Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2020: Παρακολουθήστε όλους τους αγώνες παγκοσμίως!

Οθόνη υπολογιστή με μπάλαΑν και υπάρχουν πολλά συναρπαστικά αθλήματα στον κόσμο, το ποδόσφαιρο (ή το ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ) παραμένει το πιο δημοφιλές. Το πιο ενδιαφέρον μέρος αυτού του δυναμικού και διασκεδαστικού αθλητισμού μπορεί απλώς να παρακολουθεί διαφορετικά έθνη να παλεύουν σε μια διεθνή σκηνή. Πράγματι, το Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι σημαντικοί καιροί για πολλούς οπαδούς ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο.


Για πολλούς κατοίκους των ευρωπαϊκών χωρών που παίζουν στην ΕΚ, η παρακολούθηση των αγώνων είναι εύκολη. Οι περισσότερες από αυτές τις χώρες έχουν ορίσει εταιρείες που είναι εξουσιοδοτημένες να μεταδίδουν αυτούς τους αγώνες. Αυτό σημαίνει ότι οι οπαδοί του ποδοσφαίρου μπορούν να παρακολουθούν (περισσότερους) αγώνες σε ένα από τα κύρια τηλεοπτικά κανάλια της χώρας τους ή σε υπηρεσίες ροής. Τι γίνεται όμως αν δεν ζείτε σε μια από αυτές τις χώρες; Τι γίνεται αν βρίσκεστε σε διακοπές ή στο εξωτερικό για εργασία κατά τη διάρκεια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων?

Η παρακολούθηση αγώνων ΕΚ εκτός Ευρώπης είναι συχνά δύσκολη

Εάν ζείτε σε μια μη ευρωπαϊκή χώρα, η εύρεση ενός τρόπου παρακολούθησης της ΕΚ μπορεί να είναι πολύ δουλειά. Το ίδιο ισχύει και όταν ταξιδεύετε. Για παράδειγμα, μπορεί να ζείτε στην Ευρώπη, αλλά να βρίσκεστε σε διακοπές στο Μεξικό κατά τη διάρκεια της ΕΚ. Οι συνηθισμένες ροές σας δεν θα λειτουργούν, επειδή δεν επιτρέπεται να μεταδίδονται εκτός Ευρώπης. Αυτό είναι ένα παράδειγμα αυτού που ονομάζεται περιορισμός γεωγραφικής ροής. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει εάν ζείτε στις ΗΠΑ και έχετε συνδρομή ESPN +. Θα μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά αγώνες EC με αυτό, αλλά μόλις διασχίσετε τα σύνορα, η συνδρομή σας δεν θα είναι χρήσιμη. Σε τελική ανάλυση, το περιεχόμενο του ESPN αποκλείεται εκτός των ΗΠΑ. Φυσικά, εάν δεν έχετε συνδρομή ESPN + για να ξεκινήσετε, ούτε θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα στο σπίτι.

Άτομα από άλλες χώρες, όπως ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Ιαπωνία ή η Κίνα αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα όλη την ώρα. Αυτά μπορεί να το κάνουν περίπλοκο ή ακόμη και αδύνατο να παρακολουθήσετε την ΕΚ. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Δεν θα χρειαστεί να χάσετε όλες τις καλύτερες κινήσεις των αγαπημένων σας ποδοσφαιριστών φέτος. Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος για να παρακολουθήσετε την ΕΚ σε όλο τον κόσμο, όπου κι αν βρίσκεστε. Απλώς χρησιμοποιήστε ένα VPN (Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο).

Παρακολουθήστε το EC με ένα VPN

Ένα καλό VPN έρχεται με μερικά μεγάλα πλεονεκτήματα. Ένα από αυτά τα οφέλη είναι η αυξημένη ελευθερία στο Διαδίκτυο (για παράδειγμα, για να παρακολουθείτε την ΕΚ). Πώς είναι αυτό δυνατόν? Λοιπόν, ένα VPN ανωνυμοποιεί την κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο συνδέοντας έναν διακομιστή VPN σε άλλη χώρα. Τα περισσότερα καλά VPN θα έχουν διακομιστές σε χώρες σε όλο τον κόσμο. Αφού συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN σε διαφορετική χώρα, η σύνδεσή σας θα λάβει μια τοπική διεύθυνση IP που αντιστοιχεί σε αυτόν τον διακομιστή.

Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι η σύνδεση σε έναν διακομιστή VPN στις Κάτω Χώρες θα αλλάξει την εμφανιζόμενη διεύθυνση IP σας σε μια ολλανδική, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, την Κίνα ή κάπου αλλού. Πολλοί ιστότοποι και εφαρμογές βασίζονται κυρίως στις διευθύνσεις IP των χρηστών για να προσδιορίσουν πού βρίσκονται. Με άλλα λόγια: εάν συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN στην Ευρώπη, πολλές υπηρεσίες ροής θα πιστεύουν ότι είστε στην Ευρώπη και θα σας δώσουν πρόσβαση σε ευρωπαϊκές ζωντανές ροές. Ένα VPN, επομένως, μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους διαδικτυακούς περιορισμούς στο Διαδίκτυο.

Κατάργηση αποκλεισμού με VPN

Ομοίως, εάν βρίσκεστε σε διακοπές στην Ασία, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τη συνδρομή σας στο ESPN + ενεργοποιώντας απλώς ένα VPN. Κάντε το VPN να συνδεθεί σε έναν διακομιστή στις ΗΠΑ και το ESPN θα πιστεύει ότι βρίσκεστε στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα σας δώσει πρόσβαση σε ροές. Φυσικά, αυτή η μέθοδος δεν λειτουργεί μόνο με την ΕΚ, αλλά με όλα τα είδη εκδηλώσεων, ιστότοπους, βίντεο, ροές και ούτω καθεξής.

Άλλα πλεονεκτήματα VPN: Εξοικονομήστε χρήματα για την παρακολούθηση της EC

Η αλλαγή της διεύθυνσης IP με ένα VPN μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα. Για παράδειγμα, υπάρχει μια ολλανδική εφαρμογή ροής που ονομάζεται NPO Start, η οποία επιτρέπει σε άτομα στις Κάτω Χώρες να παρακολουθούν, μεταξύ άλλων προγραμμάτων, την ΕΚ δωρεάν. Εάν συνδεθείτε σε έναν ολλανδικό διακομιστή VPN, μπορείτε επίσης! Όπως πιθανότατα καταλαβαίνετε, η χρήση ενός VPN ανοίγει ένα πλήθος ευκαιριών (ξεμπλοκάρισμα). Αλλά πάνω απ ‘όλα, θα σας βοηθήσει να παρακολουθήσετε την ΕΚ ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο!

Όπως αναφέρθηκε στην αρχή αυτού του άρθρου, συνιστούμε ανεπιφύλακτα το ExpressVPN ως VPN για χρήση για τον αποκλεισμό όλων των ειδών ροών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εμφανίζουν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Το ExpressVPN είναι ένα γρήγορο VPN με εξαιρετικές ταχύτητες ροής. Η χρήση ενός VPN για παρακολούθηση της EC είναι συνήθως πολύ εύκολη. Ακολουθεί ένας γρήγορος και εύκολος οδηγός που σας δείχνει ακριβώς πώς να το κάνετε!

Οδηγός βήμα προς βήμα: Παρακολουθήστε το EC με ένα VPN

  1. Λάβετε συνδρομή με έναν αξιόπιστο πάροχο VPN. Και πάλι, προτείνουμε πραγματικά το ExpressVPN:

    Εάν προτιμάτε ένα διαφορετικό VPN, φροντίστε να αποκτήσετε ένα που προσφέρει καλές ταχύτητες ροής και τους διακομιστές που χρειάζεστε για να παρακολουθήσετε το EC στην επιλεγμένη υπηρεσία ροής. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη συνδρομή ESPN + για να παρακολουθήσετε το EC ενώ βρίσκεστε σε διακοπές στο εξωτερικό, βεβαιωθείτε ότι το VPN διαθέτει διακομιστές στις ΗΠΑ. Για προτάσεις καλών παρόχων που πληρούν και τα δύο αυτά κριτήρια, ρίξτε μια ματιά στην επισκόπηση των πέντε καλύτερων παρόχων VPN της στιγμής.

  2. Πραγματοποιήστε λήψη του λογισμικού VPN στη συσκευή στην οποία θέλετε να παρακολουθήσετε τους αγώνες. Τα πιο δημοφιλή VPN προσφέρουν απλές εφαρμογές για σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή, αρκεί να είναι συμβατές με το λειτουργικό σας σύστημα. Αμφιβάλλετε αν αυτό ισχύει για το VPN που θέλετε να χρησιμοποιήσετε; Μπορείτε να το ελέγξετε χρησιμοποιώντας το εργαλείο σύγκρισης κριτικών. Αν θέλετε κάποια βοήθεια για την εγκατάσταση του προτιμώμενου VPN, ExpressVPN, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας ExpressVPN.
  3. Ανοίξτε το λογισμικό VPN και συνδεθείτε στον σωστό διακομιστή (που σημαίνει ένα σε μια τοποθεσία διακομιστή που λειτουργεί με την υπηρεσία ροής σας).
  4. Μεταβείτε στον ιστότοπο της υπηρεσίας ροής, συνδεθείτε και πλοηγηθείτε στον αγώνα που θέλετε να παρακολουθήσετε.
  5. Απολαμβάνω επευφημίες στην αγαπημένη σας ομάδα EC!

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN (για να παρακολουθήσετε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα)?

ποδοσφαιριστέςΈχουμε ήδη επισημάνει έναν σημαντικό λόγο για πολλούς να χρησιμοποιούν ένα VPN: εάν χρησιμοποιείτε μια «κανονική» σύνδεση, ενδέχεται να μην έχετε πρόσβαση στο αγαπημένο σας διαδικτυακό περιεχόμενο, όπως ροές που δείχνουν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ωστόσο, η χρήση ενός VPN ενώ είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο έχει πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα. Το VPN είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την ελευθερία σας στο διαδίκτυο, το διαδικτυακό απόρρητο και την ασφάλεια στο διαδίκτυο γενικά. Σε τελική ανάλυση, ένα VPN κρυπτογραφεί όλη την κίνηση στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας ένα λεγόμενο πρωτόκολλο κρυπτογράφησης, καθιστώντας πολύ πιο δύσκολο για άλλα μέρη να σας κατασκοπεύουν στο διαδίκτυο. Για να το προσθέσετε σε αυτό, ένα VPN καθοδηγεί την κυκλοφορία δεδομένων σας σε έναν εξωτερικό διακομιστή μέσω μιας σήραγγας VPN πριν αποσταλεί στο Διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι σας κάνει επίσης ανώνυμους μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο.

Με λίγα λόγια, ένα VPN δεν σας επιτρέπει μόνο να έχετε πρόσβαση σε αποκλεισμένο περιεχόμενο, αλλά σας προστατεύει από μεγάλες εταιρείες που προσπαθούν να αποκτήσουν και να πουλήσουν τα δεδομένα σας και από εγκληματίες του κυβερνοχώρου που προσπαθούν να λάβουν τα τραπεζικά σας στοιχεία. Περιττό να πούμε, αν και το VPN είναι μια εξαιρετική λύση απορρήτου και ασφάλειας, είναι ένα από τα πολλά. Υπάρχουν πολλά άλλα μέτρα που θα μπορούσατε και πρέπει να λάβετε, καθώς αυτά θα συμπληρώσουν σε μεγάλο βαθμό την πρόσθετη ασφάλεια και το απόρρητο που προσφέρει ένα VPN. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτά τα μέτρα, ρίξτε μια ματιά στην ενότητα ασφάλειας στο Διαδίκτυο.

Παρόλα αυτά, τα VPN παίζουν καθοριστικό ρόλο στην προστασία της ασφάλειας του Διαδικτύου σας. Για παράδειγμα, φανταστείτε ότι βρίσκεστε σε διακοπές και ο μόνος τρόπος να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας ομάδα να ανταγωνίζεται στην ΕΚ είναι η ροή μέσω ενός δημόσιου δικτύου Wi-Fi. Τα δημόσια δίκτυα Wi-Fi είναι σαν εικονικά καταστήματα καραμελών για χάκερ και εγκληματίες στον κυβερνοχώρο. Είναι πολύ εύκολο να κατασκοπεύσετε άτομα που χρησιμοποιούν δημόσιο δίκτυο Wi-Fi. Δηλαδή, εάν αυτοί οι άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν τα σωστά εργαλεία για να διατηρηθούν ασφαλείς, όπως ένα VPN. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να πέσετε θύμα εγκλήματος στον κυβερνοχώρο. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε ένα VPN, αυτή η πιθανότητα γίνεται σημαντικά μικρότερη. Επιπλέον, εάν, παρά την πρόσθετη προστασία, τα δεδομένα σας καταλήξουν σε λάθος χέρια, θα είναι κρυπτογραφημένα και, ως εκ τούτου, δυσανάγνωστα.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα δωρεάν VPN για να παρακολουθήσω το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα?

Ορισμένα VPN προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Αυτό μπορεί να ακούγεται δελεαστικό – όλα είναι καλύτερα όταν είναι δωρεάν. Ή μήπως είναι? Δυστυχώς, οι περισσότεροι δωρεάν πάροχοι VPN δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τους αντίστοιχους premium τους όσον αφορά την ποιότητα και τη χρηστικότητα. Για παράδειγμα, πολλοί δωρεάν πάροχοι VPN επιβάλλουν όρια ταχύτητας ή δεδομένων. Ακόμα κι αν δεν το κάνουν, η σύνδεσή τους θα είναι συχνά αρκετά αργή, ανεξάρτητα από το. Αυτό συμβαίνει επειδή τα δωρεάν VPN προσφέρουν συνήθως (πολύ) λιγότερους διακομιστές από τους παρόχους επί πληρωμή. Ως εκ τούτου, οι διακομιστές τους είναι συχνά πολύ πιο γεμάτοι, δημιουργώντας καθυστέρηση.

Συμβαίνει τόσο ότι οι καθυστερήσεις όσο και τα όρια δεδομένων είναι συχνά προβληματικές για τις ταινίες. Μετά από όλα, χρειάζεστε πολλά δεδομένα και καλές ταχύτητες (λήψη) για να μπορείτε να παρακολουθείτε σωστά μια ροή. Όπως είδαμε παραπάνω, αυτό είναι ακριβώς όπου πολλά δωρεάν VPN εκτελούν δευτερεύουσα ισοτιμία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, σας προτείνουμε να σκεφτείτε να αποκτήσετε ένα φθηνό VPN. Εδώ είναι ένα που ίσως θέλετε να δοκιμάσετε.

Συμβουλή μπόνους: Surfshark – ένα εξαιρετικό VPN σε εξαιρετική τιμή

Αν ψάχνετε για ένα VPN που καταφέρνει να συνδυάσει εξαιρετική ποιότητα με χαμηλή τιμή, προτείνουμε ολόψυχα το Surfshark. Το Surfshark είναι ένας σχετικά νέος πάροχος VPN που προσφέρει μεγάλο αριθμό γρήγορων και σταθερών διακομιστών, φιλικών προς τον χρήστη εφαρμογών και μια σειρά χρήσιμων επιπλέον επιλογών, όπως στατικοί διακομιστές VPN και διπλή σύνδεση VPN. Θα μπορείτε να τα πάρετε όλα αυτά με μόλις 1,99 $ το μήνα. Επιπλέον, το Surfshark προσφέρει ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα. Είναι ένας από τους λίγους παρόχους που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε μία συνδρομή σε όσες συσκευές θέλετε. Με λίγα λόγια, εάν δεν θέλετε να χάσετε ούτε έναν στόχο EC, αλλά δεν θέλετε να σπάσετε την τράπεζα, το Surfshark είναι το σωστό VPN για εσάς!

Πρόγραμμα ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων

Φυσικά, τώρα που ξέρετε πως για να παρακολουθήσετε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ίσως θέλετε να μάθετε πότε διεξάγεται. Ακολουθεί ένας πίνακας με τα διάφορα στάδια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και πότε πραγματοποιούνται για να σας βοηθήσουν:

Στάδιο
Ημερομηνία
Ομαδικό στάδιο12-24 Ιουνίου
8ος τελικός27-30 Ιουνίου
Προημιτελικά3-4 Ιουλίου
Ημιτελικοί7-8 Ιουλίου
Τελικός12 Ιουλίου
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me