آیا تنظیمات حریم خصوصی WhatsApp خود را بررسی کرده اید؟ | VPNOverview

WhatsApp جانشین معنوی پیام کوتاه است که ما در برنامه تلفن ماهانه خود صرف هزینه های زیادی در این زمینه می کردیم. در حالی که واتس اپ شامل بسیاری از ویژگیهای مفید است ، می تواند اطلاعات خصوصی را نیز به راحتی در دسترس قرار دهد. شما ممکن است نمی دانید که فیس بوک دارای واتس اپ است با نگرانی فزاینده در مورد نحوه استفاده فیس بوک از اطلاعات شما ، ممکن است زمان مناسبی برای انجام بررسی از تنظیمات حریم خصوصی WhatsApp شما باشد.


نکات مربوط به حریم خصوصی درباره WhatsApp

فیس بوک واتس اپ را از بنیانگذاران جان کوم و برایان آکتون در سال 2014 خریداری کرد. اکتون در سال 2017 این شرکت را ترک کرد و اغلب به دلیل انتقاد شدید از فیس بوک نسبت به رویکرد آنها به مسائل حریم خصوصی انتقاد کرده است. در تاریخ 30 آوریل 2018 ، یان كوم اعلام كرد كه وی نیز از شركت خارج می شود. در حالی که اعلامیه كوم برای این شرکت بسیار مهم نبود ، افراد در پشت صحنه گزارش دادند كه وی نیز نگران استفاده فیس بوك از اطلاعات شخصی واتس اپ است. کاملاً حاکی است که سازندگان واتاپ از کشتی پرش کرده اند.

واتس اپ حجم زیادی از اطلاعات کاربر را بطور پیش فرض در برنامه جمع آوری می کند. پیکربندی تنظیمات حریم خصوصی WhatsApp شما می تواند به شما کمک کند داده های جمع آوری شده توسط برنامه را فقط به اطلاعاتی که شما راحت می توانید محدود کنید. با این حال ، خوب است به یاد داشته باشید که بدون ریختن اطلاعات شخصی نمی توانید از WhatApp استفاده کنید. برخی از گزینه های دیگر برای واتس اپ وجود دارد که اگر می خواهید ناشناس بمانید ، نگاهی بیندازید.

تنظیمات حریم خصوصی WhatsApp خود را تغییر دهید

اگر می خواهید تنظیمات حریم خصوصی WhatsApp خود را تنظیم کنید ، می توانید به نمای کلی در زیر نگاهی بیندازید. ما توضیح می دهیم که در کجا می توانید تنظیمات مورد نیاز خود را پیدا کنید. علاوه بر این ، می توانید چیزهایی را تغییر دهید که بتوانید حریم خصوصی خود را در WhatsApp افزایش دهید.

تنظیمات حریم خصوصی WhatsApp خود را پیدا کنید

در WhatsApp روی دکمه منو ضربه بزنید. از آنجا روی “تنظیمات” کلیک کرده و به دنبال “Account” باشید. در قسمت “Account” ، “حریم خصوصی” را پیدا خواهید کرد. اینجا جایی است که تنظیمات حریم خصوصی شما به دنبال اقامت هستند. به طور پیش فرض ، WhatsApp به هر کاربر اجازه می دهد تا عکس نمایه شما ، بخش “درباره” شما ، آخرین باری که در این برنامه فعال بودید ، ببیند و آیا پیام دریافتی را خوانده اید.

مدیریت رسیدهای خوانده شده

پیام WhatsAppبه طور پیش فرض ، وقتی پیام را در WhatsApp دریافت می کنید ، هر کاربر می تواند هنگام خواندن پیام مشاهده کند. می توانید این ویژگی را برای پیام های فردی خاموش کنید. بعضی اوقات ، این یک فکر خوب است که به طور خودکار به فرستنده اطلاع ندهید که پیام آنها را دیده اید. این می تواند به شما فرصت دهد تا قبل از بازگشت پیام ، درباره یک پاسخ فکر کنید. با این حال ، رسیدهای خوانده شده برای پیامهای گروهی همیشه روشن است.

درک آخرین دیدن

ویژگی “Last Seen” هنگامی که آخرین بار در WhatsApp فعال بودید ، به دیگران نشان می دهد. این می تواند مفید باشد که بدانید آیا شخصی که در حال ارسال پیام هستید اخیراً بررسی شده است یا در چند روز فعال نشده است. هرچند ممکن است شما نمی خواهید که این اطلاعات در دسترس دیگران باشد.

واتس اپ گزینه های دیگری را انتخاب می کند. “هیچ کس” را انتخاب کنید تا اطمینان حاصل شود که آخرین اطلاعات مشاهده شده در دسترس کسی نیست. باید بدانید که آیا این گزینه را انتخاب می کنید ، همچنین نمی توانید اطلاعات آخرین بازدید افراد را ببینید. از طرف دیگر ، می توانید این اطلاعات را برای دیگران در لیست مخاطبین خود محدود کنید. برای بسیاری ، این یک سازش مناسب بین سودمندی و اشتراک بیش از حد است.

WhatsApp آنلاین VPNOverview

همچنین باید در نظر داشته باشید که در حال حاضر آنلاین بودن گزینه ای برای پنهان کردن وجود ندارد. این اطلاعات مهم نیست که گزینه های شما را انتخاب کنید. WhatsApp همچنین هنگام تایپ کردن سیگنال می دهد. اگر ترجیح می دهید فعالیت خود را به صورت آنلاین خصوصی تر نگه دارید ، واتس اپ این امنیت را ارائه نمی دهد.

مدیریت موقعیت مکانی زندگی می کنند

تنظیمات موقعیت مکانی شما در بخش دیگری از تنظیمات از تنظیمات حریم خصوصی شما قرار دارد. WhatsApp امکان به اشتراک گذاشتن مکان فعلی شما با دیگران را در گپ شخصی یا گروهی فراهم می کند. هنگامی که موقعیت مکانی خود را به اشتراک می گذارید ، می توانید زمانی را برای اشتراک گذاری مکان خود تعیین کنید ، یا WhatsApp تا زمانی که بگویید متوقف شود ، به اشتراک گذاری ادامه خواهد داد. اگر قبلاً بدون تعیین مدت زمان انقضا تصمیم به اشتراک گذاری موقعیت مکانی خود گرفتید ، ممکن است مایل باشید که مکان خود را متوقف کنید.

از فهرست تنظیمات ، به “برنامه ها” بروید & اعلان ها »و روی” مجوزهای برنامه “ضربه بزنید. گزینه موقعیت مکانی را پیدا کنید و به آن ضربه بزنید. از اینجا می توانید مجوزهای موقعیت مکانی را خاموش کرده و اشتراک مکان خود را متوقف کنید. اگر فقط می خواهید موقعیت مکانی خود را با یک گپ متوقف کنید ، آن گپ را باز کنید و روی “Stop Sharing” ضربه بزنید.

مدیریت حریم شخصی شما آنلاین

فیس بوک هم WhatsApp و هم اینستاگرام را در اختیار دارد. اطلاعات مربوط به هرکدام از این سیستم عامل ها می توانند در هر یک از این سیستم عاملها به تبلیغ کنندگان منتقل شوند ، همچنین در جستجوهای Google و سایر وب سایتهای آنلاین به شما برسند. در دنیای آنلاین بهم پیوسته ، حتی اگر تنظیمات حریم خصوصی شما در واتس اپ به روشی که می خواهید تنظیم شده باشد ، می توانید امنیت حریم خصوصی خود را در سراسر تخته آنلاین دشوار کنید..

اولین قدم می تواند به تنظیمات حریم خصوصی در تمام برنامه های رسانه های اجتماعی که استفاده می کنید بروید. ما راهنماهای بسیاری از آنها را نوشتیم ، از جمله: Facebook ، Instagram ، SnapChat و Google.

اتصال VPNیکی دیگر از گزینه های امن تر ، دستیابی به یک شبکه خصوصی مجازی (VPN) است. این امر یک واسطه را بین شما و خدماتی که بصورت آنلاین برای محافظت از حریم شخصی خود استفاده می کنید ، قرار می دهد. یک سرویس VPN با کیفیت ، سطح بیشتری از ناشناس بودن را بدون آسیب رساندن به سرعت یا راحتی فراهم می کند. علاوه بر این ، یک سرویس VPN می تواند مزایای دیگری مانند اینکه بتوانید نسخه آمریکایی Netflix را هنگام مسافرت به خارج از کشور یا دور زدن فایروال هایی که از دسترسی به برخی وب سایت های خاص در محل کار جلوگیری می کند ، فراهم کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد VPN ها و نحوه کمک به آنها در افزایش حریم شخصی شما به صورت آنلاین ، به مقاله اصلی ما در مورد VPN بروید..

هر گزینه ای را انتخاب کنید ، امنیت آنلاین هر روز اهمیت بیشتری می یابد. بدانید که تمام اطلاعات شما در دست شرکتهای بزرگ رسانه های اجتماعی امن نیست.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me