Παρακολουθήστε το NFL Football Online, όπου κι αν βρίσκεστε! | Επισκόπηση VPNO

Το αμερικανικό ποδόσφαιρο έχει πολλούς οπαδούς εκτός των ΗΠΑ Δεδομένου ότι το NFL (National Football League) είναι το πιο σημαντικό πρωτάθλημα στο αμερικανικό ποδόσφαιρο παγκοσμίως, οι οπαδοί σε όλο τον κόσμο θέλουν να το παρακολουθήσουν. Ορισμένα αθλητικά κανάλια εκτός των ΗΠΑ προβάλλουν σημαντικά παιχνίδια στο NFL. Ωστόσο, σε ορισμένες χώρες είναι αδύνατο να παρακολουθήσετε τηλεόραση ή μέσω ζωντανών ροών. Παρακάτω θα μάθετε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το NFL όπου κι αν βρίσκεστε.


Τα αμερικανικά δίκτυα που προβάλλουν παιχνίδια NFL έχουν μόνο τα δικαιώματα διανομής για τη ροή των παιχνιδιών για τους θεατές στις Η.Π.Α. Ευτυχώς, υπάρχει ένας τρόπος αντιμετώπισης αυτού του γεωγραφικού περιορισμού. Με τη χρήση ενός VPN (Virtual Private Network) μπορείτε να προσποιηθείτε ότι έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο από τις Η.Π.Α. ενώ βρίσκεστε στην πραγματικότητα κάπου αλλού.

Χρησιμοποιήστε ένα VPN για να παρακολουθήσετε αμερικανικό ποδόσφαιρο στο διαδίκτυο

Με ένα VPN μπορείτε να συνδεθείτε σε διακομιστές που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Εάν συνδεθείτε σε έναν διακομιστή στις ΗΠΑ, τα αμερικανικά αθλητικά κανάλια θα υποθέσουν ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιοδήποτε παιχνίδι NFL θέλετε, συμπεριλαμβανομένου του Super Bowl. Θα πρέπει να έχετε λογαριασμό στο αμερικανικό αθλητικό κανάλι. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο μερικές φορές εάν δεν διαθέτετε αμερικανική πιστωτική κάρτα. Ένας τρόπος με αυτόν τον τρόπο θα ήταν να αποκτήσετε λογαριασμό στο Sling Television. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του παρακάτω.

Παρακολουθήστε το NFL με Sling TV

SlingTVΗ Sling TV είναι μια υπηρεσία ροής που παρέχει πρόσβαση στο περιεχόμενο πολλών αμερικανικών καναλιών. Κανονικά, θα χρειαστείτε μια αμερικανική διεύθυνση ή πιστωτική κάρτα για να λάβετε συνδρομή σε ένα από αυτά τα κανάλια. Ωστόσο, μπορείτε να αγοράσετε μια συνδρομή στο Sling TV με μια δωροκάρτα. Αυτές οι δωροκάρτες μπορούν να αγοραστούν με το PayPal, που σημαίνει ότι μπορείτε να το κάνετε από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε στον κόσμο.

Σε συνδυασμό με ένα VPN μπορείτε να παρακολουθήσετε τα παιχνίδια NFL στον λογαριασμό σας στο Sling TV. Η υπηρεσία VPN θα διασφαλίσει ότι η Sling TV πιστεύει ότι έχετε πρόσβαση στον ιστότοπό τους από τις ΗΠΑ.

Τι κάνει ένα VPN?

Ένα VPN είναι λογισμικό που κρυπτογραφεί και ανωνυμοποιεί όλες τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες. Σας προστατεύει από χάκερ και άλλους που ακολουθούν τα προσωπικά σας στοιχεία. Επιπλέον, όλα τα δεδομένα σας είναι κρυπτογραφημένα και έχει ρυθμιστεί μια σήραγγα VPN, για να περάσουν τα δεδομένα σας. Συνδέεστε στο Διαδίκτυο μέσω των διακομιστών του παρόχου VPN. Οι περισσότεροι πάροχοι διαθέτουν πολλούς διακομιστές σε διαφορετικές χώρες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους διαφορετικούς διακομιστές για να παρακάμψετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς.

Έτσι, εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αμερικανικές ροές, μπορείτε να συνδεθείτε με έναν διακομιστή στις Η.Π.Α. Θα λάβετε μια αμερικανική διεύθυνση IP και οι ιστότοποι θα πιστεύουν ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ. Αυτό θα σας δώσει πρόσβαση στο περιεχόμενό τους. Τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας ομαδικό παιχνίδι NFL.

Οι καλύτερες υπηρεσίες VPN για παρακολούθηση του NFL

NFLplayersΟι καλύτεροι πάροχοι VPN που παρακολουθούν το NFL έχουν αμερικάνους διακομιστές και μεγάλες ταχύτητες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα αμερικανικά κανάλια και δεν θα έχετε καθυστέρηση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τέλος, μια καλή τιμή και η φιλικότητα προς το χρήστη είναι επίσης σημαντικά χαρακτηριστικά ενός καλού VPN. Έχοντας υπόψη όλα αυτά, επιλέξαμε τους ακόλουθους παρόχους VPN που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση του NFL.

ExpressVPN για NFL

Το ExpressVPN είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες VPN αυτή τη στιγμή. Οι πολλοί διακομιστές τους προσφέρουν μια γρήγορη και σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο και η κρυπτογράφηση τους είναι κορυφαία.

Το λογισμικό που έχουν δημιουργήσει είναι φιλικό προς το χρήστη. Θα είναι εύκολο για οποιονδήποτε να συνδεθεί σε έναν από τους διακομιστές του και να δημιουργήσει μια ασφαλή σύνδεση για να παρακολουθήσει το NFL.

Με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, μπορείτε να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες τους παρακολουθώντας, για παράδειγμα, το Super Bowl. Εάν δεν απολαμβάνετε τις υπηρεσίες τους, μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω μετά το παιχνίδι, χωρίς να σας ρωτήσω.

IPVanish για NFL

Το IPVanish είναι ίσως το γρηγορότερο VPN στην αγορά. Με μια συνδρομή στις υπηρεσίες τους δεν θα ενοχληθείτε από καθυστέρηση ή προσωρινή αποθήκευση. Επιπλέον, το IPVanish διαθέτει μεγάλο αριθμό διακομιστών σε όλο τον κόσμο και αξιοπρεπή ασφάλεια.

Το IPVanish έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών και προσιτές τιμές. Γιατί να μην το δοκιμάσετε για ροή του αγαπημένου σας παιχνιδιού και να δείτε αν σας αρέσει η υπηρεσία; Το IPVanish είναι μια φθηνή επιλογή για να παρακολουθήσετε το NFL σε αμερικανικά αθλητικά κανάλια από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε στον κόσμο.

CyberGhost για NFL

Το CyberGhost είναι ένας πάροχος VPN με εξαιρετική φιλικότητα προς το χρήστη και χαμηλά τέλη συνδρομής. Αυτή η υπηρεσία VPN είναι γρήγορη, ασφαλής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απεμπλοκή οποιουδήποτε διαδικτυακού περιεχομένου.

Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που έχουν οι άνθρωποι για να επιλέξουν το CyberGhost είναι η χαμηλή τους τιμή.

Μόλις λάβετε μια συνδρομή, προσφέρουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να επιστρέψετε τα χρήματά σας αν δεν σας αρέσουν οι υπηρεσίες τους.

Πώς να παρακολουθήσετε το NFL Online με ένα VPN

Λογότυπο NFL

Τα μόνα πράγματα που χρειάζεστε για να παρακολουθήσετε το NFL στο διαδίκτυο, είναι μια συνδρομή σε ένα αμερικανικό αθλητικό κανάλι (ή Sling TV) και ένα VPN για να αλλάξετε την εικονική σας τοποθεσία.

Ορισμένα παιχνίδια ενδέχεται να μεταδίδονται σε χώρες εκτός των ΗΠΑ. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις ροές. Μπορείτε να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή στη χώρα στην οποία θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση και να λάβετε συνδρομή στο αθλητικό κανάλι που μεταδίδει το NFL. Εάν θέλετε να μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το πρωτάθλημα χωρίς να χάσετε ένα παιχνίδι, σας συνιστούμε να ελέγξετε εάν ένα κανάλι προβάλλει όλα τα παιχνίδια ή μόνο τα πιο σημαντικά.

Μόλις ενεργοποιήσετε το VPN και συνδεθείτε στον σωστό διακομιστή, μπορείτε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο για να παρακολουθήσετε το NFL.

Παρακολουθήστε το Super Bowl Anywhere στον κόσμο

Το Super Bowl είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στο NFL. Στις περισσότερες χώρες θα υπάρχει ένα αθλητικό κανάλι που μεταδίδει αυτό το παιχνίδι ζωντανά. Με ένα VPN μπορείτε να παρακολουθήσετε το παιχνίδι σε ένα αμερικανικό κανάλι με τον εκτενή σχολιασμό. Επιπλέον, με τις δωρεάν δοκιμές για παρόχους VPN και αμερικανικά αθλητικά κανάλια, μπορείτε ακόμη και να παρακολουθήσετε το Super Bowl εντελώς δωρεάν.

Κανάλια και εκδηλώσεις NFL

Το NFL μεταδίδεται σε διάφορα κανάλια και ιστότοπους. Ορισμένα κανάλια φροντίζουν ακόμη και όλοι να παρακολουθούν τα μεγαλύτερα παιχνίδια, όπως το Super Bowl, δωρεάν. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια λίστα με ορισμένα κανάλια και ιστότοπους που προσφέρουν τα παιχνίδια NFL και τα σημαντικά γεγονότα στο NFL.

Κανάλια και ιστότοποι που μεταδίδουν το NFL

 • Fox Sports (Ολλανδία)
 • Ziggo (Ολλανδία)
 • ESPN (Ηνωμένες Πολιτείες)
 • Sling TV (Ηνωμένες Πολιτείες)
 • BBC iPlayer (Ηνωμένο Βασίλειο)
 • Sky Sports (Ηνωμένο Βασίλειο)
 • Sport 1 (Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία)
 • NTV Plus (Ρωσία)
 • Viasat Sport (Σκανδιναβία)

Εκδηλώσεις

Εκδήλωση
Ημερομηνία
Κανονική σεζόν NFL5 Σεπτεμβρίου έως 29 Δεκεμβρίου 2019
Πλέι-οφέναρξη 4 Ιανουαρίου 2020
Pro Bowl (παιχνίδι όλων των αστέρων)26 Ιανουαρίου 2020
Super Bowl LIV2 Φεβρουαρίου 2020
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map