چگونه تمام داده های حساس را از طریق تلفن هوشمند یا رایانه لوحی خود حذف کنید

تلفن های هوشمند و تبلت ها باعث تعامل در تعامل با جهان شده اند. کتابهای تلفن صفحات زرد قدیمی جایی پیدا نمی شود. کتاب آدرس شما اکنون در تلفن شما زندگی می کند. حتی شیوه های خرید و بانکی نیز تغییر کرده است. این کامپیوتر کوچک در جیب شما تقریباً تمام اطلاعات مهم زندگی شما را در اختیار دارد. این بدان معنی است که مگر اینکه قبل از بروزرسانی به جدیدترین مدل ، آن اطلاعات را کاملاً پاک نکنید ، شخصی می تواند به اطلاعات بسیار حساس درباره شما دسترسی پیدا کند. خبر تعجب آور این است که تنظیم مجدد کارخانه ممکن است برای پاک کردن اطلاعات شما کافی نباشد.


چرا پاک شدن امن نیست

حذف iPhone iPad دادهیک تکه کاغذ تمیز ، سفید ، برداشته و آدرس خود را بر روی مداد بنویسید. اکنون آدرس خود را پاک کنید. این در واقع اتفاقی است که هنگام تنظیم مجدد کارخانه تلفن هوشمند یا رایانه لوحی خود می افتید. همه ما رازهایی را دیده ایم که کارآگاه تکه ای از کاغذ را که پاک شده است می گیرد و با مالیدن یک مداد روی آن می تواند آنچه را که قبلاً روی آن نوشته شده بود ، بخواند. اگر آن کاغذ را تا نور نگه دارید ، احتمالاً می توانید آدرس را بخوانید. دسترسی به برخی از نرم افزارهایی که می توانند پرونده ها و داده های پاک شده را با بازنشانی مجدد کارخانه پاک کنند ، برای کسی آسان است. خبر خوب این است که چند مرحله ساده وجود دارد که می توانید برای اطمینان از داده های واقعی خود از دستگاه قدیمی خود بردارید.

رمزگذاری Ultimate Eraser است

قبل از تنظیم مجدد کارخانه ، داده ها را روی دستگاه خود رمزگذاری کنید. بدون کلید رمزگذاری ، بازسازی اطلاعات شما عملاً غیرممکن است. این اطلاعات همچنان وجود دارد ، همانطور که با هر تنظیم مجدد کارخانه وجود دارد ، اما تمام اطلاعات قابل بازیابی داده های رمزگذاری شده است. این باعث می شود تا از اطلاعات حساس شما توسط شخصی که دستگاه شما بعد از شما است بازیابی نکند.

در اکثر دستگاه ها ، رمزگذاری یک ماده ساده است. اگر شما صاحب دستگاه Apple هستید که iOS 8.0 یا بالاتر آن را اجرا می کند ، دستگاه شما به طور خودکار رمزگذاری می شود ، و اپل دارای کلید رمزگذاری برای باز کردن آن نیست. اگر تنظیم مجدد کارخانه را بر روی دستگاه Apple انجام دهید ، هیچ کس که کد عبور شما را نداشته باشد نمی تواند داده ها را بازیابی کند. برای دستگاه های Android که Marshmallow یا بالاتر آن را اجرا می کنند ، اطلاعات شما باید به طور پیش فرض رمزگذاری شوند.

اطلاعات android را حذف کنید

اگر شما دارای یک دستگاه Android کمی قدیمی تر هستید ، می توانید بررسی کنید که آیا تلفن شما رمزگذاری شده است یا اطلاعات شما را رمزگذاری می کند. با رفتن به منوی تنظیمات و کلیک بر روی صفحه امنیتی می توانید این کار را انجام دهید. بسته به دستگاه شما می تواند در زبانه های مختلف باشد. همچنین ممکن است با عنوان “صفحه قفل و امنیت” دارای برچسب باشد.

صفحه قفل و امنیت

پس از یافتن صفحه مناسب روی امنیت کلیک کرده و گزینه “رمزگذاری دستگاه” را پیدا کنید. مجدداً بسته به نوع دستگاه شما ممکن است “رمزگذاری” ، “رمزگذاری” یا موارد مشابه با آن استفاده شود.

رمزگذاری دستگاه

صفحه رمزگذاری به شما هشدار می دهد که رمزگذاری فرآیندی طولانی است. می خواهید حداقل یک ساعت به تلفن شما صبر کنید و به احتمال زیاد مایل نیستید که دستگاه خود را وصل کنید در حالی که رمزگذاری اتفاق می افتد. پس از رمزگذاری ، اطلاعات مربوط به دستگاه شما امن می شود.

از همه حساب ها خارج شوید

چه از اپل و چه از دستگاه Android استفاده کنید ، ورود به سیستم از حساب های خود ایده خوبی است. این تلفن هوشمند یا رایانه لوحی را برای تنظیم مجدد کارخانه و انتقال به یک مالک جدید آماده می کند.

دستگاه های iOS

برای دستگاه های iOS ، از فروشگاه برنامه ، iMessage و iCloud خارج شوید. این مراحل را دنبال کنید:

  1. قبل از ورود به سیستم ، حتماً دستگاههایی را که به سیستم وصل شده اید ، مانند Apple Watch خود ، خنثی کنید
  2. از طریق تنظیمات ، “پیام ها” را پیدا کرده و گزینه iMessage را خاموش کنید
  3. the iTunes را پیدا کنید & تنظیمات App Store ، بر روی ایمیل Apple ID خود کلیک کرده و روی “خروج” کلیک کنید
  4. در آخر ، در تنظیمات ، روی “iCloud” در پایین صفحه “یافتن” را پیدا کنید یا نام خود را پیدا کنید و سپس روی “خروج” ضربه بزنید. اکنون دستگاه شما آماده پاک و تنظیم مجدد است.

ثبت نام سیب

دستگاه های Android

برای دستگاه های Android ، اگر دستگاه قدیمی تری دارید ، می توانید در این مرحله مستقیماً به انجام تنظیم مجدد کارخانه بپردازید. در دستگاه های جدیدتر ، Android به طور پیش فرض محافظت مجدد کارخانه را فعال کرده است و در صورت غیرفعال کردن صحیح حساب های خود ، از ورود مالک جدید به دستگاه جلوگیری می کند..

ابتدا قفل صفحه را غیرفعال کنید. در تنظیمات خود ، باید تنظیمات صفحه قفل را پیدا کنید. این بسته به نوع دستگاه شما ممکن است تحت چند برچسب مختلف باشد ، اما معمولاً دارای برچسب “امنیت قفل صفحه” ، “صفحه قفل” ، “صفحه قفل و امنیت” یا موارد مشابه است.

نوع قفل صفحه

“غیرفعال” را برای غیرفعال کردن صفحه قفل خود انتخاب کنید.

تنظیمات شخصی

در مرحله بعد ، از حساب Google خود در دستگاه خارج شوید. از فهرست تنظیمات ، “کاربران و حسابها” یا “حسابها”.

حساب ها

روی “حساب ها” ضربه بزنید تا حساب های مختلفی را که وارد دستگاه شده اید وارد شوید. ممکن است بخواهید از هر یک از آنها به صورت جداگانه خارج شوید ، اما به طور کلی ورود به سیستم از Google برای اطمینان از حفاظت شما کافی است.

«Google» را پیدا کنید و سپس روی هر حساب Gmail که در این دستگاه وارد سیستم شده اید کلیک کنید تا آن را حذف کنید. در گوشه سمت راست بالای صفحه روی “بیشتر” کلیک کنید و برای خروج از سیستم “حذف حساب” را انتخاب کنید.

آماده تنظیم مجدد است

پس از انجام این مراحل ، اکنون می توانید با اطمینان اطلاعات داده های خود تنظیم مجدد کارخانه را انجام دهید.

iOS

در دستگاه iOS خود ، از فهرست تنظیمات ، روی “عمومی” کلیک کنید ، “تنظیم مجدد” را انتخاب کنید و در آخر “همه محتوا و تنظیمات را پاک کنید” را انتخاب کنید.

همه تنظیم مجدد سیب را پاک کنید

شما می توانید قبل از پاک کردن از داده های خود در iCloud نسخه پشتیبان تهیه کنید. برای تهیه نسخه پشتیبان از داده های خود یا “پاک کردن اکنون” را انتخاب کنید. اکنون داده های دستگاه شما پاک شده است.

اندروید

در یک دستگاه Android ، در فهرست تنظیمات خود ، به دنبال “نسخه پشتیبان تهیه شوید & تنظیم مجدد ” این اغلب می تواند ، اما نه همیشه ، در منوی سیستم تنظیمات شما پیدا شود.

“پشتیبان گیری و تنظیم مجدد” را انتخاب کنید تا به صفحه تنظیم مجدد بروید و گزینه تنظیم مجدد دستگاه خود را انتخاب کنید.

پشتیبان گیری و تنظیم مجدد
ابتدا مطمئن شوید که گزینه “بازیابی خودکار” را خاموش کنید. این گزینه هنگام تنظیم مجدد دستگاه ، تنظیمات و داده های ذخیره شده شما را برمی گرداند. برای خاموش کردن این گزینه ، روی نوار لغزنده کلیک کنید.

در آخر ، “تنظیم مجدد داده های کارخانه” را برای تنظیم مجدد دستگاه خود انتخاب کنید. Android لیستی از حسابهایی را که هنوز در دستگاه خود وارد سیستم شده اید – در صورت وجود – ارائه می دهد. “تنظیم مجدد دستگاه” را در انتهای صفحه انتخاب کنید تا انتخاب خود را برای تنظیم مجدد تأیید کنید.

با دنبال کردن این مراحل ساده ، می توانید اطلاعات خود را حتی هنگام انتقال دستگاه خود به یک مالک جدید ایمن نگه دارید.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map