζεστε ένα VPN για να παρακολουθήσετε την πυγμαχία. Τα πιο συνηθισμένα είναι:

 • Βρίσκεστε εκτός μιας χώρας που μεταδίδει έναν συγκεκριμένο αγώνα.
 • Είστε σε διακοπές, αλλά θέλετε να παρακολουθήσετε τον αγώνα με σχόλια στη δική σας γλώσσα.
 • Έχετε συνδρομή σε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο πυγμαχίας όπως το Showtime, αλλά προς το παρόν δεν βρίσκεστε στη σωστή τοποθεσία.
 • Θέλετε να παρακολουθήσετε δωρεάν online μποξ (περισσότερα για αυτό αργότερα στο άρθρο)

Οι καλύτερες υπηρεσίες VPN για παρακολούθηση εγκιβωτισμού

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε πυγμαχία χρησιμοποιώντας ένα VPN υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε. Πρώτον, το VPN πρέπει να διαθέτει διακομιστή στη χώρα που μεταδίδει τον αγώνα που θέλετε να παρακολουθήσετε. Δεύτερον, θέλετε ένα VPN που διατηρεί καλές ταχύτητες, ώστε οι αγώνες σας να μην χρειάζονται πολλή αποθήκευση. Και τέλος, θέλετε ένα VPN που είναι εύκολο στη χρήση και όχι τόσο ακριβό. Έχοντας αυτά τα πράγματα κατά νου, δημιουργήσαμε μια λίστα με φοβερούς παρόχους VPN που είναι ιδανικοί για παρακολούθηση διαδικτυακής πυγμαχίας.

ExpressVPN για πυγμαχία

Το ExpressVPN είναι ίσως το καλύτερο VPN στην αγορά σήμερα. Αυτή η premium υπηρεσία VPN έχει απίστευτες ταχύτητες, προσφέρει καλή προστασία και διαθέτει περισσότερους από 3000 διακομιστές παγκοσμίως. Συμπληρώστε αυτό με μια διαισθητική διεπαφή, αποκλειστικό λογισμικό για σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή που μπορεί να φανταστεί κανείς και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και έχετε το τέλειο VPN για να παρακολουθήσετε το μποξ στο διαδίκτυο.

Surfshark για πυγμαχία

Το Surfshark είναι πιθανώς ένα από τα ταχύτερα VPN που έχουμε συναντήσει ποτέ. Αυτό καθιστά αυτή την εξαιρετική υπηρεσία VPN κατάλληλη για παρακολούθηση διαδικτυακής πυγμαχίας. Ποτέ ξανά δεν θα έχετε πρόβλημα με τη φόρτωση ροών ή την προσωρινή αποθήκευση βίντεο. Επιπλέον, το Surfshark διαθέτει μεγάλο αριθμό διακομιστών σε όλο τον κόσμο και σε λογικές τιμές. Με το Surfshark δεν θα χάσετε καμία δράση.

CyberGhost για πυγμαχία

Το CyberGhost βρίσκεται σε αυτήν τη λίστα επειδή είναι μία από τις φθηνότερες υπηρεσίες VPN. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακό. Αντιθέτως, εκτός από το ότι είναι πραγματικά φθηνό, το CyberGhost είναι επίσης ένα από τα καλύτερα VPN εκεί έξω. Η ισχύς του CyberGhost έγκειται στο εύχρηστο περιβάλλον εργασίας χρήστη και στην τεράστια ομάδα διακομιστών σε όλο τον κόσμο. Εκτός από το ότι είναι φθηνό, το CyberGhost έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Αυτό καθιστά το CyberGhost ένα εξαιρετικό VPN για να παρακολουθήσετε την πυγμαχία.

Πώς μπορώ να δημιουργήσω ένα VPN για να παρακολουθώ το εγκιβωτισμό στο Διαδίκτυο?

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, χρειάζεστε έναν ιστότοπο που μεταδίδει πυγμαχία και ένα VPN για να παρακολουθείτε την πυγμαχία από όλο τον κόσμο. Ο ιστότοπος μπορεί να είναι είτε PPV (pay-per-view) είτε δωρεάν (περισσότερα σε αυτό αργότερα) και το VPN πρέπει να ρυθμιστεί. Αυτό είναι συνήθως πολύ εύκολο, αλλά για εσάς που αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη δημιουργία ενός VPN, έχουμε κάνει μερικές οδηγίες για τη δημιουργία ενός VPN σε διαφορετικές συσκευές και λειτουργικά συστήματα:

 • Εγκατάσταση VPN στο δρομολογητή σας
 • Εγκατάσταση VPN στη Smart TV σας
 • Εγκατάσταση VPN στο Amazon Fire TV Stick
 • Εγκατάσταση VPN στο Android TV σας

Για πιο κοινές συσκευές και λειτουργικά συστήματα όπως smartphone, Windows και iOS, μπορείτε συνήθως να κάνετε λήψη και εγκατάσταση συγκεκριμένου λογισμικού ή εφαρμογών. Επιπλέον, η διαδικασία εγκατάστασης λειτουργεί το ίδιο με οποιονδήποτε άλλο τύπο λογισμικού ή εφαρμογής.

Παρακολουθήστε το εγκιβωτισμό δωρεάν χρησιμοποιώντας ένα VPN

πυγμάχοςΈχουμε υποδείξει αυτό κατά τη διάρκεια αυτού του άρθρου, αλλά τώρα είναι επιτέλους η ώρα να σας πούμε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε την πυγμαχία δωρεάν χρησιμοποιώντας ένα VPN. Τις περισσότερες φορές, μπορείτε είτε να δείτε έναν αγώνα πυγμαχίας μέσω ενός ιστότοπου PPV είτε ενός ιστότοπου που ανήκει σε μια εταιρεία ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών. Και τα δύο απαιτούν μια εφάπαξ πληρωμή ή μια συνδρομή για να αποκτήσουν πρόσβαση.

Ευτυχώς, υπάρχουν επίσης ιστότοποι που (συνήθως νόμιμα) δείχνουν την πυγμαχία δωρεάν. Αυτοί οι ιστότοποι βρίσκονται σε χώρες όπως το Πακιστάν, η Αίγυπτος ή η Σαουδική Αραβία. Χρησιμοποιώντας ένα VPN μπορείτε να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή σε μία από αυτές τις χώρες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγαπημένους σας αγώνες εντελώς δωρεάν, ειδικά αν ο αγώνας που θέλετε να παρακολουθήσετε εμπίπτει στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο της υπηρεσίας VPN σας.

Κανάλια και αγώνες πυγμαχίας

Υπάρχουν διάφοροι ιστότοποι και κανάλια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε την πυγμαχία. Μερικά από αυτά πληρώνονται, άλλα είναι δωρεάν. Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με μερικά κανάλια και ιστότοπους που εκπέμπουν πυγμαχία και μια λίστα με επερχόμενες εκδηλώσεις πυγμαχίας. Έτσι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε το VPN σας (επιλέξτε ένα από τη λίστα των κορυφαίων 5), μεταβείτε σε έναν από αυτούς τους ιστότοπους και απολαύστε τον αγώνα!

Κανάλια και ιστότοποι που μεταδίδουν τον εγκιβωτισμό

 • Sky Sports (Ηνωμένο Βασίλειο)
 • DAZN (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Καναδάς, Ιαπωνία)
 • Showtime (ΗΠΑ)
 • ESPN (Πολλές χώρες)
 • beIN SPORTS (Πολλές χώρες)
 • HBO (ΗΠΑ)
 • Estrella TV (ΗΠΑ στα ισπανικά)
 • Box Nation (Ηνωμένο Βασίλειο)
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me