Ինչպես ամբողջությամբ ջնջել ձեր Facebook- ի հաշիվը | VPNOverview

Այս օրերին մարդկությունը ավելի շատ կապված է, քան երբևէ: Ավելի լավ կամ վատթարացման համար թվում է, որ շուտով գլոբալ աղետից ոչինչ չի փոխվի: Չնայած վերջին ժամանակներս Facebook- ի աճը դանդաղում էր, զգալի մասնաբաժնի իսկական արտագաղթը, հավանաբար, սոցիալական քարտերի գոլաթիայի քարտերում չէ: Նույնիսկ այդպես էլ, uckուկերբերգի կայսրությունը ներառում է Instagram- ը և WhatsApp- ը: Սա շատ դժվարացնում է գլոբալ բնակչության մեծ տոկոսի ՝ Facebook- ի հասանելիությունից խուսափելը.


Չնայած հնարավոր է: Կարող եք հեշտությամբ ջնջել ձեր Facebook պրոֆիլը և ձեր բոլոր տվյալները: Facebook- ի իրականությունն այնպիսին է, ինչպիսին է ինքն իրեն, հարթակից հեռացնելը կարող է էապես իջեցնել առցանց ոտնահետքը.

Ինչպե՞ս անջատել ձեր հաշիվը

Եթե ​​վստահ չեք, եթե ցանկանում եք հեռացնել ձեր Facebook- ի հաշիվը, թե ոչ, կա մեկ այլ տարբերակ: Դուք կարող եք ձեր հաշիվն անջատել: Դրա մասին հաճելին այն է, որ դուք կարող եք այն կրկին ակտիվացնել, երբ ցանկանում եք: Ձեր հաշիվն անջատելուց հետո ուրիշները չեն կարողանա տեսնել ձեր ժամանակացույցը կամ որոնել ձեզ համար: Այնուամենայնիվ, որոշ տեղեկություններ դեռ կարող են տեսանելի լինել, ինչպես այն հաղորդագրությունները, որոնք դուք ուղարկել եք մասնավոր մեսենջերի միջոցով.

Անջատելը նաև լավ տարբերակ է, եթե ցանկանում եք ազատվել ձեր Facebook- ի հաշվից, բայց ցանկանում եք շարունակել օգտագործել Facebook Messenger- ը.

ձեր Facebook- ի հաշիվն անջատելու համար կարող եք հետևել հետևյալ հրահանգներին.

  1. Գնացեք ձեր Facebook հաշվի կարգավորումները
  2. Այն կբացվի «Ընդհանուր հաշվի կարգավորումներ» էջում
  3. Կտտացրեք «Կառավարեք հաշիվը»
  4. Վերջապես կտտացրեք «Անջատեք ձեր հաշիվը»

Կարող եք ցանկացած պահի, երբ ցանկանում եք, ձեր հաշիվը վերաակտիվացնել, պարզապես մուտքագրելով ձեր հաշիվ: Դա կարող է լինել, որ դուք նույնպես պետք է անցնեք ստուգում, որը կուղարկվի ձեր էլ. Փոստին կամ բջջային հեռախոսին.

Ինչպե՞ս մշտապես ջնջել ձեր Facebook հաշիվը

Սովորական է, որ մարդիկ դադար վերցնեն Facebook- ից և քանդվեն ՝ դադարեցնելով իրենց հաշիվները որոշակի ժամանակահատվածով: Այնուամենայնիվ, եթե որոշեք, որ դուք ունեք ավելին, քան բավարար է անվերջ մանկական լուսանկարներ, բազմամակարդակ շուկայավարման սխեմաներ և քաղաքական քննարկումներ, կարող եք գործերը կատարել մի քայլ առաջ և ամբողջովին քաշեք վարդակից: Ի պատասխան իր, Facebook- ն այս գործընթացը կատարել է շատ պարզ.

Նախ, դուք պետք է ներբեռնեք ձեր տվյալների պատճենը: Այսինքն, եթե ուզում եք պահել ձեր տեղեկատվությունը: Այս տվյալները կարող են լինել բավականին զգայուն, այնպես որ պահեք այն անվտանգ.

  1. Բացեք Facebook հաշվի ընտրացանկը և ընտրեք Ընդհանուր հաշվի կարգավորումները.
  2. Ընտրեք Ներբեռնեք ձեր Facebook- ի տվյալների պատճենը.
  3. Կտտացրեք Սկսեք իմ արխիվը
  4. Facebook- ը ձեզ էլ-նամակ կուղարկի, երբ ձեր արխիվը պատրաստ լինի ներբեռնելու.

Հաջորդը, պարզապես անհրաժեշտ է այցելել https://www.facebook.com/help/delete_account և սեղմել Deleteնջել իմ հաշիվը: Դա այն բոլոր գործողություններն են, որոնք անհրաժեշտ են ձեր վերջից: Ձեր հաշիվը անմիջապես կդադարեցվի և անհասանելի կլինի Facebook- ի որոնման արդյունքներում: Այնուամենայնիվ, հաշվի փաստացի ջնջումը կարող է որոշ ժամանակ տևել.

Չեք ուզում կորցնել այլ ծրագրեր?

Ձեր Facebook- ի հաշիվը ջնջելիս լավ է հիշել, որ մեզանից շատերը օգտագործում են իրենց Facebook- ը `այլ ծրագրեր մուտք գործելու համար: Pinterest- ի և Spotify- ի նման շատ հայտնի ծրագրեր առաջարկում են մուտք գործել տարբերակ ՝ օգտագործելով ձեր Facebook հաշիվը: Չնայած դա իդեալական է, քանի որ սա նշանակում է, որ դուք չպետք է հիշեք տասը տարբեր գաղտնաբառեր, նշանակում է, որ դրանք բոլորն էլ կապված են Facebook- ի հետ: Համոզվեք, որ պարզեք, թե որտեղ եք օգտագործել Facebook- ի մուտքը: Եթե ​​ցանկանում եք ապագայում մուտք գործել այդ հավելված, իմաստուն է փոխել մուտքը այդ ծրագրում ՝ նախքան ձեր Facebook- ը ջնջելը:.

Facebook- ի Failsafe- ը

Կարևոր է նշել, որ Facebook- ը ունի անհաջող տարբերակ, միայն այն դեպքում, երբ հաջորդ օրը սառը ոտքեր ունենաք: Պարզապես մուտք գործեք ձեր հաշիվ: Սա անմիջապես կվերականգնի ձեր հաշիվը: Ձեր հաշիվը կջնջվի հաջորդ շաբաթներին, չնայած կարող է պահանջվել մի քանի ամիս, որպեսզի ձեր իրական տվյալները մշտապես հանվեն Facebook- ի սերվերներից.

Եթե ​​իսկապես ցանկանում եք ջնջել ձեր ներկայությունը Facebook- ում, կարևոր է, որ չփորձեք մուտք գործել ՝ տեսնելու համար, թե այն իսկապես ջնջե՞լ է: Պարզապես, քանի որ դա անմիջապես կակտիվացնի ձեր հաշիվը: Ավելի լավ տարբերակ է ընկերոջը Facebook- ում թող փնտրել.

Վերջապես մտքեր

Facebook- ը մանևրել է դա մեր կյանքի խորքում: Շատերը գաղտնիության պատճառով մտածում են լքել սոցիալական պլատֆորմը: Այնուամենայնիվ, այն պատճառով, որ այն մեզ միացնում է շատ բաների մեջ, որոնցից մենք կարող ենք վախենալ անել: Քանի որ դուք կարողացել եք կարդալ, կարող եք ամբողջովին անջատել կամ ջնջել ձեր Facebook- ը: Ֆեյսբուքը դա չափազանց դյուրին է դարձրել: Բայց խորհուրդ է տրվում հաշվի առնել, որ դուք կարող եք օգտագործել ձեր Facebook մուտքը այլ ծրագրերի: Մեր քայլերը հետևելով ՝ կարող եք ամբողջովին հեռանալ uckուկերբերգի խաղահրապարակը.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me