Как да гледате MLB World Series онлайн | VPNOverview

Световната серия на бейзбола в Мейджър Лийг (MLB) е едно от най-значимите спортни събития на годината, популярно сред феновете на спорта в НФЛ Супербоула или Шампионската лига на УЕФА.

Всяка година около 18 милиона американци се настройват, за да гледат шампионските отбори на Американската лига (AL) и Националната лига (NL) да се отправят начело в плейофа за най-добри седем, който ще определи кой ще спечели желания трофей на комисаря , За съжаление хората извън САЩ може да срещнат някои проблеми, когато се опитват да гледат игрите онлайн. По-долу можете да прочетете защо това се случва и как можете да го заобиколите.

Популярност на световните серии

Лого на световните серииНе е изненадващо, че най-значимото събитие в бейзболния календар генерира много приходи. Стойността на марката на MLB World Series надхвърли 124 милиона щатски долара през 2017 г. В рамките на САЩ голяма част от тези приходи идват от реклама и спонсорство. Това позволява на мрежата Fox да излъчва безплатно световните серии за американските зрители.

Тъй като има само правата да излъчва световните серии в континентална Америка, Fox използва геоблокиране, за да попречи на нерезиденти да гледат игрите. Геоблокиращият софтуер на Fox изисква да въведете валиден пощенски код на САЩ, преди да ви предостави достъп до парата. След това проверява вашия IP-адрес (IP), за да провери местоположението ви, като блокира IP-адреси, които не са в САЩ, да преглеждат потока

Извън САЩ MBL прави по-голямата част от приходите си за продажбата на поточни пакети от World Series, които позволяват на граждани, които не са членки на САЩ, да гледат игрите. За съжаление, тези пакети за стрийминг могат да бъдат скъпи и не са налични във всички страни.


За щастие, ако сте един от очакваните 500 милиона фенове по бейзбол в световен мащаб, има начин да заобиколите геоблокирането на Fox. Можете да гледате световните серии безплатно, като използвате Виртуална частна мрежа (VPN). В тази статия можете да разберете как да използвате VPN за гледане на World Series Online. Освен това ще предложим някои от най-добрите VPN доставчици, които да използваме.

Използване на VPN за гледане на световните серии онлайн

Геоблокирането се използва за ограничаване на това кой може да разглежда конкретно съдържание въз основа на географската зона, в която живее. Обикновено това се дължи на това, че радио- и телевизионните оператори или мрежи имат само права да показват програми в определени страни.

В случая на World Series мрежата на Fox няма права да излъчва или излъчва игрите извън САЩ. Зрителите, които се опитват да осъществят достъп до поточните игри чрез уебсайта на Fox Sports, се помолят да въведат валиден американски пощенски код. След това се проверява спрямо техния IP адрес. Ако IP адресът показва, че връзката идва извън САЩ, зрителят е блокиран да гледа потока.

VPN може да се използва за заобикаляне на геоблокирането, тъй като маршрутизира вашия интернет трафик през сървър, разположен в Съединените щати. Това означава, че когато вашият IP адрес е проверен от уебсайта на Fox Sports, той ще се регистрира като базиран в континенталната част на САЩ, което ви позволява да гледате игрите безплатно.

Защо да се регистрирате в VPN услуга?

Ползите от използването на VPN надхвърлят само гледането на World Series. VPN ви предлага редица предимства и опции, които може да не сте обмислили.

 • Анонимно сърфиране – В ерата на проследяване на бисквитки, целенасочена реклама и продажба на лични данни за сърфиране, истинската анонимност в интернет може да бъде предизвикателство. VPN услуги насочват вашия интернет трафик чрез криптиран VPN тунел. Това е един от малкото начини, по които можете да сърфирате в интернет, без да се притеснявате, че данните и навиците ви за сърфиране са минирани или продавани.
 • Обходни ограничения онлайн – Ако живеете в страна, която рутинно блокира достъпа до определени уебсайтове, услуги или социални медии, тогава VPN е отличен начин да получите достъп до това ограничено съдържание. VPN мрежите идват с добавения бонус за скриване на вашето местоположение и криптиране на вашия трафик. Това прави много по-трудно правителствата или службите за сигурност да проследяват вашите онлайн дейности.
 • Защита на теб от киберпрестъпността – Повечето хора биха били изненадани от количеството лична информация, която киберпрестъпниците могат да получат само от ежедневното си сърфиране и навиците в социалните медии. Чрез скриване на вашето местоположение и криптиране на вашите данни, VPN помага да се запазите в интернет и да ви предпази от широк спектър от киберпрестъпления.

Кой е най-добрият VPN за поток от световните серии?

Избирането на най-добрата VPN, за да ви даде достъп до World Series, означава да вземете предвид редица важни фактори. Нуждаете се от каквато и да е VPN услуга, която използвате, за да можете да поддържате бърза и стабилна връзка. Нищо няма да съсипе оценката ви за най-голямото събитие в бейзбола като бавен и нервен видео поток.

Цената също е възмездна. Една от многото причини, поради които хората използват VPN услуги, за да гледат World Series, е значителната цена на международните поточни пакети за MLB. Няма много смисъл да използвате VPN услуга, която струва толкова, колкото услугата за стрийминг, която искате да избегнете плащането.

Имайки предвид тези фактори, ето нашите предложения за най-добрите VPN услуги, които можете да използвате, за да гледате World Series.

NordVPN

NordVPN е водещ на пазара доставчик на бързи и сигурни VPN услуги. Те предлагат отлична услуга на разумни цени. Освен това NordVPN има 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да тествате услугата, без да се ангажирате с нея.

NordVPN предлага връзки с голям брой сървъри в САЩ. Това означава, че достъпът до поточно покритие от World Series няма да е проблем. Те също са известни със своята сигурност и поверителност. NordVPN използва obfsproxy, за да избегне задълбочена проверка на пакети и да използва политика за „без регистрация“, за да поддържа браузъра ви възможно най-анонимен..

ExpressVPN

ExpressVPN предлага невероятно удобно за потребителя изживяване, съчетано с бързи скорости на връзката и широка мрежа, със сървъри в 94 държави. Техната VPN услуга осигурява постоянно висока скорост на връзката към техните американски сървъри. Това означава, че ще можете да предавате потока от World Series без да се притеснявате за пропуски или буфериране по дължина.

Подобно на NordVPN, ExpressVPN използва политика за „без регистрация“, когато става дума за вашите данни за сърфиране. Техният уебсайт и софтуер са лесни и лесни за използване. Освен това, техният екип за обслужване на клиенти винаги е на разположение, за да ви помогне с всякакви проблеми, които може да имате

Surfshark

Surfshark е отличен избор за поточно предаване на World Series заради бързите връзки. Преминаването на геоблокирането на Fox няма да е проблем, когато използвате един от многото им сървъри в САЩ. Техните отлични скорости за връзка ще ви гарантират, че можете да гледате игрите от световните серии без никакви проблеми.

Цените за абонаменти на Surfsharks са много разумни. Ако по някаква причина не сте напълно доволни от обслужването им, те предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите.

MLB канали и уебсайтове

 • Фокс Спорт (Холандия)
 • Фокс спорт & ESPN (САЩ)
 • MLB.TV (различни места)
 • Sports Net (Канада)
 • BT Sports (Обединеното кралство)
 • Viasat Sport en Sport1 US (Няколко страни в Европа)
 • ESPN (Австралия)
 • Фокс Спорт Азия (Азия)
 • Шенжен ТВ (Китай)

NPB канали и уебсайтове

 • DAZN (Япония)

MLB Събития

събитие
Дата
MLB сезон20 март до 30 октомври 2019 г.
Световно първенство22 октомври 2019 г.
Игра 730 октомври 2019 г.

NPB Събития

събитие
Дата
Серия Climax4 до 15 октомври 2019г

Заключителни мисли

Ако сте фен на бейзбола, не искате да пропуснете сблъсъка на титаните, който е World Series. Може да е много разочароващо да не можете да гледате мачовете само заради това къде живеете.

За щастие, като изберете правилната VPN услуга, можете да заобиколите геоблокирането, което не позволява на хората извън САЩ да гледат някои от най-важните игри в бейзболния календар.

С VPN просто нямате достъп до всички добрини от световните серии. Той също така ще ви позволи да сърфирате в интернет, без да предоставяте никакви лични данни. Освен това вие сте защитени от киберпрестъпност. И накрая, вие получавате пълна свобода и никакво съдържание няма да бъде ограничено до вас. Това е истинска печеливша ситуация.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me