Как да гледате Disney Plus (безплатна пробна версия) | VPNOverview

Disney + D с + на екрана на лаптопа


Там, където някога Netflix имаше монопол, нови стрийминг услуги като Amazon Prime и HBO GO вече се появиха навсякъде. Един от големите новодошли е Disney Plus (Disney +), официалната стрийминг услуга за всичко Disney. Можете да намерите всички обичани класици там, но също и съдържание от Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic и други. Disney Plus официално стартира в Съединените щати, Канада и Холандия на 12 ноември 2019 г. Някои други страни, като Индия, също имат достъп оттогава. През следващите две години услугата ще стане достъпна в останалия свят. В тази статия ще ви разкажем повече за Disney Plus и как можете спокойно да се насладите на тази чисто нова стрийминг услуга.

Disney Plus: все още не се предлага навсякъде

През следващите две години Disney Plus ще стартира в различни части на света. Въпреки че хората в САЩ, Канада, Холандия, Австралия, Нова Зеландия, Пуерто Рико и Индия вече имат достъп, има много други, които ще трябва да чакат месеци до издаването. С други думи, всеки, който живее в правилната държава, има късмет. Ако имате например американски или холандски IP адрес, можете да създадете акаунт и да се наслаждавате на съдържанието на Disney Plus само за 6,99 долара (или 6,99 евро, в зависимост от това, откъде идвате) на месец. Останалата част от света ще може да се възползва от абонамента си Disney Plus само на по-късен етап.

Новата услуга на Disney донесе някои значителни промени на поточния пазар. Компанията обяви, че са спечелили над 28 милиона потребители през първите три месеца след старта си. Това беше много по-високо от техните прогнози. През декември експертите вече говориха за това колко хора отменят абонаментите си за Netflix, за да получат вместо това акаунт на Disney Plus. Поради това поведение Netflix вече загуби над милион абонати. Не всичко обаче е толкова щастливо за Дисни, колкото може да изглежда. Поради ограниченията, които Disney Plus постави на уебсайта си, е все по-трудно хората, които използват VPN, да достигнат до тяхното съдържание.

Как VPN увеличава вашата онлайн сигурност и свобода

VPN (виртуална частна мрежа) ви помага да скриете и промените своя IP адрес. Това може да не изглежда много, но е невероятно важно за вашата онлайн поверителност и безопасност. Вашият IP адрес разкрива всякакъв вид лична информация за вас, като вашето местоположение. Уебсайтовете, заедно с всяка друга страна, която има достъп до вашите онлайн данни, могат да прочетат тази информация и съответно да коригират тяхното съдържание. Живеете ли в Ню Йорк? Уебсайтовете ще знаят и ще ви показват реклами за услуги във вашия местен район. В момента ли сте в Париж? Тогава те могат автоматично да ви изпратят във френската версия на уебсайта им. С VPN обаче това не е задължително.

VPN мрежите създават защитен тунел между вашето устройство и интернет. По този начин всичко, което правите онлайн, се случва по-анонимно и безопасно. Целият ви трафик на данни се изпраща през тунела, което означава, че трети страни няма да имат достъп до него толкова лесно. Накратко, VPN ви дава възможност да върнете част от поверителността си. Особено при големи компании като Google и Facebook, които събират цялата информация, която могат да намерят на своите потребители, този допълнителен контрол може да бъде изключително успокояващ и полезен.

Онлайн ограничения и свобода в интернет

заключване на смартфонОсвен осигуряването на чувство за анонимност, VPN може да бъде масивна помощ за хората, чийто достъп до интернет е ограничен. Някои държави поставят географски ограничения, които не позволяват на гражданите да достигат до конкретни уебсайтове, като новинарски бюра или други онлайн услуги. Тези ограничения за онлайн свободата на хората могат да бъдат заобиколени с VPN. Ако изберете VPN сървър, който се намира в страна, която обхваща безплатен интернет, ще можете да сърфирате в мрежата с IP адрес от тази страна и да възстановите достъпа. Накратко, VPN ви предоставя повече онлайн анонимност, по-добра безопасност онлайн и увеличена свобода онлайн.

За съжаление, някои уебсайтове, включително Disney Plus, избират да блокират IP адреси, за които се знае, че принадлежат към VPN услуги. Това създава проблем за потребителите, които искат да се насладят на Disney Plus, като същевременно поддържат своята онлайн безопасност. Тъй като Disney не дава на хората достъп до съдържанието им, когато използват VPN, те са принудени да го изключат, за да гледат съдържание на Disney Plus. С други думи, ако използвате VPN, за да запазите трафика си онлайн, вие сте принудени да се откажете от сигурната си интернет връзка, за да можете да гледате филми на Disney чрез услугата. Това е категоричен недостатък на Disney Plus.

За повече информация относно VPN и как те работят, можете да прочетете нашата статия „VPN Explained“, където ще ви разкажем всичко по тази тема.

Как да получите VPN: стъпка по стъпка ръководство

VPN ви дава възможност да сърфирате в мрежата безопасно, анонимно и свободно. Ето защо ние съветваме всеки потребител на интернет да си получи надежден VPN. Ако искате да започнете да използвате VPN, но не сте съвсем сигурни как, можете да следвате стъпките по-долу:

 1. Вижте нашите отзиви и изберете надежден VPN доставчик (например Surfshark)
 2. Вземете абонамент до услугата и Създай профил
 3. Изтеглете софтуера за VPN за ОС на вашето устройство (например Windows, Linux или Mac)
 4. Впиши се към VPN софтуера с акаунта, който сте създали в стъпка 2
 5. Свържете се със сървър като изберете такъв в софтуера и натиснете бутона „Свързване“

Ако успешно сте изпълнили тези стъпки, ще бъдете свързани с VPN. Вече можете безопасно да навигирате в интернет, без вашата интернет активност да бъде видима за почти всеки.

Как да получите достъп до Disney Plus

Ако искате да се насладите на цялото съдържание в Disney Plus, ще трябва да създадете акаунт в Disney Plus. За щастие това е доста лесно. Трябва ви само IP адрес, намиращ се в държава, където Disney Plus вече е издаден, който можете най-лесно да получите, като просто сте в тази страна. Освен това Disney Plus предлага безплатна седемдневна пробна версия за всеки, който се присъедини към услугата. Следвайте тези стъпки, за да получите абонамент за Disney Plus:

 1. Преминете към disneyplus.com
 2. Кликнете върху „Започнете безплатна пробна версияОт лявата страна на екрана (или „Купи сега„Ако искате да получите пълния пакет, включително Hulu и ESPN +, въпреки че няма да можете да получите безплатна пробна версия с тази опция“
 3. Попълнете своя имейл адрес и натиснете „Съгласете се и продължете
 4. Създайте силна парола и натиснете „продължи
 5. Изберете абонамента си (месечно или ежегодно) и начин на плащане (кредитна карта или Paypal), попълнете вашата информация (ако се уверите, че ще прекратите акаунта си преди края на седемдневния пробен период, няма да бъдете таксувани) и натиснете “Съгласете се и се абонирайте

Вече имате достъп до цялото съдържание на Disney Plus, достъпно досега. Прегледайте услугата за стар класически Disney, сладък кратък Pixar, най-новият блокбастър Marvel или най-новите оригинали на Disney Plus. Кликнете върху игра и се насладете!

Ако сте в страна, в която Disney Plus все още не е стартиран, няма да получите достъп до цялото съдържание на Disney Plus. Ще можете да направите акаунт, но срещнете грешка, която услугата може да не е стартирала още във вашата страна. Разбира се, ще имате пълен достъп до този акаунт, след като той стане достъпен на това място. Въпреки че засега няма дата за стартиране за всяка страна в света, ето датите, които знаем:

Държави
Дата на стартиране
САЩ, Канада, Холандия12 ноември 2019 г. (стартира)
Австралия, Нова Зеландия, Пуерто Рико19 ноември 2019 г. (стартира)
Индия15 март 2020 г. (стартира рано поради огнището на Корона)
Австрия, Франция, Германия, Ирландия, Италия, Испания, Швейцария, Обединеното кралство24 март 2020 г.
Белгия, Дания, Финландия, Исландия, Норвегия, Португалия, ШвецияЛято 2020

Най-добрите VPN за Disney Plus

VPN щитВ идеален свят човек не би трябвало да се отказва от неприкосновеността на личния живот или безопасността, за да може да гледа филм. Все пак това е реалността, когато става дума за много стрийминг услуги, включително Disney Plus. Disney активно блокира IP адреси от известни доставчици на VPN, което прави невъзможно гледането на съдържание, докато е защитен от VPN.

За щастие има няколко VPN доставчици със сървъри, които ви позволяват да гледате Disney Plus. По този начин можете да гледате тази услуга за стрийминг, без да жертвате вашата безопасност. Ето три VPN доставчици, които могат да ви дадат достъп до Disney Plus.

1. Surfshark

Surfshark е сред любимите ни VPN услуги. Този доставчик е относително новодошъл, но бързо си изгради отлична репутация за себе си. Той не регистрира използването ви, има много сървъри и сървърни местоположения и не ограничава броя на устройствата, които можете да използвате с абонамента си. Може би най-привлекателното е, че струва само няколко долара на месец. Особеното при Surfshark е, че всичките им сървъри, независимо от тяхното местоположение, ще ви дадат достъп до уебсайта и съдържанието на Disney Plus. Считаме Surfshark за много добър VPN доставчик, който успешно ще защити вашата интернет връзка, като същевременно ще ви позволи да предавате поточно както обикновено. Прочетете повече за този доставчик в нашия подробен преглед или отидете директно на уебсайта на Surfshark, като кликнете върху банера по-долу.

2. ExpressVPN

Точно като Surfshark, ExpressVPN специално има за цел да предостави на потребителите си достъп до уебсайта на Disney Plus. Ако изберете правилния ExpressVPN VPN сървър, ще можете лесно и безопасно да се насладите на многото филми и сериали на Disney Plus (стига да сте абонирани за стрийминг платформата). Това важи за всеки ExpressVPN сървър в САЩ, Канада, Холандия и Австралия. Тъй като ExpressVPN е един от най-бързите VPN до този момент, вероятно дори няма да забележите разлика в скоростта на интернет. Не е необходимо допълнително буфериране! Ако искате да знаете повече за ExpressVPN, можете да прочетете пълен преглед на тяхната VPN услуга тук или да посетите уебсайта им директно.

3. NordVPN

NordVPN е един от най-големите и най-добрите VPN мрежи в момента. Има над 5000 сървъра в над 60 държави. Скоростта на повечето сървъри на NordVPN е голяма. Освен това, това е един от най-сигурните VPN мрежи. NordVPN е надежден и има много удобно за потребителя приложение. Ако искате да гледате Disney Plus, можете да използвате американски, холандски или австралийски VPN сървъри, за да направите това. В бъдеще може повече сървъри да могат да ви позволят да гледате Disney Plus, като същевременно запазвате връзката си защитена. Можете да разгледате нашия по-подробен преглед на този доставчик тук или да отидете направо на уебсайта му, като кликнете върху бутона в полето по-долу.

Все още нямате достъп до Disney Plus?

Възможно е Disney Plus все още да не работи за вас, дори когато сте абонирани за някоя от тези услуги. Все още ще сте защитени от VPN, но просто няма да имате достъп до любимото си съдържание в Disney Plus. Това означава ли, че ще трябва да изключите своя VPN? Не е задължително. Има няколко лесни трика, с които можете да опитате да отстраните този проблем:

 • Изтрийте бисквитките и тракерите си или отворете прозорец в режим „инкогнито“ преди да посетите уебсайта на Disney Plus Проследяващите в браузъра ви могат да ви попречат да достигнете до правилната страница и да получите достъп. Чрез изтриване на вашите бисквитки или сърфиране в частен прозорец за сърфиране, тя ще изглежда, че сте нов посетител, като ви дава достъп.
 • Опитайте различен VPN сървър. Възможно е Disney да блокира IP адреса на VPN сървъра, който използвате, така че да няма достъп до тяхната услуга. За щастие много VPN имат множество сървъри на местоположението на сървъра, така че можете лесно да превключите на различен. Ако искате да получите достъп до поточната платформа, докато сте защитени, просто изберете друг сървър. С някои VPN мрежи ще можете да изберете ръчно друг сървър. С други хора ще трябва да се свържете отново, докато не бъдете назначен друг IP адрес. Ако искате да проверите кой IP адрес използвате в момента, можете да разберете това, като се насочите към нашето „Какво е моето IP?“ инструмент.

Важно известие за потребителското споразумение на Disney Plus

Лейди СправедливостНа теория бихте могли да използвате споменатите по-горе VPN, за да гледате Disney Plus в страна, до която не би трябвало да имате достъп (все още). Всичко, което е необходимо, е да изберете правилното местоположение на VPN сървъра. Това обаче може да бъде в пряко нарушение на условията и условията на Disney Plus. В момента на писането, споразумението с потребителя споменава, че Disney Plus има географски ограничения за тяхното съдържание и използва различни технологии и методи за определяне на вашето физическо местоположение. Това споразумение не забранява използването на VPN директно, но условията могат да се променят. Има шанс Disney Plus да започне да „наказва“ потребители, които се опитват да получат достъп до услугите си с VPN, например като блокират напълно акаунта си.

Преди да опитате да използвате VPN за достъп до съдържанието на Disney Plus от друга държава, моля, проверете потребителското споразумение. Можете да намерите това в долната част на уебсайта. Ако споразумението се е променило или е различно във вашата страна, можете да го нарушите, като използвате VPN за деблокиране на съдържание. Всички възможни последици, произтичащи от това, се свеждат до потребителя.

Заключителни мисли

Disney Plus е голям успех в света на онлайн стрийминга. Тя има разнообразно съдържание, вариращо от Пепеляшка до Хана Монтана и от документални филми на National Geographic до Отмъстителите: Безкрайна война. Освен това, това е една от най-евтините услуги там. И все пак, ако няма да можете да се наслаждавате на това съдържание, без да се отказвате от сигурността на VPN, може да се чудите дали си струва да получите абонамент.

За щастие, някои доставчици на VPN така или иначе имат сървъри, които работят с Disney Plus. Например със Surfshark, ExpressVPN и NordVPN ще можете да се наслаждавате на цялото съдържание на Disney, като същевременно оставате защитени със сигурна интернет връзка. Имайте предвид, че винаги ще имате нужда от (платен) абонамент за Disney Plus, преди да получите достъп до услугата за стрийминг.

Когато получите абонамент за Disney Plus, ще трябва да се съгласите с общите условия на компанията. Въпреки че в този момент те не споменават VPN, споразуменията могат да се променят. Имайте предвид, че използването на VPN за деблокиране на съдържание на Disney Plus от друга държава може да е в нарушение на правилата на Disney.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map