حفظ حریم خصوصی آنلاین خود در اینستاگرام | VPNOverview

اینستاگرام یکی از محبوب ترین و پرکاربردترین برنامه هایی است که امروزه در دسترس است. میلیون ها نفر از مردم عکس می گیرند ، فیلتر را اضافه می کنند و غذای خود را با برنامه علامت گذاری می کنند. بیشتر کاربران اطلاعات شخصی زیادی راجع به خودشان از طریق برنامه نشان می دهند و تصاویری از وعده های غذایی ، خانواده ، دوستان ، حیوانات خانگی و موارد دیگر خود را نشان می دهند. شاید فکر دیگری به تنظیمات حریم خصوصی اینستاگرام نکرده باشید ، اما یک حرکت سریع از گزینه های شما می تواند حریم شخصی شما را در حین استفاده از اینستاگرام امن تر کند..


چرا حفظ حریم خصوصی در اینستاگرام باید نگران شما باشد

آرم اینستاگرامدر ژوئیه سال 2010 ، بنیانگذاران اینستاگرام کوین سیستروم و مایک کریگر اولین عکس های اضافه شده به اینستاگرام را فوراً منتشر کردند. در ابتدا فقط برای چند خانواده و دوستان در دسترس بود ، وقتی برنامه وقتی در iOS زندگی می کند تقریباً فوراً از کار درآمد. تا آوریل سال 2012 ، با انتشار برنامه برای اندروید و بیش از ده میلیون کاربر ، فیس بوک این شرکت را با قیمت 1 میلیارد دلار خریداری کرد.

تنها در طی چند ماه ، فیس بوک با تغییر شرایط خدمات نگرانی های مربوط به حریم خصوصی را برانگیخت. این تغییرات شامل حق فروش عکس کاربران به شخص ثالث بدون اطلاع کاربران می شود. واکنش شدید کاربران اینستاگرام باعث شد فیس بوک این ایده را عقب بکشد. در سال گذشته ، فیس بوک با رسوایی کمبریج آنالیتیکا تحت تأثیر قرار گرفته است که در مورد چگونگی اشتراک داده های کاربران فیس بوک با سایر شرکت ها ، مورد توجه قرار گرفته است..

اینستاگرام خود اخیراً نسبت به تغییراتی که هنگام استفاده از برنامه و آنچه در آن زمان با آن انجام می دهید ، باعث ایجاد نگرانی در بین کاربران شده است. با توجه به نگرانی درباره اینکه چگونه شرکت مادر اینستاگرام از حریم شخصی شما محافظت می کند ، اکنون زمان مناسبی است تا چند دقیقه از تنظیمات حریم شخصی خود پیاده شوید تا اطمینان حاصل کنید که از نحوه کار با داده های خود در اینستاگرام راحت هستید.

تنظیمات حریم خصوصی اینستاگرام شما

اولین قدم برای حفظ حریم شخصی شما ، یافتن تنظیمات حریم خصوصی در اینستاگرام است. از صفحه نمایه خود ، روی سه نقطه در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید تا تنظیمات را ایجاد کنید. از آنجا ، به پایین بروید – کاملاً به پایین لیست است – تا زمانی که «حریم خصوصی و امنیت» را نبینید. لیست طولانی تحت عنوان “حریم خصوصی و امنیت” کنترل حریم خصوصی شما هستند. ما آن دسته از تنظیماتی را انتخاب کرده ایم که مهمترین آنها در حفظ حریم خصوصی شما در اینستاگرام است. در زیر می توانید بدانید که اگر می خواهید تنظیمات شما ایمن تر باشد ، چه تنظیماتی را می توانید تغییر دهید.تنظیمات اینستاگرام حریم خصوصی و امنیت

حریم خصوصی حساب

می توانید یکی از مهمترین تنظیمات برای تأمین امنیت حساب خود در اینستاگرام را در برگه “حریم خصوصی حساب” پیدا کنید. اگر این تنظیم را فعال کنید ، فقط دنبال کنندگان شما قادر به دیدن پست های شما در حال پیشروی هستند. همچنین ، شما باید پیروان جدید را تأیید کنید. این روی پیروان فعلی شما تأثیر نمی گذارد ، فقط کسانی که می خواهند در آینده شما را دنبال کنند.

وضعیت فعالیت

وضعیت فعالیت در این زمان بسیاری از افراد را نگران کرده است. به طور پیش فرض ، اینستاگرام اکنون فعالیت شما را به صورت آنلاین علنی می کند. حسابهایی که دنبال می کنید و هرکسی که مستقیماً پیام می دهید می توانید ببینید آخرین بار در اینستاگرام فعال شدید. خاموش کردن این اطلاعات را خصوصی نگه می دارد. البته باید توجه داشته باشید که اگر این کار را خاموش کنید ، دیگر نمی توانید وضعیت فعالیت دیگران را مشاهده کنید.

اشتراک مجدد به داستانها

یکی دیگر از ویژگی های بزرگ که ممکن است بخواهید آن را خاموش کنید در نظر بگیرید ، توانایی اینستاگرام برای به اشتراک گذاشتن داستان های خود با دیگران است. وقتی این کار روشن شد ، افراد دیگر می توانند پست های شما را با داستان های خود به اشتراک بگذارند. این امر دایره افرادی را ایجاد می کند که می توانند پست های شما را مشاهده کنند – شاید به افرادی که نمی شناسید یا در مورد زندگی شما نمی دانید. خاموش کردن این ویژگی دیگران را از به اشتراک گذاشتن پست های شما باز می دارد و جزئیات شما را خصوصی نگه می دارد.

کنترل داستان

با کلیک بر روی “کنترل های داستان” صفحه ای را انتخاب می کنید که گزینه های مختلفی را انتخاب می کند. اولین گزینه گزینه “مخفی کردن داستان از” است. این ویژگی به شما امکان پنهان کردن داستان و هر فیلم زنده را که از افراد خاص ارسال می کنید ، می دهد. اگر قبلاً از این استفاده نکرده اید ، تنظیمات “0 نفر” را نشان می دهد. برای جستجوی دنبال کنندگان ، روی آن کلیک کنید و افرادی را که می خواهید عکسهای خود را مخفی کنید انتخاب کنید.

پاسخ پیام می تواند یک راه خوب برای گسترش مکالمه در مورد یک پست باشد. اما شما ممکن است فقط کسی نتوانید به مکالمه بپیوندید. در صورت تمایل می توانید پاسخ ها را به افرادی که دنبال می کنید محدود کنید یا پاسخ پیام را کاملاً خاموش کنید.

با حرکت به پایین ، گزینه “اشتراک گذاری” به شما امکان می دهد دیگران را از اشتراک عکس ها و فیلم های خود به عنوان پیام به دیگران محدود کنید. حتی اگر این گزینه را غیرفعال کرده باشید که به دیگران اجازه دهید پست های شما را در داستان های خود به اشتراک بگذارند ، مگر اینکه این تنظیم را نیز خاموش کنید ، آنها هنوز هم می توانند عکس های شما را به عنوان پیام هایی به افرادی که دنبال نمی کنید به اشتراک بگذارند.

کنترل نظرات

با انتخاب “Control Controls” می توانید صفحه ای را مشاهده کنید که به شما اجازه می دهد نظرات خود را در پست های خود محدود کنید. فقط با پیروان یا هر دو نظر خود را برای افرادی که دنبال می کنید محدود کنید. همچنین می توانید نظرات افراد خاص را مسدود کنید. اگر تمایل به معنایی بودن ندارید ، این کامل است. برای کسانی که مسدود شده اند فوراً آشکار نخواهد شد زیرا نظرات آنها هنوز هم نشان می دهند ، اما فقط برای خودشان. همچنین می توانید نظرات توهین آمیز را به صورت خودکار فیلتر کنید ، یا فیلتر دستی را روشن کنید تا کلمات کلیدی خاصی را که نمی خواهید در نظرات در پست های خود ظاهر شوید ، فیلتر کنید..

تاریخچه اینستاگرام خود را مرور کنید

اکنون برخی از کارفرمایان از شما می خواهند قبل از استخدام ، حساب های رسانه های اجتماعی خود را باز کنید. در حالی که بسیاری هنوز درباره قانونی بودن و اخلاق این عمل بحث دارند ، اگر واقعاً شغل را می خواهید ، ممکن است احساس کنید بهتر است که به سادگی با شرط موافقت کنید. قبل از انجام این کار ، احتمالاً می خواهید بررسی کنید که آیا در گذشته چیزی ارسال کرده اید که شاید برای یک کارفرمای خوب به نظر نرسد.

با استفاده از اینستاگرام می توانید یک نسخه از هر آنچه که در اینستاگرام ارسال کرده اید برای بررسی خود بارگیری کنید. بر روی “بارگیری داده های خود” کلیک کنید ، و در مدت 48 ساعت پیوندی به یک فایل با عکس های خود ، اطلاعات پروفایل ، نظرات و سایر موارد دریافت خواهید کرد. این قالب با بازبینی آسان می تواند به شما کمک کند تا اطلاعاتی را که نمی خواهید با یک کارفرما به اشتراک گذاشته باشید ، در خود تشخیص دهید ، بنابراین می توانید بر این اساس تنظیم کنید. یا ، شاید شما فقط می خواهید وقتی شخصی از دلتنگی به شما ضربه می زند ، اطلاعاتی را برای بررسی شخصی خود داشته باشید. هرچه دلیل شما باشد ، اطلاعات برای بارگیری در دسترس شماست.

سایر مراحل برای ایمن سازی حریم خصوصی آنلاین

صرف وقت برای بررسی تنظیمات حریم خصوصی شما ایده ای مناسب برای حفظ امنیت اطلاعات شما است. به یاد داشته باشید ، اینستاگرام سیاست های حریم خصوصی خود را به صورت دوره ای تغییر می دهد. این یک ایده خوب است که به طور مرتب از تنظیمات حریم خصوصی خود فراتر بروید تا مطمئن شوید برنامه فقط از روشی که می خواهید از پست ها و فعالیت های شما استفاده می کند.

اتصال VPNدر حالی که به روزرسانی تنظیمات حریم خصوصی شما روشی مناسب برای ایمن نگه داشتن اطلاعات خود در اینستاگرام است ، به احتمال زیاد بیشتر وقت خود را بصورت آنلاین در سایر برنامه ها و در وب سایتهایی می گذرانید که ممکن است اطلاعات شما چندان مطمئن نباشد. استفاده از یک شبکه خصوصی مجازی (VPN) می تواند از حریم خصوصی شما آنلاین محافظت کند ، بدون آنکه به راحتی و سرعت خود را قربانی کنید ، زیرا به راحتی قدم می زنید.

VPN ها همچنین راهی برای کار درمورد محدودیت های جغرافیایی قرار داده شده توسط خدمات پخش فیلم و سایر محدودیت ها بر اساس مکانی که شما در آن زندگی می کنید و کار می کنند. برای انتخاب بهترین ارائه دهنده VPN برای تلاش های اینترنتی خود ، می توانید به 5 مورد برتر از بهترین خدمات ما نگاهی بیندازید.

سرانجام ، اینستاگرام احتمالاً تنها پلتفرم رسانه اجتماعی نیست که شما از آن استفاده می کنید. برای آگاهی از خود در مورد امنیت آنلاین خود ، مقالات ما را در مورد تنظیمات حریم خصوصی در Google ، Facebook ، Twitter ، Snapchat ، Skype و WhatsApp نیز بررسی کنید. خوب است به خاطر داشته باشید که پیامدهای رفتار ارسال شما چه می تواند باشد.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map