Πώς να παρακολουθήσετε το MLB World Series στο διαδίκτυο | Επισκόπηση VPNO

Το Major League Baseball (MLB) World Series είναι ένα από τα πιο σημαντικά αθλητικά γεγονότα της χρονιάς, όπως είναι δημοφιλές στους λάτρεις των σπορ στο NFL Super Bowl ή στο UEFA Champions League.


Κάθε χρόνο, περίπου 18 εκατομμύρια Αμερικανοί συντονίζονται για να παρακολουθούν τις πρωταθλητικές ομάδες του Αμερικανικού Συνδέσμου (AL) και του Εθνικού Συνδέσμου (NL) να έρχονται αντιμέτωποι με το καλύτερο από τα επτά πλέι-οφ που θα καθορίζουν ποιος θα κερδίσει το πολυπόθητο τρόπαιο του Επιτρόπου. . Δυστυχώς, άτομα εκτός ΗΠΑ ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα όταν προσπαθούν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια στο διαδίκτυο. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε γιατί συμβαίνει αυτό και πώς μπορείτε να το κάνετε.

Δημοτικότητα της παγκόσμιας σειράς

Λογότυπο World SeriesΔεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το πιο σημαντικό γεγονός στο ημερολόγιο του μπέιζμπολ αποφέρει πολλά έσοδα. Η αξία της μάρκας του MLB World Series ξεπέρασε τα 124 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2017. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, μεγάλο μέρος αυτών των εσόδων προέρχεται από διαφήμιση και χορηγία. Αυτό επιτρέπει στο Fox Network να μεταδίδει δωρεάν το World Series για τους Αμερικανούς θεατές.

Δεδομένου ότι έχει μόνο τα δικαιώματα να μεταδίδει το World Series στην ηπειρωτική Αμερική, η Fox χρησιμοποιεί γεωγραφικό αποκλεισμό για να αποτρέψει τους μη κατοίκους να παρακολουθούν τα παιχνίδια. Το λογισμικό γεωγραφικού αποκλεισμού της Fox απαιτεί από εσάς να εισαγάγετε έναν έγκυρο ταχυδρομικό κώδικα στις Η.Π.Α. προτού σας δώσει πρόσβαση στον ατμό. Στη συνέχεια, ελέγχει τη διεύθυνση του πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP) για να επαληθεύσει την τοποθεσία σας, αποκλείοντας τις IP που δεν ανήκουν στις ΗΠΑ από την προβολή της ροής

Εκτός των Η.Π.Α., το MBL κερδίζει το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων του για τις πωλήσεις πακέτων ροής World Series που επιτρέπουν στους πολίτες των Η.Π.Α. να βλέπουν τα παιχνίδια. Δυστυχώς, αυτά τα πακέτα ροής μπορεί να είναι δαπανηρά και δεν είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες.

Ευτυχώς, αν είστε ένας από τους εκτιμώμενους 500 εκατομμύρια θαυμαστές του μπέιζμπολ παγκοσμίως, υπάρχει ένας τρόπος να παρακάμψετε το γεωγραφικό αποκλεισμό της Fox. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παγκόσμια σειρά δωρεάν χρησιμοποιώντας ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN). Σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παρακολουθήσετε το World Series Online. Επιπλέον, θα προτείνουμε μερικούς από τους καλύτερους παρόχους VPN για χρήση.

Χρησιμοποιώντας ένα VPN για να παρακολουθήσετε το World Series Online

Το γεωγραφικό αποκλεισμό χρησιμοποιείται για τον περιορισμό των ατόμων που μπορούν να δουν συγκεκριμένο περιεχόμενο με βάση τη γεωγραφική περιοχή στην οποία ζουν. Αυτό οφείλεται γενικά σε ραδιοτηλεοπτικούς φορείς ή δίκτυα που έχουν μόνο το δικαίωμα εμφάνισης προγραμμάτων σε ορισμένες χώρες.

Στην περίπτωση του World Series, το δίκτυο Fox δεν έχει το δικαίωμα να μεταδίδει ή να μεταδίδει ροές παιχνιδιών εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι θεατές που προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στα παιχνίδια μέσω ροής μέσω του ιστότοπου της Fox Sports, καλούνται να εισαγάγουν έναν έγκυρο αμερικανικό ταχυδρομικό κώδικα. Αυτό ελέγχεται στη συνέχεια στη διεύθυνση IP τους. Εάν η διεύθυνση IP δηλώνει ότι η σύνδεση προέρχεται από χώρες εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, ο θεατής αποκλείεται από την παρακολούθηση της ροής.

Ένα VPN μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παράκαμψη του γεωγραφικού αποκλεισμού, επειδή δρομολογεί την κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο μέσω ενός διακομιστή που βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό σημαίνει ότι όταν η διεύθυνση IP σας ελέγχεται από τον ιστότοπο της Fox Sports, θα εγγραφεί ως έδρα στην ηπειρωτική χώρα των ΗΠΑ, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε τα παιχνίδια δωρεάν.

Γιατί να εγγραφείτε σε μια υπηρεσία VPN?

Τα οφέλη από τη χρήση ενός VPN ξεπερνούν απλώς την παρακολούθηση του World Series. Ένα VPN σας προσφέρει μια σειρά από οφέλη και επιλογές που ενδέχεται να μην έχετε λάβει υπόψη.

 • Ανώνυμη περιήγηση – Στην εποχή της παρακολούθησης των cookie, της στοχευμένης διαφήμισης και της πώλησης προσωπικών δεδομένων περιήγησης, η πραγματική ανωνυμία στο Διαδίκτυο μπορεί να είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Οι υπηρεσίες VPN κατευθύνουν την κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο μέσω μιας κρυπτογραφημένης σήραγγας VPN. Αυτός είναι ένας από τους λίγους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο χωρίς να ανησυχείτε για την εξόρυξη ή πώληση των δεδομένων και των συνηθειών περιήγησής σας.
 • Παράκαμψη διαδικτυακών περιορισμών – Εάν ζείτε σε μια χώρα που συνήθως αποκλείει την πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστότοπους, υπηρεσίες ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τότε ένα VPN είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το περιορισμένο περιεχόμενο. Τα VPN παρέχονται με το πρόσθετο πλεονέκτημα της απόκρυψης της τοποθεσίας σας και της κρυπτογράφησης της επισκεψιμότητάς σας. Αυτό καθιστά πολύ πιο δύσκολο για τις κυβερνήσεις ή τις υπηρεσίες ασφαλείας να παρακολουθούν τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες.
 • Σας προστατεύει από το έγκλημα στον κυβερνοχώρο – Οι περισσότεροι άνθρωποι θα εκπλαγούν από τον αριθμό των προσωπικών πληροφοριών που μπορούν να λάβουν οι εγκληματίες στον κυβερνοχώρο μόνο από την καθημερινή περιήγησή τους και τις συνήθειες των κοινωνικών μέσων. Κρύβοντας την τοποθεσία σας και κρυπτογραφώντας τα δεδομένα σας, ένα VPN σας βοηθά να σας κρατήσει ασφαλείς στο Διαδίκτυο και να σας προστατεύσει από ένα ευρύ φάσμα εγκλήματος στον κυβερνοχώρο.

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για τη ροή της παγκόσμιας σειράς?

Η επιλογή του καλύτερου VPN για να έχετε πρόσβαση στην Παγκόσμια Σειρά σημαίνει ότι λαμβάνονται υπόψη ορισμένοι σημαντικοί παράγοντες. Χρειάζεστε οποιαδήποτε υπηρεσία VPN χρησιμοποιείτε για να διατηρήσετε μια γρήγορη και σταθερή σύνδεση. Τίποτα δεν θα καταστρέψει την εκτίμησή σας για το μεγαλύτερο γεγονός στο μπέιζμπολ, όπως μια αργή και κουραστική ροή βίντεο.

Η τιμή είναι επίσης μια εκτίμηση. Ένας από τους πολλούς λόγους που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν υπηρεσίες VPN για να παρακολουθήσουν το World Series είναι το σημαντικό κόστος των διεθνών πακέτων ροής MLB. Δεν έχει νόημα να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN που κοστίζει όσο η υπηρεσία ροής που θέλετε να αποφύγετε να πληρώσετε.

Έχοντας υπόψη αυτούς τους παράγοντες, εδώ είναι οι προτάσεις μας για τις καλύτερες υπηρεσίες VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε το World Series.

NordVPN

Το NordVPN είναι ένας κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών γρήγορων και ασφαλών υπηρεσιών VPN. Προσφέρουν εξαιρετική εξυπηρέτηση σε λογικές τιμές. Επιπλέον, η NordVPN έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία χωρίς να την δεσμεύσετε.

Το NordVPN προσφέρει συνδέσεις με μεγάλο αριθμό διακομιστών στις Η.Π.Α. Αυτό σημαίνει ότι η πρόσβαση στην κάλυψη ροής World Series δεν θα είναι πρόβλημα. Είναι επίσης γνωστοί για την ασφάλεια και το απόρρητό τους. Το NordVPN χρησιμοποιεί το obfsproxy για να αποφύγει το Deep Packet Inspection και να εφαρμόσει μια πολιτική «χωρίς καταγραφή» για να διατηρήσει την περιήγησή σας όσο το δυνατόν πιο ανώνυμη.

ExpressVPN

Το ExpressVPN προσφέρει μια απίστευτα φιλική προς το χρήστη εμπειρία σε συνδυασμό με γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης και ένα τεράστιο δίκτυο, με διακομιστές σε 94 χώρες. Η υπηρεσία VPN τους παρέχει σταθερά υψηλή ταχύτητα σύνδεσης στους διακομιστές των ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να μεταδώσετε τη ροή του World Series χωρίς να ανησυχείτε για παραλείψεις ή προσωρινή αποθήκευση.

Όπως το NordVPN, το ExpressVPN εφαρμόζει πολιτική «μη καταγραφής» όταν πρόκειται για τα δεδομένα περιήγησής σας. Ο ιστότοπος και το λογισμικό τους είναι απλό και εύκολο στη χρήση. Επιπλέον, η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει με τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να έχετε

Surfshark

Το Surfshark είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη ροή του World Series λόγω των γρήγορων συνδέσεων. Η παράκαμψη του γεωγραφικού αποκλεισμού της Fox δεν θα είναι πρόβλημα όταν χρησιμοποιείτε έναν από τους πολλούς διακομιστές των ΗΠΑ. Οι εξαιρετικές ταχύτητες σύνδεσης τους θα εξασφαλίσουν ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε παιχνίδια World Series χωρίς προβλήματα.

Οι τιμές για τις συνδρομές του Surfsharks είναι πολύ λογικές. Εάν για οποιονδήποτε λόγο, δεν είστε απολύτως ευχαριστημένοι με την υπηρεσία τους, τότε προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Κανάλια και ιστότοποι MLB

 • Fox Sports (η Ολλανδία)
 • Fox Sports & ESPN (ΗΠΑ)
 • MLB.TV (διαφορετικές τοποθεσίες)
 • Sports Net (Καναδάς)
 • BT Sports (Ηνωμένο Βασίλειο)
 • Viasat Sport en Sport1 US (Διάφορες χώρες στην Ευρώπη)
 • ESPN (Αυστραλία)
 • Fox Sports Asia (Ασία)
 • Τηλεόραση Shenzhen (Κίνα)

Κανάλια και ιστότοποι NPB

 • DAZN (Ιαπωνία)

Εκδηλώσεις MLB

Εκδήλωση
Ημερομηνία
MLB σεζόν20 Μαρτίου έως 30 Οκτωβρίου 2019
Παγκόσμια σειρά22 Οκτωβρίου 2019
Παιχνίδι 730 Οκτωβρίου 2019

Εκδηλώσεις NPB

Εκδήλωση
Ημερομηνία
Σειρά Climax4 έως 15 Οκτωβρίου 2019

Τελικές σκέψεις

Εάν είστε οπαδός του μπέιζμπολ, δεν θέλετε να χάσετε τη σύγκρουση των τιτάνων που είναι η World Series. Μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικό να μην μπορείτε να παρακολουθήσετε τα παιχνίδια μόνο και μόνο επειδή ζείτε.

Ευτυχώς, επιλέγοντας τη σωστή υπηρεσία VPN, μπορείτε να παρακάμψετε το γεωγραφικό αποκλεισμό που εμποδίζει άτομα εκτός των ΗΠΑ να παρακολουθούν μερικά από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στο ημερολόγιο του μπέιζμπολ.

Με ένα VPN δεν έχετε απλώς πρόσβαση σε όλα τα καλά της Παγκόσμιας Σειράς. Θα σας επιτρέψει επίσης να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο χωρίς να δώσετε κανένα από τα προσωπικά σας δεδομένα. Επιπλέον, προστατεύεστε από το έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Τέλος, αποκτάτε επίσης πλήρη ελευθερία και κανένα περιεχόμενο δεν θα περιορίζεται σε εσάς. Είναι μια πραγματική win-win κατάσταση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map