Гледайте ръгби онлайн, където и да сте! | VPNOverview

Ръгби е труден спорт с много фенове по цял свят. Въпреки че е лесно да гледате ръгби по телевизията в страни, които се състезават в Шестте нации (Англия, Франция, Италия, Ирландия, Шотландия и Уелс) или първенството по ръгби (Аржентина, Австралия, Нова Зеландия и Южна Африка), то може да е трудно за поточно предаване на игрите в останалия свят. За щастие има начини да гледате ръгби онлайн, от където и да сте по света. Най-лесният начин да направите това е с VPN.


Защо се нуждаете от VPN, за да гледате ръгби

Може да ви трябва VPN, за да гледате ръгби, ако някое от следните неща се отнася за вас.

 • Ако играта с ръгби, която искате да гледате, не се излъчва във вашата страна.
 • Ако сте на почивка в страна, където не провеждат игри по ръгби.
 • Ако имате абонамент например за английски канал, който излъчва ръгби, но не сте в Англия.

За да сте сигурни, че можете да гледате ръгби игри, можете да инсталирате VPN, за да заобиколите географските ограничения.

Най-добрите доставчици на VPN за гледане на ръгби

За да гледате ръгби онлайн с VPN е важно доставчикът на VPN да разполага с достатъчно сървъри в страни, където ръгбито се излъчва по телевизията. Освен това скоростта на връзката с VPN сървъра трябва да бъде достатъчно висока, за да можете да гледате игра без забавяне. И накрая, искате добър VPN, който да е удобен за потребителя и сигурен. Имайки предвид тези функции, можем да препоръчаме на следните доставчици на VPN за гледане на ръгби онлайн.

ExpressVPN за ръгби

ExpressVPN е страхотен първокласен доставчик на VPN с отлично обслужване на клиенти. Този доставчик ще се увери, че сте в безопасност и няма да забележи проблеми с връзката. С тяхната невероятна сървърна мрежа винаги ще можете да намерите сървър в избраната от вас страна. По този начин ще бъде лесно да гледате ръгби игри онлайн.

ExpressVPN е сравнително скъп VPN, но това има смисъл, защото получавате най-добрата комбинация от скорост, сигурност и удобство за ползване. Можете да изпробвате тази VPN с тяхната 30-дневна гаранция за връщане на парите.

IPVanish за ръгби

IPVanish може да е най-бързият VPN за онлайн стрийминг. Те също имат добро предложение на сървъри и са сравнително евтини. Тези функции гарантират, че ще бъде лесно да гледате всички игри по ръгби, които искате онлайн.

Ако все още не сте сигурни, можете да изпробвате IPVanish с тяхната 7-дневна гаранция за връщане на парите. Тази гаранция е идеална и ако искате да гледате конкретна игра по ръгби.

NordVPN за ръгби

NordVPN е един от най-добрите доставчици на VPN. Нещо повече, това е удобен за потребителя и доста бърз VPN с много сървъри. Преди всичко NordVPN има много добра цена, която е идеална, ако искате да използвате VPN само за гледане на ръгби.

NordVPN е VPN, който предлага страхотна стойност за парите, които харчите. Всичките им абонаментни планове имат 30-дневна гаранция за връщане на парите, което означава, че можете да тествате услугата преди да се ангажирате.

Какво прави VPN?

VPN връзка с ИнтернетVPN (Virtual Private Network) е софтуер, който увеличава вашата онлайн сигурност и поверителност. VPN криптира целия ви интернет трафик, така че никой да не може да го осмисли. Така трети страни няма да могат да регистрират това, което правите онлайн.

С VPN се свързвате към интернет чрез външни сървъри и поемате IP адреса на този сървър. IP адресът е отпечатъкът на вашата интернет връзка и се използва, за да разберете къде се намирате в света. Като вземете IP адреса на VPN сървъра, можете да се преструвате, че сте някъде, където не сте.

Ако съдържанието, като мач за ръгби, е блокирано гео, можете да заобиколите това с VPN. Уебсайтовете, които често излъчват игрите, могат само да показват съдържанието на потребителите в определени страни. С VPN можете да се преструвате, че сте в една от тези страни, без всъщност да сте там.

Как да гледате ръгби онлайн с VPN

За да можете да гледате ръгби онлайн от всяка точка на света, имате нужда от две неща. Първо трябва да намерите уебсайт, където можете да предавате поточно играта или да я гледате назад. Второ, ще ви трябва VPN, за да се преструвате, че сте в страната, в която уебсайтът излъчва игрите. Например, ако имате акаунт в американския оператор NBC, но не сте в САЩ, трябва да използвате VPN да се свържете със сървър в САЩ. Освен това има много канали, които излъчват ръгби игри безплатно. В тези случаи се нуждаете само от VPN.

Гледайте ръгби онлайн безплатно

ръгби играчРъгби е един от малкото спортове, които могат да се предават онлайн безплатно. Особено в страни, където ръгбито е популярно, игрите се излъчват на живо. Не е задължително да се нуждаете от абонамент с канала, който излъчва игрите, за да можете да го гледате. Нуждаете се само от VPN, за да промените виртуалното си местоположение, така че уебсайтът да мисли, че имате разрешен достъп до съдържанието.

Има някои безплатни VPN услуги, но те не са толкова добри, колкото платените версии. С безплатни VPN услуги те често ограничават вашите данни, скорост и сигурност. Ако наистина искате да гледате ръгби онлайн безплатно, препоръчваме ви да използвате пробните периоди или периода на връщане на парите на платените VPN услуги, като посочените по-горе.

Гледайте онлайн шампионат на шестте нации

Шампионатът на шестте нации е най-важният турнир по ръгби на северното полукълбо. Шестте държави, които се състезават, са Франция, Англия, Уелс, Шотландия, Ирландия и Италия. От 2000 г. тези страни се състезават за заветния шампионат. Англия има най-много победи от името си, но през 2018 г. Ирландия изби конкуренцията. Можете да гледате онлайн шампионат на шест нации (безплатно) с VPN.

Гледайте онлайн първенството по ръгби

Шампионатът по ръгби е най-важното състезание по ръгби на южното полукълбо. Аржентина, Австралия, Нова Зеландия и Южна Африка се състезават помежду си от 2012 г. Подобно на шампионат на шестте нации, можете да гледате първенството по ръгби онлайн (безплатно) с VPN.

Гледайте Световната купа по ръгби онлайн

Световното първенство по ръгби през 2019 г. ще се проведе в Япония. Най-добрите отбори от цял ​​свят ще се състезават да видят кой ще се прибере у дома победителя. Страните, които участват, също ще излъчват игрите, но в други страни това не винаги може да е така. Можете да отидете в местната ирландска кръчма, за да гледате, но ако искате да останете вкъщи и да предавате мачовете, може да ви трябва VPN, за да го направите.

Канали и уебсайтове, които излъчват Ръгби

По-долу можете да намерите преглед на уебсайтове, които излъчват ръгби игри. Някои от тях са безплатни, а за други се нуждаете от абонамент.

Ръгби канали (предимно безплатни)

 • BBC iPlayer (Обединеното кралство)
 • 7Plus (Австралия)
 • CBC (Канада)
 • CCTV (Китай)
 • Canal + en FranceTV (Франция)
 • ARD en ZDF (Германия)
 • RTE (Ирландия)

Ръгби канали (предимно платени)

 • NBC (Съединени щати)
 • Rede Globo (Бразилия)
 • NTV Plus (Русия)
 • Sky TV (Нова Зеландия)
 • Ръгби Pass (няколко държави, в които ръгбито е популярно)

6 График на нациите 2020 г.

Шестте страни отново са включени. Искате ли да видите дали Уелс този път отново ще спечели? Проверете графика на играта по-долу за всички важни дати.

Дата
Игра
Събота 1 февруариУелс-Италия
Ирландия-Шотландия
Неделя, 2 февруариФранция-Англия
Събота 8 февруариИрландия-Уелс
Шотландия-Англия
Неделя, 9 февруариФранция-Италия
Събота 22 февруариИталия-Шотландия
Уелс Франс
Неделя, 23 февруариАнглия и Ирландия
Събота 7 мартИрландия-Италия
Англия-Уелс
Неделя, 8 мартШотландия и Франция
Събота 14 мартУелс Шотландия-
Италия-Англия
Франция-Ирландия
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map