Гледайте Шампионската лига онлайн по целия свят! | VPNOverview.com

Шампионската лига е един от най-гледаните и престижни международни спортни турнири в света и може би най-известният турнир за футболни клубове по света. Много хора по целия свят обичат да гледат мачовете и да подкрепят любимия си отбор. Ако обаче сте на почивка и искате да гледате турнира с коментари на родния си език, може да срещнете някои трудности. Много стрийминг услуги блокират използването на вашия онлайн спортен абонамент, докато сте в чужда държава. Освен това някои стрийминг услуги могат да блокират конкретно гео ограничено съдържание. Това може да означава, че няма да бъдете настроени да гледате финала на този вълнуващ турнир или някой от другите срещи. За щастие, винаги има възможност да разрешите този проблем с VPN. В крайна сметка с VPN можете да гледате Шампионската лига, точно както бихте у дома. По-долу ще ви разкажем как точно става това.


Кога ви трябва VPN, за да гледате Шампионската лига на УЕФА?

Има различни причини хората да се нуждаят или да се възползват от VPN, за да гледат Шампионската лига на УЕФА. В страни, където футболът е популярен, обикновено можете да гледате всички игри на живо по телевизията или все по-често да ги предавате онлайн. Гледането на футбол онлайн предлага ползи, но и недостатъци. Един пример е геоблокирането на съдържание. За щастие VPN мрежите могат да разрешат този проблем. Ето някои от причините, поради които се нуждаете от VPN:

  • Имате абонамент със спортен канал, който излъчва игрите, но сте на почивка или в чужбина за бизнес. Поради геоблокада не можете да получите достъп до канала или неговото съдържание.
  • Искате да гледате мачовете с коментари на конкретен език, който не се излъчва във вашата страна.
  • Страната, в която живеете, не излъчва Шампионската лига.
  • Нямате достъп до телевизор, но имате достъп до устройство с интернет.
  • Вие сте в страна, в която правителствената цензура не ви позволява да посещавате уебсайтове, където можете да стриймвате игри на Шампионска лига.

По някаква причина може да нямате (лесен) достъп до пряка трансляция на Шампионската лига, VPN може да ви помогне да получите достъп до тези срещи. Ще ви обясним как става това, за да можете да се насладите на любимите си мачове от УЕФА Шампионска лига!

Гледане на Шампионската лига с VPN

Всички споменати по-горе проблеми са причинени от географски ограничения. Това означава, че нямате достъп до определено съдържание, тъй като доставчикът блокира съдържанието във вашия регион или държава. За повече информация относно географските ограничения и как VPN може да ви помогне да достигнете определени услуги, независимо от тези ограничения, разгледайте нашия раздел за деблокиране. Правата за излъчване на Шампионската лига на УЕФА са закупени от различни канали по света. По принцип тези канали могат да излъчват мачове само в тяхната страна (защото това са правата, които обикновено плащат). Това означава, че често можете да гледате мач само на конкретен канал, ако сте в страната, където се намира този канал.

Когато се опитвате да предавате онлайн, платформите, които използвате, ще проверяват местоположението ви, използвайки вашия IP адрес. По този начин те могат да ви „блокират“ достъпа до конкретно съдържание или дори до уебсайта им като цяло. С VPN можете да се свържете със сървър, разположен в друга държава и да вземете IP адреса на този сървър. По този начин изглежда, че имате достъп до интернет от тази конкретна държава. Уебсайтовете за стрийминг ще ви дадат достъп до съдържанието, което излъчват в тази страна. Вече можете да гледате на живо UEFA Champions League на живо, където и да сте, при условие че имате достатъчно бърза интернет връзка и сте свързани към сравнително бърз VPN сървър (повече за това по-късно).

Използване на VPN за гледане на Шампионската лига: стъпка по стъпка ръководство

Ако искате да започнете с VPN възможно най-бързо, например ако мачът, който искате да видите, предстои да започнете, можете да следвате тези стъпки:

  1. Вземете абонамент с надежден и добър VPN доставчик. За гледане на Шампионската лига по целия свят препоръчваме CyberGhost. Този доставчик е бърз, сигурен и на много разумни цени, с 45 дни гаранция за връщане на парите. Щракнете върху оранжевия бутон в долната част на това стъпка по стъпка ръководство, ако искате веднага да започнете с CyberGhost.
  2. Изтеглете приложението VPN на вашия компютър, лаптоп, смартфон или таблет – независимо от устройството, на което искате да гледате мача.
  3. Стартирайте приложението и изберете местоположението на VPN сървъра, от което се нуждаете. Това зависи от потока, който искате да деблокирате. Американски поток ще се нуждае от американски сървър, докато италиански поток, например, ще се нуждае от италиански (или европейски) сървър. Софтуерът CyberGhost е интуитивен и много лесен за използване. Ако все още се мъчите да разберете как да изберете сървър, винаги можете да разгледате нашия преглед на CyberGhost за още инструкции.
  4. След секунди ще бъдете свързани с VPN сървъра. Сега ще изглежда на външния онлайн онлайн, сякаш имате достъп до уебсайтове от избраното от вас местоположение. VPN ще бъде активен във фонов режим на вашето устройство, така че изобщо няма да го забележите. Тоест, освен за факта, че ще можете да изживеете интернет, сякаш сте на друго място. Най-важното: ще имате достъп до вашия поток на Шампионска лига!

Други предимства на VPN

Можете да промените своя IP адрес с помощта на VPN, което кара уебсайтовете да мислят, че сте в друга държава. Но заобикалянето на географските ограничения не е всичко, което VPN може да направи за вас.

Когато сте свързани с VPN, целият ви онлайн трафик е кодиран, което прави много по-трудно за вашия интернет доставчик, онлайн тракери, хакери, правителствени агенции или други страни да разберат какво правите онлайн. Дори доставчикът на VPN няма да може да види какво търсите в интернет, ако те спазват политика без регистрация и се придържат към нея. Като такова, скривайки истинския си IP адрес и криптирайки трафика си, вие правите онлайн дейностите си по-частни. Като цяло, инвестирането в качествен VPN би могло да ви осигури безопасността и анонимността, от които се нуждае съвременната мрежа.

С това решение можете не само да гледате Шампионската лига, но и да следите Световната купа на ФИФА, Европейското първенство на УЕФА, Копа Америка и Копа Либертадорес. Освен това има много други спортове, които можете да гледате по този начин, например баскетбол, американски футбол и хокей на лед.

Най-добрите доставчици на VPN, които гледат Шампионската лига

футболни играчиЗа да можете да гледате онлайн шампионската лига на УЕФА, трябва да намерите добър доставчик на VPN със сървъри в правилната държава или държави, т.е. страните, в които са достъпни услугите за стрийминг. Ако вече имате абонамент със спортен канал (със специален поток) в определена държава, трябва да се уверите, че вашият доставчик на VPN има сървъри в тази конкретна държава.

Друг важен фактор при избора на правилния VPN е скоростта на сървърите, предоставени от VPN. Последното нещо, което искате е да пропуснете решаваща цел или момент, защото вашият поток трябва да буферира. Поради тази причина бързата връзка е задължителна.

Не бихме препоръчали използването на безплатни VPN услуги, тъй като те често ограничават използването и скоростта на вашите данни. Гледането на футболен мач с безплатна VPN услуга може да бъде доста смущаващо. Следните услуги ще улеснят гледането на всяка игра без забавяне.

Surfshark за Шампионска лига

Surfshark е висококачествен, но много достъпен VPN доставчик. Те предлагат впечатляващ брой VPN сървъри по целия свят, което го прави повече от вероятно да намерите подходящия сървър. Повечето сървъри са много бързи и тяхната услуга е много лесна за използване.

Ако търсите евтин, но приятен начин да гледате Шампионската лига, определено можете да опитате Surfshark.

ExpressVPN за Шампионска лига

ExpressVPN е изключително бърз и сигурен. Те предлагат сървъри по цял свят. Поради това е лесно да намерите добър сървър в избраната от вас страна. ExpressVPN е идеален, ако сте в чужбина за дълъг период от време или ако имате абонамент за международен спортен канал.

ExpressVPN има 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да тествате тяхната услуга, преди да се ангажирате изцяло с абонамент. Защо не видите дали ви харесва VPN, като гледате важен мач от Шампионската лига?

CyberGhost за Шампионска лига

CyberGhost е един от най-удобните и евтини VPN доставчици наоколо. Този VPN е много бърз и има сървъри, разпространени в целия свят. Това прави CyberGhost идеален за стрийминг на мачове от Шампионската лига. Освен това софтуерът е лесен за инсталиране и използване на всички устройства и операционни системи.

Друг голям плюс е, че CyberGhost е сравнително евтин. На всичкото отгоре те предлагат щедра 45-дневна гаранция за връщане на парите с всичките си абонаменти. Плановете им започват от под $ 4 на месец, което прави CyberGhost идеален, ако търсите евтин, но все пак много добър VPN, за да гледате Шампионската лига с.

Съвет за бонус: Много поточни услуги блокират потребителите, които са открити като VPN потребители в наши дни. Може да получите съобщение, което ви подканва да изключите вашия „деблокиращ“ или нещо подобно, преди да имате достъп до съдържанието, което искате да гледате. Netflix прави това например.

грешка в netflix

Разбира се, не искате това да се случи, когато се опитвате да гледате Шампионска лига. За щастие, CyberGhost има полезна допълнителна функция, за да предотврати това: специални IP адреси. Това са уникални VPN IP адреси, които за разлика от нормалните VPN IP адреси се използват само от един единствен потребител. Това прави много по-трудно за поточните услуги да открият, че използвате VPN, и впоследствие да ви блокират.

Кога са мачовете на Шампионската лига?

Поради настоящата криза в короната, много мачове от Шампионската лига бяха отменени. По-долу ще намерите преглед на различните етапи на Шампионската лига на УЕФА 2019/2020, тъй като те трябваше да се играят.

фаза
Дата
Групова фаза17 септември до 11 декември 2019 г.
Кръг от 16 (незавършен)18 февруари до 18 март 2020 г.
Четвъртфинали (отложени)7, 8, 14 и 15 април 2020 г.
Полуфинали (отложени)28 и 29 април, 5 и 6 май 2020 г.
Окончателен (отложен)30 май 2020 г.

За съжаление много от тези етапи, по-специално част от 16-ия кръг, четвъртфиналите и полуфиналите, не могат да се играят тази година поради епидемията. В резултат УЕФА реши да отложи финала. Все още не е обявена нова дата. Всички нови разработки ще бъдат включени в тази статия възможно най-скоро.

Канали, които излъчват Шампионска лига

За да гледате Шампионската лига през сезон 2019/2020, имате нужда и от акаунт в една от следните услуги:

Европейски радиоразпръскващи услуги

Страна
Услуги за излъчване
АлбанияTring
АндораRMC Sport
АрменияАрмения ТВ
АвстрияСкай Австрия
АзербайджанCBC Sport, AzTV
БеларусБеларус телевизия
БелгияRTL, Q2, VIER, Proximus (FR), Proximus (NL)
Босна и ХерцеговинаSportKlub, Arena Sport
БългарияА1, bTV Media Group
ХърватияХРТ, VipNet
КипърCYTA
Чехияo2
ДанияViasat Дания
ЕстонияВсички медийни балтии
ФинландияMTV
ФранцияRMC Sport
БЮР МакедонияМакедония Телеком
ГрузияSilk Sport
ГерманияSky Deutschland
ГърцияCOSMOTE TV
УнгарияMTVA, TV2
ИсландияStod 2 Sport
Република ИрландияRTÉ, Virgin Media
ИзраелСпортният канал
ИталияSky Italia
КазахстанQazSport
КосовоKujtesa
ЛатвияВсички медийни балтии
ЛитваВсички медийни балтии
ЛюксембургRTL, RMC Sport
МалтаPBS, TSN
МолдоваКанал 3
МонакоRMC Sport
Черна гораSportKlub, Arena Sport
ХоландияZiggo Sport, Вероника
НорвегияViasat
ПолшаTelewizja Polsat
ПортугалияЕдинадесет спорта
РумънияTelekom Sport, Digi Sport
РусияСъвпадение на телевизия
Сан МариноSky Italia
СърбияRTS, Арена Спорт
СловакияOrange Sport
СловенияPro Plus, SportKlub
ИспанияMovistar
ШвецияViasat
ШвейцарияRTS, Teleclub
УкрайнаВоля ТВ, Футбол 1
ВеликобританияBT Sport
ВатиканаSky Italia

Извън Европа

Страна
Услуги за излъчване
АфганистанSony
АлжирbeIN Спорт
АнголаCanal +, Суперспорт
АнгуилаСпортни потоци, SportsMax
Антигуа & БарбудаСпортни потоци, SportsMax
АржентинаFox Sports, ESPN, Facebook
АрубаFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
Остров ВъзнесениеFox Sports, ESPN, Facebook
АвстралияOptus Sport
Австралските островиRMC Sport
Бахамски островиСпортни потоци, SportsMax
БахрейнbeIN Спорт
БангладешSony
БарбадосСпортни потоци, SportsMax
БелизFox Sports, ESPN, Facebook
БенинCanal +, Суперспорт
БермудаСпортни потоци, SportsMax
БутанSony
БоливияFox Sports, ESPN, Facebook
БонерFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
БотсуанаCanal +, Суперспорт
БразилияТърнър, Facebook
Британски Вирджински островиСпортни потоци, SportsMax
БрунейGoal.com
Буркина ФасоCanal +, Суперспорт
БурундиCanal +, Суперспорт
КамбоджаGoal.com
КамерунCanal +, Суперспорт
Канада
DAZN
Кабо ВердеCanal +, Суперспорт
Кайманови островиСпортни потоци, SportsMax
Централноафриканска републикаCanal +, Суперспорт
ЧадbeIN Sports, Canal +, SuperSport
ЧилиFox Sports, ESPN, Facebook
КитайPPTV
КолумбияFox Sports, ESPN, Facebook
Коморски островиCanal +, Суперспорт
КонгоCanal +, Суперспорт
Коста РикаFox Sports, ESPN, Facebook
КубаСпортни потоци, SportsMax
КюрасаоFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
Демократична република КонгоCanal +, SuperSport
ДжибутиbeIN Sports, Canal +, SuperSport
ДоминикаСпортни потоци, SportsMax
Доминиканска републикаFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook
ЕквадорFox Sports, ESPN, Facebook
ЕгипетbeIN Спорт
Ел СалвадорFox Sports, ESPN, Facebook
ЕритреяCanal +, Суперспорт
ЕтиопияCanal +, Суперспорт
Фолкландските островиFox Sports, ESPN, Facebook
ФиджиFBC телевизия
Френска ГвианаFox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
Френска полинезияRMC Sport
Френски Южни и Антарктически земиRMC Sport
ФутунаRMC Sport
ГабонCanal +, Суперспорт
ГамбияCanal +, Суперспорт
ГанаCanal +, Суперспорт
ГренадаСпортни потоци, SportsMax
ГваделупаFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
ГватемалаFox Sports, ESPN, Facebook
Гвинея-КонакриCanal +, Суперспорт
Екватор на ГвинеяCanal +, Суперспорт
Гвинея-БисауCanal +, Суперспорт
ГвианаSportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook
ХаитиСпортни потоци, SportsMax, канал+
ХондурасFox Sports, ESPN, Facebook
Хонг КонгbeIN Спорт
ИндияSony Six
ИндонезияОбщ спортен взрив
ИранbeIN Спорт
ИракbeIN Спорт
Бряг на слоновата костCanal +, Суперспорт
ЯмайкаСпортни потоци, SportsMax
ЯпонияDAZN
ЙорданияbeIN Спорт
КенияCanal +, Суперспорт
КувейтbeIN Спорт
КиргизстанСаран
ЛаосGoal.com
La RéunionRMC Sport
ЛиванbeIN Спорт
ЛесотоСуперспорт
ЛиберияCanal +, Суперспорт
ЛибияbeIN Спорт
МакаоTDM Desporto
МадагаскарCanal +, Суперспорт
МалавиCanal +, Суперспорт
МалайзияGoal.com
МалдивиSony
МалиCanal +, Суперспорт
МартиникаFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
МавританияbeIN Sports, Canal +, SuperSport
МаврицийRMC Sport, Canal +, SuperSport
МайотRMC Sport
МексикоFox Sports, ESPN, Facebook
МарокоbeIN Спорт
МонголияSPS HD, гледай телевизия
МонсератСпортни потоци, SportsMax
МозамбикCanal +, Суперспорт
МианмарSkynet
НамибияCanal +, Суперспорт
НепалSony
НевисСпортни потоци, SportsMax
Нова КаледонияRMC Sport
Нова ЗеландияSky NZ
НикарагуаFox Sports, ESPN, Facebook
НигерCanal +, Суперспорт
НигерияCanal +, Суперспорт
ОманbeIN Спорт
ПакистанSony
ПалестинаbeIN Спорт
ПанамаFox Sports, ESPN, Facebook
ПарагвайFox Sports, ESPN, Facebook
ПеруFox Sports, ESPN, Facebook
ФилипиниGoal.com
КатарbeIN Спорт
РуандаCanal +, Суперспорт
SabaFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
Сао Томе & PrincipeCanal +, Суперспорт
Саудитска АрабияbeIN Спорт
СенегалCanal +, Суперспорт
Сейшелските островиCanal +, Суперспорт
Сиера ЛеонеCanal +, Суперспорт
СингапурGoal.com
СомалияbeIN Sports, Canal +, SuperSport
Южна АфрикаСуперспорт
Южна КореаSPO TV
Шри ЛанкаSony
St BartsFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
Свети ХристофорСпортни потоци, SportsMax
Св. ЕвстатийFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
Света Елена & възнесениеCanal +, Суперспорт
Сейнт КитсСпортни потоци, SportsMax
Света ЛусияСпортни потоци, SportsMax
Свети МартинFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport, Ziggo Sport, Veronica
Сейнт Пиер & МикелонFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
Свети Винсент & ГренадинитеСпортни потоци, SportsMax
СуданbeIN Спорт
СуринамFox Sports, ESPN, Facebook
СвазилендСуперспорт
СирияbeIN Спорт
ТайванGoal.com
ТаджикистанСаран
ТанзанияCanal +, Суперспорт
ТайландGoal.com
Да отидаCanal +, Суперспорт
ТортолаСпортни потоци, SportsMax
Тринидад & ТобагоСпортни потоци, SportsMax
ТунисbeIN Спорт
ТуркменистанСаран
Търкс & Острови КайкосСпортни потоци, SportsMax
УгандаCanal +, Суперспорт
Обединени арабски емирстваbeIN Спорт
Съединени щатиUnivision, TNT, B / R Live
УругвайFox Sports, ESPN, Facebook
УзбекистанСаран
ВенецуелаFox Sports, ESPN, Facebook
ВиетнамK+
УолисRMC Sport
ЙеменbeIN Спорт
ЗамбияCanal +, Суперспорт
ЗанзибарCanal +, Суперспорт
ЗимбабвеCanal +, SuperSport

Някои от тези услуги предлагат безплатни пробни акаунти или са напълно безплатни за начало. Това означава, че можете да използвате тяхната услуга безплатно, поне няколко дни. Поради това няма да се налага да получавате абонамент, ако искате да гледате само една или две игри. Това е идеално, ако сте на почивка, но все пак искате практически да развеселите вашата страна или любим отбор. Някои доставчици на VPN също предлагат безплатна услуга. В комбинация с безплатната пробна версия за една от споменатите услуги, можете да гледате Шампионската лига напълно безплатно. С безплатен VPN обаче не получавате същите функции като при платен VPN абонамент. Вашите данни, скорост и дори сигурност могат да бъдат ограничени с безплатен VPN.

Заключителни мисли

Ако искате да можете да гледате мачове от Шампионската лига от всяка точка на света, имате няколко възможности. Първо, трябва да се абонирате за един от каналите или онлайн услугите, които излъчват мачовете в държава, която сте избрали. След това ще ви трябва VPN със сървъри в конкретния окръг. Свързвайки се с VPN сървъра в друга държава, можете да промените вашето виртуално местоположение, за да получите достъп до поток или уебсайт, които в противен случай може да не можете да видите. Това ще ви позволи да гледате всяка игра на Шампионска лига. Изпробвайте VPN услуга и се насладете на наздраве за любимия си екип!

Отказ от отговорност: Важно е да разберете, че горното се състои само от съвети, които ще ви помогнат да гледате любимите си мачове от Шампионската лига, независимо къде се намирате. Въпреки това, винаги е ваша отговорност да се запознаете с потребителското споразумение на всеки канал или (стрийминг) услуга, която използвате, за да гледате Шампионската лига и да действате в съответствие с това споразумение.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me