Glory Kickboxing: μεταδώστε το δωρεάν μέσω VPN! | VPNOverview.com

Εάν είστε πραγματικά λάτρεις του kickboxing, είναι πιθανό να αναρωτιέστε συχνά πώς να παρακολουθήσετε αυτό το συναρπαστικό άθλημα δωρεάν. Περιττό να πούμε, αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για (αναμφισβήτητα) τον κορυφαίο οργανισμό του αθλήματος, το Glory Kickboxing. Φυσικά, δεν θέλετε να χάσετε το θεαματικό κύριο γεγονός της σύγκρουσης 2: Verhoeven εναντίον του Χάρι που κλείνει, για παράδειγμα, το έτος Glory. Ένα μεγάλο μέρος του απίστευτα διάσημου και επιτυχημένου έργου K-1 και του μαχητικού ρόστερ συγχωνεύτηκε με το Glory, εξηγώντας μέρος της δημοτικότητας αυτού του οργανισμού.


Ωστόσο, το Glory PPV μπορεί να είναι αρκετά ακριβό. Επίσης, ενδέχεται να μην μπορούν όλοι να δεσμευτούν να πληρώνουν 10 $ το μήνα για το UFC πάσο για να παρακολουθούν ζωντανά όλες τις εκδηλώσεις Glory. Σε κάθε περίπτωση, το να παρακολουθείτε το αγαπημένο σας άθλημα μπορεί να είναι αρκετά ακριβό. Γι ‘αυτό ακριβώς γράψαμε αυτό το άρθρο. Για να σας πούμε για έναν τρόπο παρακολούθησης του Glory Kickboxing δωρεάν. Μην ανησυχείτε, είναι απλό, πραγματικά! Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια συσκευή με σύνδεση στο Διαδίκτυο και ένα εύχρηστο λογισμικό, που ονομάζεται VPN (Virtual Private Network).

Παρακολουθώντας το Glory δωρεάν με ένα VPN – πώς λειτουργεί?

Ένα καλό VPN προσφέρει στους χρήστες του πολλά πλεονεκτήματα. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα που προσφέρει είναι η δυνατότητα αλλαγής της διεύθυνσης IP σας, ακόμη και σε μια διεύθυνση που ανήκει σε διακομιστή σε μια εντελώς διαφορετική χώρα από αυτήν στην οποία βρίσκεστε. Δεδομένου ότι η διεύθυνση IP σας είναι ένας από τους κύριους τρόπους για ιστότοπους για να πουν πού βρίσκεστε, αυτό σημαίνει ότι ένα VPN μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε την “εικονική τοποθεσία”.

Με άλλα λόγια, θα μπορούσατε να είστε στις ΗΠΑ, αλλά να συνδεθείτε σε έναν ολλανδικό διακομιστή VPN. Ως εκ τούτου, οι ιστότοποι που επισκέπτεστε πιστεύουν ότι βρίσκεστε στις Κάτω Χώρες. Αυτό είναι υπέροχο, γιατί συμβαίνει ακριβώς υπάρχει μια δωρεάν υπηρεσία ολλανδικής ροής, που ονομάζεται kijk.nl, η οποία μεταδίδει ζωντανά όλες τις εκδηλώσεις kickboxing Glory. Κανονικά, αυτός ο ιστότοπος είναι προσβάσιμος μόνο σε άτομα στην Ολλανδία. Αλλά όπως μόλις είδαμε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παρακάμψετε αυτόν τον γεω-περιορισμό, μεταβαίνοντας σε αυτό με μια ολλανδική διεύθυνση IP!

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για να παρακολουθήσετε το Glory (K-1) δωρεάν?

Φυσικά, ποιο VPN είναι το σωστό για εσάς, θα είναι θέμα προσωπικής προτίμησης σε κάποιο βαθμό. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να προσέχουν όλοι όταν επιλέγουν ένα VPN για να παρακολουθήσουν το Glory Kickboxing. Πρώτον, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος VPN που επιλέγετε προσφέρει γρήγορες και σταθερές συνδέσεις. Εξάλλου, αυτό είναι απολύτως απαραίτητο κατά τη ροή. Ειδικά με ένα γρήγορο άθλημα όπως το kickboxing. Δεύτερον, για να λειτουργήσει η μέθοδος που περιγράφεται σε αυτό το κείμενο, θα χρειαστείτε ένα VPN με διακομιστές στην Ολλανδία. Γι ‘αυτό προτείνουμε το NordVPN να παρακολουθεί δωρεάν το Glory. Σε τελική ανάλυση, η Nord προσφέρει μεγάλο αριθμό σταθερών και γρήγορων διακομιστών VPN στις Κάτω Χώρες, μεταξύ των οποίων μπορείτε να αλλάξετε χειροκίνητα. Αυτό σημαίνει ότι εάν ένας διακομιστής συσσωρευτεί πολύ και χάσει κάποια σταθερότητα και ταχύτητα, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε έναν άλλο.

Προδιαγραφές NordVPN

 • Ταυτόχρονες συνδέσεις: 6
 • Χείμαρροι: +
 • Netflix: +
 • Λειτουργικά συστήματα: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • Πρωτόκολλα: OpenVPN, IKEv2 / IPsec
 • Πολιτική καταγραφής: Χωρίς αρχεία καταγραφής
 • Διακομιστές: 5400+ διακομιστές σε 57 χώρες
 • Τιμή: Από 3,49 $ το μήνα
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: 30 μέρες

Καλύτερο για

Smartphone

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο το NordVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή για δωρεάν παρακολούθηση του Glory Kickboxing, έχει να κάνει με κάποια από τα ειδικά χαρακτηριστικά του. Αυτό συμβαίνει επειδή το NordVPN προσφέρει δύο δυνατότητες που βοηθούν στην παράκαμψη των λεγόμενων αποκλεισμών VPN. Αυτός ο όρος αναφέρεται στο γεγονός ότι όλο και περισσότεροι ιστότοποι αποκλείουν ενεργά την πρόσβαση των χρηστών VPN στον ιστότοπό τους. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες δυνατότητες που βοηθούν στην αντιμετώπιση (χωρίς πρόβλεψη) αυτών των αποκλεισμών, όπως μια αποκλειστική διεύθυνση IP και ασαφείς διακομιστές. Το NordVPN προσφέρει και τις δύο αυτές δυνατότητες.

Συνοψίζοντας, το NordVPN απλώς σημειώνει όλα τα πλαίσια ως ένα εξαιρετικό VPN για να παρακολουθεί δωρεάν το Glory Kickboxing.

Φυσικά, υπάρχουν και άλλα VPN που είναι επίσης υπέροχα για την παρακολούθηση (Glory) kickboxing. Θα το φτάσουμε αργότερα. Αλλά πρώτα, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω για έναν απλό βήμα προς βήμα οδηγό σχετικά με τον τρόπο παρακολούθησης της δόξας δωρεάν με ένα VPN.

Παρακολουθήστε το Glory δωρεάν: έναν βήμα προς βήμα οδηγό

 1. Λάβετε συνδρομή με έναν καλό και αξιόπιστο πάροχο VPN. Συνιστούμε πραγματικά το NordVPN, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Όποιον πάροχο κι αν επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι διαθέτει γρήγορους, σταθερούς διακομιστές και τουλάχιστον έναν, αλλά κατά προτίμηση πολύ περισσότερους, διακομιστές στην Ολλανδία.
 2. Κατεβάστε την εφαρμογή VPN στη συσκευή στην οποία θέλετε να παρακολουθήσετε το kickboxing. Εάν έχετε επιλέξει το NordVPN ως πάροχο και θέλετε κάποια βοήθεια με αυτό, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας για το NordVPN. Εάν επιλέξατε άλλο πάροχο ή δεν είστε βέβαιοι για τη διαδικασία εγκατάστασης στη συσκευή σας, ρίξτε μια ματιά στις άλλες κριτικές VPN ή οδηγούς εγκατάστασης.
 3. Ανοίξτε την εφαρμογή VPN και συνδεθείτε σε έναν ολλανδικό διακομιστή.
 4. Περιηγηθείτε στον ακόλουθο ιστότοπο: kijk.nl
 5. Δίπλα στο εικονίδιο αναζήτησης, στο γκρι πεδίο αναζήτησης, πληκτρολογήστε το όνομα της εκδήλωσης που θέλετε να παρακολουθήσετε (με αυτόν τον τρόπο μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε δωρεάν προηγούμενες μάχες!). Θα υπάρχουν μερικές προτάσεις από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Κάντε κλικ στο περιεχόμενο που θέλετε να παρακολουθήσετε. Ίσως δεν χρειάζεται καν να το αναζητήσετε. Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε μια ζωντανή εκδήλωση UFC, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να είναι στην αρχική σελίδα του ιστότοπου. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε απλά να κάνετε κλικ σε αυτό και να ξεκινήσετε τη ροή!
 6. Απολαύστε υπέροχες μάχες!

Άλλες επιλογές VPN για δωρεάν παρακολούθηση του Glory Kickboxing

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, προτείνουμε το NordVPN να παρακολουθεί δωρεάν το Glory Kickboxing. Ωστόσο, όπως όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη, υπάρχουν επίσης διαφορετικοί τρόποι, δηλαδή VPN, για να φτάσετε στον εικονικό δαχτυλίδι Glory.

Εάν διαθέτετε προϋπολογισμό (κάτι που μπορεί να ισχύει από τη στιγμή που διαβάζετε αυτό το άρθρο), αλλά εξακολουθείτε να αναζητάτε ένα VPN που προσφέρει καλές ταχύτητες και ροή αγώνων kickboxing, δοκιμάστε το Surfshark. Το Surfshark είναι ένας από τους σπάνιους παρόχους που φαίνεται να αψηφούν το ρητό «παίρνετε αυτό που πληρώνετε». Με μόλις 1,99 $ το Surfshark είναι πιθανώς ο φθηνότερος πάροχος VPN υψηλής ποιότητας που έχουμε ελέγξει ποτέ. Ωστόσο, προσφέρει σταθερές συνδέσεις με περισσότερους από 1000 διακομιστές VPN, μια πολύ φιλική προς το χρήστη εφαρμογή / λογισμικό και, το πιο σημαντικό για αυτήν τη μέθοδο, διακομιστές στην Ολλανδία.

Από την άλλη πλευρά, εάν έχετε λίγο περισσότερα χρήματα για να ξοδέψετε σε ένα VPN (το οποίο μπορεί επίσης να συμβαίνει καθώς εξοικονομείτε χρήματα χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο) και θέλετε ένα VPN που επιτρέπει άψογη ροή, σας συνιστούμε ExpressVPN. Βεβαίως, αυτό το VPN μπορεί να φαίνεται λίγο ακριβό σε μερικούς, αλλά και πάλι, αυτή είναι η τιμή που πληρώνετε για αυτό που, κατά τη γνώμη μας, είναι το καλύτερο VPN του 2019. Το ExpressVPN προσφέρει πάνω από 3000 severs σε 94 διαφορετικές χώρες, πολύ σταθερό εξαιρετικά γρήγορες συνδέσεις και πολλές εύχρηστες επιπλέον δυνατότητες, όπως split-tunneling, συμβατότητα Netflix και δυνατότητα Onion over VPN.

Εάν θέλετε να δείτε όλες τις επιλογές VPN που έχετε στη διάθεσή σας, μπορείτε να δείτε το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης VPN κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί.

Επερχόμενες εκδηλώσεις Glory Kickboxing

Φυσικά, τώρα που ξέρετε πώς να παρακολουθείτε τη Δόξα δωρεάν, θα θέλατε να γνωρίζετε ακριβώς ποια γεγονότα έρχονται και πότε. Επομένως, συμπεριλάβαμε έναν πίνακα που σας δείχνει ακριβώς πότε οι αγαπημένοι σας μαχητές θα το κάνουν.

Εκδήλωση
Ημερομηνία
GLORY 71 Σικάγο – MEKSEN εναντίον VAN SOESTΠαρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019
GLORY 72 Chicago PETCH εναντίον VANNOSTRANDΣάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019
GLORY 73 SHENZHEN GRIGORIAN εναντίον GASHIΣάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2019
ΣΥΛΛΟΓΗ 2 VERHOEVEN εναντίον HARIΣάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me