نحوه حذف کامل حساب Facebook خود | VPNOverview

این روزها بشریت بیش از هر زمان دیگری به هم پیوسته است. برای بهتر یا بدتر ، به نظر می رسد که چیزی فاجعه جهانی به زودی این مسئله را تغییر نخواهد داد. اگرچه رشد فیس بوک به تازگی رو به زوال است ، اما خروج واقعی از میزان قابل توجهی احتمالاً در کارت های رسانه های اجتماعی جایزه ندارد. با این وجود ، امپراتوری زاکربرگ شامل اینستاگرام و واتس اپ است. این امر باعث می شود که درصد زیادی از جمعیت جهانی نتوانند از دسترسی فیس بوک فرار کنند.


هرچند ممکن است. می توانید نمایه فیس بوک و تمام داده های خود را به راحتی پاک کنید. دامنه فیس بوک همان چیزی که هست ، حذف خود از سیستم عامل می تواند باعث کاهش چشمگیر ردپای آنلاین شود.

چگونه غیرفعال حساب خود شوید

اگر مطمئن نیستید که می خواهید حساب Facebook خود را حذف کنید یا نه گزینه دیگری وجود دارد. می توانید حساب خود را غیرفعال کنید. نکته جالب در این مورد این است که هر زمان که بخواهید می توانید دوباره فعال شوید. پس از غیرفعال کردن حساب خود ، دیگران نمی توانند جدول زمانی شما را ببینند یا شما را جستجو کنند. با این حال ، برخی از اطلاعات مانند پیام هایی که از طریق پیام رسان خصوصی ارسال کرده اید ، هنوز هم قابل مشاهده است.

اگر می خواهید از حساب فیس بوک خود خلاص شوید ، غیرفعال سازی گزینه خوبی است اما می خواهید به استفاده از Facebook Messenger ادامه دهید.

برای غیرفعال کردن حساب Facebook خود می توانید این دستورالعمل ها را دنبال کنید:

  1. به تنظیمات حساب Facebook خود بروید
  2. در صفحه “تنظیمات حساب عمومی” باز خواهد شد
  3. روی “مدیریت حساب” کلیک کنید
  4. در آخر بر روی “غیرفعال کردن حساب خود” کلیک کنید

شما می توانید با ورود به حساب کاربری خود ، هر زمان که دوست دارید دوباره فعال کنید. این ممکن است که شما نیز نیاز به تأیید صحت عبور از طریق ایمیل یا تلفن همراه خود داشته باشید.

چگونه دائماً حساب Facebook خود را حذف کنیم

معمول است که افراد با تعلیق حساب های خود برای مدت زمانی از فیسبوک جدا شوند و از حالت باز باز کنند. با این حال ، اگر تصمیم بگیرید که بیش از اندازه عکسهای بی پایان کودک ، طرح های بازاریابی چند سطحی و بحث های سیاسی داشته باشید ، می توانید همه چیز را یک قدم جلوتر بردارید و پلاگین را کاملاً بکشید. به اعتقاد خود ، فیس بوک این روند را بسیار ساده کرده است.

ابتدا باید یک کپی از داده های خود را بارگیری کنید. یعنی اگر می خواهید اطلاعات خود را حفظ کنید. این داده ها می توانند کاملاً حساس باشند ، بنابراین آن را ایمن نگه دارید.

  1. منوی حساب Facebook را باز کنید و تنظیمات General Account را انتخاب کنید.
  2. یک نسخه از داده های Facebook خود را بارگیری کنید.
  3. روی شروع بایگانی من کلیک کنید
  4. وقتی بایگانی شما آماده بارگیری است ، فیس بوک برای شما ایمیل ارسال خواهد کرد.

در مرحله بعد ، فقط باید به https://www.facebook.com/help/delete_account مراجعه کرده و روی حذف حساب من کلیک کنید. این تمام عملی است که از پایان شما لازم است. حساب شما بلافاصله در نتایج جستجوی فیس بوک معلق و در دسترس نخواهد بود. با این حال ، حذف واقعی حساب می تواند مدتی بیشتر طول بکشد.

نمی خواهید برنامه های دیگر را گم کنید?

هنگام حذف حساب Facebook خود خوب است به خاطر داشته باشید که بسیاری از ما از Facebook خود برای ورود به برنامه های دیگر استفاده می کنیم. بسیاری از برنامه های معروف مانند Pinterest و Spotify گزینه ورود به سیستم را با استفاده از حساب Facebook خود ارائه می دهند. اگرچه این ایده آل است زیرا این بدان معنی است که لازم نیست ده رمز عبور مختلف را به خاطر بسپارید ، این بدان معنی است که همه آنها به فیس بوک وصل شده اند. اطمینان حاصل کنید که از کجا استفاده کرده اید از ورود به فیس بوک استفاده کنید. اگر مایل هستید در آینده به آن برنامه دسترسی پیدا کنید ، عاقلانه است قبل از حذف فیس بوک خود ، ورود به سیستم در آن برنامه را تغییر دهید..

Failafe فیس بوک

توجه به این نکته ضروری است که فیس بوک فقط در صورت بروز سرماخوردگی روز بعد ، گزینه عدم موفقیت را دارد. به سادگی به حساب کاربری خود وارد شوید. این کار بلافاصله حساب شما را بازیابی می کند. حساب شما در هفته های بعدی حذف می شود ، اگرچه ممکن است چند ماه طول بکشد تا داده های واقعی شما برای همیشه از سرورهای فیس بوک حذف شود.

اگر واقعاً می خواهید حضور خود را در فیس بوک حذف کنید ، مهم است که سعی نکنید وارد شوید تا ببینید که آیا واقعاً حذف شده است یا خیر. به سادگی ، زیرا این کار بلافاصله دوباره حساب شما را فعال می کند. گزینه بهتر این است که به دوستان اجازه دهید در فیس بوک به دنبال شما باشد.

سرانجام افکار

فیس بوک مانیتور کرده است تا در عمق زندگی ما. بسیاری از آنها به دلایل حریم شخصی در نظر دارند از بستر اجتماعی خارج شوند. با این حال ، زیرا ما را به موارد زیادی متصل می کند که از انجام آن می ترسیم. همانطور که شما قادر به خواندن هستید ، می توانید فیس بوک خود را به طور کامل غیرفعال یا حذف کنید. فیس بوک انجام این کار را بسیار آسان کرده است. اما توصیه می شود به خاطر داشته باشید که ممکن است از ورود به سیستم فیس بوک خود برای سایر برنامه ها استفاده کنید. با پیگیری مراحل ما می توانید زمین بازی Zuckerberg را به طور کامل ترک کنید.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me