Παρακολουθήστε το NHL χόκεϊ παγκοσμίως: Μάθετε πώς! | Επισκόπηση VPNO

Το χόκεϊ επί πάγου είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στις ΗΠΑ και τον Καναδά και το NHL παρακολουθείται από πολλούς σε όλο τον κόσμο. Το NHL (National Hockey League) είναι το πιο δημοφιλές πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Ωστόσο, οι οπαδοί του χόκεϊ επί πάγου εκτός των ΗΠΑ και του Καναδά ενδέχεται να έχουν πρόβλημα να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια καλή ζωντανή ροή. Παρακάτω μπορείτε να μάθετε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα αγαπημένα σας παιχνίδια χόκεϊ επί πάγου από όπου κι αν βρίσκεστε.


Με τους περισσότερους παρόχους εκτός της Βόρειας Αμερικής μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να παρακολουθήσετε οποιοδήποτε παιχνίδι χόκεϊ επί πάγου. Οι αμερικανικές ή καναδικές εταιρείες που διανέμουν τα δικαιώματα μετάδοσης παιχνιδιών θα επιτρέπουν μόνο στους θεατές στις Η.Π.Α. ή στον Καναδά να παρακολουθούν τις ζωντανές ροές. Αυτό μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικό εάν θέλετε να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας ομάδα, αλλά είστε κάπου αλλού στον κόσμο.

Με ένα VPN (Virtual Private Network) μπορείτε να αλλάξετε την εικονική σας τοποθεσία και να παρακολουθήσετε το NHL από οπουδήποτε στον κόσμο. Παρακάτω μπορείτε να μάθετε πώς λειτουργεί.

Πότε χρειάζεστε ένα VPN για να παρακολουθήσετε το NHL?

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους κάποιος μπορεί να χρειαστεί ένα VPN για να παρακολουθήσει το NHL. Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα:

 • Ζείτε εκτός ΗΠΑ ή Καναδά και θέλετε να παρακολουθήσετε το NHL.
 • Είστε σε διακοπές εκτός των ΗΠΑ ή του Καναδά και θέλετε να παρακολουθήσετε το NHL
 • Θέλετε να παρακολουθήσετε το NHL δωρεάν σε ένα δημόσιο κανάλι εκτός της χώρας σας

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω το NHL με ένα VPN?

Τα προβλήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω, όλα έχουν την ίδια αιτία. γεωγραφικοί περιορισμοί. Αυτό σημαίνει ότι συγκεκριμένο περιεχόμενο είναι προσβάσιμο μόνο για τους θεατές σε μία χώρα ή σε ορισμένες επιλεγμένες χώρες. Αυτό συχνά σχετίζεται με τη διανομή δικαιωμάτων. Πρέπει να πληρώσετε για τα δικαιώματα μετάδοσης αθλητικών παιχνιδιών και πρέπει να το κάνετε ξεχωριστά για κάθε χώρα. Εάν ένα άθλημα δεν έχει αρκετές προβολές σε μια χώρα, δεν θα είναι αρκετά ενδιαφέρον για τα κανάλια να αγοράσουν τα δικαιώματα να μεταδίδουν αυτά τα παιχνίδια.

Στο διαδίκτυο, ιστότοποι που προβάλλουν ροή αθλητικών παιχνιδιών θα ελέγχουν την τοποθεσία σας για να δουν εάν θα πρέπει να επιτρέπεται να παρακολουθείτε ένα παιχνίδι ή όχι. Το κάνουν αυτό κοιτάζοντας τη διεύθυνση IP σας.

Με ένα VPN μπορείτε να αποκρύψετε τη δική σας διεύθυνση IP και να την αντικαταστήσετε με μια διεύθυνση IP, για παράδειγμα, στις Η.Π.Α. Όταν συνδέεστε στο Διαδίκτυο με ένα VPN το κάνετε μέσω ενός διακομιστή VPN. Μπορείτε συχνά να επιλέξετε πού θέλετε να είναι αυτός ο διακομιστής, ώστε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο αυτής της χώρας.

Τι περισσότερο κάνει ένα VPN?

Εκτός από το γεγονός ότι ένα VPN μπορεί να σας βοηθήσει να παρακάμψετε γεωγραφικούς περιορισμούς, προστατεύει επίσης το απόρρητό σας και ανωνυμοποιεί τις διαδικτυακές σας ενέργειες. Κανένας χάκερ, κυβέρνηση ή εταιρεία δεν μπορεί να δει τι κάνετε στο διαδίκτυο ή να το εντοπίσει ξανά σε εσάς.

Σύνδεση VPN στο ΔιαδίκτυοΌπως αναφέρθηκε προηγουμένως, συνδέεστε σε έναν διακομιστή VPN όταν έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο με ένα VPN. Μπορείτε συχνά να επιλέξετε έναν διακομιστή στη χώρα σας ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα στην οποία έχουν οι διακομιστές VPN διακομιστές. Όλη η επισκεψιμότητα των δεδομένων σας ανακατευθύνεται μέσω αυτού του διακομιστή. Επιπλέον, όλα είναι κρυπτογραφημένα, ώστε κανείς να μην μπορεί να χαράξει αυτό που κάνετε.

Επειδή συνδέεστε στο Διαδίκτυο μέσω αυτού του εξωτερικού διακομιστή, λαμβάνετε τη διεύθυνση IP αυτού του διακομιστή. Η δική σας διεύθυνση IP θα παραμείνει κρυφή, η οποία ανωνυμοποιεί όλες τις διαδικτυακές σας ενέργειες.

Έτσι, με ένα VPN θα μπορείτε να παρακολουθείτε το αγαπημένο σας παιχνίδι χόκεϊ επί πάγου που προβάλλεται μόνο σε άλλη χώρα. Αλλά θα είστε επίσης εντελώς ανώνυμοι όταν το κάνετε και κανείς, ούτε καν ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας, δεν θα μπορεί να δει τι κάνετε.

Αποτρέψτε το NHL Blackouts με ένα VPN

παίκτες nhlΜερικές φορές δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι, ακόμα κι αν βρίσκεστε στις ΗΠΑ και έχετε συνδρομή σε ένα κανάλι που μεταδίδει τα παιχνίδια NHL. Το ονομάζουν αυτό διακοπή και έχει σχέση με τα τοπικά δικαιώματα μετάδοσης.

Μπορεί να έχετε συνδρομή με ένα μεγάλο εθνικό δίκτυο, αλλά τα δικαιώματα για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι μπορούν να βρίσκονται στα χέρια ενός τοπικού τηλεοπτικού σταθμού. Εάν βρίσκεστε στην περιοχή αυτού του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού δεν θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το παιχνίδι μέσω της συνδρομής σας. Το κάνουν αυτό επειδή θέλουν να σας ωθήσουν να το παρακολουθήσετε σε αυτό το τοπικό κανάλι.

Μια συσκότιση μπορεί να είναι πολύ ενοχλητική, ευτυχώς μπορεί να λυθεί με ένα VPN. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN εκτός της περιοχής αυτού του τοπικού τηλεοπτικού καναλιού και να παρακολουθήσετε το παιχνίδι ζωντανά, με τη συνδρομή σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι αργότερα.

Ο ιστότοπος NHL διαθέτει ανιχνευτή συσκότισης, ο οποίος σας δείχνει εάν θα είστε το αντικείμενο διακοπής ρεύματος.

Παρακολουθήστε το Stanley Cup παγκοσμίως

Μια σημαντική τιμή στο NHL είναι το Stanley Cup. Για αυτόν τον λόγο, πολλά άτομα εκτός των ΗΠΑ και του Καναδά θέλουν να δουν τα παιχνίδια του Stanley Cup. Αυτό είναι επίσης δυνατό με σύνδεση σε διακομιστή στις Η.Π.Α. ή στον Καναδά, με VPN. Επιπλέον, θα χρειαστείτε συνδρομή με ένα από τα κανάλια που μεταδίδουν αυτά τα παιχνίδια. Για τα παιχνίδια 2019/2020 θα είναι: δίκτυο NBC, NBCSN, NHLN, USA και CNBC.

Οι καλύτεροι πάροχοι VPN για να παρακολουθήσετε το NHL

Κύπελλο ΣτάνλεϋΑν θέλετε να παρακολουθήσετε τα παιχνίδια NHL με ένα VPN υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη. Ο πάροχος VPN πρέπει να διαθέτει διακομιστές στις Η.Π.Α. και / ή στον Καναδά, κατά προτίμηση, αρκετούς καλούς διακομιστές που προσφέρουν σταθερή σύνδεση.

Για να παρακολουθήσετε τα παιχνίδια χωρίς καθυστέρηση ή buffering, η σύνδεση με τον διακομιστή πρέπει να είναι γρήγορη. Αυτό εξαρτάται επίσης από το πού βρίσκεστε στον κόσμο, αλλά ορισμένοι πάροχοι VPN έχουν σημαντικά γρηγορότερους διακομιστές από άλλους.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, ο πάροχος VPN πρέπει να έχει καλή ασφάλεια στη θέση του και να είναι ένα ολοκληρωμένο καλό VPN. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικούς προτεινόμενους παρόχους VPN για παρακολούθηση του NHL.

ExpressVPN για NHL

Το ExpressVPN είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους VPN εκεί έξω. Αυτός ο πάροχος διαθέτει πολλούς διακομιστές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και του Καναδά. Οι διακομιστές τους είναι πολύ γρήγοροι και προσφέρουν σταθερές συνδέσεις. Το ExpressVPN έχει την υψηλότερη δυνατή κρυπτογράφηση για όλα τα προγράμματα συνδρομής τους. Οι εφαρμογές τους είναι φιλικές προς το χρήστη και πολύ εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση. Όλα αυτά κάνουν το ExpressVPN ένα τέλειο VPN για να παρακολουθείτε το NHL.

Πάνω από όλα αυτά, το ExpressVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία τους παρακολουθώντας το Stanley Cup και αν δεν σας αρέσει, θα πάρετε τα χρήματά σας πίσω, χωρίς ερωτήσεις.

IPVanish για NHL

Το IPVanish διαθέτει πιθανώς το ταχύτερο δίκτυο διακομιστών όλων των παρόχων VPN. Οι συνδέσεις τους είναι πάντα σταθερές. Ένας μεγάλος αριθμός από τους πολλούς διακομιστές τους βρίσκεται στις ΗΠΑ ή τον Καναδά, καθιστώντας τον πάροχο VPN ιδανικό για παρακολούθηση του NHL.

Το IPVanish διαθέτει επίσης ισχυρές μεθόδους κρυπτογράφησης, οι οποίες θα διασφαλίσουν την ασφάλεια και την ανωνυμία σας στο διαδίκτυο. Με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών, μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία τους παρακολουθώντας το αγαπημένο σας ομαδικό παιχνίδι. Αν δεν σας αρέσει αυτό το VPN, μπορείτε να πάρετε πίσω τα χρήματά σας.

 VyprVPN για NHL

Μπορούμε επίσης να προτείνουμε το VyprVPN. Αυτός ο πάροχος VPN προσφέρει γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης και περισσότερους από αρκετούς διακομιστές στις Η.Π.Α. Συνολικά, είναι ένας ασφαλής πάροχος που διαχειρίζεται τους δικούς του διακομιστές για την προστασία του απορρήτου σας.

Το VyprVPN είναι μία από τις φθηνότερες υπηρεσίες VPN εκεί έξω. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων τους είναι μόνο 3 ημέρες, αλλά αυτό αρκεί για να παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι και να δείτε αν λειτουργεί για εσάς.

NHL: Κανάλια και εκδηλώσεις

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, πρέπει να βρείτε ένα κανάλι που μεταδίδει τα παιχνίδια NHL. Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα καναλιών σε διάφορες χώρες και μερικά σημαντικά γεγονότα NHL.

Κανάλια και ιστότοποι που μεταδίδουν το NHL

 • Λογότυπο NHLFox Sports (Ολλανδία)
 • NBC, CNBC, NBCSN, NHL Network και USA Network (Ηνωμένες Πολιτείες)
 • CBC, Sportsnet και SN360 (Καναδάς)
 • Premier Sports (Ηνωμένο Βασίλειο)
 • Canal + (Γαλλία)
 • Sport 1 (Γερμανία, Αυστρία και Switserland)
 • Viasat Sport (Σκανδιναβία, κράτη της Βαλτικής και τμήματα της Ανατολικής Ευρώπης)
 • ESPN BR (Βραζιλία)

Εκδηλώσεις NHL

ΕκδήλωσηΗμερομηνία
Τακτική σεζόν NHL2 Οκτωβρίου 2019 έως 4 Απριλίου 2020
Παιχνίδι όλων των αστέρων25 Ιανουαρίου 2020
Πλέι-οφ ΣτάνλιΜετά τις 4 Απριλίου 2020
Τελικοί του Stanley CupΤέλη Μαΐου έως αρχές Ιουνίου 2020
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me