حریم خصوصی آنلاین: Snapchat شما چقدر امن است؟ | VPNOverview

در حالی که Snapchat در حال شروع به گرفتن برخی از کاربران قدیمی تر است ، هنوز هم تقریبا نیمی از کاربران Snapchat زیر 25 سال سن دارند. با Snapchat نگرانی های مربوط به حریم خصوصی وجود داشته است. با آگاهی از محدودیت ها و خطرات استفاده از برنامه ، می توانید از حریم شخصی شما محافظت کنید. چند دقیقه طول می کشد تا تنظیمات حریم خصوصی شما بررسی شود و اطلاعات موجود از طریق برنامه در دسترس شما باشد. شما می توانید اطمینان حاصل کنید که فقط اطلاعاتی را که از داشتن عمومی راحت می شوید فاش می کنید.


داستان Snapchat

آرم اسنپ چتداستان اسنپ چت در سال 2011 آغاز می شود زیرا بنیانگذار ایوان اشپیگل نوع جدیدی از شبکه های اجتماعی را تصور می کند. فیس بوک و توییتر مکالمات خود را با استفاده از سابقه ای دائمی که می توانید مجدداً مرور کنید ، ذخیره می کنند. از سوی دیگر ، اسنپ چت می کوشد تا به مکانی تبدیل شود که گفتگوها بیشتر شبیه زندگی واقعی باشند.

Snapchat Snaps مانند مکالمه ای است که شما با دوستان خود به صورت رو در رو برقرار کرده اید. شما چیزی می گویید ، آنها چیزی می گویند. سه روز بعد ممکن است هیچ یک از شما دقیقاً آنچه را که در گفتگو گفته شد به یاد نیاورید ، اما عمل صحبت کردن با یکدیگر باعث ایجاد رابطه می شود.

اسنپ ​​چت به جای اینکه مکالمه های خاص و مشخصی را در جدول زمانی شما داشته باشد ، Snap ها و داستان های خود را برای زندگی در لحظه طراحی می کند. شما گپ را دریافت می کنید ، و از بین می رود ، فقط در حافظه شما زندگی می کند. پس از مشاهده ، پست ها در اسنپ چت ناپدید می شوند یا پس از مدت زمان محدودی که تعیین می کنید زمان ایجاد و ارسال آنها را مشخص می کنید. به هر حال این ایده بود.

مشکلات با Story

تا سال 2012 ، اسنپ چت بیش از 10 میلیون کاربر داشت که بیشتر آنها در بین نوجوانان قرار داشتند. نوجوانان هنگام شروع پیوستن به والدین و پدربزرگ و مادربزرگ خود ، از فیسبوک گریختند. تا سال 2013 ، فیس بوک تلاش کرد اسنپ چت را به مبلغ 3 میلیارد دلار بخرد – پیشنهادی که اشپیگل نهایتا رد کرد. اسنپ ​​چت براساس قول خود مبنی بر ناپدید شدن پست ها در اسنپ چت ، رشد انفجاری خود را ادامه داد. اسنپ ​​چت در حال فروش حریم شخصی بود و تا آگوست سال 2014 ، 40٪ از افراد 18 ساله قلاب شده بودند.

متأسفانه ، Snaps شما آنقدر خصوصی نبود که Snapchat قول داده بود. کاربران قادر به گرفتن عکس از تلفن های خود بودند ، و بسیاری از برنامه های شخص ثالث ظاهر می شوند که می توانند عکس ها و فیلم های ارسال شده در اسنپ چت را ذخیره کنند. این برنامه ممکن است مکان شما را بدون اطلاع شما منتقل کرده باشد و در بسیاری موارد می تواند بدون پرسیدن اطلاعات را از کتاب آدرس شما جمع کند.

از آنجا که Snapchat شماره ثبت نام کاربران را هنگام ورود به سیستم تأیید نکرد ، حساب های جعلی برای جمع آوری اطلاعات از کاربرانی که فکر می کردند با یک دوست در حال گپ زدن هستند تشکیل شد. این نقض باعث شد تا 4.6 میلیون نام کاربری و شماره تلفن Snapchat به اشتباه برسند.

در یک توافق با FTC ، مشخص شد که Snapchat نمی تواند قول عمل را بدهد که Snaps شما پس از دریافت آنها ، برای همیشه ناپدید شود. در حالی که FTC اسنپ چت را جریمه نکرده است ، آنها برای 20 سال آینده این شرکت را برای رعایت حریم شخصی نظارت خواهند کرد.

حریم خصوصی Snapchat امروز

به روزرسانی اخیر Snapchat بار دیگر نگرانی در مورد مسائل مربوط به حریم خصوصی را ایجاد کرده است. ویژگی به نام Snap Map به شما امکان می دهد مکان خود را با دوستان در برنامه به اشتراک بگذارید. Snapchat به طور پیش فرض اشتراک مکان را خاموش می کند. اما پس از روشن کردن ، فراموش کردن شما ممکن است مکان شما را با هر کسی که از برنامه استفاده می کند به راحتی فراموش کنید.

خوشبختانه ، اگر می دانید که در تنظیمات حریم خصوصی به دنبال چه ویژگی هایی هستید ، خوشبختانه می توانید این ویژگی را خاموش کنید. اسنپ ​​چت در ارتباط با کاربران در مورد چگونگی امنیت اطلاعات آنها ، پیشرفت هایی را ایجاد کرده است. آنها به کاربران کمک می کنند تا از راه هایی برای تأمین Snaps خود آگاه شوند. شما می توانید اطمینان حاصل کنید که فقط آنچه را که می خواهید به اشتراک بگذارید ، با افرادی که می خواهید آن را به اشتراک بگذارید ، به اشتراک می گذارید.

تنظیمات حریم خصوصی Snapchats

برای دسترسی به تنظیمات حریم خصوصی ، در برنامه روی تصویر پروفایل خود در بالا سمت چپ صفحه ضربه بزنید تا به نمایه خود دسترسی پیدا کنید. برای دسترسی به تنظیمات خود ، روی دنده در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید. به پایین بروید تا عنوان “خدمات اضافی” را ببینید و برای شروع روی “مدیریت” ضربه بزنید. در زیر نشان می دهیم که برای تنظیم خصوصی تر کردن حساب خود ، چه تنظیماتی را می توانید تغییر دهید.

تنظیمات Snapchat

تبلیغات هدفمند Snapchat

به “تنظیمات تبلیغات” بروید و روی آن ضربه بزنید تا تنظیمات تبلیغاتی Snapchats را انجام دهید. اسنپ ​​چت از داده های حاصل از استفاده شما از برنامه برای ارائه تبلیغات هدفمند برای شما استفاده می کند. همچنین از اطلاعات جمع آوری شده از طرف تبلیغ کنندگان در مورد شما برای هدف قرار دادن تبلیغات به شما نیز استفاده می کند. هر دو گزینه به طور پیش فرض انتخاب شده اند. برای غیرفعال کردن هدفگذاری بر اساس اطلاعات دریافت شده از تبلیغات ، علامت «مخاطب محور» را بردارید. برای غیرفعال کردن تبلیغات هدفمند بر اساس فعالیت خود در Snapchat ، علامت «فعالیت مبتنی بر» را بردارید.

استفاده از مخاطبین Snapchat خود را مدیریت کنید

از فهرست “مدیریت” ، به قسمت مخاطبین بروید. Snapchat به طور پیش فرض مخاطبین شما را با برنامه همگام نمی کند. اگر در گذشته به Snapchat اجازه داده باشید چنین کاری را انجام دهید ، هر زمان که تغییری ایجاد کنید ، مخاطبین خود را به روز می کنید. برای خاموش کردن این ، علامت همگام سازی مخاطبین را بردارید. همچنین می توانید تمام مخاطبینی را که با Snapchat همگام شده اید مشاهده کنید ، یا تمام اطلاعات مخاطبین خود را از برنامه حذف کنید.

با چه کسی مجاز هستید تا با شما ارتباط برقرار کند

به منوی تنظیمات برگردید ، به قسمت سمت راست ، “چه کسی می تواند …” بروید. از اینجا کلیک کنید “با من تماس بگیرید” برای محدود کردن افرادی که به شما اجازه ارتباط با شما را می دهند. Snapchat فقط یک گزینه برای محدود کردن این تنظیم ، “دوستان من” ارائه می دهد.

علاوه بر اسنپس ، می توانید Snaps را به Story خود ارسال کنید. شما این گزینه را دارید که Story خود را به همه یا فقط دوستانتان نشان دهید. حتی می توانید Story خود را سفارشی کنید تا دوستان خاصی را از دیدن هرگونه Snaps که به Story خود اضافه می کنید ، مسدود کنید. برای دسترسی به این تنظیمات روی “نمایش داستان من” کلیک کنید.

اگر شما دوستان یا علاقه های متقابل دارید ، Snapchat ممکن است شما را با ویژگی افزودن سریع ، به دیگران توصیه کند. اگر ترجیح می دهید مشخصات خود را خصوصی تر نگه دارید ، روی “من را در افزودن سریع” مشاهده کرده و کادر را بردارید.

می توانید با ضربه زدن بر روی “دیدن موقعیت مکانی من” ویژگی جنجالی نقشه Snap را نیز در این بخش غیرفعال کنید. اگر Ghost Mode بررسی شود ، موقعیت مکانی خود را با کسی به اشتراک نمی گذارید. این حالت پیش فرض Snapchat است. اگر در گذشته تصمیم به اشتراک گذاری موقعیت مکانی خود گرفته اید ، می توانید حالت Ghost را بررسی کنید تا موقعیت مکانی خود را از همه مخفی کنید. به عنوان یک گزینه دیگر ، می توانید موقعیت مکانی خود را با دوستان خود به اشتراک بگذارید ، یا “فقط این دوستان …” را انتخاب کنید تا فقط دوستانی را که می خواهید موقعیت مکانی خود را با آنها به اشتراک بگذارید انتخاب کنید..

محافظت از حریم خصوصی شما در خارج از Snapchat

اتصال VPNحتی اگر به آنچه که در برنامه هایی مانند Snapchat به اشتراک می گذارید ، احتیاط دارید ، ممکن است بیش از آنچه آنلاین متوجه می شوید ، به اشتراک بگذارید. یکی از راه های آسان برای محافظت از حریم شخصی شما به صورت آنلاین استفاده از خدمات VPN با کیفیت است. VPN به شما کمک می کند تا اطلاعات خود را بصورت آنلاین ناشناس نگه دارید ، از اطلاعات حساس محافظت کنید و همچنین به شما امکان می دهد حریم شخصی بیشتری را به صورت آنلاین حفظ کنید. همچنین می توانید از محدودیت هایی که می توانید از وب سایت هایی که می توانید از محل کار خود بازدید کنید یا محدودیت های جغرافیایی بر اساس موقعیت مکانی خود استفاده کنید ، جلوگیری کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر ، پست ما در مورد عملکردهای یک VPN را مطالعه کنید.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me